Termékeink

Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC Asus
478550 HUF
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC

Gyártói cikkszám: GA502DU-AL025TC

Notebook

Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: AMD Ryzen 7 3750H (2,3-4,0 GHz)
- Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
- Memória méret: 16 GB
- további tulajdonságok...


Megrendelés esetén várhatóan 2 nap múlva átvehető üzleteinkben

 
478 550 Ft
nettó: 376 811 Ft

darabot

469


JÁTSSZ ULTRA VÉKONY GAMER GÉPEKEN


A teljesen új ROG Zephyrus G ügyesen egyensúlyoz a különleges hordozhatóság és az erős teljesítmény között, hogy az ultra vékony Windows 10-es gamer laptopokat szélesebb közönséghez juttathassa el. Az AMD® Ryzen™ 7 processzor és a GeForce® GTX 1660 Ti grafika elegendő energiát biztosít a munkához és a játékhoz egyaránt, míg az akár 8,8 órás akkumulátoros üzemidővel tovább lehetsz úton. Merülj el a 120 Hz-es kijelzőben, melyet szuperkeskeny kávák kereteznek, melyek gyakorlatilag alig látszanak, és tekerd fel a hangerőt az okos erősítő technológiával, így hangosabban szólhat a zene, kisebb torzítással.

FORMATERV

KARCSÚ ÉS HORDOZHATÓ


Az áramvonalas dizájn és a lopakodó stílus segítenek, hogy a ROG Zephyrus G bármely környezetbe beilleszkedjen, harci állomásoktól LAN partikon át akár osztálytermekig, vagy kávézókig. Könnyedén utazhatsz a fenti helyszínek között kompakt készülékházának köszönhetően, mely csupán 20 mm vékony és 2,1 kg. A vékony káváknak köszönhetően a 15 colos kijelző elfér egy 14 colos készülékházban, melyet könnyedén magaddal vihetsz akár zsúfolt táskádban és elfér szűkös helyen is, a keskenyebb alapterület pedig több helyet biztosít az egér számára az asztalon. Habár csendesen magabiztos, a visszafogott külső mégis összetéveszthetetlenül ROG.

TELJESÍTMÉNY

DOLGOZZ KEMÉNYEN. JÁTSSZ KEMÉNYEN.


Az intelligensen konfigurált és szakszerűen beállított ROG Zephyrus G négymagos AMD® Ryzen™ 7 3750H CPU-jával könnyedén elbír a komoly munkával és akár több feladattal is egyszerre. GeForce® GTX 1660 Ti dedikált GPU-val párosítva a ROG Boost segítségével Turbo módban akár 1435 MHz-re húzható 60 W-on, hogy elegendő lóerőt biztosítson számos népszerű játékhoz és VR élményhez. Az akár 512 GB NVMe PCIe® SSD-vel bőséges és szupergyors tárhely áll rendelkezésre növekvő játék könyvtárad és szakmai portfóliód betöltési idejeinek felgyorsítására.

Új, villámgyors GeForce GTX 1660 Ti-vel ellátott gamer laptopok

A GeForce® GTX 1660 Ti gamer laptopok az áttörő grafikus teljesítményt biztosító, díjnyertes NVIDIA Turing™ architektúrával vannak felszerelve. A GeForce GTX 1070-es laptop GPU-jához fogható teljesítménnyel, villámgyors grafikát biztosít a mai legnépszerűbb játékokhoz.

Turing shaderek

A lebegőpontos és az egész számokkal végzett műveletek párhuzamos végrehajtásával, az adaptív árnyékolási technológiával és egy új, elődjénél kétszer nagyobb gyorsítótárral rendelkező, egységes memória architektúrával, a Turing shaderek lenyűgöző teljesítménynövekedést tesznek lehetővé a mai játékokban. Az előző generációhoz képest 1,4-szeres energiahatékonyságot biztosító gyorsabb, vékonyabb, hűvösebb és csendesebb gamer laptopok a Turing fejlett grafikus jellemzőinek előnyeit használják ki.

Fantasztikus teljesítmény

Állj készen a játékra a GeForce GTX 1070-hez fogható teljesítménnyel a legújabb játékokkal.

Közvetíts úgy, mint egy profi

Elképesztő teljesítményben és képminőségben lehet részed a Twitch vagy YouTube élő közvetítéseid során. A GTX 1660 Ti dedikált hardveres enkódere 15%-kal nagyobb hatékonyságot kínál az előző generációknál, és az Open Broadcaster Software (OBS)-hez van optimalizálva.

GeForce Experience

Rögzíts és ossz meg barátaiddal videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket. Tartsd naprakészen meghajtóidat. És optimalizáld játék beállításaidat. Mindezt megteheted a GeForce Experience™-el. Alapvető társa GeForce laptopodnak.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

HOSSZABB ÜZEMIDŐ UTAZÁS KÖZBEN


A ROG Zephyrus G tökéletes egyensúlyt hoz létre az erő és a hordozhatóság között. Energiahatékony AMD® Ryzen™ APU-ja elegendő erőt szolgáltat a komoly játékhoz, miközben megfelelő akkumulátoros üzemidőt nyújt akár közel 7 óra 1080p-es videólejátszáshoz és Wi-Fi webböngészéshez*. Tölts kevesebb időt a konnektorhoz csatlakozva és több időt út közben szörfözéssel, stremeléssel és játékkal.

* A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Az akkumulátoros üzemidőt NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti GPU-val, AMD® Ryzen™ 7 3750H CPU-val és 32 GB-os DDR4 SDRAM-mal teszteltük.

KÉPERNYŐ

SZUPERKESKENY KÁVÁK A KIMAGASLÓ ÉLMÉNYÉRT


A szuperkeskeny kávák mindössze 6,2 mm vékonyak a laptop három oldalán, 81%-os képernyő-készülékház arányt biztosítva a ROG Zephyrus G-nek, mely még jobban magával ragad az akcióba. Akár 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, a vIPS-szintű panel a normál kijelzők által nyújtott képkockaszám dupláját nyújtja, így igazi három számjegyű FPS-t élvezhetsz. A mozgás és az animáció sokkal gördülékenyebb, a széles betekintési szögek pedig elmosódásmentes képet biztosítanak még akkor is, mikor több ember gyűlik össze osztott képernyős játékra, videókat nézni, vagy projekteken közösen dolgozni.

AUDIO

TURBÓZD FEL A HANGZÁST


A ROG Zephyrus G dupla feléd irányuló hangszórói közvetlenül az akció közepébe helyeznek téged. Okos erősítő technológiával hajtva, a hangszórók a termális és kilengési küszöbön belül maradnak bármennyire is feltekered a hangerőt. Ez csökkenti a torzítást és megakadályozza a hangszórómembránok sérülését a hangosabb, több basszust és nagyobb dinamikatartományt nyújtó hangzásért. A nagy felbontású audio tanúsítvány részletgazdagabb hangzást biztosít a fülhallgató és fejhallgató használóknak olyan magas minőségű audio formátumokban, melyek méllyebb, gazdagabb, magával ragadóbb hangokat nyújtanak.

HŰTÉS

AZ INTELLIGENS HŰTÉS NÖVELI AZ ÉLMÉNYT


A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciók és rendszerbeállítások ötvözete, hogy a készülékház és a komponensek számára a legjobb körülményeket biztosíthassa, bármit is csinálsz éppen. A Zephyrus G öntisztító termikus modulja kilöki a port a hosszú távú stabilitás fokozása érdekében, míg dupla n-lapátos ventilátorai 83 lapátot forgatnak egyenként, hogy hatásos légáramlást generáljanak a vékony kereten belül. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

BILLENTYŰZET

AMIKOR MEGÉRINT A GAMING ZSENIALITÁSA


A gamerek otthonosan fogják magukat érezni a billentyűzet desktop inspirálta elrendezésével, mely külön funkciós blokkokkal rendelkezik az intuitív azonosításért, továbbá dedikált gyorsbillentyűkkel, mellyekkel könnyen elérheted a hangerő és a mikrofon némítás gombokat, és ROG Armoury Crate szoftvert is. Az Overstroke technológia hamarabb aktiválja a billentyűt annak lenyomásakor, így gyorsabbá téve a billentyűzet válaszkészségét, az n-gombos egyszerre nyomásos technológia pedig minden leütést pontosan regisztrál a csata hevében Dolgozz vagy játssz éjszakába nyúlóan a billentyűzet tiszta, fehér háttérvilágításának ragyogó fénye mellett.

EXKLUZÍV SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS


A ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek.. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

Sonic Studio III

A Sonic Studio III támogatja az összes játékon belüli audio szükségletedet. Fő vezérlőpultja a manuális testreszabási lehetőségek mellett öt speciálisan hangolt audiomódot kínál a különböző játéktípusokhoz. A fejlett zajszűrés, beszédhangerő stabilizálás és felvétel közbeni visszhangcsökkentés tisztább audio átvitelt biztosít a csapattal folytatott beszélgetések és a streamelés számára.

Sonic Radar III

Az új Sonic Radar III audiovezérlő pontosabban határozza meg a hangok térbeli helyzetét, így mindig tisztában lehetsz azzal mi folyik körülötted. A vizuálisan megjelenített audiorészletek, például a képernyőn megjelenő nyíl, amely az észlelt hangok irányába mutat, segíthet hallásod fejlesztésében, és a játékban is olyan körülmények között, amikor a játékon belüli hangok rosszul vagy nem hallhatók.

Aura Core

Az Aura-kompatibilis kiegészítőkön testre szabhatod az RGB-világítást játékstílusodnak megfelelően. Az Aura Core könnyen kezelhető vezérlőpultja lehetővé teszi az előre beállított világítási módok váltása mellett sokféle ragyogó fényeffekt és a szín módosítását. Aktiválhatod az Aura Sync-et is, ami több eszközön összehangolja a színeket és effekteket.

Felhasználói profilok

A Csendes, Kiegyensúlyozott és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, és minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnéd.

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.

Android/iOS App

Szerezd be az ingyenes Armoury Crate mobilalkalmazást Android vagy iOS rendszerre, hogy könnyedén elérhesd beállításaidat a játék megszakítása nélkül! Most a Google Play™-ben és az App Store-ban egyaránt elérhető.

I/O PORTOK

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG


Csatlakoztasd kedvenc eszközeidet és irány játszani. A ROG Zephyrus G rendelkezik egy megfordítható C típusú (USB-C™) porttal legmagasabb 10 Gbps-os interfész sávszélességgel a 2. generációs USB 3.1-en, , emellett három 1. generációs A típusú USB 3.1 porttal is elláttuk, melyek tökéletesek a gamepad-edhez, egérhez és sok minden máshoz is. A HDMI 2.0-t 4K monitorral vagy TV-vel is használhatod, hogy UHD filmeket, videókat és játékokat játszhass le 60 Hz-en. Csatlakozz az internetre 802.11ac Wi-Fi-vel vagy Gigabit Ethernettel az alacsonyabb késleltetésű kapcsolatért, mely tökéletes a pörgős, multiplayer játékokhoz.

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

SZERELKEZZ FEL TÖBBEK KÖZÖTT A JÁTÉKHOZ


Csomagolj be a ROG Zephyrus G mellé még egy sor gamer perifériát és kiegészítőt. Fejleszd a streamelést a ROG GC21 külső kamerával, mely éles Full HD képeket rögzít gördülékeny 60 FPS-el, ami simábbá és árnyaltabbá teszi a mozgást. Annak ellenére, hogy a hagyományos kamerák képkocka sebességének duplájával rendelkezik, 17 mm vékonyra összecsukható, és könnyedén be tudod csúsztatni egy zsebbe. Helyezd az USB-vel csatlakoztatott kamerát bárhova a tökéletes szög érdekében, így tisztán fognak hallani a sugár formájú mikrofonnak köszönhetően.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC Asus ROG Zephyrus G GA502DU-AL025TC
GyártóAsus
Áttekintés15,6" FHD 120Hz, AMD® Ryzen™ 7 3750H, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti 6GB, Windows® 10, háttérvilágítású billentyűzet
Felhasználási területGamer
ProcesszorAMD Ryzen 7 3750H (2,3-4,0 GHz)
Processzor cache4 MB
SorozatAsus ROG
VideokártyaNVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
Videomemória mennyisége6 GB
Videomemória típusaGDDR6
Kijelző15,6 " (1920 x 1080 pixel)
Panel típusaIPS
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőNem
Memória méret16 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia2400 MHz
SSD/eMMC kapacitás512 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 10 Home
Hangrendszer2 db 1W-os hangszóró Okos erősítő technológiával
Wi-Fi802.11ac (5)
BluetoothIgen
3G/4G mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
Ethernet
HDMI 2.0
USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 Gen 2 Type-C
USB 3.03 db
USB 3.1 Type-C1 db
Méret360 x 252 x 19,9-20,4 mm
Súly2,1 kg
AlapszínFekete
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Notebook
Asus TUF Gaming FX505DV-AL026 - FreeDOS
 • - Processzor: AMD Ryzen 7 3750H (2,3 - 4,0 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2060
446 330 Ft
Notebook
Asus ROG Strix G G531GU-AL740 fekete
 • - Processzor: Intel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
459 690 Ft
Notebook
Asus TUF Gaming FX505DU-AL052C fekete
 • - Processzor: AMD Ryzen 7 3750H (2,3-4 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
391 679 Ft

Ajánlott termékeink


Notebook táska
Shuttle hordtáska X50 AiO PC-khez
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
5 190 Ft
Notebook táska
HAMA notebook hátizsák "MANCHESTER" 15,6" fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
0 Ft
Notebook táska
HP Essential Top Load 15,6" Fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
6 151 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!