Termékeink

Ajánlataink


Monitor
Viewsonic VX2718-P-mhd
  • - Panel típusa: VA
  • - Kijelző méret: 27 "
83 900 Ft
Címke, szalag
DYMO címke LM D1 alap 19mm fekete/fehér
  • - Alapszín (háttér): Fehér
  • - Szövegszín: Fekete
7 090 Ft
Egér
Logitech Pop egér - Daydream
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli – Bluetooth, Vezeték nélküli - Bluetooth + USB-A
  • - Érzékelő: Optikai
15 490 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB

Gyártói cikkszám: DLL 15_225061

Notebook

Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i7 6820HK (2,7 GHz, 8 MB cache)
- Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1070
- Memória méret: 16 GB
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
804 501 Ft
nettó: 633 465 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

981


JELLEMZŐK ÉS KIALAKÍTÁS


AMIRE SZÜKSÉGE LEHET. BÁRHOL, BÁRMIKOR.


Töltse fel az anyagait a Dropboxba, és érje el őket bármilyen eszközről. A Dropbox segítségével bárhonnan szerkesztheti a dokumentumait, megoszthatja a fényképeit és megmutathatja a videóit. Bármi is történik a számítógépével, az anyagai mindig biztonságban lesznek a Dropboxban. Ha új Dell számítógépet* vásárol, 20 GB Dropbox-tárhelyet kap hozzá egy évre.

*Dell számítógépek, illetve bizonyos Venue táblaszámítógépek esetén

MEGÉRKEZETT A VALÓDI SEBESSÉG.


A játékosok igényeihez idomuló, sallangoktól mentes kialakítás szellemében készült vadonatúj Alienware 15 esetében nincs szükség kompromisszumokra. A repülőiparban használt szénszálas anyag alkalmazása stílusos szilárdságot és kiemelkedő tartósságot biztosít. A réz hűtőbordák megfelelően hűtik a rendszert, a maximális grafikus élményről pedig az akár 100 W teljesítményű AMD vagy NVIDIA® grafikus kártya gondoskodik. Ha ez még mind nem lenne elég, az Alienware 15 egy Type-C™ USB-portot is kínál, amely támogatja a szupersebességű 10 Gbit/s USB és a Thunderbolt™ 3 technológiákat.

Az Alienware grafikus erősítővel az Alienware 15 akár 375 W-os AMD vagy NVIDIA® asztaligép-szintű grafikus teljesítményt is elérhet. Az Alienware 15 konfigurációk a legújabb generációs Intel® processzorokat tartalmazzák. Egyszerűen csatlakoztassa a gépét, és merüljön el az asztali gépek szintjének megfelelő grafikai és processzorteljesítmény nyújtotta élményekben.

MEGNÖVELT VIDEOTELJESÍTMÉNY. FEJLETTEBB JÁTÉKOK.


Csatlakozzon. Biztonsági öveket becsatolni: Gyorsítsa fel az otthoni játékélményt az Alienware grafikus erősítőjével. Egyszerűen csak csatlakoztassa az Alienware 15 laptopot, indítsa újra a rendszert, és élvezze a teljes mértékben kibővített, asztali gépeket is megszégyenítő élményt – a legújabb AMD vagy NVIDIA® grafikus kártyák akár 4K felbontású élmény elérésére is képesek, a készülék pedig lehetővé teszi több monitor, valamint egyéb eszközök csatlakoztatását is a beépített 4 portos USB 3.0 elosztónak köszönhetően. Emellett annyi külső monitort csatlakoztathat, amennyit a grafikus kártya és az Alienware erősítő kimenetei lehetővé tesznek.

Grafikából jeles: Ha útközben játszik, a 8 GB GDDR5 memóriával felszerelt AMD vagy NVIDIA® grafikus kártyák egyenletes teljesítménye, tűéles képe és villámgyors válaszideje biztosítja, hogy zavartalanul elmerülhessen az élményben.

CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ MEGMUNKÁLÁS.


Szénszálas megmunkálás: Az űrhajózási technológiák által inspirált szénszálas ötvözet biztosítja az Alienware laptopok egyedi szilárdságát és merevségét. Az eredmény egy egészen újszerű tapintási élmény.

Karcsú. Tömör. Alumínium: Egy ilyen kiváló minőségű kijelzőnek már komoly védelemre van szüksége; ezért használunk olyan eloxált alumínium keretet, amely tökéletesen kombinációt képez az erős csuklópántokkal és a merev szerkezettel – mindezt új, mégis legendás külsővel.

Rézhűtés: Maximális teljesítmény, alacsony hőmérsékleten. A réz hőmérsékletkezelő modulok segítségével a grafikus kártyák és a processzorok maximális teljesítményt nyújthatnak, mivel a hűtővezetékek és -blokkok megakadályozzák a túlmelegedést.

Garantált 10 millió billentyűleütés: Tapasztalja meg az egyenletes billentyűleütés élményét a fémmel megerősített TactX billentyűzet jóvoltából, amely a billentyűzet belsejébe beszóródó morzsák és egyéb szennyeződés ellen is védelmet nyújt. Az Alienware Command Center alkalmazással programozható öt testreszabható billentyűvel akár 15 egyéni parancsot is elérhet, emellett alkalmazásokat, sőt, játékon belüli makrókat is elindíthat velük.

Szigorúan tesztelt strapabírás: Az Alienware laptopok több tízezernyi műveleti teszten esnek át: a bekapcsológombok lenyomása, a csuklópántok nyitása és csukása, csavarás, forgás, és akár 1 millió érintés az érintőpadon. A szigorú teszteknek köszönhető a megbízhatóság és a kompromisszummentes játékélmény.

EXTRÉM MŰVELETEKRE SZÜLETETT.


Belső erő: A valóban intenzív akciókra tervezett legújabb generációs Intel® processzoroknak köszönhetően az Alienware 15 zökkenőmentes játékélményt nyújt. Egyedül az Intel® processzorok Hyper-Threading technológiája képes számítógépét nyolc, párhuzamosan működő virtuális processzorként futtatni.

Dinamikus túlhajtás: Az Alienware 15 automatikusan túlhajtja a processzort, és folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet; így a legforróbb akciók közben sem melegszik túl a rendszer, és pont akkor maximális a teljesítmény, amikor szükség van rá.

Újabb, gyorsabb, jobb: Az Alienware 15 laptopok teljesítménye az újonnan bevezetett PCIe SSD-meghajtókkal hatalmas lökést kapott. Az előző generációs SATA SSD-meghajtókhoz képest akár 5,3-szoros sávszélességgel a játékok, a médiafájlok és minden kedvenc tartalma gyorsabban töltődik be, így Ön is azonnal akcióba léphet.

DDR3 memória: Az Alienware 15 támogatja az 1600 MHz-es frekvenciájú DDR3-modulokat, a BIOS használatával pedig túl is hajtható, így a rendszeréből valóban kihozhatja a maximumot.

ÉRJEN EL TÁVOLABBRA.


Mobilitás és csatlakoztathatóság: Az új Type-C™ USB-port a szupersebességű USB 10 Gbit/s (USB 3.1) szabványnak köszönhetően USB 3.0 sebességének kétszeresét nyújtja.

Hajmeresztő sebesség: Használja a Type- C™ USB-portot 40 Gbit/s sebességű Thunderbolt 3 portként (ez az USB 3.1 sebességének négyszerese), vagy használja azt Thunderbolt vagy DisplayPort csatlakozóként, és csatlakoztassa számítógépét egy 4K felbontású kijelzőhöz. Arra is van lehetősége, hogy több Thunderbolt eszközt összekössön.

Jobb, gyorsabb, tisztább: Az új HDMI 2.0 port használatával 60Hz-en jeleníthet meg 4K felbontású tartalmakat külső kijelzőkön – ez pedig jobb felbontást, zökkenőmentes grafikát, és úgy általában a nagyszerűség egy új szintjét jelenti.

HASZNÁLJA ÉRZÉKEIT.


Fantasztikus kijelző: Élvezze az IPS alapú LCD technológiát a nagy méretű, 15,6 hüvelykes képernyőn, amely minden körülmények között elképesztően tiszta színekről gondoskodik. Az Alienware 15 kapható full HD kijelzővel.

Dübörgő hangteljesítmény: Élvezze a gazdag, lenyűgöző Alienware 15 hangzást, amely a Klipsch hangrendszerére és a Creative SoundBlaster X-Fi technológiára épül. Nézzen farkasszemet barátaival és ellenfeleivel a 2,0 megapixeles, full HD felbontású webkamerán keresztül, és csevegjen duál tömbmikrofonnal.

Csatlakozzon és hódítson: A Killer™ Wireless-AC 1525 és a Killer™ E2200 kombinációja a játékélményt minden eddigit felülmúló sebességgel, intelligenciával és vezérlési lehetőségekkel emeli új szintre. A Killer DoubleShot™ Pro és az Advanced Stream Detect™ technológiával gyorsabb a letöltés, gyorsabb a folyamatos filmlejátszás, a játékélmény pedig minden eddiginél zökkenőmentesebb. Emellett valamennyi Alienware 15 laptop támogatja a Bluetooth 4.1 technológiát.

HASZNÁLJA KI MAXIMÁLISAN A RENDSZER NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEKET A WINDOWS 10 SEGÍTSÉGÉVEL


DirectX 12: Törje át a korlátokat, és élje át a minden eddiginél lenyűgözőbb grafikát a DirectX 12 technológiával. A Windows 10 API olyan új funkciókat tartalmaz, amelyek a gyorsabb valós idejű számítási műveleteknek köszönhetően nagyobb sebességet, részletesebb grafikát és a hosszabb játékidő érdekében alacsonyabb energiafogyasztást garantálnak.

Bővülő közösség: Az Xbox alkalmazással megtekintheti, hogy barátai épp mivel játszanak, cseveghet a közösség tagjaival, illetve nyomon követheti pontszámait és elért eredményeit. A Game DVR* rendszerrel pedig felveheti a leglátványosabb játékbeli pillanatait, hogy aztán azokat később megoszthassa barátaival.

Még több játék: A legjobb Xbox játékok most csak egy karnyújtásnyira vannak, emellett beépített támogatást kap az Xbox játékvezérlőhöz; sőt, még arra is van lehetőség, hogy Xbox One játékait hálózaton keresztül Windows 10 rendszerű asztali számítógépén, laptopján vagy táblaszámítógépén érhesse el bárhol a lakásban. Még az eszközök közötti korlátok is ledőltek – elindíthat egy játékot számítógépén, hogy aztán az Xbox előtt ülve folytassa.

Start menü – fejlettebb visszatérés: Kezdettől fogva profin játszhat, mivel a Windows start menü kibővített formában tér vissza. Ráadásul minden rögzített alkalmazás átkerül az új rendszerre, így az ismerős környezetben minden eddiginél hatékonyabban dolgozhat.

A kívánt sebesség: A Windows 10 gyorsan indul és gyorsan kerül alvó állapotból üzemkész módba, így nem kell várnia a játék megkezdésére. A frissítéseket is megkapja a megjelenés pillanatában, így mindig a legújabb és legjobb szolgáltatásokat használhatja.

COMMAND CENTER 4.0


Lenyűgözően egyszerűen és pontosan szabályozhatja az Alienware számítógép és a grafikus erősítő működésének minden aspektusát.

ALIENFUSION

Számítógépe teljesítményét egyetlen egyszerűen használható programmal kezelheti. Módosíthatja beállításait – a különféle területek megvilágításának tompításával, a hibernálási lehetőségek bekapcsolásával vagy a leállítással egyszerűen növelheti az üzemidőt. Mindent Ön irányíthat.

ALIENFX

A programozható megvilágítási zónákat kimondottan az Ön általi vezérlésre fejlesztették ki. Ez azt jelenti, hogy a fényhatások valós időben reagálnak minden mozdulatára. Riasztásokat állíthat be. Beállíthatja, hogy a rendszere világítson és villogjon. Színátmeneteket állíthat be a fények között. A döntés az Ön kezében van.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB Dell Alienware 15 FHD i7-6820HK 16GB 1TB 256GB
GyártóDell
ÁttekintésAlienware 15 NB, 15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS-Panel Anti-Glare 220-nits Display, Intel(R) Core(TM) i7-6820HK (Quad-Core, 8MB Cache, Dynamically Overclocked up to 4.1GHz) 16GB DDR4 2133MHz (8GBx2), 256GB PCIe SSD (Boot) + 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s (Storage), NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1070 with 8GB GDDR5, Killer 1535 802.11ac 2x2 WiFi and Bluetooth 4.1, Internal UK/Irish (QWERTY) Keyboard, 8 Cell 92W Hour Battery, Windows 10 Home (64bit) Hungarian
Felhasználási területGamer
ProcesszorIntel Core i7 6820HK (2,7 GHz, 8 MB cache)
SorozatDell Alienware
VideokártyaNVIDIA GeForce GTX 1070
Videomemória mennyisége8 GB
Videomemória típusaGDDR5
Kijelző15,6 " (1920 x 1080 pixel)
Panel típusaIPS
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőNem
Memória méret16 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia2133 MHz
Merevlemez tárhely1000 GB
Merevlemez fordulatszám7200 rpm
SSD tárhely256 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 10 Home
HangrendszerCreative Sound Core3D-EX Audio
MikrofonIgen
WebkameraIgen
Wi-Fi802.11ac (5)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
Ethernet RJ-45
HDMI
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.2 Gen 2 Type-C
USB 3.03 db
LAN10/100/1000 Mb/s
Akkumulátor felépítés8 cellás
Méret358,8 x 270,2 x 23,9 – 34,0 mm
Súly3,2 kg
AlapszínEzüst
GaranciaGarancialeveles 3 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Silicon Power Armor A60 5TB Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 5000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.0
67 901 Ft
Razer Naga Trinity Egér
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Érzékelő: Optikai
28 900 Ft
Silicon Power Armor D30L 4TB fekete Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 4000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
55 900 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K101CVHV
  • - Processzor: Intel Core i5 11320H (3,2-4,5 GHz, 8 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
362 900 Ft
Notebook
HP 255 G9 15,6" R5 5625U (6A1A7EA) Notebook
  • - Processzor: AMD Ryzen 5 5625U (4.3 GHz, 16 MB cache)
  • - Videokártya: AMD Radeon Graphics
196 900 Ft
Notebook
Asus ROG Zephyrus M16 2022 (GU603ZM-K8042)
  • - Processzor: Intel Core i7 Intel® Core™ i7-12700H (2,3 - 4,7 GHz, 24 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3060
734 899 Ft

Ajánlott termékeink


Egér
Razer Atheris Mercury Edition Vezeték nélküli egér
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli - Bluetooth + USB-A
  • - Érzékelő: Lézer
14 089 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A85B USB 3.2 Gen 1 4TB
  • - Kapacitás: 4096 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
57 901 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A30 USB3.0 1TB Fekete/Narancs
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.0
27 901 Ft

Ajánlataink


Számítógépház
Chieftec Hawk AL-02B-TG
  • - ATX szabvány: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
  • - Táp: Nem
17 690 Ft
Wi-Fi router
TP-Link Deco M5 (3 Pack)
  • - WiFi Sebesség: 1267Mbps
  • - LAN portok sebessége: 10/100/1000 Mb/s
88 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!