Termékeink

Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus
620191 HUF
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037

Gyártói cikkszám: GU502GV-AZ037

Notebook

Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
- Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2060
- Memória méret: 16 GB
- további tulajdonságok...


Megrendelés esetén várhatóan 2 nap múlva átvehető üzleteinkben

 
620 191 Ft
nettó: 488 339 Ft

darabot

608


AZ ERŐ TALÁLKOZÁSA A HORDOZHATÓSÁGGAL


Intel® Core™ i7 processzorral

A pehelysúlyú és ultravékony fém keretben az új ROG Zephyrus M egybeolvasztja a kiegyensúlyozott teljesítményt az izgalmas, Windows 10-es játékélménnyel. A legújabb, 9. generációs Intel Core i7 CPU és az NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU keresztülhasít a komoly munkán és játékon, az akár 1 TB-os RAID 0 SSD tároló pedig ultragyors betöltési időket biztosít a játékok és alkalmazások hatalmas könyvtárából válogatva. Merülj el a 240 Hz-es/3 ms-os, szuperkeskeny kávájú IPS-szintű kijelzőben, és hagyd, hogy besszippantson a Hi-Res ESS Sabre audio hangzás.

FORMATERV

KARCSÚ, ERŐS ÉS ULTRAVÉKONY


A lenyűgözően pehelysúlyú forma nehézsúlyú teljesítményt takar. A 18,9 mm vékony és 1,9 kg-os Zephyrus M GU502 25%-kal vékonyabb és 45%-kal könnyebb, mint a szokványos 15 colos laptopok. A kompromisszumot viszont elutasítja a munka és szórakozás között, dinamikus teljesítményével és kifinomult stílusával mindkét területen a legjobbat nyújtja. Karcsú, megerősített, fém készülékháza ellenáll a mindennapos használatnak és kopásnak, míg a csuklótámasznál lévő finom, puha tapintású bevonat letisztult és professzionális megjelenést sugároz, bárhol is dolgozz.

SZILÁRDSÁG, SÚLY NÉLKÜL

A speciális magnézium-alumínium ötvözetből készült készülékház kivételesen vékony, miközben megtartja a mindennapos használathoz szükséges szilárdságot és ellenállóképességet.

ELLENÁLLÓNAK SZÜLETETT

A csuklótámasz alatti méhsejt mintázatú merevítés még ellenállóbbá teszi ezt az erőteljes használatnak kitett területet. Az öntött szerkezet ellenáll a hajlításnak, miközben minimális anyag- és súlytöbblettel jár.

PUHA TAPINTÁSÚ BEVONAT

Puha tapintású festék fedi a csuklótámaszt, minimalizálva a foltokat és ujjlenyomatokat, hiszen ez a vékony réteg segít megőrizni az elegáns megjelenést és a visszafogott csillogást.

KARCSÚ, MÉGIS ÚTŐKÉPES

Az áramvonalas megjelenés vonzereje a részletekben rejlik. Kontrasztos, szálcsiszolt borítások hasítják keresztbe a fedlapot, pontosan illeszkedve a stratégiai kivágással, amely a légáramnak szabad utat biztosít hátrafelé. Finom gyémántmetszés sarkítja le a külső éleket, majd vág mélyebbre az érintőpad közelében, hogy könnyedén, egy ujjal nyithasd ki a laptopot. A tűzpirosan világító ROG logó feltűnő vizuális kontrasztot hoz létre a szálcsiszolt fekete fémfelülettel.

TELJESÍTMÉNY

TÚLTELJESÍTÉS SEBESSÉGGEL


A jól kiegyensúlyozott ROG Zephyrus M a sebesség, az erő és a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát kínálja. Az ultra-vékony keret egy erős, 9. generációs Intel® Core i7-9750H CPU-t tartalmaz NVIDIA GeForce RTX™ 2060 grafikával, amely elérheti az 1435 MHz-et 90 W mellett, Turbo módban. Az akár 32 GB DDR4-2666 RAM-mal és 1 TB-os, gyors RAID 0 SSD-tárolóval gyorsabb a mindennapi munkavégzés és több feladat elvégzése akár egy időben is, villámgyors betöltési időkkel, még a nagy teljesítményigényű alkalmazások, és a nagyméretű játékok esetén is. Bármibe is fogsz, a ROG Zephyrus M könnyedén megbirkózik vele.

INTEL CORE 9. GENERÁCIÓS PROCESSZOR

Érj el nagyobb sebességet és jobb teljesítményt az új, 9. generációs Intel® Core™ i7-9750H CPU-val. A hatmagos processzorok legújabb generációja akár 4.0 GHz-es sebességet is elérhet a Turbo Boost 2.0 technológiával. A Hyper-Threading akár 12 párhuzamos szálat is biztosíthat a hatékonyság maximalizálására, nagy terheléssel járó, egyszerre több feladat egyidejű elvégzésekor, és több szálon futó munkaterhelés esetén. A streamelők egyidejűleg sugározhatnak, beszélgethetnek és játszhatnak, míg a komoly tartalomkészítők akár a legintenzívebb projekteket is kompromisszumok nélküli rendszerteljesítménnyel szerkeszthetik.

GEFORCE RTX™ GRAFIKA

Az NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 akár 1435 MHz-es órajelen is működhet 90 W mellett Turbo üzemmódban, félelmetes grafikai teljesítményt nyújtva a népszerű játékok hatalmas körében. A forradalmian új Turing GPU architektúra a hagyományos CUDA magokat, a programozható árnyékolásért, ötvözi az új RT és Tensor magokkal a valós idejű sugárkövetésért és AI-ért. Eredményként lenyűgözően realisztikus világítási effekteket kapunk mozgó árnyékoktól természetes tükröződésekig, melyek még jobban magukkal ragadnak az élvonalbeli játékokba.

RAID 0 TÁROLÓ

Két, RAID 0-ban futó NVM Express® (NVMe®) PCIe® SSD-vel felszerelve, a ROG Zephyrus M szédületesen gyors átviteli sebességet és gyorsabb betöltési időket nyújt a rendszereden található összes program és projekt számára. A RAID 0 a két SSD sebességét felhasználvaegyetlen, nagy kapacitású meghajtót hoz létre, akár 1 TB teljes tárolási kapacitással, amely elegendő helyet biztosít szakmai portfóliód, médiagyűjteményed és növekvő játékkönyvtárad számára.

KÉTCSATORNÁS DDR4 MEMÓRIA

Több feladat egyidejű elvégzése könnyen kezelhető az akár 32 GB-os, kétcsatornás DDR4-2666 RAM-mal. A gamerek élő streamelést és csapatcsevegést folytathatnak, miközben ezzel egyidőben játszanak a legújabb játékokkal, míg a komoly teljesítményt igénylő felhasználóktól a tartalomkészítőig mindenki szabadon futtathat bármilyen programot, amire a maximális hatékonysághoz szüksége lehet. 2666 MHz-es órajellel a memória 11%-os teljesítménynövekedést kínál a DDR4-2400-hoz képest.

NVIDIA® GeForce RTX™ 20-as sorozatú GPU

Gyors, csendes teljesítmény. Valós idejű ray tracing és mesterséges intelligencia által fokozott grafika. Emellett mobilitás, a világ legvékonyabb és legkönnyebb dizájnjával. Minden egyben, amit szeretnél. Mindezt csak a GeForce RTX gamer laptopokban találod meg.

NVIDIA® Turing™ architektúra

Ez a forradalmi architektúra teljesen új GeForce® RTX™ platformunkkal ötvözve együttesen biztosít valós idejű ray tracing-et, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást. Még sosem hoztál létre és élveztél játékokat ehhez hasonlóan.

Valós idejű ray tracing a játékokban

A ray tracing a végleges megoldás az élethű világítás, tükröződések és árnyékok megjelenítésére, olyan szintjét biztosítva a realizmusnak, mely messze meghaladja a hagyományos renderelési technikák használatával elérhető lehetőségeket. Az NVIDIA Turing™ az első GPU, mely képes valós idejű ray tracing-re.

Teljesítmény

A GeForce RTX™ gamer GPU-k következő generációs GDDR6 memória támogatással, és sok egyéb mellett DirectX 12 funkciókkal felszerelve érkeznek. Ez a grafika újrafelfedezése.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

VÉGEZZ TÖBBEL ÚTKÖZBEN


A hosszabb akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően az igazi hordozhatóság valósággá válik a sokoldalú ROG Zephyrus M esetében. Húzd ki a tápkábelt és használd ki teljes mértékben könnyen hordozható méretét akár 8 óra akkumulátoros üzemidővel* egyetlen feltöltéssel. Az NVIDIA Optimus technológia azáltal javítja a hatékonyságot, hogy intelligensen kikapcsolja a dedikált GPU-t, amikor nincs szükség dedikált grafikus teljesítményre, több akkumulátoros üzemidőt hagyva a mindennapi munkához és hatékonysághoz a gaming teljesítmény lassítása nélkül.

*A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változhat. Az akkumulátoros üzemidő tesztje NVIDIA® GeForce® RTX 2060 GPU, Intel® Core™ i7-9750H CPU, 240 Hz-es kijelző és 16 GB DDR4 SDRAM használatával történt.

PD

HASZNOSÍTSD A HORDOZHATÓ C TÍPUSÚ TÁPELLÁTÁST


Az USB Power Delivery támogatja a másodlagos töltést hordozható tápegységekről, így nem kell mindenképpen konnektort keresned, amikor az akkumulátor lemerülőben van. A gyorstöltést is támogatja, ebben az esetben megfordul a töltés iránya, és akár 3 A-es áramerősséggel is töltheted lemerült okostelefonjaidat és más eszközeidet. Ha épp nem terheled a CPU-t vagy a dedikált GPU-t intenzív feladatokkal, használhatsz egy kisebb, legfeljebb 65 W-os adaptert is, ami könnyebbé teszi a laptop hordozását.

*Az USB power pack és a C típusú adapter külön vásárolhatóak meg.
*A 65 W-os C típusú adaptert kiegészítőként tartalmazza a csomag bizonyos régiókban

KÉPERNYŐ

VALÓDI SZÍNEK ÉS SEBESSÉG A KIJELZŐN


Kiemelkedő színek és gördülékeny játékmenet egyesül az élénk, 240 Hz-es/3 ms-os IPS-szintű kijelzőben. A 15,6 colos panelt keskeny, 6,2 mm-es kávák keretezik, 81%-os képernyő-készülékház arányt létrehozva, mely nagyobb méretű képernyő érzetét kelti. A teljes sRGB lefedettséget kombinálva a széles betekintési szöggel ideálissá teszi a képernyőt vizuális projektek és média bemutatására. A gyors, 240 Hz-es képfrissítési frekvencia igazán magas FPS-es játékot tesz lehetővé, míg a 3 ms-os GTG-válaszidő élesebb, tisztább grafikát biztosít még az intenzív, gyors ütemű összecsapások során is.

PANTONE® ÁLTAL HITELESÍTETT SZÍNEK


Minden IPS-szintű panelt pontosan kalibrálunk a ProArt™ TruColor technológiával, ami biztosítja, hogy a színek a teljes sRGB tartományban megfelelnek a szigorú Pantone® színellenőrzési követelményeknek. A színhűség e szintje lehetővé teszi a művészek, tervezők és tartalomkészítők számára, hogy komoly szakmai munkát végezzenek, és gazdagabb vizuális játékélményben lehessen részük ugyanazzal a géppel.

AUDIO

HALLD DÜBÖRÖGNI AZ ESS® SABRE AUDIÓT


A fejhallgatóval kapcsolatos tapasztalataid újraértékeléséhez csatlakoztasd a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, prémium minőségű ESS® Sabre HiFi digitális-analóg átalakítóba (DAC). A DAC szélesebb dinamikatartományt kínál, kevesebb torzítással, gazdagabb és tisztább magas és mélyhangokkal, emellett még jobban magával ragad a virtuális 7.1-csatornás surround hangzás. Fejhallgató nélkül a Zephyrus M intelligens erősítő által meghajtott hangszórói lehetővé teszik, hogy feltekerd a hangerőt több basszushoz és nagyobb dinamikatartományhoz, a hangszórómembránok károsítása, vagy a hangminőség befolyásolása nélkül.

BILLENTYŰZET

A SZEMÉLYRE SZABÁS KULCSA


Gépelj stílusosan a gaminghez készült, asztali számítógép által inspirált billentyűzeten. A funkcióbillentyűk egymástól távolabb, és csoportosítva vannak elhelyezve, megkönnyítve azonosításukat. Mellettük a dedikált gyorsbillentyűk, amelyek az alapvető parancsokat tartják a kezed ügyében. Teljes, N-gombos egyszerre nyomásos technológia biztosítja, hogy az egy időben lenyomott billentyűk mindegyike észlelésre kerül, növelve a pontosságot. Emeld ki a különböző játékok és munkafolyamatok legfontosabb vezérlőit a billentyűnkénti RGB-testreszabással*, és hangold össze a színeket és a vizuális effektusokat minden kompatibilis kiegészítődön az Aura Sync segítségével.

*Aura Creatort igényel, amely várhatóan 2019 júniusától lesz elérhető.
*A világítás a rendszer konfigurációjától függően változhat.

 1. Elkülönített gamer gyorsbillentyűk a gyors hozzáférés és a könnyű beazonosíthatóság érdekében.
 2. Csoportosított funkcióbillentyűk a jobb irányításért

GAMER GYORSBILLENTYŰK


Négy dedikált gamer gyorsbillentyű található elkülönülten a billentyűzet fölött, melyek a hangerőhöz, mikrofonnémító funkciókhoz és az Armoury Crate segédprogramhoz kínálnak gyors hozzáférést. A bal felső oldalra helyeztük őket, így azonnal elérhetőek nagyobb mozdulatok nélkül is, a jobb kezedet pedig nem kell levenned az egérről. Kapcsold be a mikrofonod, hogy stratégiát egyeztethess csapatoddal, vagy tekerd fel a hangerőt, hogy minden ellenséges mozgást meghallhass a közelben, és mindezt a játékra összpontosítás megzavarása nélkül.

HŰTÉS

AZ INTELLIGENS HŰTÉS FOKOZZA AZ ÉLMÉNYT


A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciók és rendszerbeállítások ötvözete, hogy a készülékház és a komponensek számára a legjobb körülményeket biztosíthassa, bármit is csinálsz éppen. A Zephyrus M öntisztuló hűtőmodulja kilöki a port, hogy javítsa az élettartamot, a dupla n-lapátos ventilátorok mindegyike 83 lapátot pörget, hogy növeljék a légáramlást, az ultravékony hűtőbordák pedig kibővítik a hőleadó felületet. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen kapcsol az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

ÁTFOGÓ HŰTÉSI LEFEDETTSÉG

Öt hűtőcső kígyózik a felszín alatt, hogy elvezessék a hőt nemcsak a CPU-tól és a GPU-tól, de az őket árammal ellátó áramköröktől is. Ezen áramellátást biztosító komponensek hőmérsékletének csökkentése hozzájárul a hosszútávú stabilitás és megbízhatóság javításához. A CPU és a GPU saját hűtőcsövei közös hűtőbordákhoz csatlakoznak, amelyek biztosítják a hatékony hűtést bármilyen munkaterhelés esetén, beleértve azokat is, amelyek a két chip egyikét terhelik csak meg.

TÖBB ULTRAVÉKONY BORDA

A termális energiát négy hűtőborda vezeti el az oldalak mentén. Mindegyik ultravékony, mindössze 0,1 mm-es rézbordákból áll, ami nagyobb bordasűrűséget és alacsonyabb légellenállást tesz lehetővé a szabványos, kétszer ilyen vastag bordákhoz képest. Az összesen 205 hűtőborda 110.000 mm2-es felületet alkot, az oldalt elhelyezett bordákat pedig kissé hátrafelé irányítottuk, hogy elvezessék a meleg levegőt az egeret irányító kezedtől.

ÖNTISZTULÓ HŰTŐRENDSZER

A hűtőbordák tisztán tartása kritikus az optimális hőelvezetés fenntartásához, így mérnökeink terveztek egy különleges pormentesítő csatornát, mely összegyűjti a port és kivezeti a készülékházból, megelőzve ezzel felgyülemlését a bordákon. Ez az öntisztuló rendszer biztosítja az egyenletes hűtés fenntartását hosszú időn át, ami növeli a hosszú távú stabilitást és az általános megbízhatóságot.

TÖBB LAPÁT A LÉGÁRAMLÁS NÖVELÉSÉHEZ

A karcsú készülékház kevés helyet hagy a hűtésre, így minden lehetséges szempontból fejlesztjük az n-lapátos ventilátorokat a légáramlás maximalizálása érdekében. A gondosan megformált alumínium bemeneti nyílások lekerekített szélekkel és magasított terelőbordákkal segítik a ventilátorokat több levegőt bejuttatni. Odabenn a levegőt a folyadékkristályos-polimer lapátok terelik a hűtőbordák felé. A lapátok 33%-kal vékonyabbak a hagyományos kivitelnél, mégis elég erősek ahhoz, hogy magas fordulatszámmal pörögjenek. A Zephyrus M a legmagasabb lapátsűrűségünkkel rendelkezik, ventilátoronként 83 lapáttal, mely akár 15%-kal is növelheti a légáramlást.

A PILLANATHOZ ILLŐ ÜZEMMÓD

A gamer laptopok elég sokoldalúak ahhoz, hogy számos feladatot kezelni tudjanak, ám a követelmények rendkívül eltérőek, így az intelligens hűtés azoknak megfelelően alkalmazkodik. Automatikusan vált az egyes üzemmódok között, amelyek a különböző játékok és alkalmazások számára optimalizálják a teljesítményt és a zajszintet. A Turbo mód a legnagyobb ventilátorsebességet és órajeleket használja a maximális sebesség fenntartásához, a Kiegyensúlyozott mód úgy szabályozza az órajeleket és a hűtést, hogy csökkentse a zajszinteket a játékhoz, a Csendes mód pedig még ennél is halkabban működik az egyszerűbb feladatokhoz és szórakozáshoz.

I/O PORTOK

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG


A ROG Zephyrus M rendelkezik mindazon csatlakozókkal, melyek a munkához és szórakozáshoz szükségesek. A DisplayPort™ 1.4-el és Power Delivery-vel ellátott 2. generációs C típusú™ USB 3.1 mellett rendelkezik A típusú porttal is az ultragyors adatátvitelhez, és két 1. generációs USB 3.1 porttal is az elengedhetetlen kiegészítőkhöz. A HDMI 2.0 támogatja a 4K UHD kimenetet akár 60 Hz-en a nagyképernyős játékhoz és szórakozáshoz. Böngéssz a weben a 802.11ac Gigabit Wi-Fi-vel, vagy csatlakozz a gigabites Ethernethez, mely a legkisebb késleltetést biztosítja a komolyabb multiplayer meccsekhez és LAN partikhoz.

RANGEBOOST TECHNOLÓGIA

Tapasztald meg az erősebb, stabilabb Wi-Fi-kapcsolatot a ROG RangeBoost technológiával. A RangeBoost egyedülálló algoritmusa értékeli a jelerősséget a négy belső antennán, és intelligensen kiválasztja az adott környezethez legjobb párt. Ez a többantennás rendszer akár 30%-kal növelheti a Wi-Fi hatótávolságát, ami kevesebb lefedetlen területet hagy, és nagyobb szabadságot biztosít, hogy bárhonnan csatlakozhass.

EXKLUZÍV SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS


Az ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.

GameFirst V

A ROG GameFirst V technológia maximalizálja a sávszélességet a játékhoz! Nagyobb sávszélességet biztosít azoknak a hálózati csomagoknak, melyek az online gaminghez és a streameléshez szükségesek.. Az Automatikus (Auto) mód magától állítja sorrendbe alkalmazásaidat, míg Kézi (Manual) módban kategóriákba rendezheted a programokat, ezáltal te állíthatod be a fontossági sorrendet. Emellett a ROG First biztosítja, hogy a ROG és az ASUS RT sorozatú routerek a ROG laptopod GameFirst V beállításai szerint részesítsék előnyben az adatcsomagokat.

GameVisual

A ROG GameVisual szoftver hat szakszerűen beállított grafikus módot kínál a vizuális élmény optimalizálására különféle játékműfajokhoz. Az FPS mód pl. javítja a láthatóságot sötét környezetben, lehetővé téve, hogy észrevedd az árnyékban bujkáló ellenséget. Használd a GameVisual-t a legjobb élményhez könyvtárad minden játéka esetén.

Sonic Studio III

A Sonic Studio III támogatja az összes játékon belüli audio szükségletedet. Fő vezérlőpultja a manuális testreszabási lehetőségek mellett öt speciálisan hangolt audiomódot kínál a különböző játéktípusokhoz. A fejlett zajszűrés, beszédhangerő stabilizálás és felvétel közbeni visszhangcsökkentés tisztább audio átvitelt biztosít a csapattal folytatott beszélgetések és a streamelés számára.

Sonic Radar III

Az új Sonic Radar III audiovezérlő pontosabban határozza meg a hangok térbeli helyzetét, így mindig tisztában lehetsz azzal mi folyik körülötted. A vizuálisan megjelenített audiorészletek, például a képernyőn megjelenő nyíl, amely az észlelt hangok irányába mutat, segíthet hallásod fejlesztésében, és a játékban is olyan körülmények között, amikor a játékon belüli hangok rosszul vagy nem hallhatók.

Aura Core

Az Aura-kompatibilis kiegészítőkön testre szabhatod az RGB-világítást játékstílusodnak megfelelően. Az Aura Core könnyen kezelhető vezérlőpultja lehetővé teszi az előre beállított világítási módok váltása mellett sokféle ragyogó fényeffekt és a szín módosítását. Aktiválhatod az Aura Sync-et is, ami több eszközön összehangolja a színeket és effekteket.

Scenario Profiles

A Csendes, Kiegyensúlyozott és Turbo üzemmódok közötti automatikus váltás csak a kezdete a különböző profilok használatának. Alkalmazás-specifikus preferenciákat is meghatározhatsz olyan egyéb létfontosságú rendszerbeállításokhoz, mint a világítás konfigurációja, vagy, hogy a Windows-billentyű vagy az érintőpad engedélyezve van-e, és melyik GameFirst V és Sonic Studio III profilt használja. Az Armoury Crate egy pillanat alatt elvégzi a feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat, és minden profilt pontosan úgy konfigurálhatsz, ahogyan szeretnéd.

XSplit Gamecaster

Az XSplit Gamecaster ingyenes verziója lehetővé teszi számodra hogy élőben streamelj és közvetlenül sugározz internetes streaming platformokra, vagy felvételeket készíts a könnyű online megosztáshoz. Még a közönségeddel is kapcsolatba léphetsz miközben a YouTube-on, vagy a Twitch-en közvetítesz.

Android/iOS App

Szerezd be az ingyenes Armoury Crate mobilalkalmazást Android vagy iOS rendszerre, hogy könnyedén elérhesd beállításaidat a játék megszakítása nélkül! Most a Google Play™-ben és az App Store-ban egyaránt elérhető.

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

SZERELKEZZ FEL, ÉS HAJRÁ!


Szerelkezz fel gamer felszerelések és tartozékok teljes választékából. A ROG GC21 külső kamerával, mely Full HD felvétel készítésére képes 60 FPS-sel bárhol streamelhetsz. Az Aura Sync-kompatibilis ROG Strix Impact optikai gamer egér kimagasló precizitást és vezérelhetőséget biztosít.. A Cerberus V1 fejhallgatóval tisztább audio- és beszédhangzásban lehet részed a 60 mm-es neodímium-mágneses meghajtóknak köszönhetően, melyek magával ragadó hangot biztosítanak. Vidd magaddal mindezt egy tartós, 15 colos laptop számára alkalmas ROG hátizsákban.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037 Asus ROG Zephyrus M GU502GV-AZ037
GyártóAsus
Áttekintés15,6" FHD 240Hz, Intel® Core™ i7-9750H, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 2060 6GB, FreeDOS, háttérvilágítású billentyűzet
Felhasználási területGamer
ProcesszorIntel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
Processzor cache12 MB
SorozatAsus ROG
VideokártyaNVIDIA GeForce RTX 2060
Videomemória mennyisége6 GB
Videomemória típusaGDDR6
Kijelző15,6 " (1920 x 1080 pixel)
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőNem
Memória méret16 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia2666 MHz
SSD/eMMC kapacitás512 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerFree DOS
HangrendszerHi-Res ESS Sabre
Wi-Fi802.11ac (5)
BluetoothIgen
3G/4G mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
Ethernet
HDMI 2.0
USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 Gen 2
USB 3.1 Gen 2 Type-C
USB 3.03 db
USB 3.1 Type-C1 db
Méret360 x 252 x 18.9 mm
Súly1,9 kg
AlapszínFekete
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Notebook
Dell G5 5590 FHD 9750H 16GB 512GB RTX2060 Linux
 • - Processzor: Intel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2060
611 141 Ft
Notebook
Asus ROG Zephyrus S GX502GW-AZ126T
 • - Processzor: Intel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2070
947 810 Ft
Notebook
Asus ROG Strix G G531GU-AL740 fekete
 • - Processzor: Intel Core i7 9750H (2,6-4,5 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
459 690 Ft

Ajánlott termékeink


Notebook táska
Shuttle hordtáska X50 AiO PC-khez
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
5 190 Ft
Notebook táska
HAMA notebook tok "JERSEY" 15,6" szürke
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Világosszürke
0 Ft
Notebook táska
HP Essential Top Load 15,6" Fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
6 151 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!