Termékeink

Ajánlataink


Monitor
LG 34BQ77QC-B 34" WQHD UltraWide Monitor
  • - Panel típusa: IPS
  • - Kijelző méret: 34 "
249 900 Ft
Mobiltelefon
Samsung Galaxy A04s 3GB 32GB Dual SIM zöld
  • - Kijelző méret: 6.5 "
  • - Kijelző felbontás: 1600 x 720 pixel
50 900 Ft
Memória
G.Skill DDR3 for Mac SO-DIMM 1333MHz CL9 8GB
  • - Kapacitás: 8 GB
  • - Generáció: DDR3
9 089 Ft
Ön itt van: Bluechip / Mobil eszközök / Mobiltelefon / Xiaomi Redmi 4X 3GB / 32GB arany

Gyártói cikkszám: XMRMN4XEUA

Mobiltelefon

Xiaomi Redmi 4X 3GB / 32GB arany

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor sebessége: 1400 MHz
- Kijelző méret: 5 "
- Kijelző felbontás: 720 x 1280 pixel
- további tulajdonságok...


JOBB, GYORSABB, HOSSZABB ÜZEMIDEJŰ – REDMI 4X


Az új Redmi 4X a kiváló okostelefon élmény legfontosabb aspektusaira fókuszál. A 4100 mAh-ás erőmű akár 18 nap készenléti időt vagy 2 nap kemény igénybevételt is hoz egy töltéssel. A legelképesztőbb, hogy ez a nagy telep milyen kisméretű, fém keretben elfér, 5”-os kijelzővel kiválóan illeszkedik a kezedbe. Jobb, hosszan tartó teljesítményt nyújt a Snapdragon 435 nyolcmagos processzora. Jobb, gyorsabb és hosszan tartó teljesítményre számíthatsz az új, Redmi 4X okostelefonnal.

4100 MAH NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR


Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy olyan telefonokat tervezünk, amelyek mind nagy kapacitású akkumulátorokkal vannak ellátva, ez mégsem megy a forma rovására. Ez nagy kihívás a dizájnereink és mérnökeink számára. A Redmi 4X esetében a gondos tervezés, az akkumulátor technológia mélységeinek kiaknázása és a rendszerszintű optimalizáció együtt eredményezi a kimagasló akkumulátor üzemidőt és a kitűnő dizájnt.

GYÖNYÖRŰ MEGMUNKÁLÁS


Az új Redmi 4X-et egy gyönyörű fém keretbe zártuk, amely anodizált alumíniumból készül. A hátsó burkolatot gyémántvágóval dolgozzuk ki, amely briliáns ragyogást biztosít a két díszcsíknak. A matt bevonat biztonságos és kényelmes fogást biztosít. A méret igenis számít: a Redmi 4X 5”-os HD kijelzővel érkezik, amely a legkényelmesebbnek tartott méret világszerte. A mérnökeink ismét tettek egy lépést előre az ergonómia fejlesztése terén: a lekerekített sarkakkal szegélyezett fém keret kúpos élekkel nagy kényelmesen illeszkedik a kézbe, még maratoni játék, filmnézés vagy telefonálás közben is. Az előlapon 2.5D-s hajlított üveg bevonat van, amely a tapintást és az érintést nagyon kellemessé teszi.

SNAPDRAGON 435 NYOLCMAGOS PROCESSZOR


Az új Qualcomm Snapdragon 435-ös, nyolcmagos processzor jobb teljesítménnyel és energiatakarékosabb működéssel rendelkezik, mint az elődje. Játszhatsz akár egész nap a kedvenc játékaiddal, a Redmi 4X-re számíthatsz: a 3 GB RAM és a nyolcmagos, 1,4 GHz-es processzor kombinációja kiváló, egyenletes teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz és az erőforrás igényes alkalmazásokhoz is.

KÉSZÍTS KÉPET AKÁR EGY PROFI


Lásd a különbséget, mikor a Redmi 4X-szel készítesz képet. A 13 megapixeles kamerával éles, részlet-, és színgazdag képeket készíthetsz. A kamera modul PDAF gyors, 0.3 másodperces autofókusz rendszerrel szereltük fel. Különböző kamera funkciók garmadája került beépítésre, pl. panoráma képkészítés vagy éjszakai mód. Az 5 megapixeles előlapi kamera rengeteg valós idejű szűrő és 36 féle intelligens „Beauty” funkció használatára ad lehetőséget.

GYORS FELOLDÁS AZ UJJLENYOMAT OLVASÓVAL


Bonyolult vagy macerás állandóan a feloldó kóddal bíbelődnöd, de biztonságban szeretnéd tudni a telefonodat? Hagyd, hogy az ujjad végezze helyetted ezt a feladatot. A Redmi 4X hátlapi ujjlenyomat érzékelője villámgyorsan elvégzi a feloldást és hozzáférhetsz a privát profilodhoz és adatidhoz is.

NAGYSZERŰ FUNKCIÓK


Lezárási képernyőkép-váltó – Élvezd a szemet gyönyörködtető háttérképeket, amelyek különböző forrásból érkeznek és folyamatosan váltják egymást, mikor feloldod a készülékedet. Privát második profil – Használj különböző feloldási kódot vagy ujjlenyomatot a különböző felhasználói fiókokhoz tartozó profil megnyitásához (alkalmazások, fotók, fájlok, háttérképek). Tökéletes megoldása kompromisszum-mentes biztonsághoz. Kettős alkalmazások – Natív kettős-alkalmazás támogatás, amellyel két különböző felhasználóval tud bejelentkezni a telepített alkalmazásokba, pl. WhatsApp, Facebook, stb. Univerzális távirányító – TV, set top box, klíma, ventilátor vagy DVD – egyszerűen távvezérelhető a Redmi 4X beépített infra adójának segítségével.

NEMZETKÖZI VERZIÓ


A Xiaomi Redmi 4X ezen verziója már teljesen az európai igényekhez igazítva jelenik meg. A készülék támogatja az FDD LTE B20-as frekvenciát, így a Vodafone felhasználók is már mindenhol Magyarország területén ki tudják használni a 4G nyújtotta előnyöket. Az Android 6 Marshmallow alapú MIUI8 Global verziós szoftver OTA-n kapja meg a rendszeres frissítéseket. A dobozban gyári EU dugós töltő található

MIUI8 – EGYSZERÜSÍTSD AZ ÉLETEDET


A kaleidoszkóp ezer színe inspirálta, új MIUI egy gyönyörű, felhasználóbarát grafikus kezelőfelület, amely hatékonyabb, mint valaha. Készíts görgetett képernyőképeket, válts át valutát vagy mértékegységet, készíts több felhasználónevet a közösségi alkalmazásokhoz, vagy fogadj vendég felhasználót a telefonodon. A MIUI rendszer jelenleg több mint 200 millió felhasználó telefonján fut, és folyamatosan fejlesztjük azt a visszajelzések alapján. A megújult rendszeralkalmazások teljesítményben is dizájnban is sokat fejlődtek az előző verzióhoz képest. A 8-as verzió egy teljesen megújult lehúzható értesítési sávot kapott gyors ikonokkal és fényerő csúszkával, amely még gyorsabb, kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A lebegő érintés-asszisztens könnyebb egykezes használatot biztosít. Természetesen a teljesítmény-optimalizáción és a számtalan apró javításon kívül új témák, háttérképek is érkeztek az új rendszerrel, mint ahogy azt a felhasználók az elmúlt évek folyamán megszokhatták

Specifikáció


Kijelző5" multi-touch (5 pontos), kapacitív HD IPS 1280 x 720 pixel, 16 millió szín 450 nit fényerő, 1000:1 kontraszt, 72% NTSC szín Olvasó mód, éjszakai mód, színhőmérséklet beállítás
ProcesszorQualcomm Snapdragon 435 Octa-Core 64 bit 1.4 GHz
GrafikaAdreno 505
SIM kezelésDualSIM technológia (Dual Standby), 1 db. micro SIM + 1 db. NanoSIM (vagy MicroSD)
Frekvenciasáv2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD LTE 2100/1800/1700/850/900/800 MHz (B1/3/4/5/7/8/20)
Operációs rendszerAndroid 6.0 Marshmallow, Google Play támogatás MIUI8 felület, magyar nyelv támogatott
Külső memóriaMicroSD kártya támogatás max. 128 GB-ig (VFAT formátum, a SIM2 aljzatban lehetséges a bővítés)
RAM3 GB LPDDR3
Tárhely32 GB eMMC 4.5 (kb. 24 GB felhasználható) Bővíthető MicroSD memóriakártyával, max. 128 GB
GPSBeépített, GPS+GLONASS, BeiDou, A-GPS támogatás
Bluetoothv4.2
WiFi802.11 b/g/n 2.4 GHz, WiFi hotspot, WiFi direct
InfraIrDA infravörös modul
Fő kamera13 megapixeles CMOS, fázis-különbség elvű autófókusz (PDAF), 0,3 mp-es gyors AF, LED vaku, f2.0 apertúra, 5 tagú lencse, geotagging, HDR, arcérzékelés, arcfelismerés, FullHD 1080P@30fps videó felvétel, 12 valós idejű szűrő, manuális mód
Előlapi kamera5 megapixeles, CMOS f2.2, FullHD videó, Beautify, arcfelismerás, FullHD videó
FM rádióVan
SzenzorokFényérzékelő, közelségérzékelő, gyorsulásérzékelő, iránytű, giroszkóp, ujjlenyomat olvasó
Rezgő funkcióVan
Fülhallgató3.5mm sztereó jack
USB csatlakozásMicroUSB 2.0, USB-OTG
AkkumulátorLithium-Ion 4.100 mAh, beépített Kb. 36 óra beszélgetés* / Kb. 15 óra videó lejátszás* Kb. 13 óra játék* / Kb. 18 nap 4G készenlét* Kb. 87 óra zenelejátszás* / Kb. 26 óra olvasás* Kb. 15 óra GPS navigáció*
Extra szoftverekTémaválasztó, hangrögzítő, fájlkezelő, letöltés-kezelő, iránytű, QR kódolvasó, víruskereső
Méret139.24mm x 69.96mm x 8.65mm
Tömeg150 g.
ExtrákLTE B20 / 800 MHz támogatás, 2 SIM kezelés – kombinált SIM tálca, 4G, USB OTG funkció, hangszín szabályzó, kihangosítás, MIUI8, IrDA, aktív zajszűrés dedikált második mikrofonnal, ujjlenyomat olvasó

* Gyári adatok, a használat függvényében (hőmérséklet, hálózat minősége, fényerő, stb.) változhatnak.

További specifikáció

Fényképek:

Xiaomi Redmi 4X 3GB / 32GB arany Xiaomi Redmi 4X 3GB / 32GB arany
GyártóXiaomi
Processzor típusaQualcomm Snapdragon 435 MSM8940
Processzor sebessége1400 MHz
Memória3072 MB
Tárhely16 GB
Kijelző méret5 "
Kijelző felbontás720 x 1280 pixel
Panel típusaLCD IPS
Kamera felbontása hátul13 megapixel
Kamera felbontása elöl5 megapixel
Vaku hátulIgen
Vaku elölNem
AutofókuszIgen
FM-rádióIgen
HelymeghatározásA-GPS
BeiDou (BDS)
GLONASS
GPS
ÉrzékelőkFényérzékelő
Giroszkóp
Gyorsulásmérő
Közelségérzékelő
Ujjlenyomat-olvasó
3GIgen
4G LTEIgen
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
NFC-támogatásNem
Operációs rendszerMIUI V8 (Android 6.0.1 Marshmallow)
Akkumulátor4100 mAh
Méret70.0 x 139.2 x 8.7 mm
Súly150 g
GaranciaGarancialeveles 1 év
Termék színeArany
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Corsair DDR3 PC10600 1333MHz 2GB Value CL9 Memória
  • - Kapacitás: 2 GB
  • - Generáció: DDR3
6 290 Ft
Xerox C230/C235 Sárga toner Toner
  • - Típus: Toner
  • - Szín: sárga
37 901 Ft
HP Color LaserJet Professional CP5225dn színes Nyomtató
  • - Technológia: Lézer
  • - Max. felbontás: 600x600 dpi
620 900 Ft

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Xiaomi Redmi 9AT 2+32 GB Dual SIM gránitszürke
  • - Kijelző méret: 6.53 "
  • - Kijelző felbontás: 1600 x 720 pixel
38 900 Ft
Mobiltelefon
ALCATEL 1 2021 8GB Volcano Black
  • - Processzor sebessége: 1800 + 1500 MHz
  • - Kijelző méret: 6.52 "
26 900 Ft
Mobiltelefon
Samsung Galaxy A04s 3GB 32GB Dual SIM fekete
  • - Kijelző méret: 6.5 "
  • - Kijelző felbontás: 1600 x 720 pixel
50 900 Ft

Ajánlataink


Fejhallgató
JABRA Evolve2 50 USB-A UC Stereo
  • - Csatlakozó: USB
  • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
61 900 Ft

Ajánlataink


Switch
Zyxel ES-108A 8-Port Desktop Switch
  • - Sebesség: 10/100 Mb/s
  • - Portok száma: 8 db
6 890 Ft
Alaplap
Gigabyte B760M Aorus Elite AX
  • - CPU foglalat: LGA-1700
  • - Chipset: Intel B760
78 900 Ft
Wi-Fi router
Linksys E2500 V4 N600
  • - WiFi Sebesség: 300 Mbps
  • - LAN portok sebessége: 10/100 Mb/s
14 790 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!