Termékeink

Ajánlataink


Mobil kellék
Apple MagSafe töltő
 • - Típus: Vezeték nélküli töltő
15 690 Ft
Projektor
ACER P6600 3D Projektor
 • - Típus: DLP 3D
 • - Felbontás: 1920 x 1200 pixel
550 901 Ft
Powerline adapter
D-Link DHP-P601AV Starter Kit
 • - Sebesség: 1000 Mbps
 • - Kiszerelés: 2 db eszköz
14 489 Ft
Ön itt van: Bluechip / Stúdiótechnika / Broadcast eszközök / Blackmagic Design ATEM 2 M/E Production Studio 4K

Gyártói cikkszám: SWATEMPSW2ME4K

Broadcast eszközök

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Production Studio 4K

graystargraystargraystargraystargraystar

- Legnagyobb felbontás: 4K
- SDI bemenetek száma: 20 db


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
1 680 900 Ft
nettó: 1 323 543 Ft

darabot

3341


ATEM Production Studio 4K

A világ legfejlettebb élő produkciós keverői!

Készítsen lenyűgöző több kamerás élő produkciót a világ legfejlettebb produkciós keverőivel! Az ATEM átkapcsol SD, HD, és Ultra HD videoszabványok között, így ön izgalmas élő produkciót formálhat a videoforrások széles választékával, mint pl. kamerák, lemezrögzítők, és diavetítések vagy animációk számítógépekből. Olyan erőteljes szolgáltatásokat kap, mint amilyen a chroma key, kreatív átmenetek, media pool, downstream keyer-ek, hangmixer, többszörös nézet, stb.! A fejlettebb modellek rendelkeznek akár 20 SDI bemenettel, SuperSource többrétegű motorral, full motion DVE-vel, stinger átmenetekkel, nagyobb media pool-lal teljes mozgású klipekkel, és nem kevesebb, mint 6 kiegészítő bemenettel!

Fejlett élő produkció

Kreatív szolgáltatások fejlett technológiával

Emelje az élő produkcióját a broadcast minőség fölé! Az ATEM Production Studio 4K minden szolgáltatással rendelkezik, amire szüksége van a leginnovatívabb élő koncertekhez, sporteseményekhez, színházi produkciókhoz, konferenciákhoz, stb.. Amikor ön élő eseményeken dolgozik szupernagy nagy felbontású kijelzőkkel, egyszerűen kapcsolja át az ATEM Production Studio 4K-t Ultra HD-re az elképesztő minőségért. Sok élő esemény hatalmas nagy felbontású LED kijelzőket használ, és most meghajthatja ezeket a kijelzőket teljes felbontással!
ATEM produkciós keverők
A tökéletes megoldás élő produkcióhoz, mint pl. sport és hírek
Az ATEM ATEM Production Studio 4K keverők elegáns megmunkált alumínium előlappal rendelkeznek dedikált gombokkal, amelyek lehetővé teszik az átkapcsolást a kiegészítő kimenetek között. Használhatja a beépített videokijelzőt a kiegészítő kimenetek monitorozásához, vagy mint technikai monitorozást a beállítás közbeni segítséghez. Ön a legmagasabb minőségű video- és audiocsatlakozásokat kapja, amelyek átkapcsolnak szinte az összes SD, 720p HD, 1080i HD, 1080p HD és Ultra HD formátum között. A beépített többfeszültségű tápegységnek köszönhetően a világon mindenhova magával viheti!

Innovatív dizájn

Elegáns megmunkált fém dizájn szuperkompakt méretben!

Erőteljes szoftveres és hardveres vezérlés

Válasszon az innovatív szoftveres vezérlés, vagy a hardveres panelek közül

SzoftverATEM 1 M/E Broadcast PanelATEM 2 M/E Broadcast Panel

Az ATEM élő produkciós keverők rendelkeznek a legszélesebb körű vezérlési lehetőségekkel! A mellékelt, Mac-en és Windows-on is használható szoftveres vezérlőpulttal ön bármilyen notebook-ról vagy asztali számítógépről teljes keverőirányítással rendelkezik. Az igényes élő produkciós környezetekhez hozzá adhat egy hardveres ATEM 1 M/E vagy 2 M/E Broadcast Panel-t, amelyek rendelkeznek a legmagasabb minőségű gombokkal, kapcsolókkal, és karokkal a még gyorsabb kapcsoláshoz! Kap még egy SDK-t is a személyre szabott vezérléshez. Csak az ATEM nyújt önnek ilyen széles körű vezérlési lehetőségeket!

Fejlessze ki saját, személyre szabott vezérlését a mellékelt SDK-val Mac-re és Windows-ra

A legmagasabb minőségű csatlakozások

Csatlakoztassa bármilyen SDI és HDMI berendezéshez SD, HD, és Ultra HD felbontással!

Bemenetek>Kimenetek
Az ATEM Production Studio fejlett 6G-SDI és HDMI 4K bemeneteket tartalmaz, amelyek átkapcsolhatók SD, HD, és Ultra HD között, így ön gyakorlatilag bármit csatlakoztathat! Minden bemenet támogatja a beágyazott hangkeverést, és frame-újraszinkronizálót tartalmaz, így olyan genlock nélküli forrásokat is használhat, mint pl. fogyasztói HDMI kamerák, vagy akár számítógépek élő PowerPoint prezentációkhoz! Kap még 2 kiegyensúlyozott XLR hangbemenetet professzionális keverők csatlakoztatásához, valamint egy HiFi hangbemenetet fogyasztói berendezéshez, mint pl. egy iPod.Fogja minden kimenetet, amire szüksége van a video mastere rögzítéséhez, és a program közvetítéséhez a közönség felé az eseményen! Az ATEM tartalmaz program-, és lekonvertáltprogram-kimeneteket, valamint kiegészítő kimeneteket, így tökéletes hatalmas kültéri LED kijelzők, projektorok, lemezfelvevők, monitorok, és broadcast deckek csatlakoztatásához! A többnézetű kimenetek 1080i HD felbontásúak, így bármilyen TV-t vagy monitort használhat. Kap még a hangmixhez kiegyensúlyozott XLR kimenetet is, amely minden videokimeneten beágyazott.

Többnézetű monitorozás

Használjon egyetlen kijelzőt az összes monitorozáshoz!

Az ATEM beépített többes nézete lehetővé teszi, hogy a keverő videokimenetét egyetlen SDI monitoron, vagy akár egy szokásos HDMI TV-n monitorozza! A többes nézetű kimenetek szokásos 1080i HD felbontásúak, így akár SD-ben, akár Ultra HD-ben sugároz, még mindig használhat sima TV-t a monitorozáshoz! A többes nézetet személyre is szabhatja és egyedi címkékkel is bővítheti. A többes nézet megkönnyíti a műsora, előzetese, és élő források megtekintését, mindet egy időben, egy monitoron, és akár 4 különböző képernyő-elrendezésből is választhat!

Többes nézet 1Többes nézet 2

A fejlett ATEM 2 M/E Production Studio 4K modell 2 független többnézetes kimenetet tartalmaz, így ön akár 16 kamerát monitorozhat egyszerre 2 kijelzőn!


Kreatív átmenetek

Több tucat izgalmas effekt és átmenet!


Az ATEM rengeteg féle valós idejű magas minőségű átmenetet tartalmaz, amelyek elérhetők SD, HD, vagy akár Ultra HD felbontásban is! Használjon, mixeket, süllyedéseket, törléseket, és még sok mindent az elképesztő broadcast minőségű élő kapcsoláshoz! Minden átmenet azonnal elérhető, és ön teljes irányítással rendelkezik az átmenet típusa, mintája, hossza, és más jellemzői felett. Készítsen testre szabott "adás alatti" megjelenést a törlési minták széles választékának használatával! Az ATEM 1 M/E és 2 M/E Production Studio 4K modellek tartalmaznak még animált stinger és DVE átmeneteket is!

Digitális videoeffektek

Pozíció, méretezés, forgatás, és skálázás valós időben!

A fejlett ATEM 1 M/E és 2 M/E Production Studio 4K modellek egy erőteljes digitális videoeffekt-processzort tartalmaznak. Használja ezt az elképesztő magas minőségű DVE-t élő videók pozicionáláshoz, átméretezéshez, forgatáshoz, és skálázáshoz, mindezeket valós időben. Készítsen professzionális kép-a-képben effekteket testre szabható 3D keretekkel, árnyékokkal, és világítással. Adjon dinamikus DVE átmeneteket a produkciójához squeeze, push, swoosh és spin effektusokkal, amelyek kiszorítják az élő videót, és felfedik a következő forrást. A DVE-t akár grafikus törlési átmenetekhez is használhatja!

SuperSource többes rétegezés

Hozzon létre több dobozos kompozíciót gyorsan és könnyen az ATEM SuperSource-szal, amely az ATEM 2 M/E Production Studio 4K-n érhető el, és vele teljesen elválasztott 5 rétegű keverőt kap 4 kép-a-képben DVE erejével és 4 keyer-t, amelyet bármelyik ATEM videobemenethez rendelhet! Képzelje el a SuperSource használatát többkamerás interjúkhoz vagy kép a képben produkciókhoz, míg ön az összes M/E-jét, keyer-ét, és DVE-jét mentesítheti minden feladattól. A SuperSource kompozíciók ezen felül gyorsan elmenthetők, és visszatölthetők!

Kettős média lejátszók

Nagy grafikus memória!

Az ATEM produkciós keverők media pool memóriát tartalmaznak, amely lehetővé teszi állóképek és grafikák letöltését keying-hez a két beépített médialejátszóval. Minden népszerű képformátum támogatott, vagy közvetlenül is letölthet az Adobe Photoshop® CC-ből a mellékelt plug-in-nel. Az ATEM Production Studio 4K támogat 20 Ultra HD RGBA állóképes grafikát, míg az ATEM 1 M/E and 2 M/E Production Studio 4K modellek 32 Ultra HD RGBA állóképes grafikát és 180 képkockás valós idejű Ultra HD, vagy 720 képkockás valós idejű 1080 HD videót támogatnak.


Erőteljes keyer-ek

Izgalmas több rétegű effektek!

Az ATEM elképesztő minőségű keying-et tartalmaz! Köztük erőteljes upstream keyer-eket luminanciával, lineáris, minta és chroma keying-gel, amelyek mindent képesek kezelni a green scree felvételektől a grafikákig, és a több rétegű speciális effektekig. Kap még 2 független downstream keyer-t logókhoz, címekhez, és más adás-grafikákhoz. A fejlett ATEM 1 M/E és 2 M/E Production Studio 4K modellek tartalmaznak 4 upstream keyer-t összesen 6 teljesen független keyer-hez, lehetővé téve izgalmas effektusok felépítését akár 8 valós idejű réteggel.


Elképesztő Ultra HD

Hatalmas 3840x2160-as videofelbontás!

Az ATEM Production Studio 4K a világ első élő produkciós keverője! Az Ultra HD az 1080 HD videó felbontásának a 4-szeresével működik, ami 3840x2160 képpont! Az egész keverő beállítható Ultra HD-re, és minden médialejátszó, downstream keyer, upstream keyer, átmenet, DVE, és színgenerátor natívan Ultra HD-ben működik. Még ha most SD-ben vagy HD-ben is dolgozik, az ATEM Production Studio 4K keverője mindig készen áll az Ultra HD-re, ha szükség lenne rá!

Fejlett 6G-SDI

Használja ki a szupergyors 6G-SDI-t és a HDMI 4K technológiát olyan videocsatlakozásoknál, amelyek gondtalanul kezelik az Ultra HD-t egyetlen kábel használatával! A 6G-SDI csatlakozások több sávszélességen is működhetnek, és átváltanak 270 Mb/s, 1.5 Gb/s, 3 Gb/s és 6 Gb/s között az SD, HD, és Ultra HD berendezésekkel való kompatibilitáshoz egyetlen BNC kapcsolaton. Ez azt jelenti, hogy ön szinte bármilyen SDI és HDMI kamerát, routert, deck-et, monitort, és mást csatlakoztathat. A 6G-SDI jövőbiztos dizájn ad önnek.

Professzionális audiomixer

Élőben keverjen többcsatornás hangot a kameráiból valós időbenVideót követő hang
Egyensúly vezérlése


Fader vezérlés

Külső hang
Minden ATEM keverő rendelkezik egy erőteljes beépített többcsatornás audiomixerrel! Összekeverheti a kamerahangot ás más képforrásokat HDMI és SDI bemenetekről egyaránt, valamint külső audiót analóg XLR és HiFi audiobemenetekről. Használhatja az ATEM audiomixert a közvetlen bemenet keveréséhez, vagy használhatja a videót követő hangkeverést, ahol az audio automatikusan elhalkul, amikor átkapcsol az egyik bemenetről a másikba. Az analóg hangbemenetek kiválóak mikrofonokhoz, audiomixerekhez, zenelejátszókhoz, stb.!

Független kiegészítő kimenet

Futtasson színpadi nagy kijelzőket


Az ATEM keverők független kiegészítő bemenetekkel rendelkeznek, amelyek tökéletesek nagy képernyők ellátásához a színpadon, vagy használhatók tiszta kimenetek küldésére adás-grafika nélkül a rögzítőknek program-mastereléshez. Az előlapi gombok és kijelző megkönnyítik a források kiválasztását, amelyeket a kimenetek felé akar küldeni. A kiegészítő kimenetek bármelyik video bemenethez, médialejátszóhoz, preview-bus-hoz, tesztjelekhez, stb. kiválaszthatók. A kiegészítő kimenetek fantasztikusak tech monitorozáshoz SmartScope Duo 4K-val.

Szoftveres vezérlőpult

Keverővezérlés Mac-en vagy PC-n!

Minden ATEM Production Studio 4K keverő ingyen tartalmazza a gyönyörűen tervezett ATEM szoftveres vezérlőpultot Mac-hez és Windows-hoz egyaránt. Teljes vizuális keverő vezérlőpulttal és paraméter-palettákkal a gyors keverő-beállításokhoz, betölthet grafikákat a media pool-ba, beállíthatja a hangkeverőt, vezérelheti és kiegyensúlyozhatja a kamerákat, frissítheti a keverőbeállításokat, stb.! A legjobb hordozhatósághoz ön használhatja az ATEM szoftvert egy notebook-on, így könnyen dolgozhat szűk helyeken a keverő összes szolgáltatásának teljes irányításával!

Ingyenes ATEM szoftveres vezérlőpult Mac-hez és Windows-hoz

Professzionális broadcast panelek

Bővítsen egy hardveres panellel a gyors professzionális keveréshez!


Amikor gyors professzionális keverővezérlést akar rendkívül összetett élő produkciók alatt, egy opcionális dedikált hardveres broadcast panelt adhat a keverőhöz. Válassza a szuperkompakt ATEM 1M/E Broadcast Panel-t, vagy ragadja meg a végső irányítást az ATEM 2 M/E broadcast Panellel! Mindkét panel a legmagasabb minőségű gombokkal és kapcsolókkal rendelkezik a legigényesebb 24/7 élő produkciós környezethez, és precíz kézi irányítást nyújt minden keverőfunkcióhoz.

A broadcast és élő produkciós helyzetek mission critical megbízhatóságot igényelnek! Ezért használnak az ATEM keverők egy belső, repülési osztályú operációs rendszert! Az olcsó számítógép-alapú keverők megszakítják a videót, ha a számítógép összeomlik, míg az ATEM-nek nincs ilyen problémája, mivel csak a vezérlőpult a számítógép! Az ATEM-mel még mindig van videokimenete, így az élő eseménye védett bármilyen számítógépes hiba ellen. Egyszerűen használjon más vezérlőpultot, vagy indítsa újra a számítógépet anélkül, hogy megszakítaná az adást!

Repülési osztályú operációs rendszer a mission kritical megbízhatósághoz

Extrém megbízhatóság

Professzionális hardver alapú keverő a rendkívüli megbízhatósághoz

ATEM 2 M/E Production Studio 4K


Az új ATEM 2 M/E Production Studio 4K lehetővé teszi broadcast minőségű élő, több kamerás produkció elkészítését SD, HD, vagy elképesztő Ultra HD minőségben! Rendelkezik 20 bemenettel, beépített újraszinkronizálókkal, így csatlakoztathatja a videoforrások széles körét, pl. kamerákat, lemezes rögzítőket, és számítógépeket a hihetetlen élő zenéhez, sporthoz, és sok máshoz! Az ATEM 2 M/E Production Studio 4K olyan fejlett broadcast szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a chroma key, testre szabható átmenetek, upstream keyer-ek, downstream keyer-ek, DVE, Super Source, audiomixerek, 2x töbes nézet, media pool, és sok más! Tartalmaz még 6G-SDI és HDMI 4K csatlakozókat és 6 kiegészítő kimenetet a legfejlettebb élő produkciós kapcsoláshoz!

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Production Studio 4K Blackmagic Design ATEM 2 M/E Production Studio 4K
GyártóBlackmagic Design
Legnagyobb felbontás4K
HDMI bemenetek száma1 db
SDI bemenetek száma20 db
XLR bemenetek száma2 db
RCA bemenetek száma2 db
Garancia24 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink

INTEL Ethernet Server Adapter X520-DA2 Bulk Hálózati kártya
 • - Csatlakozó: Ethernet RJ-45
 • - Sebesség: 10 Gb/s
156 900 Ft
Hahnel HL-ON1 (Olympus BLN-1 1220mAh) Akkumulátor, elem
 • - Tárolóképesség: 1220 mAh
15 900 Ft
QNAP TS-253D-4G NAS / hálózati adattár
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 2,5 GbE
152 900 Ft

Ajánlataink

Epson T6735 70ml light cyan Tintapatron
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: világos ciánkék
4 190 Ft
Epson patron T6366 UltraChrome 700 ml Tintapatron
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: világos magenta (bíbor)
147 900 Ft
SAMSUNG Galaxy A22 4G/LTE 128GB Dual SIM fekete Mobiltelefon
 • - Kijelző méret: 6.6 "
 • - Kijelző felbontás: 1600 x 720 pixel
79 900 Ft

Hasonló termékeink


Broadcast eszközök
Blackmagic Design ATEM Production Studio 4K
 • - Legnagyobb felbontás: 4K
 • - SDI bemenetek száma: 4 db
710 900 Ft
Broadcast eszközök
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Production Studio 4K
 • - Legnagyobb felbontás: 4K
 • - SDI bemenetek száma: 10 db
1 054 900 Ft
Broadcast eszközök
Blackmagic Design Teranex Mini - SDI to HDMI 12G C
 • - Legnagyobb felbontás: 4K
 • - SDI bemenetek száma: 1 db
212 900 Ft

Ajánlataink


Középformátumú optikák
HASSELBLAD XCD 35-75mm f/3.5-4.5 objektív
 • - Bajonett: Hasselblad XCD
 • - Gyújtótávolság: 35-75 mm
2 072 540 Ft
Mikrofon
Audio-Technica ATR1100X
 • - Típus: Kézi/állványos
 • - Csatlakozó: 3,5 Jack
8 900 Ft

Ajánlataink


Pendrive
Silicon Power Blaze B06 8GB Shell White
 • - Csatoló felület: USB 3.2 Gen 1
 • - Kapacitás: 8 GB
2 590 Ft
Mobil kellék
Esperanza Scorpio autós tablettartó
 • - Típus: Tartó tablethez (autós)
2 891 Ft
Játékszoftver
New Style Boutique 3 - Styling Star 3DS
 • - Platform : Nintendo 3DS
 • - Típus: RPG
12 460 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!