Ön itt van: BLUECHIP

Újdonságok További újdonságok

Arthur király: a kard legendája

Az "Arthur Király: A kard legendája" című film sok tekintetben maradandó élmény marad amatőr filmrajongásom világegyetemében. Hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezzel, dacára, hogy sokan megpróbálták elhitetni velünk, nézőkkel, ez márpedig nagyon nem így van. Hiába bilincselt le a film minden képkockája, alatta csapott belém igazán a felismerés, aminek már régen be kellett volna ütnie, hiszen nem új keletű jelenségről van szó.

Mozsárágyú - MSI Mortar B250

A mozsár egy apró, tömzsi de erős ágyú, ami kis termete ellenére hatalmas pusztítást végez. Az MSI nem véletlenül nevezte el így ezt az microATX-es alaplapot.

Playseat Forza Motorsport

Ha komolyan veszed a szimulátor játékokat, és az élményt a maximumra szeretnéd emelni, akkor muszáj tudnod a Playseat ülésekről és gamer székekről.

Micro Machines: World Series PS4 teszt

Jó ideje nem volt szerencsénk Micro Machines játékhoz, és soha nem is képezték a piac elit rétegének gerincét, de mindig szórakoztatóak és viccesek voltak. Sablonos volna azt mondani, hogy a mai világban már mások az igények és magasabbak a tartalmi követelmények a játékokkal szemben, még ha igaz is. A Micro Machines: World Series sajnos a régi standardeknek sem igazán felelne meg, hát még a maiaknak.

Kipróbáltuk: Az új Arctic BioniX Series

Az Arctic legújabb, ígéretes rendszerhűtőjét vettük szemügyre. Vajon mit nyújt a piacon régóta ténykedő cég legújabb szépsége?

A Sony hang titka

A Sony Hi-Fi termékei (erősítők, fülhallgatók, Walkman… stb.) hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. A japán vállalat az 1950-es évek óta gyárt Hi-Fi termékeket, és számos iparági áttörés köthető a nevéhez, például a Sony Walkman. Vajon mi lehet ennek a kivételes sikernek a titka?
Még több Gizmológia ...

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!