Termékeink

Ajánlataink


Monitor
LG 34BQ77QC-B 34" WQHD UltraWide Monitor
  • - Panel típusa: IPS
  • - Kijelző méret: 34 "
249 900 Ft
Mobiltelefon
Samsung Galaxy A04s 3GB 32GB Dual SIM zöld
  • - Kijelző méret: 6.5 "
  • - Kijelző felbontás: 1600 x 720 pixel
50 900 Ft
Memória
G.Skill DDR3 for Mac SO-DIMM 1333MHz CL9 8GB
  • - Kapacitás: 8 GB
  • - Generáció: DDR3
9 089 Ft
Ön itt van: Bluechip / Szórakoztató elektronika / Projektor / BenQ MW809ST

Gyártói cikkszám: 9H.JGN77.14E

Projektor

BenQ MW809ST

graystargraystargraystargraystargraystar

- Típus: DLP
- Felbontás: 1280 x 800 pixel
- Fényerő: 3000 ANSI lumen


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
172 480 Ft
nettó: 135 811 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

251


Interaktív, rövid vetítőtávolságú WXGA projektor


Fejlett oktatás a vezető iskolák számára


A BenQ MW809ST interaktív, rövid vetítőtávolságú WXGA oktatási projektor 3000 ANSI lumen fényerejével, rugalmasságával és kiváló képminőségével gazdagítja tanóráit.

FŐBB JELLEMZŐK


  • Továbbfejlesztett por tűrés az Anti-dust Accumulation Components segítségével
  • SmartEco energiatakarékos technológia
  • 0.49 rövid vetítési arány
  • Oktatáshoz és interaktív táblákhoz tervezve
  • Blu-ray Full HD 3D támogatás
  • Interaktív PointWrite kompatibilis

Biztos működés a kihívásokkal teli osztálytermi környezetben


Anti-Dust Accumulation érzékelő távol tarja a port

A színkerék szenzorával együttműködve, az MW809ST por távoltartó képessége tovább növeli az optimális teljesítmény használati idejét, miközben távol tartja a port, amely összegyűlhet a hagyományos szenzoroknál és akadályozhatja az infravörös távirányító érzékelőjét, villogást, normálistól eltérő színeket és akár leállást is okozhat.

Megnövelt osztálytermi lehetőségek az rövid vetítőtávolságnak köszönhetően


Akadálymentes oktatás helymegkötés nélkül

Az MW809ST rövid vetítőtávolságú projektor 0,49-es vetítési arányával elkerülhetőek a diákok és a tanár által létrehozott árnyékok és tükröződések. A mozgás teljesen szabaddá válik a tábla előtt.

Tartson maradandó órákat a feltűnő képminőség mellett


Páratlanul magas fényerő

Az MW809ST 3,000 ANSI lumen fényereje és kiemelkedő felbontása tökéletes vetítési teljesítményt garantál az éles képek és szövegek megjelenítésében, még erőteljesen megvilágított osztályteremben is. A magas fényerő tiszta megjelenítést biztosít még erős környezeti fény mellett is, így lehetőség adódik a mennyezeti fények használatára, amely segítség a jegyzetelésben és a közös munka során egyaránt

Nagyobb képek

A BenQ oktatási projektorok széles skálát kínálnak az iskolák számára az igények lefedésére, a felbontást vagy a különféle képméret-igények tekintetében. Az ultra-rövid vetítőtávolságú oktatási projektorok megnövelik az osztálytermi rugalmasságot és akár 120" képméretű kiváló képminőségű vetítés is elérhető.

Tartósan tökéletes kép DLP technológiával


Hosszantartó képminőség

Az ipari szabványnak megfelelően szigetelt DLP motor hatékonyan zárja ki a port, amely képminőség romlást eredményez. A BenQ oktatási projektorok hosszantartó képminőséget és színelhalványulás-mentes üzemeltetést biztosítanak. A nem-DLP projektorokkal ellentétben, a BenQ oktatási projektorai a lámpacsere után olyan eredményeket mutatnak fel a megjelenítésben, mintha vadonatújak lennének.

Magas DLP képpont kitöltés a kiemelkedő látványért

A BenQ DLP projektorok osztályelsők a képpont kitöltésben, amelynél minimalizálják a fekete kereteket a képpontok körül és így kizárják - a jellemzően nem-DLP projektoroknál előforduló - un. “screen door effect” jelenséget. A BenQ oktatási projektorok szenzációs felbontást és tisztaságot adnak a kisméretű szövegekhez és finom részleteket a csodálatosan megjelenített képekhez.

Éles olvashatóság a magas kontraszt aránynak köszönhetően

A BenQ oktatási projektoraiban használt, digitálisan vezérlet DMD mikro tükrök natív előnyöket jelentenek az oktatás során számos alkalommal használt szövegek, számok és táblázatok megjelenítéséhez. A BenQ oktatási projektorok képesek teljesen kikapcsolni az éppen nem használt mikro tükröket, így előállítva a magas kontraszt arányt, az éles és minőségi olvashatóságot minden egyes al-képpont számára.

Interaktív tanulás engedélyezve


Interakció bármilyen felületen

A PointWrite™ technológia közös munka-platformmá alakítja a BenQ oktatási projektorokat, valamint bármely felületet interaktív táblává varázsol. A PointWrite™ kit és QWrite szoftver problémamentes integrációjával a BenQ projektorok valódi közös munkára ösztönzik a diákokat és a tanárokat és használhatnak intuitív jegyzet-sablonokat a közös tanulás során.

Több-képernyős rajzolás és érintés érzékenység

A továbbfejlesztett több érintés érzékelésnek köszönhetően több ujj és ceruza is használható egyszerre. Két PointWrite™ projektor használata mellett, megkettőzheti a vetített területet és megannyi új lehetőséget adhat a tanulásban ebben a modern, digitális osztályteremben. A QWrite interaktív tábla üzemmódjával a diákokétól eltérő felületen futtathatnak alkalmazásokat, jeleníthetnek és tekinthetnek meg képeket, valamint jegyzetelhetnek a tanárok.

Intuitív beállítás

A PointWrite™, automatikus kalibrációja révén, azonnal a környezeti fényhez állítja érzékenységét, amint egy számítógép USB-jére csatlakoztatják, így nincs szükség bonyolult oktatások megtartására a tanárok részére, valamint nincs szükség manuális beavatkozásra.

Windows gesztusvezérlés támogatása

A PointWrite™ projektorok intuitívan támogatják a Windows kézmozdulatokkal történő vezérlését, mint a weboldalak böngészése, képek nézegetése vagy a Google Térkép megjelenítése, nagyítás vagy kicsinyítés, gördíthetés. Használhatja az érintés érzékeny vezérlést és a mozdulatokat együtt számos Windows 8 vagy újabb operációs rendszer valamint alkalmazások esetén.

Könnyed együttműködés BYOD-val


Egyszerű és megbízható vezeték nélküli kulccsal

Az MHL támogatáson felül a BenQ oktatási projektorai készek a BYOD együttműködésre és ezzel, valamint a QCast vezeték nélküli kulccsal még izgalmasabb tanórákat tesznek lehetővé, ahol egyszerre akár 4 résztvevő csatlakozhat okos eszközével vagy számítógépével és jelenítheti meg négy különálló képernyőn.

Optimalizált oktatási beruházások


15.000 órára növelt lámpa élettartam

Az exkluzív BenQ újítás, a SmartEcoTM technológia, intelligensen szabályozza a kimeneti fény mennyiségét és tökéletesíti a DLP energia-megtakarítási képességét. Ezzel megnöveli a lámpa élettartamát, kompromisszummentes fényerőt és kiváló képminőséget kínál. A SmartEcoTM-val elért energia megtakarítás és 15.000 órás lámpa élettartam akár 3-szorosa* a SmartEcoTM technológiát nélkülöző projektorokénak. Ezen felül, az Eco Blank üzemmód a teljes teljesítményt akár 70%-kal képes csökkenteni a lámpa elhalványításával és a vetítés elsötétítésével.
*A lámpa élettartama normál üzemmód használata mellett 5000.

Éles részletek a sötét jeleneteknél is

A BenQ egyedülálló SmartEcoTM technológiájával intelligensen, a megjelenített tartalomnak megfelelően szabályozza a kimeneti fény mennyiségét. Ezzel megnöveli a kontrasztot, feketében gazdagabb, a lehető legmélyebb színeket jeleníti meg, amelyek különösen nagy mértékben részletezett, dinamikus és sötét jelenteknél kiemelkedő jelentőségű, mint például csillagászat órán.

Egyszerűsített telepítés


Képméret szabályozás

A BenQ oktatási projektorokon az OSD menü segítségével állítható be a kívánt képméret, amellyel nagyságrendben csökkenthető a ráfordított idő, valamint nincs szükség a projektor fizikai elérésére annak érdekében, hogy az érzékeny, rövid vetítőtávolságú kép tökéletesen beállított legyen.

Távirányító gyorsbillentyű

Nyomja meg a “Quick Install” gyorsbillentyűt a távirányítón, hogy a projektor beállítása elkezdődjön. Ez egy nagyszerű időmegtakarító funkció a projektor telepítését követően.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

BenQ MW809ST BenQ MW809ST BenQ MW809ST BenQ MW809ST
GyártóBenq
TípusDLP
Felbontás1280 x 800 pixel
Képarány16:10
Fényerő3000 ANSI lumen
Lámpa teljesítmény200 W
Lámpa élettartam5000-15000 óra
Csatlakozó3,5 mm Jack
D-Sub (VGA)
HDMI
Mini USB
Soros (9 tűs)
USB 2.0
SzínFehér
Súly2,6 kg
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Corsair DDR3 PC10600 1333MHz 2GB Value CL9 Memória
  • - Kapacitás: 2 GB
  • - Generáció: DDR3
6 290 Ft
Xerox C230/C235 Sárga toner Toner
  • - Típus: Toner
  • - Szín: sárga
37 901 Ft
HP Color LaserJet Professional CP5225dn színes Nyomtató
  • - Technológia: Lézer
  • - Max. felbontás: 600x600 dpi
620 900 Ft

Hasonló termékeink


Projektor
Epson EB-1780W mobil projektor
  • - Típus: LCD
  • - Felbontás: 1280 x 800 pixel
451 900 Ft
Projektor
Epson EB-695Wi
  • - Típus: LCD
  • - Felbontás: 1280 x 800 pixel
1 218 900 Ft
Projektor
BenQ MH733
  • - Típus: DLP
  • - Felbontás: 1920 x 1080 pixel
342 900 Ft

Ajánlataink


Fejhallgató
JABRA Evolve2 50 USB-A UC Stereo
  • - Csatlakozó: USB
  • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
61 900 Ft

Ajánlataink


Switch
Zyxel ES-108A 8-Port Desktop Switch
  • - Sebesség: 10/100 Mb/s
  • - Portok száma: 8 db
6 890 Ft
Alaplap
Gigabyte B760M Aorus Elite AX
  • - CPU foglalat: LGA-1700
  • - Chipset: Intel B760
78 900 Ft
Wi-Fi router
Linksys E2500 V4 N600
  • - WiFi Sebesség: 300 Mbps
  • - LAN portok sebessége: 10/100 Mb/s
14 790 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!