Termékeink

Ajánlataink


Mobiltelefon
Huawei P60 Pro 8GB 256GB Black
  • - Kijelző méret: 6,67 "
  • - Kijelző felbontás: 1220 x 2700 pixel
483 900 Ft
Toner
Samsung MLT-D119S Fekete toner
  • - Típus: Toner
  • - Szín: fekete
28 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Szoftver / Irodai szoftver / Office 2016 MAC Home & Business ESD Eng 1 user

Gyártói cikkszám: W6F-00627

Irodai szoftver

Office 2016 MAC Home & Business ESD Eng 1 user

graystargraystargraystargraystargraystar

- Kiszerelés: Dobozos
- Nyelv: Angol


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
87 490 Ft
nettó: 68 890 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

324


Office az egész család számára
Az Office 365 Otthoni prémium verzió előfizetőjeként megoszthatja előfizetését akár négy másik családtagjával is! Mindegyik családtagja, akivel megosztja az előfizetést, lehetőséget kap az alábbiakra:
Használhatják bármely elérhető telepítési lehetőségét saját PC-iken, Mac számítógépeiken vagy mobileszközeiken, például Windows-táblagépeiken, illetve iPhone vagy Android rendszerű telefonjaikon.
További 20 GB tárterületet vehetnek igénybe a SkyDrive-on.
Kezelhetik saját telepített termékeiket
„Saját fiók” lapjukról.
Saját, személyre szabott Office
Otthon és otthonától távol, PC és Mac rendszerű számítógépen, valamint erre alkalmas egyéb eszközökön is bejelentkezhet az Office-ba.
Beállításai és dokumentumai mindig követik Önt. Váltogathatja az eszközöket, és ott folytathatja a munkát, ahol abbahagyta.
Még több anyagot tárolhat a felhőben. A további 20 GB SkyDrive-tárterületnek köszönhetően mindig elérheti feljegyzéseit, fényképeit és fájljait.
Megosztás egyszerűbben
Minden eddiginél egyszerűbben teremthet kapcsolatot a megosztott naptárak, a dokumentumok valós idejű szerkesztése, valamint a világ bármely részébe kezdeményezhető telefonhívások révén.
Szervezze meg a családi ügyek intézését! Az e-mail, a megosztott naptárak és a feladatlisták kezelésére szolgáló eszközök segítségével az Outlookban mindig fenntarthatja az összhangot.
Egyszerűen megoszthat jegyzetfüzeteket és fájlokat. Elküldhet egy hivatkozást, vagy az ingyenes Office Web Apps segítségével megtekintheti és szerkesztheti a fájlokat.
Maradjon kapcsolatban! A havonta 60 percnyi Skype-hívással több mint 60 országba telefonálhat.
Fejezze ki gondolatait tetszetős dokumentumokban!
Kiindulhat egy sablonból, majd szakértőknek szánt eszközökkel csiszolhatja tovább munkája eredményét.
Tetszése szerinti módszerekkel dolgozhat. Gondolatait az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
Egyszerűen kezelheti a médiatartalmakat. Képeket, videókat és internetes médiatartalmakat húzhat be a fájlokba, a PDF-fájlok tartalmát pedig közvetlenül átemelheti a Wordbe.
Időt takaríthat meg, és látványos eredményeket érhet el. Felhasználhatja a Word vagy az Excel kezdőképernyőjéről elérhető sablonokat vagy az új, szélesvásznú PowerPoint-sablonok egyikét.
A legújabb Office-alkalmazások
Mindig a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a OneNote, a Publisher és az Access legújabb verzióját használhatja PC-jén. Mac számítógépet használók számára a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook legújabb verziója érhető el, és ezen alkalmazások verziószáma eltérhet a PC-felhasználók számára elérhető verziókétól.
Gondolatait az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
Még több műveletet végezhet el a Word-dokumentumokkal: online videókat emelhet be, PDF-fájlokat nyithat meg, és szerkesztheti a tartalmukat, továbbá minimális erőfeszítéssel végezheti el a képek és diagramok igazítását.
Az Excel-sablonok maguktól elvégzik a beállítási és kialakítási műveletek zömét, hogy Önnek már csak az adatokra kelljen figyelnie.
Lenyűgöző bemutatókat hozhat létre a PowerPoint új igazítási, színmegfeleltetési és egyéb tervezési eszközeivel.
A OneNote-ban rajzolással, kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheti feljegyzéseit. A feljegyzéseket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote alkalmazásokkal. A OneNote csak PC-khez érhető el.
Az Outlook most már automatikusan csatlakozik az Ön webes levelezési Microsoft-fiókjához. Az Outlook segítségével szinkronizálhatja a feladatokat és a naptárakat, hogy minden intéznivaló egy helyen legyen.
A Publisherben még egyszerűbben kezelheti a képeket, így látványos elemekkel gazdagíthatja kiadványait. A Publisher csak PC-khez érhető el.
Az Accessben egyszerűen létrehozhat adatbázis-alkalmazásokat, amelyeket azután a weben is használhat és megoszthat. Az Access csak PC-khez érhető el.
Az Office több eszközön
Az Office-alkalmazásokat PC-n és Mac számítógépen, Windows-táblagépen, Android-telefonon és iPhone-on is telepítheti.
Az Office Mobile már Android-telefonon és iPhone-on is telepíthető. Ne feledkezzen meg arról, hogy az Office Mobile már rendelkezésre áll Windows Phone-eszközökön, így ezek nem számítanak bele az 5 eszközre vonatkozó korlátozásba.
Az Office használata otthonától távol
Számítógépétől távol kíván dolgozni? Az Office 365 Otthoni prémium verzió és az Office 365 Egyetemista verzió előfizetői az Igény szerinti Office segítségével a Windows 7-et vagy Windows 8-at futtató bármilyen PC rendszerű, internetkapcsolattal rendelkező számítógépen folyamatos átvitellel használhatják az Office-alkalmazások teljes értékű verzióit.
Emellett Android-telefonon, iPhone-on és Windows Phone-eszközön is elérheti, szerkesztheti és megtekintheti az Office-dokumentumokat, vagy használhatja az ingyenes Office Web Apps-alkalmazásokat, amelyek a SkyDrive-fiókjával szinkronizálva működnek bármilyen, internetkapcsolattal rendelkező, támogatott böngészőt futtató eszközön.
További 20 GB online tárterület a SkyDrive-on
További 20 GB online tárterület érhető el a SkyDrive-on az Ön számára, valamint legfeljebb négy családtagja számára, akivel megosztja előfizetését. Ezen a további 20 GB online tárterületen tárolhatja dokumentumait, fényképeit és videóit, így bárhonnan szerkesztheti és megoszthatja őket.
Havonta 60 nemzetközi hívásokra használható Skype-perc
Több mint 40 országba telefonálhat a havi 60 ingyenes, nemzetközi hívásokra használható Skype-perc igénybe vételével. A nemzetközi hívásokra használható Skype-perceket minden olyan eszközön igénybe veheti, amelyen telepítve van a Skype, legyen az mobiltelefon, táblagép, tévé vagy más eszköz.
Mindig naprakészen
Az aktív előfizetéssel rendelkező Office 365-felhasználók jogosultak az Office-alkalmazások mindenkori legújabb verziójának használatára, amint az elérhetővé válik. Új Office-verzió kibocsátásakor a felhasználók értesítést kapnak arról, hogy lehetőségük van frissíteni a szoftvert a legújabb verzióra.
Az Office telepítése más nyelveken
Az Office 365-előfizetés lehetőséget nyújt az Office számos nyelven történő telepítésére. Ha az Office 365 Otthoni prémium verzióval vagy az Office 365 Egyetemista verzióval rendelkezik, a Saját fiók lapon kiválaszthatja, hogy milyen nyelven kívánja telepíteni az Office-t. Nem minden nyelv érhető el az összes régióban.
Az Office-előfizetés kezelése az interneten
Office-előfizetésének kezeléséhez jelentkezzen be a Saját fiók webhelyre. Itt megtekintheti és módosíthatja a számlázási beállításokat, beállíthatja a nemzetközi hívásokra használható Skype-perceket, valamint más számítógépeken és más nyelveken is telepítheti az Office-t.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Office 2016 MAC Home & Business ESD Eng 1 user
GyártóMicrosoft
KiszerelésDobozos
NyelvAngol
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Epson T1634 XL Yellow 6,5ml Tintapatron
  • - Típus: Festékkazetta
  • - Szín: sárga
7 690 Ft
Asus ROG Falchion (Cherry MX Red) HU Billentyűzet
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – Bluetooth
  • - Kiosztás: Magyar
55 900 Ft

Hasonló termékeink


Irodai szoftver
CANON IRIScan Readiris PDF 22 Business - 1lic Win
  • - Kiszerelés: Dobozos
  • - Nyelv: Angol
75 900 Ft
Irodai szoftver
CANON IRIScan Readiris PDF 22 Standard - 1lic Win
  • - Kiszerelés: Dobozos
  • - Nyelv: Angol
48 900 Ft
Irodai szoftver
Microsoft Office Home & Student 2021 - 1 PC/MAC -
  • - Kiszerelés: Dobozos
  • - Nyelv: Angol
65 900 Ft

Ajánlataink


Egérpad, teflontalp
AOC Agon AMM700
  • - Anyag: Gumi/Szövet
  • - Méret: 357 x 256 x 13 mm
6 290 Ft
Notebook
Lenovo IdeaPad 5 14IAL7 i7-1260P 16/512 felhőszür.
  • - Processzor: Intel Core i7 1260P (2,1-4,7 GHz, 18 MB cache)
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
421 900 Ft
Access point és Bridge
Ubiquiti NanoStation M2 airMAX
  • - Átviteli sebesség: 10/100/1000 Mb/s
  • - Portok: 2 db
38 900 Ft

Ajánlataink


Mobiltelefon
Samsung Galaxy A53 5G Enterprise Edition 6GB 128GB
  • - Processzor sebessége: 2.4 MHz
  • - Kijelző méret: 6.5 "
147 900 Ft
Tintapatron
HP 761 400 ml-es ciánkék
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: ciánkék
85 900 Ft
Fejhallgató
Sony MDR-EX15LP rózsaszín
  • - Csatlakozó: 3,5 mm
  • - Mikrofonos fejhallgató: Nem
3 490 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!