Termékeink

Ajánlataink


Rendszervaku
Quadralite Stroboss 60evo II Nikon Kit
  • - Kompatibilis: Nikon
94 899 Ft
Tintapatron
HP 950 fekete 951 cián/magenta/sárga patroncsomag
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: ciánkék, fekete, magenta (bíbor), sárga
40 900 Ft
Vezetékes telefon
Alcatel XL535
  • - Üzenetrögzítő: Nem
  • - Kihangosító: Nem
15 490 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Asus ROG G752VS-BA231D

Gyártói cikkszám: G752VS-BA231D

Notebook

Asus ROG G752VS-BA231D

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i7 6700HQ (2,6 GHz, 6 MB cache)
- Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1070
- Memória méret: 8 GB
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
556 531 Ft
nettó: 438 213 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

546


A VILÁGURALOM VÉGRE ELÉRKEZETT.


Intel® Core™ i7 processzorral


A G752VS márka fejlődését szemlélteti forradalmi kivitelű, Armor Titán és Plazma réz színsémát használó külső felülettel. A legújabb NVIDIA® GeForce® GTX™ 10-es sorozatú grafikával, a Windows 10 Pro operációs rendszerrel, a 6. generációs Intel® Skylake Unlocked Core™ i7 processzorral, és az akár 64 GB DDR4 RAM memóriával a ROG G752VS piacvezető túlhúzásos teljesítményt biztosít, amit arra terveztek, hogy mindenkit felülmúlhass a játékban.

A G752VS hűtését kettős réz hűtőcső és a ROG 3D párakamra valósítja meg, ami erős túlhúzást is lehetővé tesz, valamint hosszabb élettartamot biztosít. Sőt még háttérvilágításos, és anti-ghosting technológiával is rendelkezik, amely segítségével akár 30 gombot is lenyomhatsz egyszerre, hogy csata közben precízen adhasd ki a parancsokat és vezérelhesd a történéseket.

INTEL® SKYLAKE-K UNLOCKED PROCESSZOR AZ NVIDIA® GEFORCE® GTX™ 10-ES SOROZATÚ GPU-VAL


A ROG G752VS a 6. generációs Intel® Skylake-K Unlocked Core™ i7 processzornak köszönhetően felülmúlhatatlan teljesítményt szolgáltat. Az Unlocked Intel® Core™ processzor egy túlhúzáshoz használatos eszköztárt biztosít, amivel a rendszeredet olyanná alakíthatod, amilyenné éppen szeretnéd, a G752VS akár 4 G Hz-ig is túlhúzható. Jellemzői közé tartozik továbbá a Pascal architektúrát használó legújabb NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 GPU, ami játékot megváltoztató innovációkat tartalmaz, ideértve az új generációs VR-t és a legjobb energia hatékonysági jellemzőt is.

*A tényleges műszaki adatok változhatnak a konfiguráció függvényében.

ÉS MÉG TÖBB A WINDOWS 10 PRO SEGÍTSÉGÉVEL


A ROG G752VS Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik az üzleti célú nagy igényű felhasználók részére. A Windows 10 Pro olyan fejlesztéseket tartalmaz, ami például fejlettebb titkosítást biztosít a BitLocker segítségével, virtuális gép lehetőséget a Hyper-V szolgáltatással, valamint távoli belépési lehetőséget. Ezen vállalati jellemzők által a G752VS tökéletes partner, ha játékról van szó, és akkor is ha egy asztali munkaállomást szeretnének lecserélni vele.

*A tényleges műszaki adatok változhatnak a konfiguráció függvényében.

MAGÁVAL RAGADÓ VIRTUÁLIS VALÓSÁG


A VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 GPU felpörgeti a sebességet és a teljesítmény kihasználás hatásfokát, hogy a virtuális valóság (VR) játékokban kiválóan teljesíthess. Engedd, hogy magával ragadjon a virtuális valóság, ami most sima, alacsony késleltetésű, és zökkenőmentes is lehet számodra.

3D PÁRAKAMRÁS TERMIKUS RENDSZER A HATÉKONYABB HŰTÉSÉRT


A kizárólagos ROG 3D párakamra és a réz hőcső együttesen teremtik meg azt a hatásos és hatékony hűtési rendszert, ami segít a GPU hőmérsékletét akár 7°C-al is csökkenteni. A 3D párakamrás technológia magasabb TDP (termikus tervezési teljesítmény) értékű csúcsminőségű GPU-k használatát teszi lehetővé azzal, hogy hatékonyabban hűti le azokat a biztonságos üzemi hőmérsékletre, és ezzel kiterjeszti a komponensnek és magának a kártyának az élettartamát.

A 3D párakamra olyan hűtőközeggel van feltöltve, ami melegítés hatására folyékony halmazállapotból gázzá alakul át, majd vissza. Stabil, egyenletes hőmérséklet eloszlást biztosít az összes felületén függetlenül a kamra alap alatt előforduló hőforrás elhelyezkedésétől és sokaságától. Ennek révén az exkluzív ROG 3D párakamra képessé válik a nagyteljesítményű túlhúzott processzorok nagy wattos teljesítményű hőjének a eloszlatására is.

MEGALKUVÁS NÉLKÜLI HŰTÉS


A ROG G752VS olyan egyedi termikus kialakítással rendelkezik, ami a port egy portalanító kamrába tereli, távol tartva azt a belső komponensektől.

Azzal, hogy megakadályozza a por betömörülését a hűtőbordákba, és ezzel a hűtési hatásfok lecsökkenését, meghosszabbítja a komponens élettartamát, és javítja a laptop általános stabilitását.

A ROG G752VS külön hűtő modullal rendelkezik a CPU, és a GPU részére, így effektíven tud hűteni minden komponenst. A forró kiáramló levegőt hatékonyan kezelik, és átvezetik a hátsó szellőző nyílásokon, így a hő a használótól távol távozik, és ezzel a játékos komfortérzete javul.

A VILÁG ELSŐ HÁTTÉRVILÁGÍTOTT, PERGÉSMENTES BILLENTYŰZETE, AMELY 30 BILLENTYŰLENYOMÁST IS MEG TUD JEGYEZNI


Az anti-ghosting technológia biztosítja, hogy a parancsok értelmezése azonnal, és pontosan megtörténjen - még akkor is, ha 30 billentyűt nyomsz le egyszerre. Ezen kívül 5 különálló makró billentyű is rendelkezésedre áll, melyekkel komplex billentyű kombinációkat tudsz könnyedén beprogramozni és használni.

A ROG G752VS ergonómiailag megtervezett billentyűkkel rendelkezik, 2,5 mm billentyű úttal. Ez a gépeléskor és parancs bevitelkor nagyobb kényelmet és pontosságot biztosít - és ezzel megkönnyíti, hogy te urald a csatmezőt.

A megvilágított billentyűzet könnyű gépelést biztosít kevés világítás mellett, vagy akár teljes sötétségben is, az elkülönülten elhelyezkedő nyíl billentyűk pedig asztali géphez fogható gamer élményt biztosítanak.

Még jobb reakcióidő

SZÉLES LÁTÓTERŰ KIJELZŐ NVIDIA® G-SYNC™-EL


A ROG G752VS szupergyors 120 Hz-es látóterű kijelző panellel rendelkezik, ami felsőfokú képminőséget és kontrasztot biztosít még akkor is, ha igen szélsőséges szögből nézed. A sima játékot az NVIDIA® G-SYNC™ kijelző technológia segíti elő, ami az ultra-sima képi megjelenítés érdekében a kijelző frissítési frekvenciáját hozzászinkronizálja az NVIDIA® GTX™ GPU képváltási gyakorisághoz. A G-SYNC™ segít megszüntetni a lag-et, és minimálisra csökkenteni a képkocka akadozást, és kiküszöböli a képcsúszásokat. Megoldotta azt a problémát, amit a gamerek a V-Sync használatakor tapasztalnak:

1. A képkocka akadozást, mivel a GPU a képkockákat egynél többször állíthatja elő minden 1/60 másodpercben.
2. A bemeneti választ, ami rögzített és 1/60 másodpercre van korlátozva

A G-SYNC™ technológia úgy nyújtja a legsimább és leggyorsabb gamer grafikát, hogy a rendszer teljesítménye stabil marad.

*A tényleges műszaki adatok változhatnak a konfiguráció függvényében.

GYÁRILAG TÚLHÚZOTT DRAM HIHETETLEN TELJESÍTMÉNNYEL


A ROG G752VS négy DDR4 foglalattal rendelkezik, akár 64 GB DDR4 RAM-ot is képes támogatni. A DDR4 20%-al nagyobb sávszélességgel, és 30%-al jobb energia hatékonysággal rendelkezik, mint a DDR3 memória.

A ROG G752VS-ban található DDR4 RAM 2400 MHz-en fut, ez 12,5%-al nagyobb, mint az alap DDR4 sebesség.

*HyperDrive Technológiát használó kiválasztott modelleknél elérhető

*256 GB/512 GB NVMe SSD-vel rendelkező modelleknél elérhető

ROG HYPERDRIVE A VILLÁMGYORS TÁROLÁSI SEBESSÉG ÉRDEKÉBEN


A ROG HyperDrive az MLC (Multi-Level Cell) NAND technikát használja a jobb írási teljesítmény és a nagyobb tartósság érdekében, még intenzív használat során is. A ROG G752VS a legújabb NVM Express (NVMe) SSD technológiát használja, amivel villámgyors adatolvasási- és írási sebességet biztosít. Az Advanced Host Controller Interface (AHCI) technológiával összehasonlítva az NVMe nem csupán maximalizálja a soros olvasás és írás sebességét, de egyszersmind minimalizálja a random írás és olvasás késleltetését. A G752VS továbbá felhasználó által elérhető dupla M.2 rekeszekkel is rendelkezik, amik lehetővé teszik SSD-k behelyezését, vagy további SSD-kel történő bővítést.

ROG GAMING CENTER


A ROG Gaming Center fokozza a játékélményt. Ez a beépített vezérlő központ hozzáférést biztosít minden szükséges funkcióhoz - egyetlen kezelőpultról megkeresheted a rendszer információkat, beállíthatod a forróbillentyűket a gyorsabb parancs kiadásért a játékban, megadhatod az audió beállításokat, vagy felveheted a játékot.

XSPLIT GAMECASTER


A ROG G752VS örökéletre szóló XSplit Gamecaster fiókot tartalmaz, amivel felveheted a játék streameket. Egyetlen gombnyomásodba kerül, hogy belépj, és streameld a játékod menetét a világ számára.

SONIC STUDIO ÉS SONIC RADAR


Az ASUS kifejlesztette a Sonic Studio-t és a Sonic Radar-t a ROG G752VS részére. A Sonic Studio és a Sonic Radar magával ragadó gamer audió hangzást biztosít. A Sonic Studio magas minőségű gamer audiót biztosít, valamint továbbfejlesztett streamelést és audió felvételi lehetőséget a hangok rögzítéséhez és a zaj csökkentéséhez. A Sonic Radar a képernyőn megjelenő overlay segítségével felismeri az ellenfeleket, megmutatja a lövések, lépések, és más játék-hang effektek relatív elhelyezkedését.

INTEL® THUNDERBOLT™ 3 C-TÍPUSÚ USB-VEL


Az integrált Intel® Thunderbolt™ technológia egyetlen kábelen megvalósított adat és jelátvitelt kínál, akár 40 Gbit/s sebességgel – ez négyszer nagyobb sávszélesség, mint USB 3.1 esetében. A ROG G752VS az Intel Thunderbolt és C típusú USB 3.1 portokhoz megnövelt kompatibilitást biztosít a különféle eszközeidhez.

*A tényleges műszaki adatok változhatnak a konfiguráció függvényében.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D Asus ROG G752VS-BA231D
GyártóAsus
Felhasználási területGamer
ProcesszorIntel Core i7 6700HQ (2,6 GHz, 6 MB cache)
SorozatAsus ROG
ChipkészletIntel CM236
VideokártyaNVIDIA GeForce GTX 1070
Videomemória mennyisége8 GB
Videomemória típusaGDDR5
Kijelző17,3 " (1920 x 1080 pixel)
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőNem
Memória méret8 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia2400 MHz
Merevlemez tárhely1000 GB
Merevlemez fordulatszám7200 rpm
Optikai meghajtóDVD+-RW DL
Operációs rendszerFreeDOS
Wi-Fi802.11ac (5)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
HDMI
Mini Display Port
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.04 db
LAN10/100/1000 Mb/s
Memóriakártya olvasóSD
Akkumulátor felépítés8 cellás
Méret428 x 334 x 53 mm
Súly4,4 kg
AlapszínSzürke
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Egér
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli - Bluetooth + USB-A
  • - Érzékelő: Optikai
40 990 Ft
Razer DeathAdder V3 Pro - fehér Egér
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – USB Type-A, Vezeték nélküli – USB Type-C
  • - Érzékelő: Optikai
63 900 Ft
Silicon Power Armor A66 1TB Kék Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
26 900 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
HP 15s-eq2038nh (7E0Z8EA) Notebook
  • - Processzor: AMD Ryzen 3 5300U (3.8 GHz, 4 MB cache)
  • - Videokártya: AMD Radeon Graphics
200 900 Ft
Notebook
LENOVO IdeaPad 1 15AMN7 R3 7320U 8GB LPDDR5 256GB
  • - Processzor: AMD Ryzen 3 7320U (4.1 GHz, 4 MB cache)
  • - Videokártya: AMD Radeon 610M
166 900 Ft
Notebook
Asus ROG Zephyrus M16 2022 (GU603ZM-K8042)
  • - Processzor: Intel Core i7 Intel® Core™ i7-12700H (2,3 - 4,7 GHz, 24 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3060
734 899 Ft

Ajánlott termékeink


Egér
Razer Viper V2 Pro
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – USB Type-A
  • - Érzékelő: Optikai
60 900 Ft
Egér
Razer Mamba Elite
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Érzékelő: Optikai
21 590 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A66 1TB Kék
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
26 900 Ft

Ajánlataink


Tápegység
Chieftec A-80 CTG-750C
  • - Teljesítmény: 750 W
  • - Kábelezés: Nem moduláris
34 900 Ft
Memória
Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz Kit2 CL16 16GB
  • - Kapacitás: 16 GB
  • - Generáció: DDR4
20 900 Ft
Fejhallgató
Sony WI-C100 Fekete
  • - Csatlakozó: Bluetooth
  • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
11 690 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!