Termékeink

Ajánlataink


Toner
Canon C-EXV21M Magenta
  • - Típus: Dob
37 901 Ft
SSD
Adata SU650 512GB
  • - Kapacitás: 512 GB
  • - Csatlakoztatás: 2,5" SATA
15 290 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete

Gyártói cikkszám: UX371EA-HL152T

Notebook

Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i5 1135G7 (0,9-4,2 GHz, 8 MB cache)
- Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
- Memória méret: 8 GB
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
470 540 Ft
nettó: 370 504 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

461


Pazar kompozíció, fényűző forma


A káprázatos ZenBook Flip S jellegzetes, kifinomult eleganciáját egy teljesen új dizájnnal ötvözi, ami minden eddiginél vonzóbbá teszi. Sikkes 4K UHD OLED NanoEdge kijelzője és 360°-os ErgoLift zsanérja révén a ZenBook Flip S ultrakompakt és rendkívül sokoldalú. A 11. generációs Intel® Core™ processzor és az Intel® Iris® Xe grafika pedig lehengerlő teljesítményt kínál a hatékony és kreatív munkavégzéshez, akár utazás közben is. A ZenBook Flip S sokoldalúságot és teljesítményt biztosít számodra – egy csipetnyi luxussal fűszerezve.

Formaterv

A tökéletesség művészete


A ZenBook Flip S rendkívül elegáns, vörösréz (Red Copper) gyémántmetszett díszítésekkel, amelyek tökéletesen kiegészítik időtlen jádefekete (Jade Black) borítását. Az olyan finom részletek, mint a teljes szélességű billentyűzet felett végigfutó szálcsiszolt alumínium díszítőcsík, szinte észrevehetetlenül járulnak hozzá fényűző és figyelemfelkeltő, de mégsem hivalkodó megjelenéséhez. A ZenBook Flip S egyet jelent a megkérdőjelezhetetlenül kifinomult ízléssel.

Hordozhatóság

Karcsú, sikkes és könnyű


A ZenBook Flip S könnyedén hordozható, és végtelenül sokoldalú, köszönhetően sikkes és kompakt kivitelének, amely mindössze 1,2 kg könnyű és 13,9 mm vékony. Bárhol megjelenhetsz vele, és bármilyen körülmények között megállja a helyét, tökéletes laptop az utazás közbeni hatékony és kreatív munkavégzéshez.

Képernyő

4K UHD OLED, ultravékony kávák


A ZenBook Flip S ragyogó, akár 4K UHD NanoEdge OLED HDR kijelzője kivételesen részletes és valósághű vizuális élményt biztosít; köszönhetően a rendkívül élénk, PANTONE®-hitelesített színhelyességnek és a moziminőségű, 100%-os DCI-P3 színskálának. Ezen felül, VESA DisplayHDR™ 500 True Black hitelesítése mély feketéket és megnövelt dinamikatartományt garantál; szembarát mivoltát pedig a TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja, ami ezt a magával ragadó, keskeny kávájú laptopot tökéletessé teszi minden célra, legyen az munka vagy kikapcsolódás.

Teljesítmény

Hihetetlen teljesítmény


A ZenBook Flip S arra készült, hogy kiváló teljesítményt nyújtson számodra, bárhol is járj Vékony és könnyű készülékháza tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet a kompromisszumok nélküli produktivitás eléréséhez az irodában, otthon vagy utazás közben. A ZenBook Flip S egyes modelljei Intel® Evo™ minősítéssel is rendelkeznek, hogy prémium minőségű mobilteljesítményt és kiváló vizuális élményt biztosíthassanak, kiemelkedő energiahatékonyság mellett. A ZenBook Flip S-re hagyatkozva a legnehezebb feladatok is könnyedén elvégezhetők.

* Az Intel Evo minősítés bizonyos modellekre és konfigurációkra vonatkozik. A ZenBook Flip S (UX371EA) Intel Core processzorral és FHD LED-háttérvilágított 1 wattos panelopcióval Intel Evo minősített.

Akkumulátor

Extra hosszú akkumulátoros üzemidő


A ZenBook Flip S nagy teljesítményű akkumulátorával folyamatosan dolgozhatsz, bármilyen hosszú is a munkanapod. Gyorstöltés technológiájával akár 60%-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt, így gyorsabban kelhetsz útra, mint valaha. A ZenBook Flip S támogatja az ASUS USB-C® Easy Charge technológiát is, így gyorsan feltöltheted egy USB-C Power Delivery-hitelesített töltővel, vagy feltöltheted bármelyik szokásos USB-C töltővel is, legyen az reptéri töltő vagy egy hordozható töltő.

Csatlakozás

Kényelmes csatlakoztathatóság


A ZenBook Flip S segítségével könnyedén csatlakozhatsz a legújabb kiegészítőkhöz, bárhol is járj. Teljes méretű HDMI-portot, két Thunderbolt™ 4 USB-C® portot és egy 1. generációs, A típusú USB 3.2 portot kínál.

WiFi

WiFi Master Premium technológiával finomhangolva


Az ASUS vezeték nélküli csatlakozási megoldások átfogó választékát kínálja.‏ A ZenBook Flip S laptopodban található WiFi 6 lehetővé teszi az online tartalom egy pillanat alatt történő betöltését, és még jobbá teszi az ASUS WiFi Master technológia, amely magában foglalja az ASUS WiFi Stabilizer és az ASUS WiFi SmartConnect megoldásokat.‏ A WiFi-kapcsolatok sziklaszilárd stabilitása érdekében a WiFi Stabilizer kiszűri a vezeték nélküli interferenciát, így mindig a lehető legnagyobb sebességet élvezheted. A WiFi SmartConnect automatikusan választja ki a legjobb WiFi forrást, így laptopod problémamentesen csatlakozik a legjobb WiFi jelhez és az ismerős mobil hotspotokhoz.‏

Zajszűrés

Az AI zajszűrő audiotechnológia következő szintje


A távmunka és a videokonferenciák gyakoribbá válásával bevezettük az ASUS AI zajszűrő technológiát, hogy a legjobb élményt biztosíthassuk. Az ASUS AI zajszűrő audio gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice Speaker funkció kiszűri az emberi beszéden kívül eső összes környezeti zajt – így mindenki beszédét hallani fogod. Próbáld ki a bemutatót, és tapasztald meg az ASUS AI zajszűrő technológia által kínált elképesztő különbséget a különböző környezetekben.

Felhasználói élmény

Tökéletes felhasználói élmény


Úgy terveztük meg a ZenBook Flip S laptopot, hogy használata mindig kellemes élményt nyújtson. A kamerájától az érintőpadjáig, telepakoltuk hatékonyságnövelő funkciókkal.

NUMBERPAD

A ZenBook Flip S elérhető az innovatív ASUS NumberPad 2.0-val, ezzel az integrált LED-es megvilágítású numerikus billentyűzettel ellátott, kétfunkciós érintőpaddal. Az intelligens szoftvernek köszönhetően az érintőpadot akkor is használhatod kurzor vezérlésre, ha a NumberPad aktiválva van.

SZÉLTŐL SZÉLIG TERJEDŐ BILLENTYŰZET

A ZenBook Flip S által bevezetett új, teljes szélességű billentyűzetkialakítás a jobb oldalon további funkcióbillentyűk teljes sorának ad helyet, ezáltal javítva a hatékonyságot.

FUNKCIÓBILLENTYŰK

A nagyobb kényelem érdekében a funkcióbillentyűkkel használhatod a gyors képkivágást, zárolhatod a webkamerát, vagy hozzáférhetsz a MyASUS apphoz.

IR KAMERA

A ZenBook Flip S-sel és a Windows Hello-val az arcod lehet a jelszavad. A ZenBook Flip S elülső infravörös (IR) kamerája másodpercek alatt felismeri az arcodat, ami lehetővé teszi a gyors és biztonságos bejelentkezést.

Audio

Harman Kardon audio


Annak érdekében, hogy a ZenBook Flip S felülmúlhatatlan hangzásra legyen képes, az ASUS Golden Ear csapata a Harman Kardon hangmérnökeivel együttműködésben hozta létre a csúcsminőségű sztereó hangszórókat és a surround hangeffekteket, amelyek moziszerű hangzással vesznek körül. A speciális okos erősítő biztosítja a maximális hangerőt minimális torzítással az erőteljes és tiszta hangzásért. A ZenBook Flip S a legelképesztőbb hangzást nyújtja minden irányból.

Szoftver

Hozd ki a lehető legjobbat a számítógépedből a MyASUS segítségével‏


A MyASUS felületen könnyen hozzáférhetsz hasznos ASUS appokhoz, így többet hozhatsz ki a laptopodból vagy asztali PC-dből. Optimalizáld számítógéped teljesítményét, vedd igénybe az értékesítés utáni szolgáltatást és támogatást, hogy a legjobb PC-élményhez juthass. Legújabb Link to MyASUS funkciójával akár iOS vagy Android telefonodat is használhatod a PC-vel való többfeladatos munkavégzésre: zökkenőmentesen továbbíthatsz fájlokat, vagy a PC-d kiterjesztett képernyőjeként‏ használhatod a mobileszközödet.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL152T jádefekete
GyártóAsus
Felhasználási területÁltalános
ProcesszorIntel Core i5 1135G7 (0,9-4,2 GHz, 8 MB cache)
SorozatAsus ZenBook
VideokártyaIntel Iris Xe Graphics
Kijelző13,3 " (3840 x 2160 pixel)
Panel típusaOLED
3D kijelzőNem
ÉrintőképernyőIgen
Memória méret8 GB
Memória típusLPDDR4x
Memória frekvencia4266 MHz
SSD tárhely512 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 10 Home
HangrendszerHarman Kardon
Wi-Fi802.11ax (6)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
CsatlakozóHDMI
Thunderbolt 3
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.01 db
USB 3.1 Type-C2 db
Akkumulátor felépítés4 cellás
Méret305 x 211 x 13,9 mm
Súly1,2 kg
AlapszínFekete
GaranciaGarancialeveles 2 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Silicon Power Armor A66 1TB Kék Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
26 900 Ft
Razer Viper 8KHz Egér
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Érzékelő: Optikai
25 900 Ft
RAZER MOUSE Cobra Pro Egér
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – Bluetooth + USB-A
  • - Érzékelő: Focus Pro 30K Optikai érzékelő
57 901 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
Asus ZenBook S 13 Flip OLED (UP5302ZA-LX347W)
  • - Processzor: Intel Core i7 1260P vPro (4.7 GHz, 18 MB cache)
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
606 900 Ft
Notebook
LENOVO ThinkPad T14s G4 WUXGA i7-1355U 16GB LPDDR5
  • - Processzor: Intel Core i7 1355U (Max. 5 GHz, 12 MB cache)
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
865 900 Ft
Notebook
Asus ROG Zephyrus M16 2022 (GU603ZM-K8042)
  • - Processzor: Intel Core i7 Intel® Core™ i7-12700H (2,3 - 4,7 GHz, 24 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3060
734 899 Ft

Ajánlott termékeink


Külső merevlemez
Silicon Power Armor A80 1TB fekete
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.0
25 900 Ft
Egér
Razer Mamba Elite
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Érzékelő: Optikai
21 590 Ft
Egér
Razer Naga Trinity
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Érzékelő: Optikai
28 000 Ft

Ajánlataink


Toner
HP 220A ciánkék
  • - Típus: Toner
  • - Szín: ciánkék
49 900 Ft
Billentyűzet kiegészítő
Razer Ergonomic Wrist Rest TKL
  • - Típus: Csuklótámasz
12 690 Ft
Külső merevlemez
WD My Passport új 2TB fekete
  • - Kapacitás: 2000 GB
  • - Csatoló felület: USB 2.0, USB 3.0
39 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!