Termékeink

Sony DSC-HX99 Sony
155900 HUF
Ön itt van: Bluechip / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / Sony DSC-HX99

Gyártói cikkszám: DSCHX99B.CE3

Kompakt fényképezőgép

Sony DSC-HX99

graystargraystargraystargraystargraystar

- Optikai zoom: 28 x


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

 
155 900 Ft
nettó: 122 756 Ft

darabot

70


Erőteljes zoom és komoly teljesítmény


Hihetetlenül kompakt mérete ellenére a HX99 kiváló minőségű felvételeket és kimagasló teljesítményt kínál elsőrangú jellemzői révén: 24–720 mm-es zoom, 4K* videorögzítés, gyors és precíz AF, valamint a használatot megkönnyítő, nagy kontrasztú OLED elektronikus képkereső, kézre álló vezérlőgyűrű és dönthető LCD érintőképernyő.


A világ legkisebb fényképezőgépe széles zoomtartománnyal

A HX99 a 24 mm-es nagy látószögtől a 720 mm-es telefotóig terjedő tartománnyal tökéletes fényképezőgép az emlékezetes utazási fotók és a mindennapi pillanatok megörökítésére. A ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a teljes zoomtartományban kiváló képminőséget biztosít, a Clear Image Zoom pedig lehetővé teszi a téma további nagyítását (akár 1440 mm-ig) a magas felbontás megőrzése mellett. [1] 24 mm [2] 720 mm [3] 1440 mm

Az Exmor R™ és a BIONZ X™ kiváló képminőséget biztosít

A HX99 képérzékelője – amely egy 18,2 megapixeles (effektív), hátsó megvilágítású CMOS érzékelő – a továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó rendszerrel együttműködve kiváló képminőséget biztosít még finom textúrák és részletek esetében is. Az ISO80–6400 (kiterjesztett) érzékenységnek köszönhetően még a gyengén megvilágított helyeken is gyönyörű képek készíthetők, míg a színreprodukciós javítások természetes bőrtónusokat eredményeznek.

A 4K videók rögzítése teljes pixelkiolvasással történik

A HX sorozatban a HX99 az első, amely 4K videó rögzítésére képes (QFHD, 3840 x 2160 pixel). A kiváló minőségű 4K videó készítése teljes pixelkiolvasással történik, „pixel binning” nélkül – a szükségesnél kb. 1,6-szor több információ összegyűjtésével. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

Gyors, intelligens AF a döntő pillanatok megörökítéséhez

A fényképezőgép gyors, intelligens AF-funkciót is tartalmaz, mely nagy sebességű, rendkívül pontos kontrasztérzékelős automata fókuszt használ. A készülék a fókuszt az objektív felesleges mozgásának minimalizálásával éri el, megjósolja az AF-tartományt, és gyorsítja az objektívmeghajtót, növelve a válaszidőt, így Ön még több tünékeny pillanatot örökíthet meg.

Eye AF funkció a tökéletes portréképekhez

A fényképezőgép kifinomult Eye AF funkciója automatikusan észleli a fő téma szemét, és ráfókuszál. Még nehéz körülmények közt is gyorsan és pontosan észleli a szemet, például amikor a téma lefelé néz, vagy ha a feje hátulról vagy rosszul van megvilágítva.

Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperc sebességgel

A nagy sebességű sorozatfelvétel-készítés akár 10 képkocka/másodperc sebességgel is lehetséges. Ha a fényerő változik a sorozatfelvétel közben, a fényképezőgép automatikusan beállítja az optimális expozíciót. A sorozatfelvételek megjeleníthetők, törölhetők és védhetők csoportokban is.

Képstabilizálás Optical SteadyShot™ funkcióval

A fényképezőgép optikai SteadyShot funkciója – mely a kézi telefotók készítésekor hasznos, még erős nagyítás mellett is – egy nagy teljesítményű giroszenzor és egy speciális algoritmus segítségével stabilizálja a képet, és hatékonyan csökkenti a fényképezőgép remegését. Mivel ez egy optikai funkció, a képstabilizálás a felbontás csökkenése nélkül megy végbe. [1] SteadyShot KI [2] SteadyShot BE

Tiszta, könnyen kezelhető OLED Tru-Finder™

A nagy kontrasztú OLED Tru-Finder™ sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos elektronikus képkeresők. Valós idejű előnézeti és fotózási információkat jelenít meg, így amit a képernyőn lát, pontosan az lesz az elkészült képen is. A képkereső könnyen visszahúzható, így hordozható, biztonságos és kényelmes.

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Az objektívre szerelt kényelmes vezérlőgyűrűvel olyan professzionális manuális beállításokat szabályozhat, mint a zársebesség, a blende, és további kreatív vezérlőelemek – így a fényképezőgép kompakt mérete ellenére a látását semmi sem gátolja.

Érintőfókusz és zár

Az Érintőfókusz funkció révén elég megérintenie az LCD-kijelzőt azon a ponton, amelyre fókuszálni szeretne, így intuitív módon, a fényképezőgép irányának megváltoztatása nélkül fókuszálhat akár a képkocka szélén lévő témákra is, akár állóképekről, akár filmfelvételről van szó. Az LCD képernyő megérintésével a zárszerkezet is működtethető.

Érintőpados AF

A képkereső használatakor az érintőpanel AF funkciójának segítségével könnyedén és simán áthelyezheti a fókuszt: egyszerűen csak csúsztassa át ujját az LCD-kijelzőn.

180 fokban dönthető LCD-kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

A nagy felbontású, 3 hüvelykes, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve az alacsony szögből fényképezett képek készítéséhez. Különféle felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

Zoom segéd

Ha zoomolt felvétel készítése közben elveszti a mozgó témát, a Zoom segéd funkcióval könnyen megtalálhatja. Programozza be a C (egyedi) gombra, majd egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva az automatikus kizoomoláshoz, keresse meg a témát, majd eressze el a gombot. A fényképezőgép ekkor gyorsan visszazoomol az eredeti fókusztávolságra, így folytathatja a téma fotózását.

RAW formátumú felvétel

A HX99 RAW formátumú képrögzítést is lehetővé tesz, így a felhasználók sokkal nagyobb ellenőrzést gyakorolhatnak a fotók végleges megjelenése fölött. Ebben a formátumban a képérzékelőről érkező összes adat megőrződik, így az expozíció, a fényerő, a fehéregyensúly és a kép más tulajdonságai könnyen beállíthatók egy képszerkesztő szoftverrel.

Nagy képkockasebességű HD videók készítése a gyorsan mozgó témákról

Filmkészítéskor a gyorsan mozgó témákat nagy képkockasebességű HD minőségben rögzítheti akár 120p (NTSC) vagy 100p (PAL) sebességen, így a vágáskor lenyűgöző lassított felvételeket hozhat létre. A magas, akár 100 Mbps sebesség részletes képeket garantál.

Proxyadatok rögzítése a 4K videók egyszerűbb megosztásához

A teljes felbontású 4K videók rögzítése közben a fényképezőgép alacsony bitsebességű proxyfájlok rögzítésére is képes, melyeket könnyebb kezelni. Ezek megkönnyítik a képek gyors feltöltését és megosztását a felvétel után, ami lehetővé teszi az egyszerű online együttműködést.

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A Rögzített AF folyamatosan követi a mozgó témákat. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a téma méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Határozottabb fogás a stabilabb képekért

A fényképezőgép markolata jobban illik a kézbe, így a készüléket kisebb mérete ellenére is könnyebb stabilan tartani. Ezért a kézi felvételek stabilabbak, és a fényképezőgép kevésbé remeg, még egy kézben tartva is.

Belső felugró vaku

A fényképezőgép beépített manuális felugró vakuja számos vakumódot biztosít. A Lassú szinkron a hangulatos éjszakai portrék készítésekor hasznos, a Hátsó szinkron segítségével kreatívan fejezheti ki a mozgást, az Automata vaku beállítás pedig automatikusan határozza meg, hogy szükség van-e a vakura.

Saját menü Önre szabva

A Saját menü funkció segítségével azonnal elérhető menüelemeket regisztrálhat, és egyedi menüket készíthet. A menüképernyőt átalakítottuk, és mostantól akár 30 funkciót is rendelhet a gombokhoz, így saját fotózási szokásainak megfelelően tervezheti át a fényképezőgép felhasználói felületét.

Kényelmes helyszíni értékelés és rendszerezés

Értékelje és védje a terepen készített képeit egy kényelmes, hozzárendelt egyedi gomb megnyomásával. Az 1-től 5 csillagig terjedő értékeléseket áttekintheti, amikor a képeket a számítógépre importálja a PlayMemories Home™ alkalmazással, vagy az új Sony Imaging Edge szoftverrel, így még a nagy képkönyvtárakat is gyorsan eltárolhatja.

Új energiatakarékos LCD-mód

Ha a kameraváz BE van kapcsolva, az LCD képernyő automatikusan KI kapcsolható (az utolsó művelet után 2, 5 vagy 10 másodperccel), így energia takarítható meg.

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy táblagépet képkeresőként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztással fényképek, illetve videók továbbíthatók az eszközre. Egyszerűen telepítse a PlayMemories Mobile™ alkalmazást Wi-Fi® hálózaton keresztül az NFC-képes Android™ eszközére, majd érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel a csatlakoztatáshoz. A QR-kód kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli okostelefonokhoz.

Lássa el képeit földrajzi címkékkel Bluetooth®-on keresztül

A Bluetooth® Location Information Link segítségével földrajzi címkékkel láthatja el a képeket, ami utazáskor nagyon hasznos lehetőség. Egyszerűen csak párosítsa fényképezőgépét egy kompatibilis okostelefonhoz a PlayMemories mobilalkalmazás segítségével, és a fényképezőgép a helyadatokat a fotókkal együtt rögzíti. A PlayMemories Home alkalmazással egy számítógépen rendszerezheti az importált fotókat egy térképen.

Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge szoftvercsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága, és könnyebb a RAW-alapú képek aprólékos szerkesztése is. A hozzá tartozó „Remote” alkalmazással távvezérelheti a felvételkészítést, miközben a számítógép képernyőjén látható élő képen követheti a kompozíciót; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

*3840 x 2160 pixel. A folyamatos felvételi idő kb. 5 perc, és a felvételi környezettől függően eltérő lehet. XAVC S formátumú videók rögzítéséhez legalább Class 10 besorolású micro SDHC/SDXC memóriakártya szükséges. A 100 Mbps sebességű rögzítéshez UHS-I (U3) is szükséges.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony DSC-HX99 Sony DSC-HX99 Sony DSC-HX99 Sony DSC-HX99
GyártóSony
Felbontás18,2 megapixel
MakróIgen
Zoomtartomány min4,25 (24)
Zoomtartomány max.118 (720)
Optikai zoom28 x
Digitális zoom120 x
Zársebesség min.1/2000 mp
Zársebesség max.4 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típus Memory Stick Micro
Micro SD
Micro SDHC
Micro SDXC
Érzékelő típusa1/2,3" Exmor R® CMOS
Beépített vakuIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételKb. 10 képkocka/mp, sor. felvétel kb. 3 képkocka/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret102,0 x 58,1 x 35,5 mm
Súly242 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia12 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink


Távcső
Celestron Inspire 100AZ
  • - Objektív méret: 100 mm
125 090 Ft
Játékszoftver
MotoGP 17 Xbox One
  • - Platform : Xbox One
  • - Típus: Szimulátor
5 900 Ft

Ajánlott termékeink


Memóriakártya
Silicon Power Micro SDHC 4GB Class 4
  • - Kapacitás: 4 GB
  • - Típus: Micro SD
2 070 Ft
Memóriakártya
Silicon Power Micro SD 32GB + SD adapter CL4
  • - Kapacitás: 32 GB
  • - Típus: Micro SD
3 780 Ft
Memóriakártya
Silicon Power Micro SD 16GB + SD adapter CL6
  • - Kapacitás: 16 GB
  • - Típus: Micro SD
2 971 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!