Ön itt van: BLUECHIP

FlapIt - a közösségi média és a múlt találkozása

We are the dwarves

Az alapkoncepció, amiből a We are the dwarves épül, a Lost Vikings egykori csodára emlékeztet. Jó-jó ott vikingek voltak, nem törpök, meg az ugye platformer volt, nem akció rpg, de ettől még nekem rögtön az ugrott be. Mélyebbre ásva a játékban azonban észrevesszük, hogy csupán az a kis hasonlóság van a két játék között, hogy helyszínnek nem úgymond a mi saját Földünket kapjuk és három egymástól eltérő, képesség-specifikus hőst kapunk.

Deus Ex GO

Az emberiség idejének megnyomorítói: sorban állás, hivatali ügyintézésekkor várakozás. Minden olyan tevékenység, amit muszáj megcsinálnunk és rendszerint minimum egy órás tétlenkedéssel telik, elvéve életünkből értékes időt. Az ilyen borzasztóan kínzó órákra megoldásként szolgálnak a telefonos játékok. Nekem ezidáig a Chess Light nevezetű csoda volt, viszont a GO széria következő kis csodája újra le tud kötni, ha mondjuk épp az orvosnál kell várakoznom.

Thea: The Awakening

Minden népnek megvan a maga mitológiája, mind ismerjük a görög-római történetek főhőseit, Herkulest/Héraklészt, vagy délebbre utazva, Egyiptom isteneit. Érdekes módon pont a körülöttünk élő népek mondakörét nem ismerjük igazán, pedig éppen olyan színes és érdekes, mint a fenn említetteké. Talán még misztikusabb is.

3 kijelzős laptop a Razertől - Project Valerie

Jotun: Valhalla Edition

Thora születése után kilenc napig hatalmas vihar volt, ezért szülei a vihar istene Thor után nevezték el lányukat. Édesanyja bölcsességét és apja bátorságát örökölve nem volt kérdés, rettentő harcossá fog válni. Azonban egy szégyenletes napon Thora az óceánba fullad, és mivel nem dicsőséges csatában vesztette életét, nem juthat a Valhallába. Az istenek azonban látják benne a nagyságot és megadják a lehetőséget, hogy változtasson sorsán. Amennyiben legyőzi a Jotun-okat, dicsőségben juthat be a Valhallába.
Még több Gizmológia ...

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel
Bolti áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!