Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / FUJIFILM X-T3 Fekete váz

Gyártói cikkszám: 16588561

MILC cserélhető objektíves

FUJIFILM X-T3 Fekete váz

graystargraystargraystargraystargraystar



Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
399 900 Ft
nettó: 314 882 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

148


Teljesítmény


A FUJIFILM X-T3 új X-Trans CMOS 4 érzékelővel és X-Processor 4 képfeldolgozó motorral az új, negyedik generációs X széria első tagja.


A X széria új modellje, új háttérvilágításos érzékelővel

A FUJIFILM X-T3 az X széria negyedik generációs modellje új fejlesztésű, háttérvilágításos "X-Trans* CMOS 4" érzékelővel rendelkezik. A 26,1MP felbontású érzékelő egy egyedi színszűrőt tartalmaz, mely az X-Trans CMOS szűrőkhöz hasonlóan aluláteresztő optikai szűrő nélkül szabályozza a moiré hatást és a hamis színeket. A háttérvilágításos kialakítás a magas S/N arány megtartása mellett is növeli a képminőséget. Emellett az ISO 160, mely korábban csak a kiterjesztett ISO kínálat részeként volt elérhető, mostantól az alap ISO tartomány része, minden eddiginél tisztább, zajmentesebb képeket téve lehetővé.

X-Processor 4: A processzor, amely teljesen kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét

A FUJIFILM X-T3 X-Processor 4 processzorral van felszerelve, amely az X széria korábbi képfeldolgozó motorjának továbbfejlesztett változata, magas szintű feldolgozási teljesítménnyel. Az új processzor és algoritmus kombinációja hatékonyabb filmszimulációt tesz lehetővé, jelentősen javítja a mozgáskövetési teljesítményt, növeli az AF sebességét és pontosságát, és több videófunkciót kínál. Teljes mértékben kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelőben rejlő lehetőségeket, az X széria eddigi legnagyobb teljesítményű modelljét kínálva.


Képkereső


A FUJIFILM X-T3 3,69 millió képpontos nagy felbontású EVF-et kínál, 0,75x nagyítással. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késleltetés és a kb. 100 képkocka/másodperc frissítési ráta biztosítja a mozgások sima, gördülékeny megjelenítését, így pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását és a fókuszálási pozíciókat.


A nagyobb EVF-nek köszönhetően soha nem fogja szem elől téveszteni a témát

A FUJIFILM X-T3 3,69 millió képpontos nagy felbontású EVF-et kínál, 0,75x nagyítással. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késés és a kb. 100 képkocka/másodperc* frissítési ráta biztosítja a mozgások sima, gördülékeny megjelenítését, így pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását és a fókuszálási pozíciókat.

Szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés akár 30 képkocka/másodperc értéken AF/AE követéssel

Az érzékelő nagyobb feldolgozási sebessége és a nagy teljesítményű processzor lehetővé teszti az AF/AE követést, szünetmentes sorozatkép-készítést 30 fps** értékkel kb. 16,6M (1,25x kivágás) módban az elektronikus zárral, fenntartva a 60 képkocka/másodperces élő megjelenítést. A zártorzítás, amely az elektronikus zárak egyik leggyakoribb problémája, a korábbi generációs készülékekhez képest a felére csökkent.

Sport üzemmód a tisztább felvételek érdekében

A "Sport" üzemmóddal minden eddiginél egyszerűbbé vált a mozgó témák lefényképezése. Az új üzemmód kijelöl egy kivágott területet a képkeresőben, és kb. 16,6M (1,25x kivágás) méretben fényképez. Ez különösen hasznos sportesemények és állatok fotózásakor, mivel a felvétel területén kívül is nyomon követheti a téma mozgását, és a mechanikus zárhoz képest rövidebb sötétítési idővel dolgozhat.


Színek


Az új "X-Trans CMOS 4" érzékelő és az új "X-Processor 4" processzor minden eddiginél magasabb képfeldolgozási teljesítményt, színhűséget és gyorsabb feldolgozást biztosít.


Filmszimulációs üzemmódok számos színtónushoz és árnyalathoz

A FUJIFILM X-T3 modell 16 filmszimulációs üzemmódot kínál, hogy a régi idők különleges filmjeihez hasonló hatást érhessen el fényképeivel. Ezek a különleges üzemmódok jól tükrözik a Fujifilm örökségét és szakértelmét, mely több mint 80 éves filmgyártási tapasztalaton alapul.

A legkorszerűbb monokróm technológia a digitális kor igényeire szabva

A FUJIFILM X-T3 új "monokróm szabályzás" funkcióval is rendelkezik, amely pontosan visszaadja a meleg és hideg tónusokat, melyeket régen speciális fotópapírokkal és előhívó vegyszerekkel értek el. Ez a funkció, mely standard "Monokróm", illetve "ACROS" módban is elérhető, sima átmeneteket, mély fekete színt, és gyönyörű textúrát kölcsönöz a monokróm képeknek.

Színes króm hatás magas színtelítettségű témákhoz

Ez a funkció teltebb színeket és árnyalatokat ad a magas színtelítettségű témáknál, például élénk színű, több árnyalatú virágoknál, melyeket különösen nehéz lefényképezni.

Autófókusz


Az X-Trans CMOS 4 2,16 millió fázisérzékelő pixellel rendelkezik, amely a jelenlegi modellek több mint négyszerese, és amely a teljes képmezőre növeli a fázisérzékelési AF területet (kb. 100%).


Gyors és pontos fázis-érzékelő AF a teljes képkockán

A FUJIFILM X-T3 érzékelője a teljes képkockára kiterjesztette a fázisérzékelő AF területet (kb. 100%-kal), 2,16M fázisérzékelő pixellel. Az alacsony fényerejű AF érzékelés -1EV-ről -3EV értékre bővült, amely még rossz fényviszonyok, például gyertyafény mellett is nagy sebességű AF funkciót tesz lehetővé.

Jobb AF feldolgozás mozgó témáknál is

Az X-Processor 4 kiemelkedő feldolgozási sebességének és jobb fázisérzékelő algoritmusainak köszönhetően a fényképezőgép a jelenlegi modellekhez képest kb. 1,5-ször gyorsabban fókuszál (AF) és mér (AE), javítva az autófókuszálási teljesítményt még gyors és szaggatott mozgás, például sportesemények fényképezése esetén is.

Jelentősen megnövelt teljesítmény arc- és szemfelismerő AF funkcióval

A mozgó személyek arcfelismerési funkciójának teljesítménye megduplázódott. A szemérzékelő AF funkció AF-C módban is működik, pontos fókusz-követést biztosítva portréfotókhoz. Ez a funkció elölről vagy oldalról való fényképezésnél biztosít precíz fókuszt.

11 képkocka/másodperc sorozatkép-készítés markolat nélkül

A mechanikus zárral való 11 képkocka/másodperces sorozatkép-készítés ennél a készüléknél nem igényel opcionális függőleges markolatot.



Filmfelvétel


A FUJIFILM X-T3 a világ első tükör nélküli digitális kamerája, amely képes belső SD kártyára felvételt rögzíteni 4K/60P 4:2:0 10bit minőségben. Emellett ez a világ első tükör nélküli digitális kamerája APS-C vagy nagyobb érzékelővel, amely képes 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet biztosítani. A készülék támogatja a széles körben használt H.264/MPEG-4 AVC, illetve a nagyobb adattömörítést biztosító .265/HEVC formátumokat is.


4K/60P 10bit HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel

A FUJIFILM X-T3 az első modellünk, amely 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és 4K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételi funkciót kínál. A készülék támogatja a széles körben használt H.264/MPEG-4 AVC, illetve a nagyobb adattömörítést biztosító .265/HEVC formátumokat is. Ez 200Mbps bitrátát tesz lehetővé 4K/60P 4:2:0 10bit felvételek készítése mellett. A videófelvételek ALL-Intra* és hosszú GOP formátumban tömöríthetők. Az ALL-Intra* mód használata esetén a videórögzítési ráta 400Mbps**.

Jobb ISO teljesítmény változatosabb videófelvételek készítéséhez

Az új zajcsökkentési eljárás és az új "4K képkockák közötti NR" funkció az ISO12800 mellett kb. 2 leállításnak megfelelő mértékben csökkentette a képzajt. Az NR eljárás pontosabban képes azonosítani a képzajt a hatékonyabb zajcsökkentési teljesítmény érdekében. A 4K képkockák közötti NR funkció az egymást követő képkockák különbözetei segítségével még tovább csökkenti a zajt. Emellett az F-log felvételkészítés és a DR400% felvételkészítés minimális érzékenysége ISO800-ról ISO640-re bővült.

Tovább bővített videófunkciók firmware frissítéssel

A 2018 végi firmware frissítéssel a FUJIFILM X-T3 támogatni fogja a Hibrid Log Gamma (HLG) videórögzítést is, amely az ITU-R BT.2100 nemzetközi szabványokban meghatározott egyik formátum. Felhasználóink visszajelzései alapján a firmware frissítés után a FUJIFILM X-T3 modell egyszerre lesz képes biztosítani filmszimulációs és F-Log kimenetet, tovább bővítve a videófunkciókat.

Gazdagabb színátmenetek 10 bites színmélységgel

A FUJIFILM X-T3 10 bites színmélysége 64-szer több színinformációt tartalmaz, mint egy 8 bites rendszer. A dinamikus 400%-os (kb. 12 leállításnak megfelelő) tartománnyal gazdag színátmenetű videófelvételeket készít a visszafogottabb színeket és dúsabb árnyékokat biztosító "ETERNA", vagy a még szélesebb dinamikus tartományt biztosító "F-Log" gamma görbe segítségével.

Egyidejű 4K HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel

A FUJIFILM X-T3 támogatja az egyidejű 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és a K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételt. Így biztonsági másolatot készíthet a videófelvételről, vagy 4K/60P belső SD kártyás felvételt rögzíthet a 4K/60P felvétel ellenőrzése közben. Ezen felül az érzékelő olvasási ideje 1,5x a jelenlegi modellekének, 4K/60P videó esetén is gyors, 17 msec-es olvasást tesz lehetővé. A zártorzítást még tovább csökkentettük a gyorsan mozgó témák simább rögzítéséhez.

MKX mozifilmes objektívek a jobb minőségű videófelvételekhez

A díjnyertes FUJINON mozifilmes objektívek mostantól X bajonettel is kaphatók, kiemelkedő képélességet és hordozhatóságot biztosítva. A mozifilmes objektívek megakadályozzák a fókusz eltolódását nagyítás közben, és csökkentik az objektív lélegzését fókuszálás közben, amelyre a hagyományos fotóobjektívek nem képesek. Ezen felül az MKX objektívek három kézi tárcsával rendelkeznek a precíz fókuszálás, nagyítás, és rekeszméret-beállítás érdekében, kényelmes és praktikus használatot biztosítva.

Dizájn / Használat


A FUJIFILM X-T3 rendelkezik a FUJIFILM X-T2 népszerű dizájnelemeivel, és az ezüst szín a szabvány. Minden eddiginél felhasználóbarátabb és bővíthetőbb.


A FUJIFILM X-T3 számos népszerű dizájnelemet örököl meg a FUJIFILM X-T2 modelltől, többek között a felső panelen elhelyezett beállító tárcsákat, a nagyobb stabilitást adó, középen elhelyezett képkeresőt, és a kiváló, kényelmes markolatot.

Rögzíthető EVF dioptriaszabályozó tárcsa

Az EVF dioptriaszabályzása a tárcsa kihúzásával és elforgatásával rögzíthető, így a beállítás a fényképezőgép mozgatása közben sem állítódik el.

3 irányban dönthető érintőképernyő

A FUJIFILM X-T3 nagyobb kontraszttal rendelkező érintőképernyővel van felszerelve, mely nagyobb látószöget és kényelmesebb használatot biztosít a korábbi modelleknél.

Továbbfejlesztett tárcsák és gombok

A FUJIFILM X-T3 továbbviszi a FUJIFILM X-H1 számos dizájnelemét, például a nagy méretű felső tárcsákat / hátsó gombokat és a kényelmes, kattintható első és hátsó tárcsákat.

Kiváló bővíthetőséget biztosító terminál

A fényképezőgépen található fejhallgató-csatlakozó segítségével a videófelvételekhez szükséges összes tartozék, például mikrofonok és HDMI eszközök, közvetlenül csatlakoztathatók a készülékhez, kiváló mobilitást biztosítva.
A terminálfedél eltávolítható, az USB aljzat pedig támogatja a C-típusú USB (USB3.1 Gen1) csatlakozókat is.


Rendszer


A FUJIFILM X-T3 számos, professzionális munkát segítő funkcióval rendelkezik, többek között számítógéppel összekapcsolt fényképezéssel és RAW előhívással, melyek nem csak a FUJIFILM szoftverekkel, hanem számos más programmal is kompatibilisek.


Munkafolyamati szoftver

A megfelelő szoftverek telepítésével összefüggő munkafolyamat hozható létre például "csatlakoztatott felvétel - képellenőrzés - RAW előhívás előnézet - RAW előhívás" és hasonló feladatokhoz. A FUJIFILM saját szoftvere mellett a készülék más szoftverekkel is kompatibilis. A csatlakoztatott felvételek készítéséhez csatlakoztassa a FUJIFILM X-T3 készüléket számítógépéhez USB kábellel vagy Wi-Fi hálózaton keresztül, vezeték nélküli LAN elérési ponttal. A RAW fájlok a filmszimulációs beállítások alapján is előhívhatók

FUJIFILM X Acquire + RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX


A FUJIFILM X Acquire letöltése

A RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX letöltése

FUJIFILM Tether Shooting Plug-in PRO* + Adobe® Photoshop® Lightroom® Classic CC


FUJIFILM X RAW STUDIO

Ez az egyedi RAW előhívó szoftver a FUJIFILM saját fejlesztése. Ha egy USB kábel segítségével csatlakoztatja a készüléket egy X RAW STUDIO szoftverrel rendelkező számítógéphez, a fényképezőgép processzora RAW fájlok feldolgozására is használható. A számítógép teljesítménye nem befolyásolja a feldolgozási időt, és sok fájl egyidejű feldolgozása sem okoz problémát. Mivel a szoftver az X széria készülékeihez optimalizált, teljes egészében visszaadja a képminőséget, beleértve a tónust, színeket, és filmszimulációkat.

A FUJIFILM X RAW STUDIO letöltése

Vezeték nélküli kommunikáció

A FIJUFILM X-T3 egy okostelefonnal vagy táblagéppel is párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül a felvételek automatikus átmásolásához.

Anker PowerCore+ 26800 PD (mellékelt 30W fali töltővel) és Anker PowerCore Speed 20000 PD (mellékelt 30W fali töltőkészlettel)

Az "Anker PowerCore+ 26800 PD" és "Anker PowerCore Speed 20000 PD", illetve a mellékelt 30W fali töltők használatával feltöltésenként sokkal több képet készíthet, és hosszabb videókat rögzíthet.



Mellékelt tartozékok


  • Li-ion akkumulátor NP-W126S
  • Akkumulátortöltő BC-W126S
  • Vaku EF-X8
  • Vállpánt, tok
  • Pántcsat
  • Védőtok
  • Csatos rögzítőeszköz
  • Vakupapucs borító
  • Függőleges markolat csatlakozó fedél
  • Csatlakozó fedél (levehető)
  • Szinkronizáló csatlakozó fedele
  • Kábelvédő Kézikönyv



FUJIFILM X-T3 bejelentés

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz FUJIFILM X-T3 Fekete váz
GyártóFujiFilm
Felbontás26,1 megapixel
RekeszválasztóManuális és Automatikus
Objektív rögzítéseFujifilm X bajonett
LCD méret3.0 "
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusa(APS-C) X-Trans CMOS
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
Fehéregyensúly beállításManuális és Automatikus
CsatlakozóHDMI
USB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvételvan
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
TartozékAkkumulátor
Akkumulátor töltő
Hordszíj
Telepítő lemez
Tok
USB kábel
SzínFekete
Méret(Szé) 132,5 x (Ma) 92,8 x (Átm.) 58,8 mm
Súly(az akkumulátorral és SD memóriakártyával) kb. 539 g
KiszerelésCsak váz
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Akkumulátor típusNP-W126S
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Delock M.2 PCIe/SATA ház USB Type-C Mobil rack
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Type-C
16 190 Ft
HP 935 sárga Tintapatron
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: sárga
7 490 Ft
AOC U27V4EA Monitor
  • - Panel típusa: IPS
  • - Kijelző méret: 27 "
102 900 Ft

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Nikon Z50 + 16-50 VR kit
  • - Teljes pixelszám: 21,51 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
428 901 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z50 váz
  • - Teljes pixelszám: 21,51 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
359 890 Ft

Ajánlataink


Kábel
Xiaomi Mi USB-C kábel 1m Fehér
  • - Csatlakozó típus: USB Type-C
  • - Méret: 1 m
2 690 Ft
Rendszerhűtő
Arctic F14 PWM PST CO Fekete
  • - Ventilátor méret: 14 cm
  • - Fordulatszám: 200 - 1350 rpm
2 891 Ft

Ajánlataink


Fejhallgató
JBL Quantum 100 fehér
  • - Csatlakozó: 3,5 mm
  • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
15 490 Ft
Tintapatron
Canon PFI-106 magenta
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: magenta (bíbor)
35 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!