Termékeink

Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék Huawei
249880 HUF
Ön itt van: Bluechip / Mobil eszközök / Mobiltelefon / Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék

Gyártói cikkszám: 51093SNK

Mobiltelefon

Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék

graystargraystargraystargraystargraystar

- Memória: 6144 MB
- Kijelző méret: 6,47 "
- Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel


Megrendelés esetén várhatóan 4 nap múlva átvehető üzleteinkben

 
249 880 Ft
nettó: 196 756 Ft

darabot

364


Írd Újra a Mobilfotózás Szabályait


Közelíts rá az éjszakai égbolt misztikus látványára, figyeld meg a fák fölött lebegő sast, vagy vizsgáld meg a kristály finom részleteit. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat minden részletében. A HUAWEI P30 Pro az okostelefonos fényképezés új csúcsait feszegeti.


Fedezd fel a lehetőségeket! Tekintsd meg a filmet!


Elbűvölő színek


A csodálatos égboltból ihletet merítve a HUAWEI P30 Pro a fények és az űr lebilincselő színeit tükrözi. Légy tanúja a rózsaszín hajnal, a déli égbolt, a sarki fény és az éjszaka szépségének.

A fényképészet úttörője


Merj mély benyomást kelteni. A Leica Quad kamerás rendszere lehetővé teszi, hogy a fényképeid segítségével a teljes világot megláthasd. Ez az egyedülálló, SuperZoom lencsét tartalmazó szuperkamerás rendszer a 40 MP-es szuperfényérzékeny kamerával, a 20 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a HUAWEI ToF kamerával megadja Neked a szabadságot, hogy mindig emlékezz a fantasztikus pillanatokra.

Közelebb a dolgokhoz, amiket szeretsz


Az új periszkópos telefotó lencsével jobb optikai közelítési képességeket lehet belezsúfolni a kis méretű házba, a képminőség romlása nélkül. A 40 MP-es fő kamera által leadott színtelítettségnek, valamint az OIS és AIS stabilitásának köszönhetően a SuperZoom lencse ¹0x-es hibrid nagyításra1 képes, hogy megláthasd az eddig nem látott dolgokat kiváló felbontásban és gazdag részletekkel. Mindezen túl, az 50x-es nagyítással a Holdat is le tudod hozni az égről.

* A holdat a HUAWEI P30 Pro 50x nagyítással rögzíti. Ez a kiemelt szakasz csak tájékoztató jellegű.

A fény evolúciója


A HUAWEI újraírta a színérzékelési szabályokat, és az RGB helyett használt RYB technológia segítségével több fényt kapnak a képei. A HUAWEI SuperSpectrum érzékelője, a Kirin 980 lapka és a saját fejlesztésű algoritmus kiváló együttműködése 40%-kal több fényt² biztosít, hogy az emlékeid tisztán megmaradjanak éjszak és nappal egyaránt.

Lásd meg a láthatatlant sötétben is


Lásd meg a tündöklést az éj leple alatt is az akár ISO 40⁹600 érzékenységgel a HUAWEI P30 Pro telefonnal. Még rendkívüli sötétségben is megörökítheted a gyönyörű pillanatokat, a romantikus gyertyafényes vacsorát vagy a bokrok fölött táncoló szentjánosbogarakat.

Szépség minden szinten


A HUAWEI AIS hosszú expozíciós fényképezési technológiájának és tárgyak mélységét pontosan meghatározni képes ToF kamerájának köszönhetően a portréd világos és tökéletesen éles lesz. Ezután a hátteret különböző homályosító effektekkel fokozatosan elmossa, hogy profi szintű bokeh hatást lehessen elérni.³

A háttérvilágítás kihívása


Több ezer háttérvilágításos és alacsony fény mellett készült fényképet elemezve az AI HDR+ garantálja a tiszta felvételeket, mivel a mesterséges intelligencia több képkockát elemez, és felbontja a képet különböző részekre a legjobb funkciók használata érdekében. A fényeket és a színeket különböző szinteken egyensúlyozza ki, hogy az arcodra kerüljön a hangsúly.

Változtasd a vizet művészi alkotássá


A HUAWEI AIS hosszú expozíciós fényképezési lehetősége a tökéletes útitárs ahhoz, hogy megörökíthesse a természet kínálta szépségeket. Változtasd a zubogó folyókat vagy az óceán megnyugtató hullámait művészi remekművé⁴

Újraértelmezett látószögek


Az ultraszéles látószögű lencséknek köszönhetően teljes egészében örökítheted meg a tenger végtelenségét, az ég magasztosságát és városok nyüzsgését. Fedezd fel természet varázslatos látványát még nagyobb perspektívából.

A csodálatos makrovilág


A világ felfedezése Rád vár 2,5 cm távolságról. Tekintsd meg a legfinomabb részleteket is valódi makrolencsével.

Fedd fel a ragyogásod!


A HUAWEI P30 Pro 32 Mp-es előlapi kamerája intelligens módon felismeri arcod, hogy annak pontos részleteit kiemelve tökéletes szelfiket készíthess. A szelfik még túlzott háttérvilágítás mellett vagy egy éjszakai buli esetén is elbűvölő részletességgel fognak ragyogni.

Éld meg a pillanatot!


A HUAWEI P30 Pro a SuperSpectrum érzékelő segítségével több fényt gyűjt be, hogy olyan pillanatokat örökíthessen meg éjszaka, mint a szörfölés vagy tengerparti futás gyenge fényviszonyok között. Lehelj életet a mozdulatlan éjszakai emlékeibe a telefonja segítségével.

Elhozza az élvezetet


Maradj távol, miközben tanúja lehetsz az érdekes történetnek. Mindegy milyen messze vagy, a kirándulás során megnézheted a fák túloldalán játszó vadállatokat.

Könnyű kimozdulni


Vegyél fel egy izgalmas videót, amint éppen lesíelsz egy hegyről! A HUAWEI P30 Pro professzionális kettős OIS és AIS technológiának köszönhetően a kézzel készült videók stabilak és remegéstől mentesek.

Lásd a történést minden oldalról


A két hátlapi kamera egyszerre működik, hogy láthasd a teljes képet és a részletekben rejlő szépséget egyszerre. Élvezd a pillanatot különböző szemszögekből a HUAWEI kettős nézet videó⁵funkciójával.

Káprázatos elegancia


A kettős 3D-s ívelt üvegből készült ház abszolút eleganciájával a HUAWEI P30 Pro egy igazi művészi alkotás. A(z) 6,47’’ OLED kijelző⁷lebilincselő színeket és jobb képet biztosít.⁶

Intelligens érintés


Tartsd a HUAWEI P30 Pro telefont kényelmesen egykézzel, miközben a továbbfejlesztett képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó gyorsan feloldja.

Halld meg az új technológiát!


A hagyományos előlap felső részén elhelyezkedő hangszóró helyett a HUAWEI P30 Pro a HUAWEI Acoustic Display technológiát használja, hogy a képernyő és a hallófelület is nagyobb lehessen. Az elektromágneses hanglevitációs technológia a képernyő vibrálásával létrehozott hangot a fülbe irányítja.

Felfedezésre kész


A kalandvágyók számára a HUAWEI P30 Pro IP68-as⁷víz- és porállósággal rendelkezik. Biztonságban érezheted a telefonod fröccsenések vagy vízbe ejtés esetén.

Ugrás a jövő felé


A Kirin 980 a világ első 7nm-es mobil lapkakészlete, amely jobb teljesítményt biztosít alacsonyabb energiafogyasztás mellett. A HUAWEI P30 Pro innovatív lapkakészlete, az akár 8 GB RAM és 256 GB memóriatárhely⁸egyedülálló teljesítményt nyújt.

Ultrahosszú élettartam, legyen részed még több élményben


Legyen részed még több élményben minden nap a hosszú működést biztosító 4200 mAh-s⁹akkumulátorral és az intelligens energiatakarékos technológiával.

Percek alatt feltölt


A töltés már nem jelent problémát, hanem csupán egy egyszerű feladat. Töltsd fel a telefont 70%-ra 30 perc¹⁰ alatt, mielőtt elmész otthonról, vagy akár a kávészünetben.

Tedd le és töltsd fel


Tedd le a HUAWEI P30 Pro telefonod, és töltsd fel a TÜV biztonsági szabványoknak megfelelő 15 W-os vezeték nélküli gyorstöltővel anélkül, hogy kábelek vagy vezetékek miatt kellene aggódnód. Amikor menned kell, csak kapd fel a telefont.¹¹

A megosztás gondoskodás


A HUAWEI P30 Pro fordított töltési funkciójával újra lehet tölteni a fülhallgatókat vagy a fogkeféket, illetve akár az ismerős haldokló telefonja is menthető.¹² A töltés most már megosztást is jelent.

Mérés a kiterjesztett valósággal


Használd HUAWEI P30 Pro nagyteljesítményű, kiterjesztett valóság mérőfunkcióját a barkácsoláshoz is. A HUAWEI ToF pontosan és azonnal képes mérni a hosszúságot, a szélességet és a mélységet. Az arcfelismerő technológiával egy személy magasságának mérése egyszerű feladat, csak le kell tapogatni tetőtől talpig.

Oszd meg a OneHop technológiával


A telefonon egyetlen érintéssel küldhetsz képeket, videókat és dokumentumokat a MateBookra másodpercek alatt. Valamint a telefon egyszerű megrázásával vagy megérintésével 60 másodperces videókat készíthetsz a MateBook képernyőjéről, amelyet a telefonra ment. Szintén kijelölhetsz és beilleszthetsz szövegeket a két eszköz között olyan egyszerűen, mintha egy eszközzel dolgoznál.¹³

 1. A HUAWEI P30 Pro 10-szeres hibrid nagyításra képes 270 mm-es fókusztávolság mellett.
 2. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján a HUAWEI P20 Pro érzékelőjével összehasonlítva.
 3. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető.
 4. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető.
 5. Ez a funkció csak a HOTA frissítés után lesz elérhető. A Zoom tartomány 2x-től 15x-ig.
 6. A képernyő mérete átlósan, a képernyő két, egymástól legtávolabb eső lekerekített sarka között mért távolság (a látható képernyő mérete ennél egy egész kicsivel kisebb).
 7. A HUAWEI P30 Pro IP68 védettségű, az IEC standard 60529 szabványnak megfelelően fröccsenésálló, vízálló és pormentes kialakítású, amit ellenőrzött, laboratóriumi körülmények között vizsgáltunk be. A fröccsenésálló, vízálló és pormentes tulajdonság nem tart örökké, és az ellenálló képesség idővel normál használat mellett is romolhat. Ne próbálj nedves HUAWEI P30 Pro készüléket tölteni. A garancia nem terjed ki folyadék okozta károkra.
 8. A RAM és a ROM mérete a különböző piacokon változhat.
 9. Jellemző érték. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használattól függ.
 10. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Laboratóriumi tesztelési környezet: 25 °C, relatív páratartalom: 45 – 80%. A HUAWEI 40 W-os SuperCharge töltővel és kábellel a telefont 1%-os töltöttségről töltötték 4G-s hálózati készenléti állapotban, miközben a képernyő ki volt kapcsolva.
 11. Maximális adat. Csak a 15 W-os HUAWEI vezeték nélküli gyorstöltővel és kábellel elérhető. Külön kapható.
 12. Csak bizonyos vezeték nélküli töltést támogató eszközöknél működik.
 13. Ezeket a funkciókat csak bizonyos HUAWEI MateBook eszközök támogatják, amelyeken a PC Manager 9,1-es vagy magasabb verziójú változata fut. Első használatkor a telefont és a számítógépet össze kell párosítani a HUAWEI Share funkcióval. A videókat csak a telefonról a számítógépre lehet átmásolni. Szöveges fájlok többek között a PowerPoint, a Word, az Excel és a PDF. A fájlok a PC-n Microsoft Office-ban, a telefonon pedig a WPS alkalmazásban nyílnak meg.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék Huawei P30 Pro DS 128GB jégkristálykék
GyártóHuawei
Processzor típusaHUAWEI Kirin 980 nyolcmagos processzor Kettős NPU (Neurális hálózatos feldolgozó egység) 2 db Cortex-A76 alapú 2,6 GHz + 2 db Cortex-A76 alapú 1,92GHz + 4 db Cortex-A55 1,8 GHz
Memória6144 MB
Tárhely128 GB
Kijelző méret6,47 "
Kijelző felbontás2340 x 1080 pixel
Panel típusaOLED
Kamera felbontása hátul40 + 20 + 8 megapixel
Kamera felbontása elöl32 megapixel
Vaku hátulIgen
Vaku elölNem
AutofókuszIgen
SIM-kártyák száma2
HelymeghatározásA-GPS
BeiDou (BDS)
Galileo
GLONASS
GPS
QZSS
ÉrzékelőkFényérzékelő
Giroszkóp
Gravitációérzékelő
Hall (zárt tok) érzékelő
Infravörös (IR) érzékelő
Közelségérzékelő
Magnetométer (digitális iránytű)
Színhőmérséklet-érzékelő
Ujjlenyomat-olvasó
3GIgen
4G LTEIgen
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
NFC-támogatásIgen
EllenállóságPorálló
Vízálló
Operációs rendszerEMUI 9.1 (Android 9 alapján)
Akkumulátor4200 mAh
Vezeték nélküli töltésIgen
CsatlakozóUSB Type-C
Méret158 x 73,4 x 8,41 mm
Súly192 g
GaranciaGarancialeveles 2 év
Termék színeVilágoskék
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 128GB éjfekete
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
209 989 Ft
Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 256GB jégkristálykék
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
278 980 Ft
Mobiltelefon
Huawei P30 Pro DS 128GB napkelte
 • - Memória: 6144 MB
 • - Kijelző méret: 6,47 "
242 740 Ft

Ajánlataink


Fejhallgató
Ewent EW3573 Fejhallgató
 • - Csatlakozó: 3,5 mm
 • - Mikrofonos fejhallgató: Nem
3 080 Ft
Objektív
Sigma ART 105mm f/1.4 DG HSM (Sony E)
 • - Típus: Tele-objektív
 • - Szerkezet: 12 csoport, 17 tag
469 990 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!