Termékeink

Kapcsolódó termékek


Alaplap
Asus Prime B550M-K
  • - CPU foglalat: Socket AM4
  • - Chipset: AMD B550
35 900 Ft
Alaplap
ASRock B660M-HDV
  • - CPU foglalat: LGA-1700
  • - Chipset: Intel B660
40 900 Ft
Alaplap
Asus TUF Gaming B550M-E
  • - CPU foglalat: Socket AM4
  • - Chipset: AMD B550
46 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Digitalizáló tábla / Intuos Pro Paper Edition Medium, North
Időtartam: 2év
Support: Évi 120 perc
Válaszidő: 8 órán belül
Cseretábla biztosítása: Intuos M

Oktatóanyagok
Ajándékszoftverek
Kreatív szoftvertanácsadás
Ingyenes webinárok
Kedvezményes részvétel rendezvényeinken

Bővebben: https://wacominfo.hu/wacom-regisztracio.php?reg

Gyártói cikkszám: PTH-660P-N

Digitalizáló tábla

Intuos Pro Paper Edition Medium, North

graystargraystargraystargraystargraystar

- Platform: PC


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
167 590 Ft
nettó: 131 961 Ft

darabot

274


A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel alkotva ismerős környezetet a művészek számára.

ÁTTEKINTÉS


A Wacom termékcsalád megújult Intuos sorozatának érintéssel működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás.

A Wacom termékcsalád megújult, Intuos Pro elnevezésű sorozatának Large méretű digitalis rajztáblája azon művészek számára lett kifejlesztve, akiknek szükségük van széles vászonra a rajzoláshoz, vázlatkészítéshez, vagy illusztrációhoz. Ez a méret tökéletes megoldás a többmonitoros rendszert használók részére.

Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban. De használhatjuk a Wacom Intuos Pro Paper Editiont egyszerű rajztáblaként is közvetlenül a számítógépünkhöz csatlakoztatva.

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egy forradalmian új formátummal bővíti ki az eszköztárunkat: papírral.

A munkafolyamat leírása lépésről lépésre.

1. Rögzítsük kedvenc papírunkat a Wacom Intuos Pro Edition felszínéhez, és készítsük el rajzainkat a már megszokott technikákkal. A Medium modellen A5-ös, míg a Large-on akár A4-es papírral is dolgozhatunk.

2. Miközben rajzolunk a Finetip Pen-nel (vagy opcionálisan a Ballpoint Pen-nel), a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti a papírra vetett rajzokat, amiket egy szerkeszthető fájlként tesz elérhetővé a kreatív szoftverek részére.

3. Nincs szükség folyamatos internet kapcsolatra, se arra, hogy a géphez legyen kapcsolva a készülék. A Wacom Intuos Pro Paper Edition képes eltárolni 200 többrétegű vagy 1000 egyrétegű rajzot is akár későbbi feldolgozásra.

4. Csatlakoztassuk a Wacom Intuos Pro Paper Edition a számítógépünkhöz a mellékelt USB kábelen keresztül. A rajzok szinkronizálása, tárolásra és tárolása az Inkspace segítségével is történhet, és támogatottak a legnépszerűbb raszteres és vektoros képformátumok.

5. A megkezdett munkát immár folytathatjuk a számítógépünkön is, a rajzokat pedig tovább finomíthatjuk az új Wacom Pro Pen 2-vel.

Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

Inkspace


Az Inkspace segítségével raszteres vagy vektoros formátumú képekké alakíthatjuk át a papíron elkészített rajzainkat. A Wacom Intuos Pro Paper Edition olyan felbecsülhetetlen értékű Inkspace funkciókkal rendelkezik, amelyeket kifejezetten a grafikusok igényeihez igazodva alakítottak ki a Wacom szakemberei. Használatukkal teljes kontrollt gyakorolhatunk munkáink felett.

Exportálás rétegelt raszteres vagy vektoros formátumokba (PSD, SVG, stb.)
Szinkronizálás több különböző eszköz között
Kreatív projektek megosztása a kollégákkal vagy ismerősökkel

Design


Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez. Ismerje meg az Intuos Pro L-t!

Nyomásérzékenység


A 2048 fokozatú nyomásérzékenységű eszközökkel most még professzionálisabban alkothat. Az új nyomásérzékelő technológiának köszönhetően, mindez lehetővé teszi a természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat! Az új Intuos Pro felülete úgy lett továbbfejlesztve hogy az Ön csuklója, ruhája még kevésbé tapadjon a rajzfelületen munka közben. Így a komfortosabb és könnyedebb alkotás még inkább megvalósul!


Intuos Pro nyomásérzékenységének karakterisztikája


Megnövelt pontosság. Az eddigi 10 grammos küszöbértéket (Intuos3) lecsökkentették 1 grammra, amely hihetetlen mértékben megnöveli az eszköz nyomásérzékelő pontosságát! A leheletfinom nyomásérzékenység és a duplájára megnövelt nyomásérzékenység miatt az Intuos az alsó tartományban jelentősen pontosabb, mint a korábbi verzióké. A fejlesztéseknek köszönhetően az Intuos Pro tollai még egyenletesebb karakterisztikával érzékelik a nyomáskülönbségeket, mint elődei. Ezt a bal oldalon található ábra is jól szemlélteti. Ráadásul mindez az egyenletesség, pontosság, és érzékenység a toll mindkét végén megtalálható, így a radírt is jobban lehet használni.

Dőlésérzékenység


Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre új Intuos Pro digitális rajztábláján!

Elforgatás felismerése


Az Intuos Pro digitális rajztábla érzékeli az elforgatás mértékét. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót – mint például a Corel Painter – akkor a vonal, mint elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron. Ezt a művészi funkciót az új Art Pen kiegészítővel tudja megvalósítani, amely opcionálisan rendelhető.

ExpressKeys


Az ExpressKeys billentyűsáv az Intuos Pro digitalizáló tábla aktív felületének oldalán helyezkedik el. Ezekhez a gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc makróját (több gomb lenyomása egymásután egy gombnyomásra) vagy bármilyen billentyűkombinációt. A billentyűzetet pedig felejtse el! Sokkal kényelmesebben dolgozhat ha nem kell folyamatosan a táblát és a billentyűzetet felváltva kezelnie. Nagyon hasznos lehet ha ide beállítja az Undo (visszalépés) Redo (előrelépés) illetve a Copy - Paste funkciókat. Nem sikerült egy vonal, vagy egy ív? Csak megnyomja a beprogramozott gombot (undo - visszalépés) és máris eltűnik az előző próbálkozás, és Ön újra alkothat! A programozható ExpressKey gombok ráadásul hozzárendelhetőek különböző alkalmazásokhoz, például a Corel Painterhez vagy a Photoshophoz illetve bármely más programhoz, akár az irodai szoftveréhez is. Az ExpressKey gombok automatikusan átváltanak az éppen aktuális programhoz alkalmazkodva. Nem kell önnek alkalmazkodnia, az Intuos megteszi ezt! Az innovatív beépített LED-es kijelzőn látható a gombhoz rendelt aktuális felirat.

Kétkezes


Ráadásul az új Intuos Pro digitális rajztábla elfordítható! Az átgondolt innovatív design szimmetrikus, amely lehetővé teszi, hogy a jobb- ill. balkezesek is maximálisan kihasználják az Intuos teljes felületét. Így nem kell aggódnia amiatt hogy a másik oldalon lévő gombokat véletlenül aktiválná. És mindezen felül nemcsak a jobb és balkezeseknek nyújt megoldást az Intuos Pro! Forgassa el csak 90 fokban, hogy az elforgatott LCD monitorjához arányosan használhassa a rajzfelületet!

Touch Ring


Az újonnan kifejlesztett Touch Ring igazán megkönnyíti a munkát. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a digitális rajztáblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal!

Intuos Pro Touch Ring Kicsinyítéshez nagyításhoz


A közepén található gomb segítségével meghatározhatja hogy mire legyen hatással a Toch Ring. Ilyen fontos funkciók például a nagyítás-kicsinyítés lehetősége, ecsetméret változtatása, vászon elforgatása (Pl. Adobe Photoshop CS6-nál), stb... A Touch Ring körül található LED fényforrások azonnal informálják Önt arról, hogy a négy beállítható állapot közül éppen melyik aktív.

Grip Pen


Toll és radír az elem nélküli új Pen segítségével. Az új ergonómikus Grip Pen látványában és fogásában is professzionalizmust sugároz. Egyedivé teheti tollát az új színes, cserélhető gyűrűk segítségével. A toll fogását az új Pen esetében megváltoztathatja és akár vastagabbá is teheti a dobozban mellékelt vastagító gumibevonattal.

Tollhegy készlet


Az Intuos Pro digitális rajztáblához Ön most egy teljes készletet kap amely összesen négy különféle típusú tollhegyből áll. A normál hegy igazi toll-papír kontaktus érzését garantálja. Ezen kívül még megtalálható a csomagban: ecsetvonás, flex, és textil bevonatú rost hegy. A hegyek tárolása zseniális módon a könnyedén két részre szedhető tolltartóban valósul meg. Itt kapott helyet a tollhegy cseréjéhez szükséges gyűrű alakú szerszám is. Nem kell ezután több mozdulattal visszalépegetnie a programban, ha valamit véletlenül elhibáz. Csak fordítsa meg a digitális tollat, és egyszerűen radírozza ki a tévedését! Mindezt hihetetlen pontossággal, ügyelve a legkisebb részletekre is, hiszen 2048 lépésben érzékeli a toll a digitális radír nyomását is!

Egyedi azonosító


Az egyedi azonosítóval valamennyi Intuos Pro adatbeviteli eszköz bármelyik szoftverhez szabadon programozható. Az elmentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását. Több tollal meggyorsíthatja alkotó munkáját, ha például két teljesen különböző beállítású eszközt között gyorsan szeretne váltani.

Vezeték és elem nélkül


Valamennyi adatbeviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik. Az Intuos Pro digitális rajztábla tökéletesen ellátja őket a szükséges energiával.

Új sugár irányú menü (Radial Menu)


Lecserélve a korábbi Pop-Up menü-t, az új sugár irányú menü lehetővé teszi Önnek, hogy rendkívül gyorsan elérje kedvenc parancsait. Programozza valamely billentyűt vagy akár a toll egyik gombját a menü előhozására és az megjelenik ott ahol épp a tollat tartja. Nem kell mást tennie mint a megszokott irányba böknie a tollal és máris az történik amit ön akar.

Intuos Radial Menü - Több szinten Programozható felület


Ez az új rendszer nagymértékben megnöveli a hatékonyságot és a gyorsaságot. Ráadásul a Radial menü felülete programozható és akár több szintesre(!) is beállítható.

Wacom tolltechnológia Wacom által szabadalmaztatott vezeték és elem nélküli tolltechnológia egy kiváló, megbízható terméket biztosít Önnek minimális karbantartási szükséglettel a mindennapos, hatékony munkájához.

Specifikációk


  • Méretek: 338 mm x 219 mm x 8 mm
  • Aktív terület: 224 mm x 148 mm
  • Súly: 700 gramm
  • Wireless támogatás: igen
  • Nyomásérzékenység: 8192
  • Multi-touch támogatás: igen
  • Felbontás / pont: 0.005 mm
  • Dőlésérzékenység: ± 60°
  • ExpressKey-ek száma: 8 kapacitív bomg
  • Touch Ring kontroller: 1
  • Express View kijelző

További specifikáció

Fényképek:

Intuos Pro Paper Edition Medium, North Intuos Pro Paper Edition Medium, North Intuos Pro Paper Edition Medium, North
GyártóWacom
Típuskiegészítő
FelépítésEgyéb vezérlő
PlatformPC
Garancia24 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Samsung 65" QN85A Neo QLED 4K Smart TV (2021) Televízió
  • - Képátló: 165.1 cm / 65 "
  • - Felbontás: 3840 x 2160 pixel
410 900 Ft
ADATA Ultimate SU650 SSD SATA III 480GB SSD
  • - Kapacitás: 480 GB
  • - Csatlakoztatás: 2,5" SATA
15 090 Ft
TP-Link TL-PA8030P indulókészlet Powerline adapter
  • - Sebesség: 1200 Mbps
  • - Kiszerelés: 2 db eszköz
35 900 Ft

Hasonló termékeink


Digitalizáló tábla
Wacom Intuos Pro "M" North
  • - Platform: multi
155 900 Ft
Digitalizáló tábla
Intuos Pro Large North
  • - Platform: multi
199 901 Ft
Digitalizáló tábla
Wacom Cintiq Pro 24
  • - Platform: multi
918 990 Ft

Ajánlataink


Kábel
Delock SATA 6Gb/s 30cm egyenes/egyenes lila
  • - Csatlakozó típus: SATA 3
  • - Méret: 0,3 m
2 290 Ft
Memóriakártya
Silicon Power SDHC Superior UHS-I(U3) 32GB
  • - Kapacitás: 32 GB
  • - Típus: SD(HC/XC)
4 690 Ft
Tintapatron
Canon PFI-120 Fekete tintapatron
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: fekete
33 900 Ft

Ajánlataink


Címke, szalag
Brother P-touch STe-141 szalagkazetta
  • - Méret: 18 mm / 3 m
6 190 Ft
Toner
HP 659A Ciánkék toner
  • - Típus: Toner
  • - Szín: ciánkék
173 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!