Termékeink

Kapcsolódó termékek


Notebook táska
Trust Primo 15,6" fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
4 890 Ft
Notebook hűtő
Cooler Master Notepal L2 notebook hűtőpad
 • - Max. méret: 17 "
 • - Csatlakozó: USB
7 990 Ft
Mikrofon
Kingston HyperX SoloCast
 • - Csatlakozó: USB
 • - Vezetékhossz: 2 m
27 901 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Notebook / Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070

Gyártói cikkszám: M15R5_310874

Notebook

Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070

graystargraystargraystargraystargraystar

- Processzor: AMD Ryzen 9 5900HX (3,3-4,6 GHz, 20 MB cache)
- Videokártya: Nvidia GeForce RTX 3070
- Memória méret: 32 GB
- további tulajdonságok...


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
1 086 900 Ft
nettó: 855 827 Ft

darabot

1363


BEPILLANTÁS A LEGENDÁS JÁTÉKÉLMÉNY VILÁGÁBA


Az eddigi leggyorsabb 15"-es G-SYNC képernyő. Alienware Cryo-Tech™ hűtéssel és AMD Ryzen™ 5000 sorozatú mobil processzorral.

VIZUÁLIS SEBESSÉGRE TERVEZVE


Első hely a sebesség terén: Az Alienware M15 Ryzen Edition R5 játékra tervezett laptop az első olyan 15"-es notebook, amelyhez QHD 240 Hz opcionális kijelző is választható.

Kristálytiszta működés: Akár lazán játszik, akár a csata hevében forgolódik, a zökkenőmentes játékélménynek köszönhetően soha nem marad le a létfontosságú részletekről. Szándékos mérnöki döntéseink eredménye, hogy a legújabb M15 hihetetlenül gyorsan indul 165 Hz-en. De ezzel nincs vége. A legújabb m15 NVIDIA (R) G-SYNC (R) technológiával szinkronizála a kijelző frissítési sebességét a grafikus kártya teljesítményével, így zökkenőmentesebb játékélményt tesz lehetővé a nagy sebességű akció során – mindez csak az opcionális QHD 240Hz panelen vehető igénybe.

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABOTT SEBESSÉG


Az Alienware M15 Ryzen Edition R5 kialakítása révén sokféle lehetőséget kínál. Bármilyen igényei is vannak a játékkal kapcsolatban, ez a laptop nemcsak teljesíti, hanem a megjelenítési technológiák normáinak fokozása révén meg is haladhatja őket.

A gyorsaság adott: A legújabb m15 R5 alapkiépítésben 165 Hz-es lenyűgöző frissítési sebességet kínál. Emellett a FHD felbontás és az alacsonyabb kékfény-kibocsátás kényelme révén elmerülhet a játékban, ám a képminőség nem csökken.

Zavartalan játék: A sebesség volt a cél – a jobb játékélmény lett az eredmény. A 240 Hz-es konfiguráció a felbontást QHD-re növeli, ami hihetetlen mennyiségű képponthoz vezet, és kivételesen gyors frissítési sebességet biztosít, így a játékok rendkívül jól néznek ki, és zökkenőmentesen futnak.

Optimális megtekintés: A zökkenőmentes játékélményt szem előtt tartva a 240 Hz-es panelopciók támogatják az NVIDIA G-SYNC technológiát is, amely jobb együttműködést biztosít a kijelző frissítési sebessége és a GPU által nyújtott frissítési sebesség között.

Windows Hello: Az újonnan hozzáadott Windows Hello Arcfelismerés révén megadott személyes jelszóval hamarabb megkezdheti a feladatot – QHD 240 Hz-es panelek esetén vehető igénybe

TARTSA HŰVÖSEN AZ ALIENWARE CRYO-TECH™ TECHNOLÓGIÁVAL


Számunkra a tervezés több, mint mechanika– egyenesen művészet! Az Alienware Cryo-Tech™ hűtési technológia olyan mérnöki megközelítés, amely nem veszélyezteti a rendszer játékokban nyújtott teljesítményét semmilyen elektromos vagy mechanikus korlátozás révén, helyette megőrzi a stabilitást a legintenzívebb játékmenetek során is.

Nagy sűrűségű rézből készült modul: Az új M15 négy független réz hőcsövet használ, amelyek összekötik a processzorral, a grafikus kártyával és a ventilátorszerelvényekkel érintkező rézfelületeket, így elvezetve az ezen fő alkatrészek által termelt hőt.

Felsőfokú hőkezelés: A játékosok az Alienware Command Center szoftverben akár öt egyedi ventilátorprofilt is beállíthatnak, kiegyensúlyozva a teljesítményt és az akkumulátor élettartamát.

Optimális légáramlás: Az új M15 R5 háza a jobb teljesítmény érdekében két ventilátorral van felszerelve: az egyik hideg levegőt szív be a felső és alsó szellőzőnyílásokon, míg a másik kifújja a felmelegedett levegőt a bal, jobb és hátsó szellőzőnyílásokon, így biztosítva a legfontosabb összetevők optimális hűtését.

Terheléselosztó hőcsövek: A négy darab, akár 3mm átmérőjű, rézalapú ötvözetből készült hőcső intelligensen vezeti el a fontos alkatrészek, így a GPU és a processzor által termelt hőtis.

AZ ERŐ MAGA


Íme a teljesítmények csúcsa:Az AMD Ryzen™ 5000 sorozatú mobil processzorok a legújabb Alienware M15-ön mutatkoznak be. A 8 mag, a 16 szál és a max. 20 MB gyorsítótár mind azt a célt szolgálja, hogy a kedvenc játékainkhoz és alkalmazásainkhoz a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsák.

Játékra készen:Az új Alienware M15 Ryzen Edition laptop hadrendbe állítja az AMD® Ryzen processzorokat és az NVIDIA® GeForce RTX™ 30-sorozatú grafikus kártyáit. Az új NVIDIA® sorozat olyan előnyökkel jár, amelyek igazán megdobják a teljesítményt, például a Dynamic Boost 2.0 és a Deep Learning Super Sampling (DLSS) technológia. Az új, AI-alapú Dynamic Boost 2.0 automatikusan elosztja a szükséges izomerőt a GPU, a GPU memória és a processzor között, így nagyobb teljesítmény érhető el, mint valaha. A Dynamic Boost 2.0 AI-hálózatai per-frame alapon kezelik az erőforrásokat, így az M15 folyamatosan a maximális teljesítményre optimalizál játék és alkotás közben is. Az NVIDIA® DLSS ugyanolyan erőforrásigénnyel hatalmas löketet ad a teljesítménynek, a Tensor Cores által végzett forradalmi AI-renderelésnek köszönhetően.

Memória hegyek: Az Alienware M15 R5 az Alienware 15”-es laptopokban bemutatkozó DDR4 3200 MHz memóriával új dimenziót nyit a mega-tasking világába. Az M15 még azt is lehetővé teszi, hogy a játékosok vásárlás után is bővítsék a memóriát a két SODIMM-modul segítségével.

KULCS A JÁTÉKOK ELIT SZINTJÉHEZ


Igazi gamer billentyűzet: A hihetetlenül gyors reakcióidejű, 1,7 mm-es billentyűutas billentyűzet opcionális 4 zónás RGB világítást és billentyűismétlés-gátló technológiát kínál.

Több lehetőség, igazi főnyeremény: Az Alienware exkluzív, rendkívül alacsony profilú, tökéletesen mechanikus laptop-billentyűzete lehetővé teszi, hogy érzékeinnkel maximálisan elmerüljünk az élménybe. A valódi mechanikus gombok kialakítása és architektúrája kivételesen tapintás- és hangélményt biztosít.

A CHERRY VÁLLALATTAL KÖZÖSEN TERVEZTÜK


Prémium minőség: Ez a külön megvásárolható billentyűzet Németországban megtervezett, rozsdamentes acélból készült kapcsolókat tartalmaz, amelyek olyan arannyal bevont elektromos érintkezőszekrénybe vannak elhelyezve, amely biztosítja, hogy minden billentyű pontosan egyforma lenyomási érzetet nyújtson. Emellett nyugodtan gépelhet, hiszen a 15millió billentyűleütéses életciklus garantálja a hosszú meghibásodásmentes működést.

Érezze a különbséget: A mechanikus kapcsolóknak köszönhetően a billentyűk egyenletesen fognak mozogni, bármely részüket nyomja le. Ez a technológia kiküszöböli a billentyűk lötyögését, és megnövelt, 1,8mm-es teljes billentyűutat biztosít.

AZ EVOLÚCIÓ ÚJ FOKA MEGÉRKEZETT


Alapul vettük a méltán híres Legend Industrial Design tiszta geometriai egyensúlyát és karakteres vonalait, és még magasabb szintre emeltük. Az új dark core funkció megszünteti a zavaró tényezőket (a portok, csatlakozók, szellőzők elrejtésével) és esztétikailag kellemes oldalsó profilt biztosít. Az innovatív, módosított extrusion révén a dizájn is sokkal letisztultabb, a pecsétálló festés pedig még szemet gyönyörködtetőbb a lágy, bársonyos érzetű bevonatnak köszönhetően.

LEGYEN VILÁGOSSÁG


Szabja személyre játékélményét az AlienFX rendszerrel! A teljes mértékben testreszabható világítási rendszer közvetlenül a játékokon belüli cselekményekhez kapcsolódó dinamikus világítási hatásokkal és teljes RGB értékekkel hozza közelebb a játékok világát.

ALIENWARE COMMAND CENTER


Az Alienware Command Center folyamatosan frissül. A legújabb verzió olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a játékosok közössége kért: az automatikusan hangolt játékprofilokat, új, gyorsan reagáló kezelőfelületet, intuitív túlhajtási lehetőségeket és új AlienFX-beállításokat kínál.

KREATÍV VEZÉRLÉS

A teljesítmény, a hőkezelés, a hang, a világítás, a makrók és más beállítások egyszerű kezelésére profilokat hozhat létre. A profilokat a játékokhoz társíthatja, így beállításai automatikusan aktiválódnak, amikor a játékok elindulnak, függetlenül attól, hogy honnan indítja őket.

OPTIMÁLIS TÚLHAJTÁS

Az Alienware Command Center egyszerű és intuitív túlhajtási vezérlőmodult tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyorsan és biztonságosan további teljesítményre bírja a rendszert. Saját rendszertúlhajtási profilokat hozhat létre benne, amelyekkel egyszerűen szabályozhatja a rendszer teljesítményét.

TOVÁBBFEJLESZTETT ALIENFX

A legújabb AlienFX-hardverek és -szoftverek támogatják a teljes RGB skálát, és akár 16,8millió színt képesek megjeleníteni. Egyszerűen felügyelheti az FX megvilágítási zónákat, szerkesztheti a perifériák beállításait, és mentheti az új témákat, melyeket aztán hozzárendelhet az egyes játékokhoz.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070 Dell Alienware M15 R5 QHD R9 5900HX 32G 1T RTX3070
GyártóDell
ÁttekintésDELL Alienware m15 R5 15.6" QHD (2560 x 1440) 240Hz 2ms with ComfortView Plus, Processzor: AMD Ryzen R9 5900HX (8-Core 20MB Total Cache, up to 4.6GHz Max Boost Clock) , 32GB DDR4 3200MHz, 1TB PCIe M.2 SSD, NVIDIA(R) GeForce RTX(TM) 3070 8GB GDDR6, Killer(TM) Wi-Fi 6 AX1650 (2x2) 802.11ax Wireless LAN and Bluetooth 5.2, Alienware mSeries per-key AlienFX RGB keyboard - UK/Irishl, Akkumulátor: 6-Cell Battery, 86WHr (Integrated), 240W Adapter, Operációs rendszer: Windows 10 Home 64bit Hungarian, Dark Side of the Moon
Felhasználási területGamer
KialakításNormál
ProcesszorAMD Ryzen 9 5900HX (3,3-4,6 GHz, 20 MB cache)
SorozatDell Alienware
VideokártyaNvidia GeForce RTX 3070
Videomemória mennyisége8 GB
Videomemória típusaGDDR6
Kijelző15,6 " (2560 x 1440 pixel)
Kijelző fényereje400 cd/m²
Kijelző képfrissítése240 Hz
ÉrintőképernyőNem
Webkamera felbontása1280 x 720
Memória méret32 GB
Memória típusDDR4
Memória frekvencia3200 MHz
SSD tárhely1024 GB
Optikai meghajtóNincs
Operációs rendszerWindows 11 Home
HangrendszerSztereó hangszórók, Realtek ALC3254 kodek A-Volute Nahimic hangfeldolgozó szoftverrel (az Alienware Sound Center része), 2 W × 2 = összesen 4 W
Wi-Fi802.11ax (6)
BluetoothIgen
WWAN / mobilinternetNem
CsatlakozóEthernet RJ-45
HDMI 2.1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.2 Gen 2 Type-C
USB 3.03 db
USB 3.1 Type-C1 db
LAN2.5Gb Ethernet
Akkumulátor felépítés6 cellás
Akkumulátor teljesítménye86 Wh
Töltő teljesítménye240 W
Billentyű-háttérvilágításIgen
BillentyűzetkiosztásUK - brit
Súly2,69 kg
AlapszínFekete
GaranciaGarancialeveles 3 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink

Plustek OpticFilm 8200i Ai Szkenner
 • - Típus: filmszkenner
 • - Olvasási sebesség: 2 lap/perc
195 900 Ft
Cooler Master Notepal L2 notebook hűtőpad Notebook hűtő
 • - Max. méret: 17 "
 • - Csatlakozó: USB
7 990 Ft
HP Spectre 700 újratölthető turbóezüst Egér
 • - Csatoló felület: Vezeték nélküli – Bluetooth, Vezeték nélküli – USB Type-A
 • - Érzékelő: Lézer
21 900 Ft

Ajánlott termékeink

Samsonite Eco Wave 2 rekeszes aktatáska 15,6" skék Notebook táska
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Sötétkék
24 900 Ft
Samsonite Paradiver Light laptop hátizsák L fekete Notebook táska
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
22 899 Ft
Canyon szupervékony minimalista hátizsák Notebook táska
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Sötétszürke
5 790 Ft

Hasonló termékeink


Notebook
Dell G15 5515 R7 5800H 16GB 1TB RTX3060 W10H
 • - Processzor: AMD Ryzen 7 5800H (3,2-4,4 GHz, 20 MB cache)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3060
596 900 Ft
Notebook
HP ZBook Power 15,6" G8 313S6EA
 • - Processzor: Intel Core i7 11800H (2,3-4,6 GHz, 24 MB cache)
 • - Videokártya: NVIDIA Quadro T1200
668 900 Ft
Notebook
Lenovo ThinkPad E14 G3 Ryzen 5 8GB 512GB Win10Pro
 • - Processzor: AMD Ryzen 5 5500U
 • - Videokártya: AMD Radeon Graphics
483 900 Ft

Ajánlott termékeink


Notebook táska
Trust Primo 15,6" fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
4 890 Ft
Notebook táska
Samsonite Midtown laptop hátizsák 15,6" M fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Fekete
19 590 Ft
Notebook táska
Samsonite Sideways 2.0 Laptop tok 15,6" Mor. Blue
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
 • - Szín: Kék
14 690 Ft

Ajánlataink


Fotótáskák és tokok
VANGUARD FOAM 46 szivacs Supreme fotó/videó bőrönd
 • - Típus: Egyéb fotós rendszertáska
21 900 Ft
Notebook táska
Trust Primo 15,6" fekete
 • - Kompatibilis méret: 15,6 "
4 890 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!