Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Szórakoztató elektronika / Drón / DJI FPV Combo Motion controllerel csomagban

Gyártói cikkszám: 33668

Drón

DJI FPV Combo Motion controllerel csomagban

graystargraystargraystargraystargraystarRendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
529 890 Ft
nettó: 417 236 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

1517


DJI FPV
A REPÜLÉS ÚJRAÉRTELMEZVE
Szaktítsd át a felhőket gyorsan, erővel és tökéletes irányítással. Feszegesd a határokat … és értelmezd újra a repülést!Repülj eddig lehetetlennek tűnő módokon! Soha nem vesztettük el szenvedélyünket a repülés iránt, és a DJI FPV-vel ezek a szenvedélyek valósággá változtatták a képzeletet. Ezzel a magával ragadó és intuitív repülő eszközzel kitolhatod a repülés határait!

Az FPV még soha nem nézett ki ilyen jól
Karcsú és aerodinamikus, a DJI FPV erőteljes meghajtásával, akkumulátor-élettartamával és szélállóságával a rendszer pont annyira teljesítőképes, mint amennyire lenyűgöző látványt nyújt!

A DJI FPV több szempontból is kiemelkedő. Első LED-ekkel és testre szabható színű repülőgép-karfényekkel a DJI FPV lehetővé teszi a pilóták számára, hogy repülőgépeiket olyan egyedivé tegyék, mint amilyenek ők maguk.

Tökéletesen magával ragadó, páratlan vezérlés
Merülj el a DJI FPV Goggles V2 [1] szemüveg és DJI FPV szuperszéles 150°-os látószöge [2] nyújtotta repülési élményben! A másodpercenként 120 képkockás HD jelátvitel rendkívül sima, valós idejű képet nyújt a repülésről.

Attól függően, hogy sokat próbált FPV pilóta esetleg teljesen kezdő vagy, a DJI FPV három intuitív repülési módot kínál, amelyek segítségével bárki magabiztosan repülhet már akár az első naptól kezdve is:

S módÉld át az FPV-felvételek lélegzetelállító manővereit az S módban. Ez a hibrid repülési mód ötvözi a kézi repülés szabadságát a korábbi DJI drónok egyszerűsített vezérlésével.
N módIdeális az új felhasználók számára. Az N mód magával ragadó repülést kínál hagyományos drón repülési vezérléssel, valamint a DJI biztonsági funkcióival, mint például az akadályérzékeléssel. [3]
M módRepülj M módban a teljes, korlátlan irányítás és a teljes FPV repülési élményért. A testre szabható beállításokkal semmi máshoz nem hasonlatosan élvezheted a repülést és a felvételeket. [4]


DJI Motion Controller
Emeld új magasságokba a repülés élményét az új DJI Motion Controller-rel. Ez a kompakt és intuitív eszköz lehetővé teszi a repülőgép irányítását a kézmozdulataid segítségével. Ez nem csak egy FPV-újítás. Ez egy teljesen új repülési mód.

Vészfék és lebegés
Még a tapasztalt pilóták számára is félelmetes lehet a teljesen manuális repülés. Éppen ezért a DJI FPV-be beépítésre került egy vészfékezés és lebegtetés funkció. Repülj bármelyik módban, bármilyen sebességgel, egy gombnyomás és a drón néhány másodpercen belül stabilan megáll és egyhelyben lebeg.

Speciális biztonsági funkciók
A DJI FPV-be egy kiegészítő alsó lámpa, Smart Return to Home (RTH), alacsony akkumulátorszint eseti RTH, valamint előre és lefelé pásztázó akadályérzékelés került beépítésre a biztonságos repülés érdekében, még nagy sebesség mellett is.

A DJI-tól elvárt képalkotás
Készíts olyan felvételeket, amelyek valóban visszaadják a repüléseid intenzitását!

Az erőteljes meghajtás és a 150°-os szuper széles FOV kombinációja páratlan nézőpontot eredményeznek. A 4x lassítás, a RockSteady stabilizálás és a torzításkorrekció még simább, drámaibb eredményeket nyújtanak a pilótáknak.

Lehetetlen felvételek
A DJI FPV 120Mbps-os 4K felbontású, 60 képkocka / másodperc sebességű videókat képes rögzíteni minden részletet megörökítve, hogy a felvétel ugyan olyan lélegzetelállító legyen, mint amilyen maga a repülés volt.

RockSteady képstabilizáció
Nem számít milyen nyaktörő mutatványokba mész bele, hála a RockSteady elektronikus képstabilizációnak a felvételeid soha nem lesznek darabosak.

*A nagyobb videófeldolgozási szabadság érdekében a h.264 és h.265 kodekek egyaránt támogatottak. [5]

Ismerkedj meg az O3-mal
A DJI O3 (OcuSync 3.0) adatátviteli rendszert úgy alakították ki, hogy megfeleljen a DJI FPV egyedi igényeinek. Élvezd a kristálytiszta, valós idejű videójelátvitelt akár 10 km-es távolságból [6] is.

Automatikus frekvenciaváltás a legjobb jelminőségért
A legjobb jelminőség érdekében a DJI FPV automatikusan képes váltani a 2.4GHz-es és 5GHz-es frekvenciasávok között, ahol 50Mbps [7] mértékű videóátvitelre képes. A repülőgép három adó és négy vételi antennája gondoskodik a mindig stabil és megbízható videójelről.

*A drón jelvesztés esetén azonnal átvált Smart RTH módba.

Elkötelezetten a biztonságért
A DJI FPV további biztonságot nyújt a felhasználóknak a beépített ADS-B, a légijármű helyzetét automatikusan lesugárzó rendszerrel. Ennek segítségével a Goggles V2 szemüvegen azonnal megjelenik egy figyelmeztetés, ha a térségben pilóta irányította légijármű tartózkodik, hogy Te még időben el tudd kerülni ezeket. [1]

Könnyen cserélhető részegységek
A drón kamerája, talpai és borítása moduláris felépítésűek, így könnyen javíthatók és cserélhetők. A DJI FPV-re ugyanakkor köthető DJI Care Refresh biztosítás is, amely több káresemény bekövetkeztekor is megfelelő segítséget nyújt a gép vagy részegységeinek cseréjét illetőleg. [8]

DJI Virtual Flight App [9]
A DJI Virtual Flight App segítségével valós körülményeket szimulálva gyakorolhatod a repülést, mielőtt nekivágnál élesben is az FPV-zésnek! Egyszerűen csatlakoztasd a DJI FPV Goggles V2 szemüveget és a távvezérlőt, s már neki is vághatsz elsajátítani a műfaj minden ismert trükkjét egy teljesen biztonságos környezetben.

Osztd meg az élményt Közönség Módban
A DJI FPV egyik újítása a Közönség Mód. Állíts egy másik DJI FPV Goggles V2 szemüveget a drónod frekvenciájára és máris megoszthatod utasoddal az élményeket.

Készen áll a repülésre, ahogyan Te is
Felejtsd el a bonyolult kábelkötögetést és összeszerelést. A DJI FPV Combo mindent tartalmaz amire szükséged lehet: összeszerelt állapotban, készen a repülésre, egy dobozban. Kapcsold be és aktiváld a drónt, a távvezérlőt és a szemüveget. Kész is vagy - irány a kék ég!

DJI Motion Controller távirányító
Tapasztald meg a magával ragadó repülés élményét, az új DJI Motion Controller távirányítóval, ami a drón manőverezését teszi lehetővé a természetes kézmozdulatataid alapján.

Lábjegyzet
1. A repülés előtt ellenőrizd a helyi törvényeket és előírásokat. Győződj meg róla, hogy repüléseket biztonságosan, a helyi törvények és előírások betartása mellett hajthatod végre.
2. A 150° FOV csak 50 vagy 100 képkocka / másodperc sebesség mellett érhető el.
3. Az akadályérzékelés csak akkor érhető el, ha a repülőgép N módban van. Ebben a módban a DJI FPV automatikusan lassít, ha észleli az akadályokat, de nem áll le automatikusan.
4. A repülés biztonságának biztosítása érdekében az M mód használata esetén ajánlott egy másik személy jelenléte a repülési környezet megfigyelésére. Az M mód használatakor a pontosabb vezérlés érdekében állítsd az F1 csavart a bot hátulján (jobb oldalon, ha Mode 1-ben repülsz, bal oldalon, ha Mode 2-ben repülsz), hogy felfüggessze a központosítást.
5. A DJI FPV repülőgép két videó kódolási formátumot támogat, míg a DJI FPV Goggles V2 csak a H.264-et támogatja.
6. FCC-kompatibilis. A méréseket akadálymentes, interferenciamentes környezetben végezték. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és előírásokat, és látótávolságon belül repülj drónoddal, hacsak másként nem engedélyezték.
7. A legnagyobb videojelátviteli bitráta 50 Mbps. Nyílt, kültéri környezetben mérve, akadályok és interferencia nélkül.
8. A DJI Care Refresh (DJI FPV) egy olyan szolgáltatás, amely nagyobb nyugalmat biztosít Neked repülés közben. A DJI Care Refresh (DJI FPV) cseregépet biztosít kis többletköltségért. A DJI Care Refresh (2 éves terv) vásárlása esetén a hivatalos, 1 éves biztosítási időszak meghosszabbítását is élvezheted.
9. A DJI Virtual Flight alkalmazás jelenleg csak az iOS eszközöket támogatja.

A Csomag tartalmazza:
ⅹ1 DJI FPV Goggles V2 videószemüveg
ⅹ1 DJI FPV Intelligens akkumulátor
ⅹ1 DJI FPV Goggles akkumulátor
ⅹ1 DJI FPV AC töltő adapter
ⅹ1 DJI FPV Drone
ⅹ1 DJI FPV Remote Controller 2
ⅹ4 DJI FPV Propeller pár
ⅹ2 DJI FPV Landoló láb
ⅹ1 DJI FPV Gimbal Camera
ⅹ1 DJI FPV Gimbal Protector
ⅹ1 DJI FPV Felső burkolat
ⅹ2 DJI FPV Irányító kar
ⅹ4 DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)
ⅹ1 DJI FPV Goggles tápkábel (USB-C)
ⅹ1 DJI FPV Goggles szivacs párna
ⅹ1 DJI FPV Goggles fejpánt
ⅹ1 DJI Motion Controller
ⅹ1 Lanyard

További specifikáció

Fényképek:

DJI FPV Combo Motion controllerel csomagban
GyártóDJI
Akkumulátor kapacitás2000 mAh
Dönthetőség70 °
Felhasználási területProfesszionális
Rotorok száma4 db
IrányításOkostelefon/tablet
Távvezérlő
Méret rotorokkal255×312×127 mm
Méret rotorok nélkül178×232×127 mm
Súly795 g
SzínSzürke
Beépített kameraIgen
Beépített gimbalIgen
Maximális repülési idő20 perc
Maximális hatótávolság16800 m
Kamera max. felbontása3840 x 2160 (UHD)
Kamera max. sebessége120 fps
Kamera max. gyújtótáv.14,66 mm
Kamera szenzormérete1/2.3"
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink

HP 903XL nagy kapacitású ciánkék Tintapatron
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: sárga
8 190 Ft
Roline HDMI High Speed + Ethernet 7,5m Kábel
 • - Csatlakozó típus: HDMI
 • - Méret: 7,5 m
6 389 Ft
Profoto Clic Grid 20° Rendszervaku
 • - Kompatibilis: iPhone 7+
20 900 Ft

Hasonló termékeink


Drón
DJI FPV Combo
  559 600 Ft

  Ajánlataink


  Tintapatron
  HP C4931A (81) tintapatron Cián
  • - Típus: Tintapatron
  • - Szín: ciánkék
  114 899 Ft
  Külső merevlemez
  Western Digital My Cloud Home Duo 16TB
  • - Kapacitás: 16000 GB
  • - Csatoló felület: Ethernet
  267 900 Ft

  Bankkártyás fizetés

  Webáruházunkban
  bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

  Cetelem áruhitel

  Online áruhitel

  Gyakori kérdések

  Hol találom az üzletet?
  Hogyan vásárolhatok?
  Miként vehetem át a rendelésem?
  Mivel fizethetek?
  Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
  Mennyibe kerül a házhozszállítás?
  Mikor előrendelhető egy termék?

  Népszerű termékek

  Tablet PC
  eBook olvasó
  Notebook
  DSLR fényképezőgép
  Monitor
  Videokártya
  TV
  Konzol

  BLUECHIP

  Kapcsolat
  Gyártók
  Felhasználási feltételek
  Adatvédelmi nyilatkozat
  Állásajánlatok

  HÍRLEVÉL  Kérem várjon!