Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Gyártók / Asus

Asus

Asus

Asus

A Bluechip az Asus Magyarország "Powered by ASUS" partnere. Viszonteladói boltunk az ASUS hálózati termékek, optikai meghajtók vásárlása esetén 2; alaplapok, videokártyák és monitorok vásárlása esetén pedig 3 éves magyarországi garancia jeggyel vállal jótállást. A notebookokra a gyártó által vállalt 2 év jótállás jár, melyet a hivatalos szervízhálózatnál lehet érvényesíteni.

Az ASUS a világ elsőszámú alaplap gyártója, de ma már lefedi a teljes számítástechnikai palettát termékeivel. Piacmeghatározó a notebookgyártásban és méltán népszerűek a VGA kártyái, LCD monitorai, optikai meghajtói (DVD) és vezeték nélküli eszközei (pl. WIFI router). Termékei között szerepelnek Barebone (félkész) számítógépek, hangkártyák, TV tuner kártyák, fejhallgatók, hangszórók, PC házak, professzionális hálózati megoldások és szerverek.
Kiemelendőek még a Media Playerek, melyekkel egyszerűsítette az otthoni filmezést, zenehallgatást. Segítségével a házi szórakoztató rendszer igazi központtá válik, mert elég a filmeket, zenéket csak egy (központi) számítógépen tárolni és vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton a Media Playerrel (akár több szobában több ilyen eszközzel) ezeket lejátszani.

Az alábbi termékcsoportokra klikkelve szűrhet egy-egy adott kategóriára, így könnyebben megtalálja a keresett ASUS terméket.
Rendezés: Oldalanként: