Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Gyártók / Brother

Brother

Brother

Brother

Az 1908-ban alapított japán, Nagoya-i központú Brother napjainkra nemzetközi méreteket ölt, valamint irodatechnikai berendezéseivel meghatározó alakja a hazai IT piacnak. A Brother 28 országban működik és több mint 100 országban forgalmazza sikerrel termékeit.

A Bluechip webáruház a Brother termékek hivatalos magyarországi forgalmazója. A Brother célja, hogy mind a felhasználók, mind a partnereink körében megtartsák és erősítsék azt a kialakult tapasztalatot és pozitív benyomást, miszerint a Brother márkanév megbízhatóságot és hozzáadott értéket képvisel korunk IT világában.

A kiemelkedő értékek megteremtéséhez és átadásához mindig egy lépéssel előbb terveznek. A Brother Csoport szlogenje kifejezi nagyfokú elköteleződésünket ügyfeleik iránt: „At your side.”, az Ön szolgálatában. Termékeivel és szolgáltatásaival a Brother Csoport az „At your side” szellemiségében a múltban és a jövőben is, az egész világon ügyfelei mellett áll, és támogatja őket mindennapi és üzleti életük során egyaránt.

Az alábbi termékcsoportokra klikkelve szűrhet egy-egy adott kategóriára, így könnyebben megtalálja a keresett Brother terméket.
Rendezés: Oldalanként: