Termékeink

Ajánlataink


Switch
LINKSYS LGS116P
  • - Sebesség: 10/100/1000 Mb/s
  • - Portok száma: 16 db
61 900 Ft
Headset
JABRA Evolve 20 Duo
  • - Típus: Vezetékes
  • - Kapcsolat: USB
18 291 Ft
Processzorhűtő
COOLER MASTER Hyper H411R Processzorhűtő Fehér LED
  • - Zajszint:
  • - Kompatibilis foglalatok: LGA-1150, LGA-1151, LGA-1155, LGA-1156, LGA-1200, LGA-1366, LGA-2011, LGA-2011-3, LGA-2066, LGA-775, Socket AM2, Socket AM2+, Socket AM3, Socket AM3+, Socket AM4, Socket FM1, Socket FM2, Socket FM2+
10 690 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB

Gyártói cikkszám: 9310OI7WC2

Notebook

Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: Intel Core i7 1185G7 (4,8 GHz, 12 MB cache)
- Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
- Memória méret: 16 GB
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
804 901 Ft
nettó: 633 780 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

1001


Meglepően kicsi. Tökéletes kialakítás


13 hüvelykes laptop különösen pontos tervezéssel – lenyűgöző alapanyagok, minimális méret, páratlan teljesítmény és 11. generációs InteI® Core™ processzorok.

Mesteri kivitelezés


Precíziós gyártás: A ház 100%-a CNC megmunkálással készült. A rendkívüli pontosságú gépi gyártási technológiával készült alumíniumváz elegáns külsőt kölcsönöz a gépnek, a kiváló minőségű anyag pedig erősebb és merevebb a magnéziumnál, illetve a műanyagnál.

Hűvös és könnyű: A fekete tenyértámasz esetén a repülőipari technológiák által inspirált szénszálas anyag, illetve a jegesfehér üvegszövet csuklótámasz maximális szilárdságot és minimális súlyt eredményez. Tervezőcsapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy minden részlet tökéletes legyen, ideértve a gondos kialakítású háttérvilágítást és a foltálló bevonatot is, amely megakadályozza az anyag sárgulását és elszíneződését.

Kiváló képernyő: A legújabb Corning® Gorilla® Glass 6 üveg erős, emellett ütés- és karcálló.

Csillogó oldalak: Az eloxálás kiemelkedő minőségű, karcálló felületet eredményez, de itt a szélek dupla kezelésen esnek át a perifériák ismételt csatlakoztatásából és kihúzásából adódó sérülések megelőzése érdekében. A fém ilyen jellegű felületkezelése tökéletes színt eredményez, és a festékkel szemben nem áll fenn a feltöredezés esélye bizonyos idő elteltével.

A legapróbb részletek: A rozsdamentes gravírozott logókat lézerrel vágjuk ki egy rozsdamentes acéllemezből, és kézzel helyezzük a kimart körvonalra.

Alapok, magasabb szinten: A kijelzőhöz, a billentyűzethez és a touchpadhoz hasonló alapvető elemek nagyobbak a könnyedebb, optimalizáltabb felhasználói élmény érdekében. Az XPS 6,8%-kal nagyobb, 16:10-es képarányú kijelzőt, 17%-kal nagyobb touchpadot, valamint keret nélküli, háttérvilágítással ellátott billentyűzetet és nagyobb billentyűket kínál.

Könnyebb kinyitni: Az új dupla tekercses csuklópánt maximalizálja a képernyő-váz arányt, és lehetővé teszi a 4 oldalas InfinityEdge megvalósítását. Ez megkönnyíti a nyitást, miközben az érintőképernyő használatakor stabil marad.

Új webkamera-kialakítás: Az XPS 13 kamerája nem csak kisebb (mindössze 2,25 mm), jobb is. Az új, 4 elemből álló objektív a hagyományos webkamerákhoz képest több elemet használ, így minden pontján éles képet biztosít, míg a fejlett zajcsökkentési technológia jelentősen javítja a videók minőségét, különösen rossz fényviszonyok esetén. Az objektívet nagy precizitású gépek illesztik össze, hogy a kép minden ponton éles legyen.

Minden fontos megmaradt: A 6%-kal vékonyabb kialakítás és a nagyobb teljesítmény érdekében sem áldoztuk fel az olyan alapvető elemeket, mint például a fejhallgató-csatlakozó vagy a microSD-kártyaolvasó.

Kompakt, 13 hüvelykes laptop


A lenyűgöző 4 oldalú InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően 6,8%-kal nagyobb 16:10 képarányú megjelenítést értünk el 13 hüvelykes méretben, az előzőeknél 2%-kal kisebb, 91,5%-os képernyő-váz aránnyal.

Kicsi, de erős


Különleges élmény útközben: Az Intel® Evo™ platform a vékony és elegáns laptopok új kategóriájaként a teljesítmény, a válaszidő, az akkumulátoros üzemidő és a lenyűgöző látvány tökéletes kombinációját nyújtja. Tökéletes élményt nyújt útközben is, munka és szórakozás esetén egyaránt.

A méret nem szab gátat a teljesítménynek: A 11. generációs Intel® Core™ processzorok és az Intel® Iris® Xegrafikus kártya páratlan sebessége gyors, zökkenőmentes és egyszerű használati élményt nyújt.

A hosszú akkumulátoros üzemidő jóvoltából távol maradhat a tápcsatlakozótól: Tapasztalja meg a hihetetlenül hosszú akkumulátoros üzemidőt – akár 14 óra és 11 perc Full HD+ modell esetén kedvenc műsorai streamelésekor vagy akár 8 órán és 12 percen keresztül tartó streaming 4K+ modellen.

Gyorsabb memória, nagyobb tároló: Az akár 512 GB kapacitású SSD-nek köszönhetően a rendszer másodpercek alatt elindul és felébred alvó módból. Az akár 16 GB memória révén több teljesítményigényes alkalmazás egyidejű használata is villámgyors.

Killer™ Wireless: A fejlett Wi-Fi 6 technológiának és az akár 2,4 Gbit/s-os elméleti átviteli sebességnek köszönhetően a Killer™ AX1650 közel háromszor olyan gyors, mint az előző generációs 80 MHz-es 2×2 AC termékek. Rangsorolja a videostreamelés, a kommunikáció és a játék adatforgalmát a rendszerében a gyors és zökkenőmentes online élmény érdekében.

Speciálisan újratervezett hőkezelés: A nagyobb területű hőelvezetés érdekében különválasztott két ventilátortól kezdve az egy párologtatóval és dupla kondenzátorral tervezett hőelvezető csövön át a csuklópántba rejtett légkiömlőig a hőrendszer számos megoldással biztosítja a legnagyobb rendszerteljesítményt a lehető legkisebb méretben. Ezenfelül a rendszer rugalmas és vékony, a levegőnél jobb jellemzőket kínáló GORE™ hőszigeteléssel készült, amely hűvösen tartja az alkatrészeket.

Lenyűgöző látvány


Egyedülálló kijelző: Használja ki a HDR-tartalmak dinamikus tartományának előnyeit a Dolby Vision™ technológiával, amely képes az SDR PC-kijelzőkön eddig sosem látott színeket megjeleníteni. A Dolby Vision™-tartalmak akár 40-szer fényesebbek világos, valamint akár 10-szer sötétebbek a fekete részek. A modell elérhető akár 4K+ panellel, amely a lenyűgöző VESA minősítésű DisplayHDR 400 kijelzővel több mint 16 millió szín megjelenítésére képes, amely intenzívebb mélységet eredményez.

Minden részlet jól látható: Az opcionális 4K Ultra HD+ (3840 × 2400) felbontású érintőképernyő kijelző tűpontos megjelenítést biztosít minden tartalomhoz. A fényképek minden egyes képpontját élesen láthatja, anélkül, hogy nagyítania kéne – böngészés közben pedig több tartalmat jeleníthet meg egyszerre.

Kirobbanó színek: A 100%-os sRGB és 90%-os DCI P3 színskálával rendelkező képernyő telített színeket jelenít meg, míg az 1500:1 kontrasztnak köszönhetően a legfényesebb világos és a legsötétebb sötét részeket is jól láthatja. Az 500 nites fényerő jobb láthatóságot biztosít a szabadtéri erős fényben, a 0,65%-os tükröződésmentes bevonat pedig kiküszöböli a fényes felületű kijelzők tükröződését.

Szemkímélő: Az Eyesafe® kijelző intelligensen kezeli a forrásnál a fényenergiát – szelektíven csökkenti a káros kék fényt, és szétszórja azt a fényspektrum egyéb részeiben. Egyedülálló megoldásaink ötvözik a hardveres és szoftveres RGB-módosításokat, hatékonyabb védelmet biztosítva a kék fénnyel szemben, ugyanakkor megőrizik az élénk színek integritását. A Dell az első, aki ezt az integrált megoldást kínálja.

Készen áll, amikor Ön is


Azonnali indulás: A beépített fedélérzékelőnek köszönhetően a fedél nyitása után tizedmásodpercek alatt bekapcsol a rendszer attól függetlenül, milyen energiatakarékossági állapotban volt előtte.

Biztonságos "jelszó": Két biztonságos, személyre szabott bejelentkezési mód közül választhat. Az infravörös kamera és a Windows Hello által nyújtott arcfelismerő technológia gyorsan felismeri az arcát, és feloldja az XPS zárolását. Az ujjlenyomat-olvasó a főkapcsoló gombba integrált, így egy érintéssel bejelentkezhet.

Linux-alapú fejlesztői kiadás


Előtelepített Ubuntu: Ha a programkódolás a cél egy lélegzetelállítóan elegáns és megbízható Linux-alapú rendszeren, akkor az XPS 13 fejlesztői kiadása a válasz.

10. generáció: A legújabb XPS 13 fejlesztői kiadás a Project Sputnik 10. generációs rendszere. A projektet, amely nyitott végű kísérleti folyamatként indult, már az első naptól fogva folyamatos fejlesztői és közösségi visszajelzések segítették.

Környezetkímélő


A tengerek védelmében: A CES® 2018-as legjobb innovációnak járó díjával kitüntetett fekete csomagolótálcáink túlmutatnak az újrahasznosítás keretein. A csomagolóanyag 25%-a az óceánok partvidékén begyűjtött műanyagokból, 75%-a pedig egyéb újrahasznosított műanyagokból készül.

Energiatakarékos: Az XPS 13 ENERGY STAR® minősítéssel rendelkezik.

Biztonságosabb anyagok: Az XPS 13 nem tartalmaz kadmiumot, ólmot, higanyt és mentes egyes ftalátoktól, emellett EPEAT® arany minősítéssel is rendelkezik, és BFR-/PVC-mentes.

Újrahasznosítható: A laptop alkatrészeinek 90%-a egyszerűen újrahasznosítható vagy újrafelhasználható, a fehér, bambuszból készült csomagolótálcák pedig 100%-ban újrahasznosíthatók.

Egyesítse eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével!


Zökkenőmentes integráció a számítógép és az okostelefon között: Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy meg kellene osztania a figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával.

Kevesebb zavaró tényező: A Dell Mobile Connect segítségével hívást kezdeményezhet, SMS-t küldhet, értesítést kaphat, sőt még tükrözheti is telefonját számítógépére, hogy onnan használhassa kedvenc alkalmazásait.

Biztosítsa adatai védelmét: Telefonja a Dell Mobile Connect pont-pont biztonságos kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai soha nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek.

Egyszerű fájlátvitel: Gyorsan átviheti fényképeit, videóit, zenéit és dokumentumait a számítógépről a telefonra és fordítva, bonyolult felhőalapú adattárolási szolgáltatások és nehézkes kábelek nélkül.

Jogi nyilatkozat


Portok és bővítőhelyek1. Thunderbolt™ 4 csatlakozó (DisplayPort/tápellátási funkció) (4 sávnyi 3. generációs PCI Express) | 2. 3,5 mm-es kombinált fejhallgató-/mikrofoncsatlakozó | 3. Thunderbolt™4 csatlakozó (DisplayPort/tápellátási funkció) (4 sávnyi 3. generációs PCI Express) | 4. microSD memóriakártya-olvasó

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB Dell XPS 9310 OLED+ 3.5K Touch i7-1185G7 16GB 1TB
GyártóDell
ÁttekintésDell XPS 13 13,4" 13.4" OLED 3.5K (3456x2160) InfinityEdge Touch AntiReflective 400-Nit Display, 11th Generation Intel(R) Core(TM) i7-1185G7 Processor (12MB Cache, up to 4.8 GHz), 16GB 4267MHz LPDDR4x Memory Onboard, 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive, Intel(R) Iris Xe Graphics, Black Palmrest for 80 key (Finger Print),Killer Wi-fi 6 AX500-DBS (2x2) and Bluetooth 5.0 , 4-Cell, 52 WHr, Integrated battery, E5 45W Type-C Power Adapter, Windows 11 (64Bit) Hungarian, Platinum silver exterior, black interior
Felhasználási területKreatív
ProcesszorIntel Core i7 1185G7 (4,8 GHz, 12 MB cache)
SorozatDell XPS
VideokártyaIntel Iris Xe Graphics
Kijelző13,4 " (3456 x 2160 pixel)
Kijelző fényereje400 cd/m²
Panel típusaOLED
3D kijelzőNem
Tükröződésmentes kijelzőIgen
ÉrintőképernyőIgen
Webkamera felbontása1280 x 720
Memória méret16 GB
Memória típusLPDDR4x
Memória frekvencia4267 MHz
SSD tárhely1024 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 11 Home
Wi-Fi802.11ax (6)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
Csatlakozó3,5 Jack
Thunderbolt 3
USB 3.1 Type-C2 db
Memóriakártya olvasóMicro SD
Akkumulátor felépítés4 cellás
Akkumulátor teljesítménye52 Wh
Töltő teljesítménye45 W
Ház anyagaFém
Ujjlenyomat-olvasóIgen
Billentyű-háttérvilágításIgen
Súly1,2 kg
AlapszínEzüst
Sötétszürke
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

RAZER MOUSE Chroma Egér
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli – USB Type-A
  • - Érzékelő: Optikai
19 390 Ft
Silicon Power Armor A30 USB3.0 2TB Fekete/Narancs Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 2000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.0
35 900 Ft
Silicon Power Armor A60 1TB fekete Külső merevlemez
  • - Kapacitás: 1000 GB
  • - Csatoló felület: USB 3.0
26 900 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
Asus ZenBook S 13 Flip OLED (UP5302ZA-LX347W)
  • - Processzor: Intel Core i7 1260P vPro (4.7 GHz, 18 MB cache)
  • - Videokártya: Intel Iris Xe Graphics
606 900 Ft
Notebook
Asus ROG Zephyrus M16 2022 (GU603ZM-K8042)
  • - Processzor: Intel Core i7 Intel® Core™ i7-12700H (2,3 - 4,7 GHz, 24 MB cache)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3060
734 899 Ft
Notebook
Asus ZenBook 14 OLED UM3402 R5 5625U 16GB 512GB
  • - Processzor: AMD Ryzen 5 5625U (2,3-4,3 GHz, 16 MB cache)
  • - Videokártya: AMD Radeon Graphics
342 900 Ft

Ajánlott termékeink


Egér
Razer Viper V2 Pro Fehér
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – USB Type-A
  • - Érzékelő: Optikai
61 900 Ft
Egér
Razer Orochi V2 Quartz
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli – Bluetooth
  • - Érzékelő: Optikai
37 901 Ft
Egér
Razer DeathAdder V3 Esport
  • - Csatoló felület: Vezeték nélküli – USB Type-A
  • - Érzékelő: Optikai
31 900 Ft

Ajánlataink


Memória
Corsair Dominator Platinum RGB DDR5-5600 64GB Kit2
  • - Kapacitás: 64 GB
  • - Generáció: DDR5
118 900 Ft
Állvány
Joby 3K Cseretalp csomag
  • - Típus: Állványfej
  • - Méret: 4,57 x 4,57 x 1,27 mm
5 990 Ft
Címkenyomtató
BROTHER TD4650TNWB Címkenyomtató asztali (ipari),
  • - Maximális címkeszélesség: 112 mm
312 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!