Termékeink

Kapcsolódó termékek


Kábel
Remax Platinum micro USB 1m arany
 • - Csatlakozó típus: Micro USB
 • - Méret: 1 m
1 125 Ft
Kábel
Delock HDMI HS+Ethernet > Micro-D prémium 1,5m
 • - Csatlakozó típus: Micro HDMI
 • - Méret: 1,5 m
4 450 Ft
Kábel
Adata megfordítható USB adat/töltőkábel arany
 • - Csatlakozó típus: Micro USB
 • - Méret: 1 m
1 300 Ft
Ön itt van: Bluechip / Szórakoztató elektronika / Videokamera / Kamera / Sony FDR-AX100E

Gyártói cikkszám: FDRAX100EB.CEE

Kamera

Sony FDR-AX100E

graystargraystargraystargraystargraystar

- Optikai zoom: 12 x
- Digitális zoom: 24 x
- Hangcsatorna: 5.1


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

 
469 900 Ft
nettó: 370 000 Ft

darabot

50


A 4K az izgalom új dimenzióját tárja fel


Az FDR-AX100 készülék támogatja a 4K (3840 x 2160) formátumot, a kimagasló felbontású formátumot, amely a Full HD felbontásának négyszeresét garantálja. Soha nem látott részletgazdagságban keltheti életre képeit.

29 mm-es nagylátószögű ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek


A finomhangolású ZEISS objektív különösen a 4K képrögzítési szabványhoz ideális. A nagy méretű tájképekhez ideális objektív 12-szeres maximális optikai zoomot és akár 24-szeres tiszta képnagyítást biztosít, ezáltal változatos képi kifejezést tesz lehetővé. Az AA (iadvanced aspherical/i – továbbfejlesztett aszférikus) lencsetagot és ED lencsetagot is tartalmazó, 11 csoportos/17 tagú objektív tökéletes képélességet garantál a képkocka sarkain is.

Az Exmor R® CMOS-érzékelő sokoldalú Full HD támogatást biztosít.


Az FDR-AX100 készülék nagy méretű Exmor R® CMOS-érzékelője az 1/2,88 típusú érzékelőnél körülbelül 4,9-szer nagyobb fényérzékelő tartománnyal rendelkezik. A legújabb érzékelő még tisztább képeket garantál, csökkenti a képzajt még rossz fényviszonyok esetén is, ezenkívül a háttérlágyításban rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázó képi kifejezést tesz lehetővé. A digitális fényképezőgépekhez és videofelvevőkhöz kifejlesztett első számú képérzékelő. *A Sony 2012 áprilisa és 2013 márciusa között készített felmérése alapján (50%-os piaci részesedés)

Továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor a nagyobb sebességért és a páratlan minőségért


A továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor a BIONZ előző generációjánál fejlettebb technológiát kínál, ezáltal még valósághűbb felvételeket, természetesebb színeket, élethűbb képminőséget és nagyobb felbontást garantál. A Handycam® típus több új funkciója is kihasználja a nagyobb feldolgozási sebességben rejlő lehetőségeket. Köztük a By Pixel Super Resolution technológia, a Motion Shot Video funkció, az optikai SteadyShot és a kétrétegű videorögzítési lehetőség.

Támogatja a hosszabb felvételi időt az XAVC S formátumú 4K filmek esetében


Az XAVC S formátum a professzionális használatra tervezett XAVC 4K/HD formátum felhasználók számára tervezett változata. A 4K videorögzítési kapacitás növelése érdekében az XAVC S formátum a H.264/AVC szabvány Long GOP kodekjét használja videofájlok tömörítéséhez.

Nagy bitsebességű HD formátum támogatása


Az XAVC S a 4K/HD videorögzítési formátum, mely a professzionális XAVC 4K/HD formátum alapján került kifejlesztésre műkedvelők számára. Támogatja az 50 Mb/s HD felvételt, ezáltal Ön akár intenzív mozgás mellett is nagy felbontású felvételeket rögzíthet. Az MP4 lejátszóeszközök és szoftverek nem minden módban garantálják a felvételek lejátszását.

Magas képkocka/másodperc értékű felvételkészítés 100p* és HD felbontás esetén


Az FDR-AX100 készülék támogatja a nagy képkockasebességű felvételkészítést HD képminőség mellett (1280 x 720 pixel). A 100p rögzítési lehetőségnek köszönhetően lassított felvételként, a rögzítési sebesség egyötödén, 24p sebességgel is lejátszhatja felvételeit az utómunkálatok során. Ez a funkció számos felhasználási lehetőséget kínál – például lehetővé teszi gyorsmozgású sportolók mozdulatainak nyomon követését. Csak XAVC S formátumban történő rögzítés esetén alkalmazható.

Egyszerű megtekintés tv készüléken egyetlen HDMI®-kábel segítségével


Egyszerűen lejátszhatja az FDR-AX100 készülékkel rögzített 4K felvételeket 4K monitoron vagy Full HD monitoron* a mellékelt HDMI®-kábel segítségével. A 4K monitorok legfeljebb 30p 4K felbontást támogatnak. A HDMI®-kimenet beállításai menüben válassza az 1920 x 1080 lehetőséget.

Objektívgyűrű


Az objektívgyűrű lehetővé teszi a zoomolást és a fókuszbeállítás egyenletes, természetes szabályozását, attól függően, hogy melyik módot választja a kényelmes gomb segítségével.

Manuális tárcsa


A készülék oldalán található manuális tárcsa a blende, az erősítés (ISO) és a zársebesség gyors beállítását teszik lehetővé.

Beépített ND szűrők


Az objektívbe belépő fény erősségét a tiszta, 1/4 szűrő, 1/16 szűrő vagy az 1/64 ND (Neutral Density – semleges sűrűségű) szűrőkkel szabályozhatja. Ennek köszönhetően a videó készítője szabadon szabályozhatja a zársebesség és a blende precíz beállítását, ezáltal még több kreatív lehetőség áll rendelkezésére. A videokamera nagy méretű képérzékelője csodálatosan egyenletes „bokeh” háttérlágyítási effektusok létrehozását teszi lehetővé a zársebesség növelése nélkül, még napfényes, kültéri felvételek esetén is.

Full HD lejátszás Full HD tévén


Élvezze a super-sample élsimítással lejátszott Full HD felvételeket HD tévéjén, mely a hatalmas mennyiségű 4K adat felhasználásával automatikusan kiváló minőségű 2K (Full HD) formátumra konvertálja a 4K adatot.

TRILUMINOS™ színek. Ossza meg legszebb emlékeit lélegzetelállító minőségben.


Támogatja a Sony „TRILUMINOS színeit”, ezáltal Ön gazdag, természetes színekkel élvezheti képeit és videofelvételeit bármely „TRILUMINOS kijelző”-vel rendelkező tévén. A bővített színtartománynak köszönhetően újra átélheti felejthetetlenül színes élményeit, legyen szó a ragyogó kék ég összetett árnyalatairól vagy egy bájos arc természetes tónusairól.

A lejátszás körülvágása 4K videók esetében tévé készüléken


A kijelzőpanel megérintésével levághatja a kép széleit, és Full HD videóként jelenítheti meg a megérintett terület által határolt részt.

A lehető legjobb minőségű videók és megosztásra kész MP4 formátumú felvételek párhuzamos rögzítése.


Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MP4 formátumban. Az XAVC S formátum az FDR-AX100 és HDR-CX900 készülékek esetében áll rendelkezésre. Az FDR-AX100 készülék esetében lehetőség van XAVC S formátumú 4K felvételek rögzítésére.

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás


Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

Picture Effect


Az FDR-AX100 készülék 7 különböző Picture Effect üzemmódjával szárnyalhat kreativitása — játék-fényképezőgép, lágy high-key (túlvilágítás), népszerű színek, poszterhatás, retró fénykép, részleges szín, nagy kontrasztú monokróm —, és hétköznapi fotóiból lenyűgöző műalkotásokat varázsolhat. A különböző képhatások alkalmazása során az eredmények valós időben láthatók az LCD-képernyőn. Egyes funkciók, mint például az arcfelismerés, nem alkalmazhatók a Picture Effect módokkal együtt.

5.1 csatornás Dolby®


Az 5.1 csatornás surround hangzású felvételkészítési lehetőségnek köszönhetően professzionális minőségű hangzással teheti tökéletessé felvételeit. Nézői ezáltal úgy érezhetik, mintha maguk is részt vennének a kalandokban. Megjegyzések: A Dolby® Digital 5.1 csatornás, illetve sztereó 2 csatornás rögzítési módot támogatja az AVCHD formátum. A PCM rögzítési módot támogatja az XAVC S formátum.

Tartozékok


A külön beszerezhető tartozékok tovább bővítik a kreatív lehetőségeket és még örömtelibbé teszik a felvételkészítést.

Saját hang levétele funkció


Ez a praktikus, új funkció jelentős mértékben csökkenti a felvételkészítő hangjának intenzitását, miközben megőrzi a tárgy és a környezet hangjait. A készülék érzékeli a hangok eredetét, és tompítja a videokamera mögül érkező hangokat. Ha igazán izgalomba hoznák az izgalmas sportesemények, vagy gyermekei produkciói, hangos éljenzéseit suttogássá halkítja.

Közvetlen másolás a gyors fájlátvitelhez


Zökkenőmentesen átviheti adatait a videokameráról egy külső merevlemezre az USB 2.0 porton keresztül. A funkció a HDD-n tárolt fájlok kényelmes lejátszását is lehetővé teszi a készülék LCD-képernyőjén.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E Sony FDR-AX100E
GyártóSony
Optikai zoom12 x
Digitális zoom24 x
FénymérőCMOS
Hangcsatorna5.1
HangszóróIgen
MikrofonIgen
LCD méret3,5 "
Merevlemez Nem
Memóriakártya olvasóXAVC S 4K (100 Mb/s): SDXC memóriakártya (UHS-I U3 vagy magasabb), XAVC S 4K (60 Mb/s): SDXC memóriakártya (Class 10 vagy magasabb), XAVC S HD: SDXC memóriakártya (Class 10 vagy magasabb), AVCHD, Álló: Memory Stick PRO Duo™ (2. jelzés), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick™ XC-HG Duo, SD/SDHC/SDXC memóriakártya (Class 4 vagy magasabb besorolású)
CsatlakozóFejhallgató 3,5 mm jack
Micro HDMI
Micro USB
3D felvételNincs
Éjszakai módIgen
SzínFekete
Méret81 x 83,5 x 196,5 mm
Súly790 g
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Kamera
Sony FDR-AX53
 • - Optikai zoom: 20 x
 • - Digitális zoom: 250 x
249 900 Ft
Kamera
Sony HDR-CX625 Handycam
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 2 x
148 900 Ft
Kamera
Sony HDR-CX450
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 350 x
119 899 Ft

Ajánlataink


Gamer Ruházat
Darksiders "Fury" XL póló
 • - Méret: XL
 • - Szín: Szürke
6 541 Ft
Egérpad, teflontalp
Trust Bigfoot Gel fekete
 • - Anyag: Mikroszálas
2 240 Ft
Memória
Kingston DDR4 2400MHz 8GB CL17 1Rx8
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR4
11 840 Ft

Ajánlataink


Játékszoftver
PS4 Lego Movie 2: The Video Game
 • - Platform : PlayStation 4
 • - Típus: Családi
7 300 Ft
Fejhallgató
Sony WH-CH710N fekete
 • - Csatlakozó: Bluetooth
 • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
45 000 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!