Termékeink

Mastercard Ismertető

Tájékoztató a MasterCard® Mobile fizetési módról
Mi a MasterCard Mobile?

A MasterCard Mobile fizetés lehetőségét webáruházunkban az FHB Bank Zrt. biztosítja. A MasterCard® Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amely segítségével a Kártyabirtokosok meglévő MasterCard® vagy CVC kóddal ellátott Maestro® Bankkártyá(i)hoz tartozó bankszámlájuk/ hitelkeretük terhére mobiltelefon használatával fizetethetnek. A MasterCard® Mobile Szolgáltatás különleges biztonságot nyújt a vásárlónak, mert
 • a vásárlónak fizetéskor nem kell megadnia bankkártya számát,
 • a vásárló minden fizetést a mobiltelefonján hagy jóvá.

Mit kell tenni a MasterCard® Mobile Magyarország szolgáltatás igénybevételéhez?

 • Töltse le a MasterCard® Mobile Alkalmazást a megfelelő alkalmazás-áruházból (Apple Store, Android Market, Windows Marketplace)
 • Regisztrálja a MasterCard® Mobile Alkalmazást egy SMS-ben kapott regisztrációs kódot segítségével, illetve adja meg az mPIN kódot, melyet a fizetések megerősítéséhez szeretne használni
 • Regisztrálja MasterCard® vagy CVC kóddal ellátott Maestro® típusú bankkártyáját a MasterCard® Mobile Alkalmazásban bankkártya adatai megadásával. A regisztráció során fogadja el a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.
 • Ezt követően a megadott Bankkártyájához tartozó bankszámla/ hitelkeret egy egyszeri 99 Ft-os regisztrációs díjjal kerül terhelésre.
 • A regisztrált bankkártya használatbavételéhez szükséges aktiváló kódot a regisztrált bankkártyájához tartozó bankszámlakivonaton (vagy internetbankon) nézheti meg, a regisztrációs díj terhelésének közlemény rovatában.
 • Aktiválja MasterCard® Mobile Alkalmazásban a regisztrált bankkártyáját az aktiváló kód megadásával.

Hogyan fizethetek a mobilommal?

 1. A fizetés során írja be a megfelelő mezőbe telefonszámát vagy MasterCard® Mobile Azonosítóját. MasterCard Mobile Azonosítóját mobiltelefonján a MasterCard Mobile alkalmazáson belül nézheti meg.
 2. Hamarosan a fizetés adatait tartalmazó üzenetet kap a mobiltelefonjára, melyet a MasterCard® Mobile Alkalmazás segítségével olvashat el. Az üzenetben szerepel az Elfogadó neve, a fizetendő összeg, és a fizetési határidő.
 3. A MasterCard Mobile Alkalmazás segítségével válassza ki valamely a MasterCard® Mobile Alkalmazásban regisztrált Bankkártyáját, és adja meg mPIN-jét. Ezzel hagyja jóvá a fizetést.
 4. A fizetés eredményéről üzenetet kap mobiltelefonjára.

A T-Mobile és a Telenor ügyfelei a szolgáltatást hagyományos telefonokon is igénybe vehetik a mobilszolgálatójuktól igényelt speciális SIM kártya segítségével. A részletes tájékoztatásért keresse föl a www.mastercard.hu/mobile vagy a www.fhb.hu/mobile oldalt.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!