Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / NAS / hálózati adattár / QNAP TS-462 2GB

Gyártói cikkszám: TS-462-2G

NAS / hálózati adattár

QNAP TS-462 2GB

graystargraystargraystargraystargraystar

- HDD/SSD helyek száma: 4 db
- Hálózati csatoló max sebessége: 2,5 GbE


Megrendelés esetén várhatóan 2 nap múlva átvehető üzleteinkben

 
188 900 Ft
nettó: 148 740 Ft

darabot

293


Kétmagos Intel® processzoral és 2,5 GbE képességgel rendelkező multimédiás NAS M.2 PCIe foglalattal és PCIe bővíthetőséggel


A gyors és privát felhőtároló megoldásként használható, valamint multimédiás képességekkel és fájkezelő alkalmazásokkal rendelkező TS-462 ideális megoldást kínál az otthoni felhasználóknak a digitális életvitelük maximalizálásához. A TS-462-re mentett fájlok, adatok és multimédiás tartalmak minden csatlakoztatott eszközön elérhetők, beleértve a telefonokat, számítógépeket és az okostelevíziókat is. A 2,5 GbE port és a HDMI 2.0 kimenet az alapfelszereltség része, amely lehetővé teszi a késleltetésmentes multimédiás streamelést az egész otthonodban akár közvetlenül a televízión keresztül is. A TS-462 két M.2 PCIe foglalattal rendelkezik a Qtier automatikus rétegzett tárolás engedélyezéséhez, mindemellett könnyen bővíthető, hogy megfeleljen a növekvő adatigényeknek. A TS-462 az Edge TPU-t is támogatja, így a QuMagie alkalmazással az AI alapú arc- és tárgyfelismeréssel könnyedén rendszerezheted fényképeidet.

2,5 GbE csatlakozás

A meglévő CAT5e kábeleid használatával azonnal 2,5-szeresére növelheted a hálózatod sebességét.

4K HDMI kimenet

4K médialejátszás és valós idejű átkódolás; nézd közvetlenül a videókat a HDMI 2.0 (4K @ 60Hz) kimenet segítségével.

AI-alapú képfelismerés

Támogatja az Edge TPU-t (opcionálisan megvásárolható) az AI-alapú képfelismerés felgyorsításához.

Kettős M.2 PCIe foglalat

Érj el nagyobb NAS teljesítményt M.2 2280 NVMe PCIe SSD-k (külön megvásárolható) telepítésével.

Rugalmas PCIe bővítés

Telepíts egy PCIe Gen3 x2 kártyát a TS-462 funkcióinak bővítéséhez, beleértve a multigigabites 10 GbE/5 GbE hálózati kártyát, az USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) bővítőkártyát vagy a WiFi 6 hálózati kártyát .

Rugalmas tárolóbővítés

Bővítsd rugalmasan a tárolókapacitást további USB bővítőhegységek (kérjük, ellenőrizd a kompatibilitási listát) csatlakoztatásával.

Elérhető modellek


TS-462-2G

Intel® Celeron® N4505 2-core/2-thread processor, burst up to 2.9 GHz, 2 GB SODIMM DDR4 (1 x 2 GB)

Frissítsd otthoni hálózatodat 2,5 GbE-re!


A WiFi 6 és az 5G a hálózatépítés új normájává válik, így semmi sem szól a vezetékes hálózat felgyorsítása ellen sem! A TS-462 egy 2,5 GbE RJ45 LAN porttal rendelkezik, amely támogatja a már meglévő CAT5e kábeleket is. Ha számítógépeid nem rendelkeznek 2,5 GbE portokkal, használj egy QNAP USB 3.2 Gen 1 – 5 GbE adaptert (QNA-UC5G1T), hogy kihasználhasd a 2,5 GbE kapcsolat előnyeit. A QNAP költséghatékony 2,5 GbE switch-cseket és egyéb adaptereket is kínál, hogy teljes mértékben kihasználhasd a TS-462 2,5 GbE csatlakozási lehetőségeit.

Kétmagos Intel processzor (Turbo Boost 2,9 GHz-ig)


A TS-462 egy Intel® Celeron® N4505 kétmagos processzorral (Turbo Boost 2,9 GHz-ig) emellett támogatja a SATA 6 Gb/s meghajtókat. Az Intel® AES-NI titkosító motor növeli a titkosítási teljesítményt, miközben fenntartja a NAS adatainak biztonságát. Rugalmasan telepíthetsz NVMe SSD-ket az M.2 PCIe foglalatokba a gyorsítótár engedélyezése érdekében, hogy maximalizáld a hálózati és tárolási teljesítményt az adatintenzív alkalmazásoknál, vagy engedélyezd a Qtier automatikusan rétegzett tárolását a nagyobb hatékonyság érdekében.

Gyorsítsd fel az AI-alapú képfelismerést és engedélyezd a gyorsítótárazást a TPU és a PCIe bővíthetőséggel!


A TS-462 a két integrált M.2 PCIe Gen 3 bővítőhelyével a lehetővé teszi az SSD gyorsítótárazás engedélyezését vagy az SSD tárolókészletek kiépítését a jobb teljesítmény eléréséért, emellett támogatja az Edge TPU-t is az AI képfelismerés felgyorsítása érdekében.

Telepíts M.2 NVMe SSD-ket a gyorsítótárazás vagy a hatékony rétegzett tárolás engedélyezéséhez


A TS-462 támogatja az SSD gyorsítótárazást, emellett a NAS két M.2 foglalattal is rendelkezik, amelyek támogatják az M.2 PCIe NVMe SSD-ket 2280 kialakítással (külön megvásárolható) a készülék általános teljesítményének növelése érdekében. A Qtier™ technológia lehetővé teszi a rétegzett tárolás engedélyezését a TS-462 NAS rendszeren, amely folyamatosan optimalizálja a tárolási hatékonyságot az összes telepített tárolóeszközön.

Gyorsítsd fel az AI-alapú képfelismerést a TPU-val!


A Google Edge TPU és a QNAP AI Core (AI-alapú képfelismerő motor) segítségével a TS-462 NAS készülék képes a nagy sebességű arc- és tárgyfelismerésre. A Google Edge TPU lehetővé teszi, hogy a QuMagie fényképek ezreit szinte pillanatok alatt dolgozza fel a nagy sebességű AI-képfelismerés és -kategorizálás segítségével, továbbá engedélyezi a QVR Face számára a valós idejű videóelemzést az azonnali arcfelismerés érdekében.

Az SSD gyorsítótárazás és az automatikus rétegzés lehetővé teszi az optimális tárolási hatékonyságot a nap 24 órájában


Mivel az SSD árak jelentősen csökkennek és az SSD-k kapacitása és teljesítménye folyamatosan növekszik, a szervezetek könnyen kihasználhatják az SSD-k erősségeit. A TS-462 számos SSD kompatibilis funkciót támogat, amelyek jelentősen növelik a NAS teljesítményét magas költséghatékonysággal.

SSD over-provisioning (Over-provisioning)

További SSD over-provisioning-et állíthatsz be (1% ~ 60%), hogy elkerüld az írás utáni degradálódást, és javítsd az SSD véletlenszerű írási sebességét és tartósságát. Akár a vállalati szintű SSD teljesítményt is képes lehetsz elérni a megfizethető fogyasztói SSD-kkel!

SSD gyorsítótárazás

Engedélyezi az SSD gyorsítótárazást az IOPS teljesítményének növelése és a tárolási késleltetés csökkentése érdekében. Ez a szolgáltatás ideális az IOPS igényes alkalmazásokhoz, beleértve az adatbázisokat és a virtualizációt. A TS-462 támogatja az írásvédett gyorsítótárat az írás-intenzív alkalmazások gyorsítása érdekében.

Qtier automatikus rétegzett tárolás

A Qtier az automatikus rétegzésű tárolást folyamatos adatoptimalizálással valósítja meg a nagy teljesítményű SSD-k és a nagy kapacitású HDD-k között a hozzáférés gyakorisága alapján. Az I/O érzékeny Qtier gyorsítótár-szerű helyet tart fent az SSD-n, hogy ezzel valós időben javítsa az I/O teljesítményt.

Közvetlen 4K HDMI kimenet multimédiás lejátszáshoz


A TS-462 támogatja a hardveres dekódolást és a valós idejű átkódolást*. A HDMI 2.0 kimenet lehetővé teszi az akár 4K (3840 x 2160p) @ 60 Hz felbontás támogatását, így közvetlenül tekintheted meg a nagy felbontású videókat a csatlakoztatott televíziódon vagy monitorodon.

A TS-462 hardveresen támogatja a H.264 kódolást, dekódolást és átkódolást. Ennek ellenére, a lejátszás minősége függhet a lejátszószoftvertől, a fájl formátumától, a rendszer terheltségétől, valamint az elérhető sávszélességtől is. A H.265 hardveres átkódoláshoz a CAYIN MediaSign Player telepítése és a Plus licenc megvásárlása szükséges.

Gyorsabb képfelismerés az integrált Intel® OpenVINO™ AI motorral.


Az integrált Intel® OpenVINO™ AI számítási erőforrásokkal a TS-462 felgyorsítja a mesterséges intelligencia képfelismerési teljesítményét anélkül, hogy az negatív hatással lenne más alkalmazásokra vagy szolgáltatásokra. A QNAP AI Core elsősorban a QuMagie alkalmazással működik.

QuMagie fotókezelés

Egy könnyen használható fotókezelő megoldás, amely integrálja az AI képfelismerést és az intelligens kategorizálást a fotógyűjteményed számára.

Bőséges I/O képesség PCIe bővíthetőséggel


A TS-462 egy PCIe Gen3 x2 bővítőhellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi számos bővítőkártya használatát a TS-462 potenciáljának növeléséhez.

Vezeték nélküli adapter

Telepíts egy QXP-W6-AX200 Wi-Fi 6 vezeték nélküli adaptert a TS-462-be és alakítsd át egy teljesen vezeték nélküli NAS készülékké. Vagy csak egyszerűen használd a TS-462-et egy vezeték nélküli hozzáférési pontként egy QWA-AC2600 adapter telepítésével és a WirelessAP Station alkalmazással.

2,5/5/10 GbE hálózati kártyák

Engedélyezd a villámgyors átvitelt a nagy sávszélességet igénylő feladatokhoz (például masszív adatátvitelhez és gyors biztonsági mentéshez vagy helyreállításhoz).

QTS 5. Gyors és könnyedén használható!


A TS-462 támogatja az élvonalbeli QTS 5 operációs rendszert, amely szilárd alapokra épít, továbbá gördülékenyebb felhasználói felülettel és még sok mással rendelkezik!

Átláthatóbb. Gyorsabb. Biztos, hogy tetszeni fog!

A QTS 5-ben történő navigáció során a felhasználók könnyebben észrevehetik a jobb böngészési élményt nyújtó részleteket. Tapasztald meg a zökkenőmentes NAS-élményt, a kényelmes vizuális felületet és találd meg gyorsabban kedvenc alkalmazásaidat.

Az élmény a notice board-dal kezdődik

Az első telepítés során a notice board vezeti végig a felhasználókat a beállítás folyamatán. Csak egyszerűen kövesd a lépésről lépésre szóló utasításokat a gyors beállítás érdekében.

Reaktív felhasználói felület

Akár gombokra kattintásról, az alkalmazások közötti váltásról, vagy az ablakok nagyításáról/összecsukásáról van szó, minden művelet sokkal rugalmasabban megy végbe. A főmenü keresősávja szintén segít az alkalmazások gyors megtalálásában.

A legjobb tárhely nagy felbontású multimédiás fájljaidhoz!


A nagy felbontású RAW-fájlok gyorsan felemésztik a telefonok tárhelyét. Akár lelkes fotós, YouTuber vagy professzionális fotó- és videószerkesztő vagy, használd a TS-462 NAS-t nagy kapacitású merevlemezekkel a tárolási nehézségek enyhítésére és a fájlok hatékony rendszerezésére a legjobb központi tárhelyként!

RAID védelem

A RAID redundancia megvédi az adatokat a merevlemezek meghibásodásától. Néhány meghajtó redundanciára történő beállításával ha egy tároló meghajtó meghibásodik, adatvesztés nélkül cserélheted ki a hibás meghajtót.

Tárhely hatalmas fényképgyűjteményekhez

Az intelligens arc- és tárgyfelismeréssel, valamint mesterséges intelligenciával rendelkező QuMagie a tökéletes fotókezelési és megosztási megoldást nyújt. Támogatja a képek idővonalra történő bontását, a testre szabható mappaikonokat, az iOS® Live Photo megjelenítést, valamint hatékony keresőeszköztárral is rendelkezik.

10x gyorsabb képfelismerés az Edge TPU-val

Hatékonyan kihasználja az Edge TPU-t, hogy feljogosítsa a QuMagie-t a fényképek ezreinek gyorsabb feldolgozása érdekében a nagy sebességű AI képfelismerés és osztályzás segítségével.

Zenei gyűjtemények tárolása

A Music Station segítségével veszteségmentes zenéket menthetsz el és játszhatsz le. Énekelj a dalszövegek segítségével és oszd meg kedvenc albumaidat, lejátszási listáidat vagy mappáidat a barátaiddal és a családoddal. A Qmusic mobilalkalmazással valódi zenegyűjtemény lehet a zsebedben.

Nagy felbontású videók tárolása

Kezeld központilag a GoPro felvételeidet, valamint a családodról, barátaidról és háziállataidról készült videóidat a Video Station-ben és oszd meg kedvenceit. A Qvideo mobilalkalmazás segítségével az összes videódat elérheted bárhol és bármikor.

Streameld kedvenc médiafájljaidat bármelyik készülékedre


A TS-462 egy komplett multimédiás központ, amely lehetővé teszi a fényképek, a zenék és a videók gyors és egyszerű streamelését a televíziókészülékekre, a számítógépekre és a mobilkészülékekre.

Plex multimedia streaming

Az App Centerből elérhető a Plex® Media Server telepítésével a TS-462 képes lesz a médiafájlok streamelésére bármilyen mobil- és médiakészülékekre (beleértve a DLNA®-t, Roku®-t, az Amazon Fire TV®-t és a Google Chromecast™-ot).

Streamelés Android TV™-re vagy Apple TV®-re

A Qmedia a QNAP exkluzív streaming alkalmazása, amely lehetővé teszi a hangfájlok, a fényképek és a videók streamelését a TS-462 készülékről az Android TV™ és az Apple TV® rendszerekre (a Qmedia-n keresztül) vagy set-top boxokra.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

QNAP TS-462 2GB QNAP TS-462 2GB QNAP TS-462 2GB QNAP TS-462 2GB QNAP TS-462 2GB QNAP TS-462 2GB
GyártóQnap
KivitelDesktop
Processzor Intel® Celeron® N4505 2-core/2-thread processor, burst up to 2.9 GHz
RAM2 GB
HDD-k mérete2,5"/3,5" SATA
HDD/SSD helyek száma4 db
M.2 SSD helyek száma2 db
Hálózati csatoló max sebessége2,5 GbE
2,5 GbE LAN csatlakozók száma1 db
USB 2.0 csatlakozók száma2 db
USB 3.1 Gen 2 Type-A2 db
HDMI1 db
IP kamera támogatásNem
Méret168 × 170 × 226 mm
Súly2,26 kg
Garancia24 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink

Canon CLI-8 Fekete tintapatron Tintapatron
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: fekete
5 991 Ft
Delock Displayport - DVI 24+1 kábel, apa - apa 2m Kábel
 • - Csatlakozó típus: DisplayPort
 • - Méret: 2 m
7 990 Ft
Synology RackStation RS422+ NAS / hálózati adattár
 • - HDD/SSD helyek száma: 4 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
317 900 Ft

Ajánlott termékeink

WD Purple 3,5" 256MB Cache 3TB Merevlemez
 • - Kapacitás: 3000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
36 900 Ft
Toshiba P300 3,5" 1TB Merevlemez
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Cache memória: 64 MB
16 090 Ft
Seagate IronWolf 6TB 5400rpm 256MB Merevlemez
 • - Kapacitás: 6000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
77 901 Ft

Hasonló termékeink


NAS / hálózati adattár
Western Digital My Cloud EX2 Ultra 4TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
130 900 Ft
NAS / hálózati adattár
QNAP HS-251+
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
404 900 Ft
NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home 3TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
81 900 Ft

Ajánlott termékeink


Merevlemez
SEAGATE Barracuda 4TB 2,5" Merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
41 900 Ft
Szerver merevlemez
Seagate Enterprise Exos 1.2TB SAS 2,5" 128MB HDD
 • - Kapacitás: 1,2 GB
 • - Cache memória: 128 MB
78 900 Ft
Merevlemez
Seagate IronWolf 6TB 5400rpm 256MB
 • - Kapacitás: 6000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
77 901 Ft

Ajánlataink


Kábel
Delock DisplayPort 1.2 4K apa/apa 3m
 • - Csatlakozó típus: DisplayPort
 • - Méret: 3 m
7 790 Ft
MP3, MP4 lejátszó
Sony NW-E394 kék
 • - Csatoló felület: USB
 • - Támogatott formátum: AAC, MP3, PCM, WMA
41 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!