Termékeink

Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel Asus
254890 HUF
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel

Gyártói cikkszám: FX505DD-BQ121C

Notebook

Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: AMD Ryzen 5 3550H (2,1-3,7 GHz)
- Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050
- Memória méret: 8 GB
- további tulajdonságok...


Megrendelés esetén várhatóan 2 nap múlva átvehető üzleteinkben

 
254 890 Ft
nettó: 200 701 Ft

darabot

250


EGYESÜLT ERŐVEL

Egyesítsd a legújabb AMD Ryzen™ processzort és az NVIDIA GeForce GTX™ grafikát egy akár 120 Hz-es IPS-szintű NanoEdge kijelzőn az új ASUS TUF Gaming FX505 laptoppal, amely magával ragadó, nagy teljesítményű gaminget kínál elérhető áron. Katonai szintű MIL-STD-810G szabványok szerinti tesztelésen és tanúsításon megy keresztül, biztosítva az ellenállóságot és tartósságot, ami a mindennapos ütődések és rázkódások elviseléséhez szükséges.

IPS-SZINTŰ NANOEDGE KIJELZŐ

MAGÁVAL RAGADÓ LÁTVÁNY AZ ULTRAGYORS KIJELZŐN


Az új NanoEdge dizájn kávája keskenyebb, mint valaha, 6,5 mm-es kávával a rendkívül lebilincselő látványért sokkal kompaktabb kiszerelésben. Az ASUS TUF Gaming FX505 akár ultragyors, 120 Hz-es, IPS-szintű panellel is rendelkezhet a szupersima játékért, minimális mozgás közbeni elmosódással. A széles betekintési szögű technológia egyenletes színeket biztosít akkor is, ha extrém szögből nézed a kijelzőt.
* A kávaszélesség a kijelző és a laptop kerete közötti mért távolság.

JÁTÉKRA KÉSZ TELJESÍTMÉNY

ÖSSZPONTOSÍTOTT TŰZERŐ, BÁRMELY FELADATHOZ


Ez a kompakt gamer laptop messze a súlycsoportja fölött teljesít. Az ASUS TUF Gaming FX505 akár a legújabb GeForce GTX™ 1660 Ti GPU-val is rendelkezhet a gördülékeny játékért és élő közvetítésért, plusz négymagos, nyolc szálon futó AMD Ryzen processzorral, mely gyorssá és hatékonnyá teszi a mindennapos teljesítményigényes feladatokat. Ezen processzorok egyesített tűzerejével bármilyen feladatra készen állsz a gaming arénában és azon kívül is.

Turing shaderek

A lebegőpontos és az egész számokkal végzett műveletek párhuzamos végrehajtásával, az adaptív árnyalási technológiával és egy új, elődjénél kétszer nagyobb gyorsítótárral rendelkező, egységes memóriaarchitektúrával, a Turing shaderek lenyűgöző teljesítménynövekedést tesznek lehetővé a mai játékokban.

Lenyűgöző teljesítmény

Készülj fel az AAA-kategóriás játékra a GeForce GTX 1070-ével vetekedő teljesítménnyel.

GeForce Experience

Rögzíts és ossz meg barátaiddal videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket. Tartsd naprakészen GeForce illesztőprogramjaidat, és optimalizáld a játékon belüli beállításokat. A GeForce Experience™ alapvető kísérője GeForce grafikus kártyádnak.

NVIDIA Ansel

Ez a hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű képernyőképeket készíts játék közben. Rögzítsd és oszd meg legszebb játékélményeidet szuper felbontásban, 360 fokos, HDR és sztereó képekkel.

Közvetíts úgy, mint egy profi

Csodálatos teljesítményben és képminőségben lehet részed a Twitch vagy YouTube élő közvetítéseid során. A GTX 1660 Ti dedikált hardveres enkódere 15%-kal nagyobb hatékonyságot kínál az előző generációs grafikus kártyáknál, és az Open Broadcaster Software (OBS)-hez van optimalizálva.

ASUS TUF GAMING

KEMÉNYEBB A HAGYOMÁNYOSNÁL


A végső erő (The Ultimate Force - TUF) szellemiségével átitatott ASUS TUF Gaming FX505 megfelelt számos szigorú, katonai szintű MIL-STD-810G tartóssági teszten*, sikeresen túlélve olyan körülményeket, mint a közvetlen napsugárzás, magaslati és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok. Tanúsítottan ellenáll a mindennapos használatnak, a véletlen ütődésektől a váratlan asztalra ejtésekig. A tartós és stabil ASUS TUF Gaming FX505-öt tűrőképességének határáig toltuk, hogy csakis a legjobbat biztosítsa a gamerek számára.

* Ezeket a teszteket szigorú környezeti feltételek között, minőségellenőrzési mérnökök felügyelete mellett végeztük. A megfelelő ellenőrzés, vagy irányítás hiányában végzett terméktesztek károsíthatják a terméket, és bizonyos esetekben olyan helyzeteket is létrehozhatnak, amelyek sérülésekhez, fogyatékossághoz vagy halálhoz vezethetnek.

 • Rázkódás és rezgés
 • Hőmérséklet
 • Páratartalom
 • Magasság
 • Napsugárzás

RENDKÍVÜL ERŐS

A fizikai rázkódási tesztek garantálják, hogy minden TUF gamer laptop ellenáll a szállítás és mindennapos használat során előforduló váratlan leejtések, ütődések és koccanások okozta károknak. A megerősített készülékház a normál ASUS szabvány minőségi tesztek sokkbehatása kétszeresének képes ellenállni. Emellett a széleskörű rezgéstesztek biztosítják, hogy minden belső alkatrész a helyén marad, és nem sérül.

ELLENÁLL AZ EXTRÉM KÖRNYEZETI VISZONYOKNAK

Az ASUS mérnökei felturbózták a környezeti teszteket, minden TUF gamer laptopot extrém hőmérsékletnek és páratartalomnak tesznek ki, a szélsőséges magasságon elvégzett tesztekkel együtt, melyek a repülőn való használatot vagy a légi szállítást modellezik. A napsugárzási tesztek garantálják, hogy a laptop nem sérül még napfénynek való hosszú kitettség esetén sem.

FORMATERV

SZILÁRD MINŐSÉG


Az ASUS TUF Gaming FX505 számos kiemelkedő dizájnnal elérhető, melyekből csak úgy árad a keménység és az erő. Arany acél színű fémfedele és Lopakodó fekete vagy Vörös anyag* színű műanyagfedelén a jellegzetes sugárzó X dizájn látható, ezekhez illeszkedő homokfúvott vagy szálcsiszolt bevonattal. A készülékház alján lévő hatszögű kialakítás további szerkezeti merevítést biztosít, kiegészítve a laptop modern és agresszív vonalait.

*A Vörös anyag verzió csak Kínában kapható.

HYPERSTRIKE BILLENTYŰZET

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP ÁLTAL INSPIRÁLT RGB-HÁTTÉRVILÁGÍTÁSÚ BILLENTYŰZET


Az ASUS TUF Gaming FX505 billentyűzetét játékhoz optimalizáltuk, összes zónája RGB-háttérvilágítással* rendelkezik, ami a TUF Aura Core panellel vezérelhető, így kifejezheted saját, egyedi stílusod. Az exkluzív HyperStrike technológia biztosítja a pontosabb gépelést és a fejlett ergonómiát az asztali számítógép által inspirált kialakításnak köszönhetően, kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel, elkülönített nyíl billentyűkkel, és a funkcióbillentyűk között észrevehető hézagokkal. Mindemellett az Overstroke technológia gyorsabban regisztrálja a billentyűleütéseket a pontos és könnyed vezérlés érdekében.

* Az RGB-háttérvilágítású billentyűzet bizonyos modelleken nem elérhető.

20 MILLIÓ BILLENTYŰLEÜTÉS TARTÓSSÁG

Az ASUS TUF Gaming FX505 rendkívül tartós billentyűzettel rendelkezik, billentyűi akár 20 millió leütésnek is ellen tudnak állni — ez az ipari szabvány kétszerese. Hosszabb élettartamot ígér a pontosság és a kényelem feláldozása nélkül.

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK ÁLTAL INSPIRÁLT ELRENDEZÉS

A gamer asztali számítógépek billentyűzetéhez hasonló elrendezéssel az ASUS TUF Gaming FX505 precíz vezérlést tesz lehetővé. A teljes modult az ujjaid gépelés és játék közbeni mozgásának megfelelően terveztük, észrevehető résekkel a funkcióbilletyűk között és elkülönített nyíl billentyűkkel egyszerűbb felismerhetőségük érdekében.

OVERSTROKE TECHNOLÓGIA

Az Overstroke technológia minden egyes billentyűnél 1,8 mm-es billentyűútat biztosít a jobb válaszidő érdekében. A billentyűket úgy kalibráltuk, hogy mindössze 62 gramm leütési erőre legyen szükség az aktiválásukhoz, és megnövelt overstroke távolsággal rendelkeznek a kényelmesebb gépelés érdekében.

HŐKEZELÉS

A HYPERCOOL TECHNOLÓGIA NÖVELI A TARTÓSSÁGOT


Az ASUS-exkluzív HyperCool technológia* a pormentesítő hűtőrendszerből (ADC) és a HyperFan-ből áll, kivételes hűtést biztosítva a maratoni játékok alatt. A hűtést szintén javítja a szabadalmaztatott trapéz kivágású fedél és az intelligens, párhuzamos ventilátor elhelyezés is.

PORMENTESÍTŐ CSATORNÁK

Az ADC rendszer különleges belső kialakítása kivezeti a porszemcséket és szennyeződéseket a készülékházból a ventilátorok szélénél elhelyezkedő két pormentesítő csatornán keresztül. Ezzel megelőzhető, hogy a hőleadó bordákon lerakódjon a kosz, így hosszú távon megőrizhető a teljesítmény, ami növeli a rendszer élettartamát és megbízhatóságát.

HYPERFAN

A rendszer automatikusan hozzáigazítja a ventilátor sebességét a CPU és a GPU hőmérsékletéhez. Válts a Turbó, Kiegyensúlyozott és Csendes módok között, hogy alkalmazkodj az adott helyzethez. A Turbó mód a legagresszívabb beállítás, mely a legnagyobb ventilátorsebességeket és frekvenciákat nyújtja annak érdekében, hogy teljesen ki tudd használni az ASUS TUF Gaming FX505. A Kiegyensúlyozott mód optimalizálja a teljesítményt és a hűtést, hogy 45db alá csökkentse a zajszintet a játék során, míg a Csendes mód megzabolázza a ventilátor hangját, így tökéletes választás internetes böngészéshez, munkavégzéshez vagy filmnézéshez. Egy alapértelmezett Windows profil alapbeállításokkal, és egy Manuális mód pedig lehetővé teszi, hogy egyénileg is gyorsan igazíthass a ventilátorsebességeken egy kényelmes gyorsbillentyűvel.

OPTIMALIZÁLT LÉGÁRAMLÁS

Az ASUS TUF Gaming FX505 minden részlete a rendszer stabilitását és hatékonyságát szolgálja. A dupla ventilátorokat szimmetrikusan helyeztük el a légáramlás maximalizálásához a rendszeren keresztül. A meleg levegőt hátul pumpálják ki, ahol a szabadalmaztatott trapéz kivágású fedél elkerüli a szellőzőnyílásokkal fellépő interferenciát, így a hagyományos kialakításhoz képest akár 25%-kal növeli a termikus hatékonyságot.

AUDIO

MAGÁVAL RAGADÓ DTS SURROUND HANGZÁS


DTS fejhallgató: Az X™ technológia magával ragadó, hifi 7.1 csatornás virtuális surround hangzást biztosít mozi-minőségben még fejhallgató használatakor is. Optimalizált beállításokkal rendelkezik játékhoz, sporthoz és filmekhez, emellett beépített hangszínszabályzóval is, a további finomhangoláshoz.

MEMÓRIA

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MEMÓRIA


Készülj fel a komoly, többfeladatos munkavégzésre — az ASUS TUF Gaming FX505 négymagos processzora akár 32 GB-os, kétcsatornás DDR4 2400 MHz-es memóriával párosul a megnövelt teljesítmény és energiahatékonyság érdekében.

EXKLUZÍV SZOFTVER

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS


A TUF Gaming Armoury Crate minden alapvető rendszer- és világítás vezérlőt a kezed ügyébe helyez egyetlen segédprogramon belül. Könnyedén módosíthatod mindkettő beállításait, és akár négy játékprofilt is létrehozhatsz, melyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.
* A világítás vezérlési funkció bizonyos modelleken nem elérhető.

I/O PORTOK

KÖNNYEN ELÉRHETŐ I/O PORTOK


Az ASUS TUF Gaming FX505 számos I/O portot tartalmaz, egy USB 2.0 és két USB 3.1 1. generációs A típusú portot gaming kiegészítőidhez, emellett egy HDMI 2.0 portot egy külső kijelző csatlakoztatásához. Minden port a laptop bal oldalán helyezkedik el, így semmi sem akadályozza a jobb oldali egérkezelést.

AJÁNLOTT OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

TEDD TELJESSÉ FELSZERELÉSEDET


Az ASUS TUF Gaming FX505 modellhez opcionálisan a legújabb TUF Gaming kiegészítőket mellékeljük.* A TUF Gaming hátizsák elválasztókkal ellátott hatalmas belső rekesszel rendelkezik, hogy biztonságosan tárolhasd és szállíthasd a LAN partikra és bajnokságokra az ASUS TUF Gaming FX505-öt és valamennyi kiegészítődet. A TUF Gaming M5 egér tökéletes kiegészítő az ASUS TUF Gaming FX505 mellé. Tartós és ergonomikus, hat programozható gombbal, alacsony súrlódású lábakkal, sőt még személyre szabható világítási effektekkel is rendelkezik.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel Asus TUF Gaming FX505DD-BQ121C Gold Steel
GyártóAsus
Felhasználási területGamer
ProcesszorAMD Ryzen 5 3550H (2,1-3,7 GHz)
Processzor cache4 MB
SorozatAsus TUF
VideokártyaNVIDIA GeForce GTX 1050
Videomemória mennyisége3 GB
Videomemória típusaGDDR5
Kijelző15,6 " (1920 x 1080 pixel)
Panel típusaIPS
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőNem
Memória méret8 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia2666 MHz
SSD/eMMC kapacitás512 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszer- nincs -
Wi-Fi802.11ac (5)
BluetoothIgen
3G/4G mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
Ethernet
HDMI 2.0
USB 2.0
USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0)
LAN10/100/1000 Mb/s
USB 2.01 db
USB 3.02 db
Akkumulátor felépítés4 cellás
Méret360.4 x 262.0 x 25.8 ~26.8 mm
Súly2,3 kg
AlapszínArany
Fekete
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Notebook
Asus TUF Gaming FX505DD-BQ067C
 • - Processzor: AMD Ryzen 7 3750H (2,3-4,0 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050
280 250 Ft
Notebook
Asus TUF Gaming FX505DY-BQ024C
 • - Processzor: AMD Ryzen 5 3550H (2,1-3,7 GHz)
 • - Videokártya: AMD Radeon RX 560
242 219 Ft
Notebook
Asus ROG TUF FX505DT-AL087 15,6" fekete
 • - Processzor: AMD Ryzen 5 3550H (2.1 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1650
300 250 Ft

Ajánlott termékeink


Notebook táska
Shuttle hordtáska X50 AiO PC-khez
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
5 190 Ft
Notebook táska
American Tourister Urban Groove 78831-1090 s.kék
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Sötétkék
12 410 Ft
Notebook táska
HP Essential Top Load 15,6" Fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
6 151 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!