Termékeink

Kapcsolódó termékek


Szünetmentes tápegység
FSP Eufo 1.1K
 • - Teljesítmény: 1100 VA
155 900 Ft
Memória
Silicon Power DDR4 8GB 3200MHz CL22
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR4
13 090 Ft
Szerver memória
Kingston KSM32RS8/8HDR DDR4-3200 8GB ECC Reg.
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR4
28 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Barebone / Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM

Gyártói cikkszám: PN50-BBR747MD-CSM

Barebone

Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM

graystargraystargraystargraystargraystar

- Integrált processzor: AMD Ryzen 7 4700U
- CPU Foglalat: Integrált


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
155 900 Ft
nettó: 122 756 Ft

darabot

70


Különlegesen helytakarékos számítógép 4000 Series AMD Ryzen mobileszköz-processzorokkal, akár négy 4K felbontású kijelző kezelésének képességével; emellett max. 64 GB DDR4 RAM, M.2 SSD, WiFi 6, Windows 10 és két USB 3.2 Gen 2 Type-C


 • A legfrissebb, Radeon™ Vega 7 grafikával kiegészített AMD Ryzen™ 4000 Series Renoir Mobile processzorral
 • Akár négy darab, 4K felbontású képernyő egyidejű használata
 • Akár 8K UHD felbontás támogatása 60 Hz-en a DisplayPort Dual-Mode (DP++) segítségével
 • Két USB 3.2 Gen 2 Type-C csatlakozó az adatátvitelhez, akkumulátortöltés és a DisplayPort funkció
 • INTEL® WI-FI 6 (GIG+) + BT 5.0 támogatás
 • Konfigurálható csatlakozók DP1.4/VGA/LAN/COM opcióval
 • Microsoft Cortana támogatás a kettős előlapi mikrofonnal
 • Infravörös (IR-) vevő az alkalmazások távvezérléséhez
 • Kettős tároló: egy max. 1 TB-os, 2,5 hüvelykes HDD és egy max. 512 GB-os M.2-es SSD
 • ASUS Corporate Stable Model program — 36 hónap stabil ellátási garancia.
 • Non-stop megbízhatóság — Sokféle teszt igazolja, hogy hosszú távon lehet rá számítani

Egyszerű átalakítás, maximális lehetőségek


Az ASUS Mini PC PN50 egy különlegesen helytakarékos számítógép, amely teljesítményével sokféle otthoni és üzleti felhasználásra alkalmas. A legfrissebb (integrált Radeon™ Vega 7 grafikával rendelkező) AMD Ryzen™ 4000 processzorokkal rendelkező, valamint a nagy sebességű 3200 MHz-es DDR4 memória használatát támogató Mini PC PN50 készen áll a komoly terhelések elviselésére is, ugyanakkor apró termete miatt csak kis helyet foglal az asztalon. Olyan helyzetekben is jól használható, amikor egy hagyományos PC nem férne el, pl. digitális hirdetőtáblákban vagy házimozi-rendszereknél.

A PN50 akár 8K-s felbontást is támogat (60 Hz-en), vagy egyszerre négy képernyőt* képes kezelni akár 4K felbontással (60 Hz-en), ultrarealisztikus látványt kínálva. A konfigurálható csatlakozókkal rugalmasan alkalmazkodik a különféle üzleti szituációkhoz.** A Wi-Fi 6 (802.11ax) hálózat stabil, nagy sebességű adatátvitelt jelent még a zsúfolt környezetekben is. Két USB-C csatlakozója az adattovábbítás mellett a DisplayPort funkciót is támogatja. A Mini PC PN50 a Microsoft Cortana használatára is készen áll: két elöl elhelyezett mikrofonja megkönnyíti a hangvezérlés használatát. Emellett infravörös érzékelővel is rendelkezik az alkalmazások távirányítós kezeléséhez.

* A nagy felbontás / több képernyő támogatásához elegendő memória-sávszélesség szükséges.
**A konfigurálható csatlakozó modelltől vagy régiótól függően eltérő lehetőségeket jelenthet

Teljesítmény


Az ASUS Mini PC PN50 lelke a legfrissebb AMD Ryzen™ 4000 mobilprocesszor, amely akár 14%-os rendszerteljesítmény-növekedést és a napi többfeladatos munkavégzésnél akár 35%-os hatékonyságjavulást képes nyújtani a szokásos mobilprocesszorokhoz képest – komoly feldolgozási kapacitásával sima működést és több munkafolyamat gondtalan egymás melletti futtatását nyújtva.

*Tesztkonfiguráció: PN50|Windows 10 Pro-64bit|AMD Ryzen™ 7 4800U Processzor|DDR4 3200MHz 16G*2|M.2 1TB SSD PCIE

4K felbontás és négy képernyő támogatása


Az ASUS Mini PC PN50 akár négy darab 4K felbontású képernyőt is képes kezelni HDMI, USB C csatlakozós DisplayPort vagy a felhasználó által konfigurálható csatlakozók* segítségével, a kombináció bármilyen korlátozásai** nélkül.

*A konfigurálható csatlakozók megerősítése a megrendelés során történik.
*A konfigurálható VGA csatlakozók 4K-s felbontást támogatnak az adatátviteli sebesség korlátja miatt.
**A nagy felbontás / több képernyő támogatásához elegendő memória-sávszélesség szükséges.

Hiperrealisztikus 8K támogatás


A PN50 emellett a DisplayPort 1.4 vagy a Type-C DisplayPort kapcsolaton a fantasztikus 8K UHD felbontást is kezelni tudja: ez négyszer részletesebb, mint a 4K, a hagyományos Full HD-hez képest pedig tizenhatszoros méretű képet jelent. A PN50 30 Hz-es képfrissítési sebességgel tudja áttolni a 8K-s látványt egyetlen DisplayPort kapcsolaton, és akár 60 Hz-cel a DisplayPort Dual-Mode (DP++) kapcsolaton* – hihetetlen eleganciával életre keltve a legapróbb részleteket is.

* DisplayPort 1.4 csak bizonyos modellekben.
**A DisplayPort Dual-Mode (DP++) használatához DP++ kompatibilis eszköz szükséges.

Grafikus teljesítmény


A PN50-ben integrált Radeon Vega 7 grafika működik, amellyel a hagyományos Mini PC-s grafikus kártyákhoz képest több mint 150%-os teljesítménynövekedés érhető el – ezért képes ez a kis gép nagy felbontású, ultrarealisztikus vizuális élménnyel kényeztetni.

*Tesztkonfiguráció: PN50|Windows 10 Pro-64bit|AMD Ryzen™ 7 4800U Processzor|DDR4 3200MHz 16G*2|M.2 1TB SSD PCIE

Bármilyen szituációban helyt áll


Az ASUS Mini PC PN50 akár négy videokimenetet is képes kezelni, ezért bármilyen többképernyős felhasználási helyzetet rugalmasan tud kezelni. Talán még ennél is fontosabb, hogy szabadon megválasztható a saját csatlakozókombináció, ezzel a PN50 szinte minden elképzelhető képernyős kiépítésre alkalmas.*

*A nagy felbontás / több képernyő támogatásához elegendő memória-sávszélesség szükséges.

Alkalmazások


Mivel akár négy 4K-s kijelzőt* is kezelni tud, az ASUS Mini PC PN50 nagy felbontású információs vagy reklámkijelzők építhetők várótermekbe, csarnokokba, kiállításokra vagy üzletekbe, mindössze egyetlen eszközzel kiszolgálva – ezzel nem csak költséget, de karbantartást is spórolva. A PN50 négyképernyős támogatása*, megkönnyíti az információk megosztását az olyan munkahelyeken, irodákban vagy konferenciatermekben is, ahol több ember tájékoztatására van szükség párhuzamosan, közvetlenül és időeltérés nélkül.

*A nagy felbontás / több képernyő támogatásához elegendő memória-sávszélesség szükséges.

 • Szervizpont
 • Kiskereskedelem, boltok
 • Konferenciaterem
 • Iroda

Kialakítás

Modern, helytakarékos kialakítás


Modern, letisztult megjelenésével és elegáns, csiszolt felületével az ASUS Mini PC PN50 bármilyen otthoni, irodai vagy bolti környezetbe jól illik. Kompakt és könnyű: 115 x 115 x 49 mm és mindössze 0,62 literes térfogatú, így gyakorlatilag bárhol elhelyezhető – akár egy VESA-fogadóhellyel rendelkező képernyő hátára is fel lehet szerelni, így helytakarékos „all-in-one” megoldás kialakítására is alkalmas.

Csatlakozások

Nagysebességű kapcsolatok és a korábbi eszközök támogatása


Az ASUS Mini PC PN50 kiterjedt kapcsolódási lehetőségeket nyújt a sokféle csatlakozóval, ide értve a két DisplayPort 1.4 támogatásos USB 3.2 Gen2 Type-C-t és egy konfigurálható bemenetet* is, amely támogatni tudja a régebbi eszközök, a kiegészítő képernyők vagy a több hálózati kapcsolat használatát is.

* A konfigurálható csatlakozó modelltől vagy régiótól függően eltérő lehetőségeket jelenthet
* Egyszerre akár négy képernyő is használható az előlapi és hátoldali USB 3.2 Gen 2 Type-C-vel, a konfigurálható csatlakozóval és az alaplapi HDMI csatlakozóval.

Teljesítmény

Gyorsabb és jobb DDR4 RAM


A 2666 MHz-es DDR4-nél 1,2-ször gyorsabb 3200 MHz-es DDR4 használatával az ASUS Mini PC PN50 remek teljesítménnyel tudja futtatni a mindennapos számítógépes feladatokat.

HDMI CEC kapcsolat és infravörös érzékelő


Az ASUS Mini PC PN50 támogatja a HDMI CEC kapcsolatot, amellyel szinte minden médiaeszköz kezelhető. Az audio- és videolejátszók irányításához, valamint a menüben történő navigációhoz nincs szükség másra, csak egy távirányítóra.

* A specifikációk modellenként és régiónként változhatnak.

Két mikrofon


Az ASUS Mini PC PN50 a legkiválóbb Windows 10-es élményt kínálja. Két mikrofonnal is rendelkezik a Microsoft Cortana személyes digitális asszisztens támogatásához, amely megkönnyíti a feladatok elvégzését. A tömbmikrofon precízebb hangvezérlést tesz lehetővé még a zajos környezetekben is.

* A specifikációk modellenként és régiónként változhatnak.

Reaktív hűtés


Teljes rendszerhűtés

A ventilátor sebessége az M.2 SSD hőmérsékletétől függően változik a jobb hőleadás érdekében (korábban a rendszer csak a CPU hőmérsékletét figyelte).

Többféle működési mód

A BIOS-ban háromféle hűtésvezérlés közül lehet kiválasztani az adott helyzetnek legmegfelelőbbet.

Energiatakarékosság

Csökkentsd a környezeti hatásokat, miközben az üzemelési költségek is alacsonyabbak lesznek


Az ASUS Mini PC PN50 energiatakarékos megoldásai egyaránt csökkentik a környezet terhelését és az üzemeltetési költségeket. Az ASUS Mini PC-k környezetbarát jellegét az ágazat több kiemelt jelentőségű tanúsítványa, például az Energy Star® minősítés is igazolja. A Mini PC PN50 készenléti módban mindössze 10 wattot fogyaszt. Nagyon csendes is: a készenléti zajszint mindössze 21,9 dB, és még teljes terhelés mellett is csak 34,7 decibellel suttog.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM Asus VivoMini PC PN50-BBR747MD-CSM
Integrált processzorAMD Ryzen 7 4700U
GyártóAsus
CPU FoglalatIntegrált
MemóriatípusDDR4
Csatlakozó3,5 mm Jack
D-Sub (VGA)
Ethernet RJ-45
HDMI
USB 3.1 (3.2) Gen1 (3.0)
USB 3.1 (3.2) Gen2 Type-C
USB port5 db
Méret115 x 115 x 49 mm
Súly0,7 kg
Garancia24 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink

Delock cable SATA 30cm up/straight red Kábel
 • - Csatlakozó típus: SATA 2
 • - Méret: 0,3 m
1 490 Ft
HP Z2 G8 TWR Workstation i7 32GB 512GB Win10Pro Számítógép
 • - Processzor: Intel Core i7 11700 (2.5 - 4.9 GHz, 16 MB cache)
 • - Memória méret: 32 GB
557 900 Ft
Microsoft Surface Go 3 i3 4GB 64GB LTE W11P Platin Tablet
 • - Operációs rendszer típusa: Windows 11 Pro
 • - Kijelző mérete: 10.5 "
283 900 Ft

Ajánlott termékeink

Silicon Power Armor A65 1TB Külső merevlemez
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
25 900 Ft
Silicon Power Armor A80 1TB fekete Külső merevlemez
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
22 899 Ft
Silicon Power D06 2TB USB2.0 Fekete Külső merevlemez
 • - Kapacitás: 2000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
31 900 Ft

Hasonló termékeink


Barebone
ASRock Industrial 4X4 BOX-V1000M
 • - Processzor: AMD Ryzen Embedded V1605B
 • - CPU Foglalat: Integrált
168 900 Ft
Barebone
Asus VivoMini PC PN50-E1-B-B5158MD
 • - Integrált processzor: AMD Ryzen 5 4500U
 • - CPU Foglalat: Integrált
138 900 Ft
Barebone
Asus VivoMini PC PN50-BBR748MD-CSM
 • - Integrált processzor: AMD Ryzen 7 4800U
 • - CPU Foglalat: Integrált
193 900 Ft

Ajánlott termékeink


Külső merevlemez
Silicon Power Armor A75 1TB Szürke
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1
21 900 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A85 5TB
 • - Kapacitás: 5000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
63 900 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A75 2TB Szürke
 • - Kapacitás: 2000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1
34 900 Ft

Ajánlataink


Alaplap
MSI MEG B550 Unify-X ATX Alaplap
 • - CPU foglalat: Socket AM4
 • - Chipset: AMD B550
131 900 Ft
Külső merevlemez
Silicon Power Armor A75 1TB Szürke
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1
21 900 Ft
NAS / hálózati adattár
Synology DiskStation DS118
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
72 901 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!