Termékeink

Ajánlataink


Számítógépház
Fractal Design Define 7 Mini - Black TG Light Tint
  • - ATX szabvány: Micro-ATX, Mini-ITX
  • - Táp: Nem
50 900 Ft
Memória
Kingston Fury Impact 8GB DDR5 SODIMM 4800 MT/s
  • - Kapacitás: 8 GB
  • - Generáció: DDR5
14 290 Ft
Fejhallgató
Audio-Technica ATH-AVC200
  • - Csatlakozó: 3,5 mm, 6,3 mm
  • - Mikrofonos fejhallgató: Nem
21 111 Ft
Ön itt van: Bluechip / Szórakoztató elektronika / DJI S900+WKM

Termékkód: BC-304669

DJI S900+WKM

graystargraystargraystargraystargraystar



Professzionális légifotózáshoz és filmkészítéshez tervezve

Könnyű, erős, és stabil
Könnyen szállítható
Új áramelosztó rendszer
Eltávolítható fedlap
Szikramentes csatlakozó
Professzionális minőség
Széles tartományú fényképezés
Levehető leszállótalp
Kompatibilis a Zenmuse gimbalokkal
Csökkentett rázkódás, tisztább felvétel
Nagyobb erő
Innovatív kardizájn

KÖNNYŰ, ERŐS, ÉS STABIL
Az S900 karjai és leszállótalpa erős karbonszálból készült, amely nagyban csökkenti a súlyt, míg növeli a stabilitást és az erősséget. Ez lehetővé teszi a hosszú repülési időt a teljesítmény feláldozása nélkül

KÖNNYEN SZÁLLÍTHATÓ
A helytakarékosság érdekében felhajtható karjaival az S900 úgy készült, hogy bárhova elvihesse, ahol szükség van rá. Amikor repülni akar vele, néhány perc alatt felszállásra kész. Még sosem volt korábban olyan professzionális hexakopter, amelyik ilyen könnyen szállítható lett volna.

ELTÁVOLÍTHATÓ FEDLAP
A fedlap eltávolítható, lehetővé téve hogy könnyen telepítse a repülésvezérlőjét és az IMU-t, és kényelmes lehetőséget biztosít az áramelosztó rendszer beállítására. Még a fővezérlő, az iOSD, a Lightbridge, vagy bármilyen más kiegészítő telepítése is gyorsabb és könnyebb, mint eddig valaha. Ez az új középső alaplapi struktúra tökéletesen kompatibilis a DJI WKM és A2 repülésvezérlőkkel.

ÚJ ÁRAMELOSZTÓ RENDSZER
Újratervezett, újraépített áramelosztó rendszer növeli a biztonságot és a megbízhatóságot. Aranyozott fém illesztések egyedi csavardizájnnal biztosítják a tápkábeleket, hogy ne lazuljanak meg repülés során, és lehetővé teszik a könnyű beállítást

SZIKRAMENTES CSATLAKOZÓ
Megelőzi a rövidzárlatokat, és könnyen csatlakoztathatja a tápegységét az AS150 szikramentes csatlakozóval

PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉG
Mindössze 3,3 kg-os súlyával az S900 maximális felszállósúlya 8,2 kg. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kamerát és gimbalt könnyen szállíthatja. Egy 6S 12000 mAh-s akkumulátorral használva akár 18 perc repülésre képes.

SZÉLES TARTOMÁNYÚ FÉNYKÉPEZÉS
A levehető leszállótalp és a különleges, alacsonyra szerelt gimbal-rögzítő rendkívül széles tartományú fényképezést és kameramozgást tesz lehetővé.

KOMPATIBILIS A ZENMUSE GIMBALOKKAL
A DJI Zenmuse gimbal-ok a stabilitásukról ismertek, amelyek még a legnehezebb körülmények között is sima felvételt biztosítanak. Az S900 teljesen támogatja a Zenmuse Z15, GH3, GH4, és BMPCC gimbal-okat.

CSÖKKENTETT RÁZKÓDÁS, TISZTÁBB FELVÉTEL
Az S900 gimbal-rögzítője különleges tervezésű csillapítókkal van elválasztva a váztól. Ez jelentősen csökkenti a magas frekvenciájú rezgéseket, és tisztábbá és élesebbé teszi a felvételeket.

NAGYOBB ERŐ
Egy 40A elektronikus sebességvezérlő (ESC), amely a lehető leggyorsabb a DJI-nál, van beépítve minden karba. A 4114 Pro motorok, a magas teljesítményű 1552 összecsukható propellerek, és a V-típusú keverő-dizájn együtt akár 2,5 kg tolóerőt biztosít az S900 minden karjának.

A legújabb motorunk egy vezetékes állórész dizájn alkalmaz, amely fokozott hőeloszlást, jobb teljesítményt, és szebb, megbízhatóbb rendszert nyújt.

INNOVATÍV KARDIZÁJN
Minden kar 8° felfordítással, és 3° lejtéssel lett tervezve, így stabilabbá téve a repülőgépet gördülésnél és bólintásnál, mégis rugalmasabb forgásnál.


Wookong-M

A PROFESSZIONÁLIS TÖBBROTOROS ROBOTPILÓTA-RENDSZER

Többrotoros stabilizációs vezérlő

A DJI Wookong többrotoros stabilizációs vezérlő egy teljes repülési rendszer minden többrotoros platformhoz kereskedelmi és ipari AP alkalmazásokhoz. Másokkal ellentétben a Wookong lehetővé teszi a rádióvezérlésű helikoptereken általánosan használt rendes ESC használatát bármilyen kábelezési változtatás nélkül. A Heli mód összeállítás gondtalan átállást nyújt a mostani Ace One AP szakértőknek. A Wookong-M magas minőségű alkatrészeket tartalmaz, amelyek precízen vannak kalibrálva hőmérséklet-kiegyenlítéssel minden giroszkópban és érzékelőben, valamint rendelkezik az iparágban elismert repülési algoritmussal a robotpilótában.

9 többrotoros típus és egy testre szabható motorkeverő

Támogat 9 hagyományos motorkeverőt:
Quad I, Quad X
Hexa I, Hexa V, Hexa Y, Hexa IY
Octo X, Octo I, Octo V
Ez egy kereskedelmi és ipari többrotoros platformokat megcélzó UAS egyszerű konfigurációval, könnyű telepítéssel, és stabil teljesítménnyel.

Beépített gimbal stabilizáló funkció
A gimbal stabilizáló modul kompatibilis a legtöbb 2 tengelyes gimbal-rendszerrel. A rendszer beállítja a kamerát a drón magassága szerint azután, hogy először beállította a paramétereket. A gimbal szervó kimenő frekvenciájának tartománya 400Hz, 200Hz, 100Hz, és 50Hz. A magasabb frekvenciakimenet hatékonyabbá teszi a beállítást. Ugyanakkor a gimbal-szervó bal-jobb és előre-hátra mozgása 90°-ra lett kiterjesztve.

Támogatja az iPad földi vezérlőállomást (iGCS)

A Wookong-M támogatja az iPad-et (bármelyik modellt), az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, egy Bluetooth adatkapcsolat, és a BTU modul behelyezése. A nehéz laptopok kora elmúlt, már nem kell térképeket és meghajtókat telepítenie, és elfelejtheti a Windows verziókompatibilitási problémákat is, és a Google Earth miatt sem kell aggódnia. Hosszú kábelek nélkül is olyan könnyen irányíthatja a drónját a földi állomással, mintha játszana egy játékot az iPad-jén.

Új asszisztens-szoftver okostelefonhoz

A Wookong-M most asszisztens-szoftvert kínál iPhone-hoz iPod-hoz, és iPad-hez. Bármikor paramétereket állíthat be mobil eszközén egy LED jelző használatával, amely beépített Bluetooth-modullal rendelkezik, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Alacsony energiafogyasztású Bluetooth-t használ, hogy minimalizálja a mobil eszközének áramfogyasztását. Könnyen használható, és automatikusan elmenti az utolsó kapcsolódási adatokat. A jelszavas védelem biztosítja a biztonságos kapcsolódást. A paraméterek automatikusan szinkronizálhatók a felhő-szerverrel, és azonnal visszaállíthatók, amikor kicseréli mobil eszközét.

Támogatja a Futaba S.Bus vevőegységet
Szinte minden rádióval (PCM vagy 2,4GHz) kompatibilis

Áramfigyelő egység
Kifejezetten a Wookong-M-hez lett tervezve, hogy megoldja a a tápellátási rendszer magas áramfogyasztási problémáját. Tartalmaz két tápkimenetet a teljes Wookong-M rendszerhez és vevőegységhez elkülönítve, egy akkumulátorfeszültség-monitort, és két CAN-Bus interfészt.

Beépített rezgéscsillapító
A kis lábnyom és súly könnyű telepítést nyújt szűk helyen, számos repülőgépmérethez

Precíz pozíció- és magasságtartás
A Wookong-M-mel a többrotorosok rögzített pozícióval és magassággal rendelkeznek még szeles időben is. Precíz lebegés kevesebb mint 2m vízszintes, és 0,5m függőleges eltéréssel.

Magas pontosság és kézzel érezhető vezetés

A Wookong-M segítségével a helikopter irányítása olyan egyszerű, mint egy autóé, és magának a repülésnek az irányítása könnyű és pontos műveletté vált, így a pilóta több figyelmet fordíthat más területekre, mint pl. a kameraszög vezérlésére.

Motorindító/leállító mód

Indítsa el a motortamikor a Wookong-M-et használja, a felszállás előtt a gázkar eltolása még nem indítja el a motorokat. Végre kell hajtania a következő négy kombinációs pálca-parancs (CSC) bármelyikét, hogy elindítsa a motort.
Állítsa le a motortKét lehetőséget nyújtunk a motor leállításáraazonnali és intelligens. Azonnali módezt a módot használva bármelyik vezérlőmódban, amikor a motor elindul, és a gázkar 10% fölött van, a motorok azonnal leállnak, amikor a gázkar újra 10% alá kerül. Ebben az esetben amikor 5 mp-en belül a gázkart újra 10% fölé tolja, a motor újraindul, a CSC-re nincs szükség. Ha nem tolja el a gázkart a motor indulása után 3 mp-en belül, a motorok automatikusan leállnak. Intelligens módezt a módot használva a különböző vezérlőmódok különbözőképpen állítják le a motort. Kézi módban csak a CSC végrehajtása állítja le a motort. Atti vagy GPS Atti módban a következő négy eset bármelyike leállítja a motort.

Érdekes pont (POI)

A Wookong-M új funkciója: Érdekes pont. Amikor jó a GPS jel, a felhasználók rögzíthetik a drón jelenlegi helyzetét, mint érdekes pontot, a rögzítési gomb lenyomásával a távszabályzón. A drón képes körkörös repülést végezni az érdekes pont körül a gép orrával a pont felé nézve 5-500 méter távolságban a megfelelő parancs kiadása után. Ezt a funkciót könnyű beállítani és kényelmes működtetni, megfelelő egy rögzített megfigyelt hely körkörös fényképezéséhez.

RTH: Átkapcsolás a jeladóról

A hibatűrő RTH mellett a Wookong-M új funkciója az RTH: Átkapcsolás a jeladóról. Szükségtelen hibatűrő módba váltani.

Támogatja az IOSD Mark II-t

A Wookong-M most támogatja az iOSD Mark II-t. Ez kétségtelenül fantasztikus repülési teljesítményt nyújt. A DJI történelmi és megbízható információs integrációs technológiájától függően az iOSD Mark II képes megragadni a legpontosabb, első kézből származó repülési adatokat és információkat a lehető legrövidebb idő alatt.

Intelligens orientációvezérlés

Általában egy többrotoros drón repülési iránya megegyezik az orr irányával. Az intelligens orientációvezérlés használatával bárhova mutasson is az orr, nincs hatással a repülés irányára.

Zárt vonalú (Course Lock) repülésnél az előre irány megegyezik az orr rögzített irányával.

Fokozott hibatűrés és automatikus hazatérés/leszállás

A fokozott hibatűrési szolgáltatás biztosítja a többrotoros automatikus lebegését ha elveszíti a távvezérlő jelét. A jel elvesztése után bizonyos idővel a Wookong-M kiszámítja a legbiztonságosabb útvonalat a kiindulási ponthoz visszatéréshez. A helikopter az indulási pontot elérve automatikusan lebeg, majd leszáll. Ez a szolgáltatás garantálja a platformon lévő drága felszerelés biztonságát.

További specifikáció

Fényképek:

DJI S900+WKM DJI S900+WKM
GyártóDJI
Akkumulátor kapacitás15000 mAh
Felhasználási területProfesszionális
IrányításRepülésvezérlő
Méret rotorok nélkül900 mm
Súly3300 g
SzínFekete
Beépített kameraNem
Beépített gimbalNem
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink


Processzorhűtő
Xilence XC033
  • - Zajszint: kb. 25 dB
  • - Kompatibilis foglalatok: Socket 754, Socket 939, Socket 940, Socket AM2, Socket AM2+, Socket AM3, Socket AM4, Socket FM1
3 390 Ft
Kábel
Delock USB 2.0 Type-A hosszabbító 0,5m
  • - Csatlakozó típus: USB 2.0
  • - Méret: 0,5 m
1 890 Ft
Kábel
DELOCK laptop töltőkábel USB-C / 4,5x3,0mm HP 1,5m
  • - Csatlakozó típus: USB Type-C
  • - Méret: 1.5 m
4 489 Ft

Ajánlataink


Switch
Tp-Link TL-SF1008LP 8-Port 10/100Mbps Switch
  • - Sebesség: 10/100 Mb/s
  • - Portok száma: 8 db
16 290 Ft
Mikrofon
Hama uRage Xstr3am Essential asztali állvánnyal
  • - Típus: Asztali
  • - Csatlakozó: USB
8 190 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!