Termékeink

ASUS VivoMini UN65U-BM009M Asus
122540 HUF
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Barebone / ASUS VivoMini UN65U-BM009M

Gyártói cikkszám: UN65U-BM009M

Barebone

ASUS VivoMini UN65U-BM009M

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor típusa: Intel Core i5-7200U
- CPU Foglalat: Integrált


Csendes mini PC Intel Core processzorral, DDR4 RAM-mal, 4K UHD támogatással, 802.11ac Wi-Fi-vel, és két tárhellyel, amelyek közül egy M.2 SSD, vagy 2,5"-es SSD/HDD


 • Teljes értékű asztali teljesítmény a legújabb, Kaby Lake architektúrájú Intel Core processzorokkal
 • Ultrakompakt, Good Design Award-nyertes dizájn Zen-által ihletett, szálcsiszoltfém-hatású bevonattal és kevesebb mint 700g súllyal
 • Kettős tárolási dizájn a további tárolási kapacitáshoz és rugalmassághoz
 • M.2 SSD az akár 10 Gbps adattovábbítási sebességért
 • Csendes mini PC energiahatékony teljesítménnyel — még magas terhelés esetén is
 • 4K UHD streaming 802.11ac Wi-Fi-n az ingyenes ASUS Media Streamer alkalmazással, ami tartalmazza az ASUS Remote GO!-t, és 100GB ingyenes ASUS WebStorage tárhelyet
 • Két könnyen elérhető elöl beépített port gyors USB töltéssel

Asztali teljesítmény miniatürizálva


Az ASUS VivoMini UN65U az összes otthoni számítógépes szükségleteinek megoldását egy könnyű mini PC-be csomagolja, ami csak kicsit vastagabb, mint egy átlagos pénztárca. Az UN65U-t egy legújabb, 7. generációs Intel Core processzor hajtja, és rendelkezik kettős tárolási kialakítással a további rugalmassághoz, valamint M.2 SSD-vel az akár 10 Gbps sebességhez. Az UN65U az optimalizált, alacsony sebességű ventilátoroknak köszönhetően csendesen működik.
Az UN65U hihetetlen 4K UHD-t nyújt egy kijelzőn, vagy HD-támogatást három kijelzőre* kiterjesztve, így több alkalmazás egyidejű használata élvezetes és gondtalan. 802.11ac Wi-Fi-vel és az exkluzív ASUS Media Streamer és Remote Go! alkalmazásokkal az UN65U ideális otthoni szórakoztató PC, és a legjobb mini PC, amelyet HDTV-hez csatlakoztathat.

*Három kijelző támogatása csak láncba kapcsolva lehetséges DisplayPort++ segítségével.

Az elegáns kidolgozású eszköz az Ön otthonában


A Good Design-díjnyertes VivoMini UN65U elegáns kidolgozású, finom lekerekítéseket alkalmazó külseje és kompakt méretei (csak 131 x 131 x 52mm) miatt otthoni használatra tökéletes. A VivoMini UN65U felülete fényes, éjkék színű, a Zen-szimbolizmus által ihletett, körkörösen szálcsiszolt, amely a ház bármely részének feltűnő díszévé teszi. A VESA-szabvány szerint a kijelző hátoldalára is felszerelhető, így Ön egy saját All-in-One személyi számítógépet állíthat össze, amitől a környezete a tökéletes rendezettség érzetét kelti.

Mindenhez megfelelő méret


Akár személyi számítógépet keres, akár otthoni szórakoztató központot vagy médiatárat, a VivoMini UN65U az asztali számítógépek teljesítményét adja Önnek, ugyanakkor könnyedén hozzáigazíthatja a családja otthoni számítógépes igényeihez.

Kivételes teljesítmény élethű grafikus megjelenítéssel


Intel Core processzorok és 4K/UHD megjelenítés


A VivoMini UN65U-t legújabb, hatodik generációs Intel® Core™ processzorok hajtják, hogy Ön egyszerre többféle feladatot is végezhessen a számítógépen: videóhívásokat indíthat, intézheti internetes vásárlásait vagy játszhat – mindenfajta nehézség nélkül. A VivoMini UN65U a kivételes minőségű vizualizáció érdekében a 4K/UHD megjelenítőket is támogatja. Ideális egy otthoni házimozi szett összeállításához: lehetővé teszi az internetes böngészést és a filmnézést káprázatosan tiszta képminőség mellett.

Támogatja a többképernyős megjelenítést.


A VivoMini UN65U bármilyen megjelenítővel, közte HDMI TV-vel és kivetítőkkel is képes együttműködni, ami a többképernyős használat lehetőségét nyútja önnek. Emellett képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is valós idejű médiatartalom-lejátszásra, ezzel teljessé teszi a számítógéphasználat élményét. HDMI-n, DisplayPort++ kimeneten keresztül akár három, egymástól független megjelenítőt is csatlakoztathatunk hozzá, ami nagyobb képernyőfelületet nyújt önnek többféle tevékenység párhuzamos végzéséhez. Választhatja a képernyők kiterjesztése, a képernyők tartalmának másolása üzemmódot, vagy egyetlen ablakot több képernyőre is kiterjeszthet.

* A háromképernyős, képernyőklónozásos üzemmód csak a DisplayPort++ porton keresztüli láncba kapcsolás esetén lehetséges.

Rugalmas, kettős tárolási megoldás


A VivoMini UN65U olyan kettős tárolási megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy ön egy 2,5 hüvelykes, 1 terrabájtos merevlemezes meghajtót vagy egy 512 GB-os SSD-meghajtót, illetve egy 512 GB-os M.2 SSD-t használjon, vagy pedig ezeket kombinálja. Akár nagyobb tárolókapacitásra van szüksége a zenék, videók, fényképek vagy egyéb adat tárolására, akár a gyorsabb adatátviteli sebesség a célja, nem kell választania a kettő között, hiszen egyszerre használhatja ki a merevlemez és az SSD lehetőségeit, ahogyan az ön igényeinek legjobban megfelel.

* A kettős tárolási megoldás elérhetősége modell és régió szerint eltérhet.

Villámgyors sebesség M.2-vel


A natív M.2-támogatásnak köszönhetően a VivoMini UN65U olyan sebességre és teljesítményre képes, amilyenre egy kompakt asztali számítógéptől régóta vágytunk. A PCI Express® SSD* akár 10Gbit/s adatátviteli sebességet is lehetővé tesz – tökéletes választás egy operációs rendszer vagy alkalmazás-meghajtó számára, önnek pedig kevesebbet kell várakoznia, és több ideje marad a valódi munkára.

* Az M.2 mind a SATA, mind a PCIe memóriainterfészeket támogatja.

Csöndes működés


Az ASUS VivoMini UN65U optimalizált, alacsony forgási sebességű hűtőventilátorának köszönhetően igen halk működésű: a zajszintje üresjáratban mindössze 18,5 dB, ami megfelel egy lehulló falevél hangjának. Nem sokkal hangosabb teljes terhelésnél sem – a 23 dB-es zajszint halkabb mint amit egy könyvtárban érzékelünk, és az iparági szabványértéknél 60 százalékkal alacsonyabb. Ez a gép csöndben meghúzódik a háttérben, lehetővé téve önnek a zene vagy a filmek zavartalan élvezetét.

Valós idejű médialejátszás és tartalommegosztás vezérlésének teljes támogatása


A 802.11ac Wi-Fi, valamint az exkluzív ASUS Media Streamer és Remote Go! alkalmazások segítségével valós idejű médialejátszásokat indíthat el, vagy távolról irányíthatja a VivoMinit. A VivoMini UN65U-hoz egy évre díjmentesen jár egy 100GB-os ASUS webtárhely. A felhő alapú tárhelyen ön biztonságosan tárolhatja és érheti el az állományait.

ASUS Remote GO!


Teljeskörű irányíti lehetőségek a személyi számítógépéhez

Cloud GO!

Készítsen biztonsági másolatot az ASUS WebStorage, Dropbox®, Microsoft OneDrive, Google Drive™ és SkyDrive® felhasználói fiókjaihoz kapcsolódó állományairól egyetlen helyen.

Távoli asztal

Kapcsolódjon a személyi számítógépéhez és irányítsa bárhonnan és bármikor.

Fájlátvitel

Szinkronizálja a személyi számítógépén és az okos eszközein tárolt állományokat egyetlen kattintással.

Távoli billentyűzet és egér

Teljes irányítás a személyi számítógépe fölött a kényelmes kanapéból

ASUS Media Streamer :

Ossza meg és játssza le az online zenéket és filmeket.

 • Élvezze a multimédia-tartalmakat bárhonnan.
 • Játssza le az online filmeket a TV-jén.
 • Hallgassa az online zenéket a személyi számítógégén keresztül.

Wi-Fi 802.11ac :

Gyorsabb, stabilabb internetkapcsolat

 • Kétsávos, 802.11ac Wi-Fi
 • Nagyobb jelerősség és a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest háromszoros sebesség
 • Ideális állományok letöltéséhez vagy valós idejű filmnézéshez.

Még több rugalmasság: egyedi hardver-konfigurációk könnyű kialakítása


Könnyű testreszabhatóság

Igényei szerint állíthatja össze VivoMini UN65U modelljét. Ha bővítésre van szükség, kiválaszthatja az operációs rendszert, a Wi-Fi-kártyát és az adattároló eszközöket.

* A barebone-megoldások elérhetősége modell és régió szerint eltérhet.

Könnyű hardverbővítés


A hardverbővítéseket három egyszerű lépésben hajthatjuk végre, csak egy csavarhúzóra lesz szükségünk.

Nagyszámú csatlakozási lehetőség és gyorstöltő


A VivoMini UN65U rendelkezik két elöl beépített USB porttal, amelyek könnyen elérhetők, és támogatják a BC1.2 gyorstöltést, így fele annyi idő alatt feltöltheti mobil eszközeit. Továbbá a VivoMini UN65U kényelmes csatlakoztatási lehetőségekkel is rendelkezik, köztük négy USB 3.0-s porttal, egy „4 az 1-ben” kártyaolvasóval, HDMI-vel, és DisplayPort++-szal.

Minőség, amelyben megbízhat


Teljeskörűen tesztelve az extrém megbízhatóság, a széles körű kompatibilitás és a garantált biztonság szempontjából.

Minden VivoMini UN65U-ban hosszú évek mérnöki tapasztalata jelenik meg. Minden ilyen eszközt megbízhatósági és minőségtesztek sorozatának vetettük alá, így bizonyosodtunk meg arról, hogy megfelel szigorú előírásainknak. Szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is megállja a helyét, és persze eléggé erős ahhoz is, hogy a szállítás során jelentkező rázkódást és ütéseket is kiállja.

 • Teljesítményfelvételi teszt
 • Csatlakozótesztek
 • Teljesítményfelvételi teszt
 • Zajteszt
 • Vonalifeszültség- és frekvenciavizsgálat
 • Ejtési teszt

ASUS asztali gépek – a leginkább ajánlott windowsos asztali márka


Újítás, dizájn és megbízhatóság – ez jellemzi leginkább az ASUS számítógépeket. Az ASUS Desktops elnyerte sorozatban negyedszer nyerte el a PCMag Readers' Choice for Overall Satisfaction díjat, azaz első helyen végzett a PCMag olvasóinak átalános elégedettségi listáján.

* Újraközlés a www.pcmag.com engedélyével. © 2015 Ziff Davis, Inc. Minden jog fenntartva.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

ASUS VivoMini UN65U-BM009M ASUS VivoMini UN65U-BM009M ASUS VivoMini UN65U-BM009M ASUS VivoMini UN65U-BM009M
Processzor típusaIntel Core i5-7200U
GyártóAsus
CPU FoglalatIntegrált
MemóriatípusDDR4
VideokártyaIntel HD Graphics 620
Csatlakozó3,5 mm Jack
DisplayPort
Ethernet RJ-45
HDMI
USB 3.1 Gen1 (3.0)
USB port4 db
Méret131 x 131 x 52 mm
Súly0,7 kg
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlott termékeink


Külső merevlemez
Silicon Power Armor A85 500GB
 • - Kapacitás: 500 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
20 041 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A30 USB3.0 500GB Fehér
 • - Kapacitás: 500 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
19 900 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A80 500GB USB 3.0 Kék
 • - Kapacitás: 500 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
20 710 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!