Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Mobil eszközök / Mobiltelefon / Huawei P30 Pro DS 6/128GB jégkristálykék

Gyártói cikkszám: 51093SNK

Mobiltelefon

Huawei P30 Pro DS 6/128GB jégkristálykék

graystargraystargraystargraystargraystar

- Memória: 6144 MB
- Kijelző méret: 6,47 "
- Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel


Rendelésre

 
263 190 Ft
nettó: 207 236 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

383


Írd Újra a Mobilfotózás Szabályait


Közelíts rá az éjszakai égbolt misztikus látványára, figyeld meg a fák fölött lebegő sast, vagy vizsgáld meg a kristály finom részleteit. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat minden részletében. A HUAWEI P30 Pro az okostelefonos fényképezés új csúcsait feszegeti.


Fedezd fel a lehetőségeket! Tekintsd meg a filmet!


Elbűvölő színek


A csodálatos égboltból ihletet merítve a HUAWEI P30 Pro a fények és az űr lebilincselő színeit tükrözi. Légy tanúja a rózsaszín hajnal, a déli égbolt, a sarki fény és az éjszaka szépségének.

A fényképészet úttörője


Merj mély benyomást kelteni. A Leica Quad kamerás rendszere lehetővé teszi, hogy a fényképeid segítségével a teljes világot megláthasd. Ez az egyedülálló, SuperZoom lencsét tartalmazó szuperkamerás rendszer a 40 MP-es szuperfényérzékeny kamerával, a 20 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a HUAWEI ToF kamerával megadja Neked a szabadságot, hogy mindig emlékezz a fantasztikus pillanatokra.

Közelebb a dolgokhoz, amiket szeretsz


Az új periszkópos telefotó lencsével jobb optikai közelítési képességeket lehet belezsúfolni a kis méretű házba, a képminőség romlása nélkül. A 40 MP-es fő kamera által leadott színtelítettségnek, valamint az OIS és AIS stabilitásának köszönhetően a SuperZoom lencse ¹0x-es hibrid nagyításra1 képes, hogy megláthasd az eddig nem látott dolgokat kiváló felbontásban és gazdag részletekkel. Mindezen túl, az 50x-es nagyítással a Holdat is le tudod hozni az égről.

* A holdat a HUAWEI P30 Pro 50x nagyítással rögzíti. Ez a kiemelt szakasz csak tájékoztató jellegű.

A fény evolúciója


A HUAWEI újraírta a színérzékelési szabályokat, és az RGB helyett használt RYB technológia segítségével több fényt kapnak a képei. A HUAWEI SuperSpectrum érzékelője, a Kirin 980 lapka és a saját fejlesztésű algoritmus kiváló együttműködése 40%-kal több fényt² biztosít, hogy az emlékeid tisztán megmaradjanak éjszak és nappal egyaránt.

Lásd meg a láthatatlant sötétben is


Lásd meg a tündöklést az éj leple alatt is az akár ISO 40⁹600 érzékenységgel a HUAWEI P30 Pro telefonnal. Még rendkívüli sötétségben is megörökítheted a gyönyörű pillanatokat, a romantikus gyertyafényes vacsorát vagy a bokrok fölött táncoló szentjánosbogarakat.

Szépség minden szinten


A HUAWEI AIS hosszú expozíciós fényképezési technológiájának és tárgyak mélységét pontosan meghatározni képes ToF kamerájának köszönhetően a portréd világos és tökéletesen éles lesz. Ezután a hátteret különböző homályosító effektekkel fokozatosan elmossa, hogy profi szintű bokeh hatást lehessen elérni.³

A háttérvilágítás kihívása


Több ezer háttérvilágításos és alacsony fény mellett készült fényképet elemezve az AI HDR+ garantálja a tiszta felvételeket, mivel a mesterséges intelligencia több képkockát elemez, és felbontja a képet különböző részekre a legjobb funkciók használata érdekében. A fényeket és a színeket különböző szinteken egyensúlyozza ki, hogy az arcodra kerüljön a hangsúly.

Változtasd a vizet művészi alkotássá


A HUAWEI AIS hosszú expozíciós fényképezési lehetősége a tökéletes útitárs ahhoz, hogy megörökíthesse a természet kínálta szépségeket. Változtasd a zubogó folyókat vagy az óceán megnyugtató hullámait művészi remekművé⁴

Újraértelmezett látószögek


Az ultraszéles látószögű lencséknek köszönhetően teljes egészében örökítheted meg a tenger végtelenségét, az ég magasztosságát és városok nyüzsgését. Fedezd fel természet varázslatos látványát még nagyobb perspektívából.

A csodálatos makrovilág


A világ felfedezése Rád vár 2,5 cm távolságról. Tekintsd meg a legfinomabb részleteket is valódi makrolencsével.

Fedd fel a ragyogásod!


A HUAWEI P30 Pro 32 Mp-es előlapi kamerája intelligens módon felismeri arcod, hogy annak pontos részleteit kiemelve tökéletes szelfiket készíthess. A szelfik még túlzott háttérvilágítás mellett vagy egy éjszakai buli esetén is elbűvölő részletességgel fognak ragyogni.

Éld meg a pillanatot!


A HUAWEI P30 Pro a SuperSpectrum érzékelő segítségével több fényt gyűjt be, hogy olyan pillanatokat örökíthessen meg éjszaka, mint a szörfölés vagy tengerparti futás gyenge fényviszonyok között. Lehelj életet a mozdulatlan éjszakai emlékeibe a telefonja segítségével.

Elhozza az élvezetet


Maradj távol, miközben tanúja lehetsz az érdekes történetnek. Mindegy milyen messze vagy, a kirándulás során megnézheted a fák túloldalán játszó vadállatokat.

Könnyű kimozdulni


Vegyél fel egy izgalmas videót, amint éppen lesíelsz egy hegyről! A HUAWEI P30 Pro professzionális kettős OIS és AIS technológiának köszönhetően a kézzel készült videók stabilak és remegéstől mentesek.

Lásd a történést minden oldalról


A két hátlapi kamera egyszerre működik, hogy láthasd a teljes képet és a részletekben rejlő szépséget egyszerre. Élvezd a pillanatot különböző szemszögekből a HUAWEI kettős nézet videó⁵funkciójával.

Káprázatos elegancia


A kettős 3D-s ívelt üvegből készült ház abszolút eleganciájával a HUAWEI P30 Pro egy igazi művészi alkotás. A(z) 6,47’’ OLED kijelző⁷lebilincselő színeket és jobb képet biztosít.⁶

Intelligens érintés


Tartsd a HUAWEI P30 Pro telefont kényelmesen egykézzel, miközben a továbbfejlesztett képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó gyorsan feloldja.

Halld meg az új technológiát!


A hagyományos előlap felső részén elhelyezkedő hangszóró helyett a HUAWEI P30 Pro a HUAWEI Acoustic Display technológiát használja, hogy a képernyő és a hallófelület is nagyobb lehessen. Az elektromágneses hanglevitációs technológia a képernyő vibrálásával létrehozott hangot a fülbe irányítja.

Felfedezésre kész


A kalandvágyók számára a HUAWEI P30 Pro IP68-as⁷víz- és porállósággal rendelkezik. Biztonságban érezheted a telefonod fröccsenések vagy vízbe ejtés esetén.

Ugrás a jövő felé


A Kirin 980 a világ első 7nm-es mobil lapkakészlete, amely jobb teljesítményt biztosít alacsonyabb energiafogyasztás mellett. A HUAWEI P30 Pro innovatív lapkakészlete, az akár 8 GB RAM és 256 GB memóriatárhely⁸egyedülálló teljesítményt nyújt.

Ultrahosszú élettartam, legyen részed még több élményben


Legyen részed még több élményben minden nap a hosszú működést biztosító 4200 mAh-s⁹akkumulátorral és az intelligens energiatakarékos technológiával.

Percek alatt feltölt


A töltés már nem jelent problémát, hanem csupán egy egyszerű feladat. Töltsd fel a telefont 70%-ra 30 perc¹⁰ alatt, mielőtt elmész otthonról, vagy akár a kávészünetben.

Tedd le és töltsd fel


Tedd le a HUAWEI P30 Pro telefonod, és töltsd fel a TÜV biztonsági szabványoknak megfelelő 15 W-os vezeték nélküli gyorstöltővel anélkül, hogy kábelek vagy vezetékek miatt kellene aggódnód. Amikor menned kell, csak kapd fel a telefont.¹¹

A megosztás gondoskodás


A HUAWEI P30 Pro fordított töltési funkciójával újra lehet tölteni a fülhallgatókat vagy a fogkeféket, illetve akár az ismerős haldokló telefonja is menthető.¹² A töltés most már megosztást is jelent.

Mérés a kiterjesztett valósággal


Használd HUAWEI P30 Pro nagyteljesítményű, kiterjesztett valóság mérőfunkcióját a barkácsoláshoz is. A HUAWEI ToF pontosan és azonnal képes mérni a hosszúságot, a szélességet és a mélységet. Az arcfelismerő technológiával egy személy magasságának mérése egyszerű feladat, csak le kell tapogatni tetőtől talpig.

Oszd meg a OneHop technológiával


A telefonon egyetlen érintéssel küldhetsz képeket, videókat és dokumentumokat a MateBookra másodpercek alatt. Valamint a telefon egyszerű megrázásával vagy megérintésével 60 másodperces videókat készíthetsz a MateBook képernyőjéről, amelyet a telefonra ment. Szintén kijelölhetsz és beilleszthetsz szövegeket a két eszköz között olyan egyszerűen, mintha egy eszközzel dolgoznál.¹³

 1. A HUAWEI P30 Pro 10-szeres hibrid nagyításra képes 270 mm-es fókusztávolság mellett.
 2. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján a HUAWEI P20 Pro érzékelőjével összehasonlítva.
 3. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető.
 4. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető.
 5. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető. A Zoom tartomány 2x-től 15x-ig.
 6. A képernyő mérete átlósan, a képernyő két, egymástól legtávolabb eső lekerekített sarka között mért távolság (a látható képernyő mérete ennél egy egész kicsivel kisebb).
 7. A HUAWEI P30 Pro IP68 védettségű, az IEC standard 60529 szabványnak megfelelően fröccsenésálló, vízálló és pormentes kialakítású, amit ellenőrzött, laboratóriumi körülmények között vizsgáltunk be. A fröccsenésálló, vízálló és pormentes tulajdonság nem tart örökké, és az ellenálló képesség idővel normál használat mellett is romolhat. Ne próbálj nedves HUAWEI P30 Pro készüléket tölteni. A garancia nem terjed ki folyadék okozta károkra.
 8. A RAM és a ROM mérete a különböző piacokon változhat.
 9. Jellemző érték. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használattól függ.
 10. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Laboratóriumi tesztelési környezet: 25 °C, relatív páratartalom: 45 – 80%. A HUAWEI 40 W-os SuperCharge töltővel és kábellel a telefont 1%-os töltöttségről töltötték 4G-s hálózati készenléti állapotban, miközben a képernyő ki volt kapcsolva.
 11. Maximális adat. Csak a 15 W-os HUAWEI vezeték nélküli gyorstöltővel és kábellel elérhető. Külön kapható.
 12. Csak bizonyos vezeték nélküli töltést támogató eszközöknél működik.
 13. Ezeket a funkciókat csak bizonyos HUAWEI MateBook eszközök támogatják, amelyeken a PC Manager 9,1-es vagy magasabb verziójú változata fut. Első használatkor a telefont és a számítógépet össze kell párosítani a HUAWEI Share funkcióval. A videókat csak a telefonról a számítógépre lehet átmásolni. Szöveges fájlok többek között a PowerPoint, a Word, az Excel és a PDF. A fájlok a PC-n Microsoft Office-ban, a telefonon pedig a WPS alkalmazásban nyílnak meg.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Huawei P30 Pro DS 6/128GB jégkristálykék Huawei P30 Pro DS 6/128GB jégkristálykék Huawei P30 Pro DS 6/128GB jégkristálykék
GyártóHuawei
Processzor típusaHUAWEI Kirin 980 nyolcmagos processzor Kettős NPU (Neurális hálózatos feldolgozó egység) 2 db Cortex-A76 alapú 2,6 GHz + 2 db Cortex-A76 alapú 1,92GHz + 4 db Cortex-A55 1,8 GHz
Memória6144 MB
Tárhely128 GB
Kijelző méret6,47 "
Kijelző felbontás2340 x 1080 pixel
Panel típusaOLED
Kamera felbontása hátul40 + 20 + 8 megapixel
Kamera felbontása elöl32 megapixel
Vaku hátulIgen
Vaku elölNem
AutofókuszIgen
SIM-kártyák száma2
HelymeghatározásA-GPS
BeiDou (BDS)
Galileo
GLONASS
GPS
QZSS
ÉrzékelőkFényérzékelő
Giroszkóp
Gravitációérzékelő
Hall (zárt tok) érzékelő
Infravörös (IR) érzékelő
Közelségérzékelő
Magnetométer (digitális iránytű)
Színhőmérséklet-érzékelő
Ujjlenyomat-olvasó
3GIgen
4G LTEIgen
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
NFC-támogatásIgen
EllenállóságPorálló
Vízálló
Operációs rendszerEMUI 9.1 (Android 9 alapján)
Akkumulátor4200 mAh
Vezeték nélküli töltésIgen
CsatlakozóUSB Type-C
Méret158 x 73,4 x 8,41 mm
Súly192 g
GaranciaGarancialeveles 2 év
Termék színeVilágoskék
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 6/128GB éjfekete
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
210 190 Ft
Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 256GB éjfekete
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
257 390 Ft
Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 256GB aurórakék
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
259 140 Ft

Ajánlataink


Videokártya
Asus DUAL-RX5500XT-O4G-EVO
 • - Chip típus: AMD Radeon RX 5500 XT
 • - Csatoló felület: PCI-E 4.0
78 990 Ft
Merevlemez
Seagate SkyHawk 4TB SATA-III 64MB
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
33 510 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!