Termékeink

Kapcsolódó termékek


Notebook hűtő
Cooler Master NotePal U2 Plus fekete
  • - Max. méret: 17 "
  • - Csatlakozó: USB
13 390 Ft
Notebook táska
Trust Primo 15,6" fekete
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
8 291 Ft
Notebook hűtő
Thermaltake Massive 20 RGB notebook hűtőpad
  • - Max. méret: 19 "
  • - Csatlakozó: USB
24 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050

Gyártói cikkszám: 7510FI5WA2

Notebook

Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i5 11400H (2,2-4,5 GHz, 12 MB cache)
- Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3050
- Memória méret: 8 GB
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
473 901 Ft
nettó: 373 150 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

599


Teljesítmény, amely összeköt.


15,6 hüvelykes laptop, amely zökkenőmentes csatlakozást és nagy teljesítményt biztosít. 11. generációs Intel® Core™ H-Series processzorokkal.

Nagy igényekhez nagy teljesítmény


A szükséges erő:A nagy teljesítményű11. generációs Intel®Core™H-Series processzorok segítségével többet foglalkozhat azzal, amit szeret, az opcionális NVIDIA®GTX vagy RTX videokártyával pedig a nagy grafikus teljesítményt igénylő feladatokat is elvégezheti.

Hidegvérrel:A hatékony hőkezelési rendszernek köszönhetően az elegáns laptop hatalmas teljesítményt rejt. Két ventilátor, három hőelvezető cső és négy szellőzőnyílás együttese gondoskodik az optimális hőelvezetésről.

Jobb adattárolás:Élvezze az akár 2TB-os PCIe NVMe SSD hagyományos merevlemezeknél gyorsabb válaszidejét, csendesebb működését és jobb ütésállóságát.

Egy mindentudó csatlakozó:A Thunderbolt™4-porttal töltheti laptopját, több eszközhöz csatlakozhat, és élvezheti az akár 40Gbit/s sebességű adatátvitelt– ez az USB3.1 Gen1-portok 8-szorosa.

Kiemelkedő grafikai élmény


Továbbfejlesztett grafika
A jobb grafikus teljesítmény érdekében válassza a dedikált NVIDIA GTX vagy RTX videókártyát.

Alkosson hatékonyan.
Az NVIDIA®GeForce RTX™ GPU segíti Önt ebben. A mesterséges intelligencia segítségével könnyebben tervezhet és oszthat meg tartalmakat MI-effektekkel.
Az NVIDIA GeForce RTX GPU többek között Ray-Tracinggel és MI által segített videószerkesztéssel biztosítja a munkafolyamatok felgyorsításához szükséges teljesítményt. Minden NVIDIA GeForce RTX videókártya ingyenes NVIDIA Studio illesztőprogrammal érkezik, amellyel a legjobbat hozhatja ki a kreatív alkalmazásokból. Az illesztőprogramot közösen írjuk olyan alkalmazásfejlesztőkkel, mint az Adobe és az Autodesk, hogy folyamatosan javítsuk a felhasználói élményt. Ezenkívül az NVIDIA Studio konfigurációkat alapos tesztelésnek vetjük alá, így gondoskodunk a megbízhatóságukról.

Fokozza kreativitását
A dedikált GPU teljesítménye felgyorsítja a mindennapokban használt kreatív alkalmazásokat. A GeForce® GTX®1650 laptopok a felsőfokú grafikus teljesítményt biztosító, díjnyertes NVIDIA Turing™ architektúrát használják. Az NVIDIA Studio illesztőprogramokkal kombinálva ez a lehető legjobb teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja ahhoz, hogy újra szintre emelje kreativitását. Mi biztosítjuk a technológiát, hogy Ön az alkotás iránti szenvedélyére tudjon összpontosítani.

A szépség spektruma


Lenyűgöző látvány: FHD vagy UHD felbontású kijelzőt választhat– mindkettő 100%-os sRGB-lefedettséget biztosít, így remek megjelenítéssel dolgozhat és játszhat. A 300nites (FHD-kijelző) vagy 400nites (UHD-kijelző) fényerőnek köszönhetően a kép bámulatosan tiszta lesz még erős fényben is.

Kíméli a szemet: Ez a ComfortView Plus kijelző TÜV Rheinland Low Blue Light Hardware minősítéssel rendelkezik. Ez a technológia csökkenti a káros kékfény-kibocsátást. Tervezésének köszönhetően tartós használat – például a következő kreatív projekt – esetén is optimális kényelmet nyújt a szemnek.

Világosabb fehér, sötétebb fekete: A Dolby Vision™ növeli a HDR-tartalmak jobb dinamikai tartományát: a Dolby Vision-tartalmakon a fehér szín akár 40-szer világosabb, míg a fekete 10-szer és sötétebb.

Igényeire szabva


Az erő és a stílus találkozása: Az alumíniumból készült ház és csuklótámasz luxus megjelenést kölcsönöz a gépnek, ugyanakkor a tartósságról is gondoskodik.

Hatékony adatvédelem: A mechanikus kamerazár megóvja Önt a kíváncsi szemektől és a videohívások során adódó véletlen balesetektől, így Ön egész nap nyugodtan olvashat, cseveghet vagy nézhet videókat.

Kellemesen tágas: A korábbi generációnál 6%-kal nagyobb billentyűkkel rendelkező, teljes méretű billentyűzet és a széles érintőpad elegendő helyet biztosít a navigáláshoz.

Könnyed gépelés: A laptop elegáns megjelenése ellenére kényelmes, 1,3 mm-es billentyűutat kínál, amellyel valódi élvezet a gépelés.

Környezetbarát csomagolás: Az összes Inspiron laptop csomagolótálcája 100%-ban újrahasznosított papírból készül, míg a csomagolás többi része 90%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaz.

Egyszerűen használható


Használatra kész: A fedél felnyitásakor azonnal elkezdheti használni az eszközt. Gyors bekapcsolás, rendszerindítás és bejelentkezés. A fedélnyitás-érzékelő felnyitáskor elindítja a laptopot még teljesen kikapcsolt vagy hibernált állapotból is, a Windows Hello és az opcionális ujjlenyomat-olvasó révén pedig a bejelentkezés is gyorsan megtörténik.

Ébressze a hangjával: A korszerű alkalmazásokkal való kapcsolattartás még soha nem volt ennyire egyszerű a hangfelismeréssel rendelkező, adaptív modern készenléti állapotnak (Adaptive Modern Standby) köszönhetően. Mostantól készüléke folyamatosan, még alvó állapotban is készen áll a használatra, és lehetővé teszi, hogy hangfelismeréssel azonnal felébressze.

ExpressCharge Boost: 0%-ról akár 35%-ra töltheti laptopját csupán 20perc alatt– nem kell többé konnektorról konnektorra járnia.

Adaptív hűtés: A fejlett algoritmusoknak és gyorsulásmérőknek köszönhetően a rendszer képes képes érzékelni, hogy a gép stabil felületen, például az asztalon van-e, vagy instabil helyzetben, például kézben vagy ölben tartják. Így a rendszer a zökkenőmentes működés érdekében az adott helyzethez igazítja a készülék teljesítményét és hőelvezetését.

Csatlakoztassa eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével!


Maradjon fókuszban: Dell számítógépéről közvetlen érheti el telefonját, hogy teljes mértékben a feladataira koncentrálhasson– számítógépéről egyszerűen kezdeményezhet hívásokat, küldhet üzeneteket és az értesítéseiről.

Egyszerű fájlátvitel: Bonyolult felhőalapú adattárolási szolgáltatások és zavaró kábelek nélkül helyezheti át fájljait, fényképeit, videóit, zenéit és dokumentumait a számítógépről a telefonra és fordítva.

Eszköz tükrözése számítógépre: Ossza meg Android vagy iOS rendszerű eszközének képernyőjét és használja alkalmazásait számítógépén keresztül.

Biztosítsa adatai védelmét: Telefonja a Dell Mobile Connect biztonságos kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek.

További specifikáció

Fényképek:

Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050 Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050 Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050 Dell Inspiron 15 Plus 7510 FHD i5-11400H RTX3050
GyártóDell
ÁttekintésDell Inspiron 7510 Plus ezüst színű notebook integrált ujjlenyomat-olvasóval - Intel Core i5-11400H (2.2GHz-4.5GHz), 8GB DDR4 3200MHz (1*8GB), 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED Backlight Non-Touch Narrow Border 300nits WVA Display + HD kamera, M.2 512GB PCIe NVMe SSD, 64bit Windows 10 Home HUN,NVIDIA GeForce RTX3050 4GB GDDR6, Realtek ALC3204 hangrendszer, 3 cellás akkumulátor 56WHr (integrál), háttérvilágítású magyar billentyűzet + NumPad, Intel AX201 802.11a/b/g 1x1 WiFi and Bluetooth 5.2 Combo, SD kártyaolvasó, 2x USB3.2 és 1x Thunderbolt, 1 x HDMI 2.0, 130W AC adapter
Felhasználási területÁltalános
ProcesszorIntel Core i5 11400H (2,2-4,5 GHz, 12 MB cache)
SorozatDell Inspiron
VideokártyaNVIDIA GeForce RTX 3050
Videomemória mennyisége4 GB
Videomemória típusaGDDR6
Kijelző15,6 " (1920 x 1080 pixel)
Kijelző fényereje300 cd/m²
Panel típusaWVA
Tükröződésmentes kijelzőIgen
ÉrintőképernyőNem
Webkamera felbontása1280 x 720
Memória méret8 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia3200 MHz
SSD tárhely512 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 10 Home
Wi-Fi802.11ax (6)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
CsatlakozóUSB Type-C USB4/Thunderbolt 4 40Gb/s
USB 3.02 db
USB 3.1 Type-C1 db
Memóriakártya olvasóSD
SDHC
SDXC
Akkumulátor felépítés3 cellás
Akkumulátor teljesítménye56 Wh
Töltő teljesítménye130 W
Ház anyagaFém
Ujjlenyomat-olvasóIgen
Billentyű-háttérvilágításIgen
BillentyűzetkiosztásHU - magyar
Méret16,72 ~ 18,99 x 356,06 x 228,90 mm
Súly1,895 kg
AlapszínEzüst
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Samsonite Airglow 15,6" fekete/kék Notebook táska
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
  • - Szín: Kék
12 891 Ft
Samsonite Midtown laptop hátizsák 15,6" M fekete Notebook táska
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
  • - Szín: Fekete
30 900 Ft
Canyon szupervékony minimalista hátizsák Notebook táska
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
  • - Szín: Sötétszürke
6 990 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
Dell Inspiron 15 3520 i5-1235U/16/512/Linux/ezüst
  • - Processzor: Intel Core i5 1235U (1,3-4,4 GHz, 12 MB cache)
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
293 900 Ft
Notebook
HP ProBook 430 G8 i7 8GB 512GB Win 10 Pro
  • - Processzor: Intel Core i7 1165G7
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
407 900 Ft
Notebook
Asus TUF Gaming F15 2022 (FX507ZC4-HN081) Notebook
  • - Processzor: Intel Core i5 12500H (4.5 GHz, 18 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3050
308 900 Ft

Ajánlott termékeink


Notebook táska
Modecom Mark 15,6"
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
5 090 Ft
Notebook táska
Samsonite Midtown laptop hátizsák 15,6" M fekete
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
  • - Szín: Fekete
30 900 Ft
Notebook táska
Samsonite Midtown bővíthető laptop hátizsák fekete
  • - Kompatibilis méret: 15,6 "
  • - Szín: Fekete
34 900 Ft

Ajánlataink


Kábel
Delock Slim SAS SFF-8645 4i - Mini SAS HD SFF-8643
  • - Csatlakozó típus: SAS
  • - Méret: 0.5 m
25 900 Ft
Memória
Kingston DDR3 1600MHz 4GB Non-ECC CL11
  • - Kapacitás: 4 GB
  • - Generáció: DDR3L
7 990 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!