Termékeink

Gigabyte AX370M-Gaming 3 Gigabyte
27620 HUF
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Alaplap / Gigabyte AX370M-Gaming 3

Gyártói cikkszám: GA-AX370M-GAMING 3

Alaplap

Gigabyte AX370M-Gaming 3

graystargraystargraystargraystargraystar

- CPU foglalat: Socket AM4
- Chipset: AMD X370
- Méret: Micro-ATX


Rendelésre

 
27 620 Ft
nettó: 21 748 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

40


 • Támogatja az AMD Ryzen™ & 7. generációs A-szériás Athlon™ Processzorokat

 • Duplacsatornás nem-ECC-s, puffereletlen DDR4, 4 DIMM foglalat

 • 2 darab, gyors USB 3.1 Gen 2 USB Type-

A port

 • Ultra-gyors PCIe Gen3 x4 M.2 foglalat PCIe NVMe és SATA módban is

 • Magas minőségű Audio kondenzátorok és Audio Noise Guard LED Trace Path világíással

 • Realtek® Gigabit LAN cFosSpeed Internet Accelerator szoftverrel

 • APP Center benne az EasyTune™ és a Cloud Station™ programokkal

 • Smart Fan 5 technológia 5 hődiódával és 3 Hybrid Fan csatlakozóval

 • GIGABYTE UEFI DualBIOS™ technológia

AM4-tuningolási útmutató.

Hibrid ventilátor-csatlakozók


Minden hibrid ventilátor-csatlakozó automatikusan felismeri a rákapcsolt eszközt, sőt, azt is, hogy az éppen egy pumpa, egy normál vagy egy PWM ventilátor.
2 amperes túláram védelem az alaplapon - ezzel a nagy fogyasztású és nagy teljesítményű hűtőkomponensek is biztonságosan használhatók.

Új Smart Fan 5 Szoftver


Szabadon elhelyezhető szenzorok és ventilátorok:

Minden ventilátor fordulatszám-szabályzása egyedileg beállítható bármelyik hőszenzor értékéhez igazítva (kivétel a CPU-hűtőé).

Vezérlési görbék:

A barátságos, grafikus kezelőfelületen megadhatjuk a pontos vezérlési görbét.
Többféle üzemmód közül választhatunk, legyen az csendes vagy teljes sebességű, így mindig az adott felhasználási módhoz passzoló hűtésünk lehet. Minden pumpához vagy ventilátorhoz egyedi vezérlési görbéket adhatunk meg - mindezt felhasználóbarát, egyszerű kezelőfelületen.

Továbbfejlesztett BIOS kezelőfelület


A megújult BIOS kezelőfelületen szintén megtaláljuk a Smart Fan 5 haladó beállításait, úgy mint az egyedileg megadható, hőszenzorokhoz kapcsolt eseményeket, a ventilátor-szabályzási görbéket, vagy a hőmérséklet-ingadozás tűréshatárait. Utóbbi különösen előnyös, így elkerülhető a pillanatnyi hőmérsékletnövekedés hatására hirtelen felzúgó ventilátorok zaja. Mindehhez még a Windows betöltése sem szükséges.

Realtek® GbE LAN cFosSpeed Internet Accelerator technológiával


A Realtek® Gbe LAN vezérlőt cFosSpeed technológiával szerelték fel, amely egy hálózati adatforgalom-menedzselő szoftver. Ennek köszönhetően jelentősen javítható a késleltetés, alacsonyan tartható a ping idő, így sokkal gyorsabb, várakozások nélküli online élményben lehet részünk, ami alapvető szükséglete minden gamernek. Konkurenseivel összehasonlítva a Realtek GbE vezérlő jelentősen kevesebb energiát fogyaszt nyugalmi állapotban.

Gyors USB 3.1 Gen 2 kapcsolódás


A legújabb USB 3.1 Gen 2 szabvány lélegzetelállító, 10 Gbit/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Ez kétszer gyorsabb, mint az USB 3.0 vagy USB 3.1 Gen1, ráadásul minden régebbi eszközzel kompatibilis.

Kénmentes ellenállások


A levegőben szálló kénes anyagok képesek megtámadni az alaplapi ellenállásokat, ezáltal kémiai elváltozást idézve elő, ami rövidzárlatot vagy szakadást is okozhat. Ha bármelyik bekövetkezik, az alaplap meghibásodik. A GIGABYTE Anti-Sulfur dizájnjával az Ultra Durable alaplapokon minden ellenállás biztonságban van.

Kiváló minőségű alaplap Audio dizájn


Kiváló minőségű hangfelbontást és hangkibocsátást biztosít a professzionális játékosok számára a legérzékenyebb hanghatásokhoz.

Magas páratartalom elleni védelem üvegszálas NYÁK-lappal


Nincs károsabb a számítógép élettartamára nézve, mint a nedvesség, és a világ szinte minden táján akadnak olyan időszakok az év során, amikor különösen magas a levegő nedvességtartalma. A GIGABYTE alaplapokat úgy tervezték, hogy a magas páratartalom soha ne jelentsen problémát. A lapok egy újfajta Üvegszövetes PCB-technológiával készülnek, amely visszaszorítja a párás és nedves körülmények által okozott nedvességet. Az Üvegszövet PCB technológia új alapanyagot és gyártási eljárást használ, amellyel csökkenti a szálak közötti teret, így sokkal nehezebb a nedvesség bejutása az anyagba a hagyományos alaplapi NYÁK-lapokhoz viszonyítva. Ez sokkal jobb védelmet nyújt a rövidzárlat ellen és a rendszer magas páratartalom mellett is stabilan és megbízhatóan üzemeltethető.

Magas hőmérséklet ellen védett MOSFET-dizájn


A GIGABYTE alaplapok alacsony RDS(on) MOSFET-eket használnak, amelyek csökkentik az energiaveszteséget a felesleges hőelvezetés révén. Mindez kézzelfogható energiamegtakarítást jelent, amely mind a végfelhasználók, mind a környezet számára előnyös anélkül, hogy a rendszer teljesítményét befolyásolná.

Frissített BIOS Egyszerű, intelligens és barátságos


A BIOS elengedhetetlenül fontos a felhasználók számára, hogy már az első indulás után az optimális beállításokkal üzemeljen a számítógép. Az új grafikus kezelőfelületen egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatunk minden beállítást. A GIGABYTE sikeresen frissítette a BIOS kinézetét és kezelését, hogy a felhasználók még könnyebben és hatékonyabban állíthassák be új rendszerüket.

GIGABYTE APP Center


A GIGABYTE APP Center egyszerű és központosított elérhetőséget biztosít minden GIGABYTE alkalmazáshoz, melyek segítségével a maximumot hozhatod ki AORUS alaplapodból. A GIGABYTE APP Center kezelőfelülete végtelenül felhasználóbarát és könnyen átlátható, így egyetlen kattintással indíthatjuk bármelyik segédprogramot, frissíthetünk és beszerezhetjük a legújabb drivereket, appokat vagy akár a BIOS-t is.

EasyTune™


A GIGABYTE EasyTune™ szoftvere egyszerű és könnyen kezelhető felületet kínál kezdőknek és haladóknak egyaránt, hogy finomhangolják rendszerbeállításaikat. Megváltoztathatják az alapbeállításokat, az órajeleket és feszültségszinteket - mindezt kényelmesen, Windows alól. A Smart Quick Boost segítségével egyetlen kattintás csupán és rendszerünk automatikusan nagyobb sebességre kapcsol. A tuning érezhetően gyorsítja a PC-t minden felhasználási területen, miközben a Smart Quick Boost arra is figyel, hogy a stabilitás ne csorbuljon

System Information Viewer


A GIGABYTE System Information Viewer központi helye a rendszerinformációknak. A program figyeli teljes számítógépünket, minden órajelet, feszültségszintet, a processzort, a ventilátorokat, sőt, utóbbiaknak a pontos szabályozását is beállíthatod itt. Hasznos a riasztási szintek beállítása is, így riaszt az applikáció, amikor túl magasra szökik a hőmérséklet vagy hibásan működik egy-egy komponens.

@BIOS


A GIGABYTE @BIOS applikációval Windows alatt frissítheted alaplapod BIOS-át a legfrissebb változatra. A végtelenül egyszerű és barátságos kezelőfelületen mindössze néhány kattintás a frissítés: az @BIOS automatikusan megkeresi alaplapunkhoz tartozó legfrissebb BIOS-t, letölti és aktiválja is azt. Az @BIOS-ban a régi, éppen aktív BIOS-t is lementhetjük, valamint visszaállíthatunk régebbi BIOS verziókat.

3D OSD


A 3D OSD monitorozza és a kijelzőn megjeleníti a rendszerinformációkat játékok alatt is, így rögtön tudhatod, éppen mi történik PC-den belül anélkül, hogy ablakot kéne váltanod.

GIGABYTE-védett DualBIOS™ (UEFI) dizájn


A GIGABYTE Ultra Durable™ alaplapokon megtalálható a GIGABYTE DualBIOS™ exkluzív szolgáltatás, amely a PC egyik legfontosabb chipjét, a BIOS-t védi hatékonyan. A GIGABYTE alaplapokon elérhető egy fő BIOS és egy Tartalék BIOS is, így az alaplap még akkor is működőképes marad, ha például rendszerünk BIOS-át egy gonosz kártevő tönkreteszi, félresikerül a tuning, leáll menet közben a frissítés, vagy akár hardveresen kisül belőle minden adat.

High Definition Digitális kimenetek
Élvezze a valódi HD-megjelenítési képességet a mai HD kijelzők és televíziók leggyakrabban használt digitális csatlakozásain keresztül.
* A tényleges támogatás függ a CPU típusától is.

4K Ultra HD támogatás


A 4K-felbontás a következő technológiai mérföldkő a nagyfelbontású tartalomszolgáltatásban, a vízszintes tengelyen körülbelül 4 000 képpontot használva a mai standard HD képpontsűrűség több mint négyszerese. A GIGABYTE alaplapok natív 4K-támogatást nyújtanak az integrált AMD Radeon® Graphics GPU segítségével, HDMI-n keresztül.

HDMI™ - Az új generációs multimédia csatlakozás


A HDMI™ a High-Definition Multimedia Interface rövidítése és az alapvető multimédiás kapcsolódási szabvány napjainkban. Ez a technológia akár 2,5 Gbit/s sávszélességet kínál videoátvitelre, továbbá 8-csatornás, csúcsminőségű audiokapcsolatot egyetlen kábelen. A szabvány a tömörítetlen, szuper minőségű digitális video- és audiojel átvitelére is alkalmas, ezáltal a HDMI™ tűéles képet biztosít valósághű hanggal és nem kell elszenvednünk az analóg kapcsolatoknál jelentkező minőségromlást sem. Extraként a HDMI™ kompatibilis a HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) szabvánnyal is, hogy a másolásvédett tartalmakat is könnyedén lejátszhassuk akár Blu-ray, akár egyéb forrásból.

XSplit Gamecaster + Broadcaster:


Vetítsd játékodat bármikor, bárhova
Foglald el a színpadot és osszad meg barátaiddal a legjobb játékos pillanataidat az XSplit Vamecaster + Broadcaster segítségével! Az optimalizált és integrált közösségi hálózatokon azonnal indíthatunk csevegést, így mindvégig a játékra tudunk figyelni, miközben a fontos üzenetekről sem maradunk le. Csupán egyetlen kattintással streamelhetjük játékunkat a Twitch-re.

TriDef® SmartCam | Egyedi Stream moddolás


Annak érdekében, hogy teljes körű streaming megoldást kapjanak a GIGABYTE alaplapok vásárlói, a dobozban találnak egy TriDef® SmartCam szoftvert. Ennek hála nem kell zöld vászon, egyetlen kattintással eltávolíthatjuk a hátteret, élő szűrőket pakolhatunk fel és beállíthatjuk, milyen háttér előtt szerenénk előadni.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Gigabyte AX370M-Gaming 3 Gigabyte AX370M-Gaming 3 Gigabyte AX370M-Gaming 3 Gigabyte AX370M-Gaming 3 Gigabyte AX370M-Gaming 3
GyártóGigabyte
CPU foglalatSocket AM4
ChipsetAMD X370
MemóriatípusDDR4
Használható modulokDIMM
PCI Express 16x bővítőhely1 db
PCI Express 1x/4x bővítőhely1 db
SATA-III csatlakozók száma6 db
M.2 csatlakozók száma1 db
Hátsó csatlakozók111
LANGigabit Ethernet 10/100/1000 Mb/s
USB 2.04 db
MéretMicro-ATX
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink


Gamer Ruházat
Hoodie Skyrim "Dragon Symbol", XL
 • - Méret: XL
 • - Szín: Fekete
19 550 Ft
Toner
OKI C5600/5700 Kék
 • - Típus: Toner
 • - Szín: kék
27 341 Ft
Alaplap
MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC
 • - CPU foglalat: LGA-1151 (8-9. generációs Intel Core/Pentium/Celeron)
 • - Chipset: Intel Z390
74 419 Ft

Ajánlott termékeink


Memória
Corsair DDR PC2700 333MHz 512MB CL2,5 Notebook
 • - Kapacitás: 0,5 GB
 • - Generáció: DDR
7 400 Ft
Memória
Silicon Power DDR2 PC6400 800MHz 1GB CL5 asztali
 • - Kapacitás: 1 GB
 • - Generáció: DDR2
5 591 Ft
Memória
Corsair 400MHz 512MB
 • - Kapacitás: 0,5 GB
 • - Generáció: DDR
4 600 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!