Termékeink

Ajánlataink


Processzorhűtő
Xilence M704
 • - Zajszint: kb. 18-32,5 dB
 • - Kompatibilis foglalatok: LGA-1150, LGA-1151, LGA-1155, LGA-1156, LGA-1200, LGA-2011, LGA-2066, Socket AM2, Socket AM2+, Socket AM3, Socket AM3+, Socket AM4, Socket FM1, Socket FM2, Socket FM2+
11 690 Ft
Hálózati kártya
TP-Link UE306 USB 3.0 Gigabit Ethernet adapter
 • - Csatlakozó: USB 3.1 (3.2) Gen1 (3.0)
 • - Sebesség: 10/100/1000 Mb/s
5 390 Ft
Multifunkciós készülék
Canon PIXMA MG3650S piros
 • - Típus: Tintasugaras
 • - Csatlakozás: USB, Wi-Fi
31 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / NAS / hálózati adattár / ASUSTOR Flashstor FS6706T

Gyártói cikkszám: 90-FS6706T00-MD30

NAS / hálózati adattár

ASUSTOR Flashstor FS6706T

graystargraystargraystargraystargraystar

- Hálózati csatoló max sebessége: 2,5 GbE


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
225 900 Ft
nettó: 177 874 Ft

darabot

43


1. Nem hosszabb és nem szélesebb, mint egy A4-es méretű papírlap
2. Az SSD-k nem olyan érzékenyek, mint a merevlemezek
3. Rendkívül gyorsak minden helyzetben

Az Ön adatai - Önnel az úton

Az archiválás és a befejezetlen nyers tartalom a leggyakoribb tárolási problémák közé tartozik, amelyekkel a tartalomkészítők találkoznak, amikor Macen dolgoznak. A Final Cut Pro könyvtárak gyorsan és ellenőrizhetetlenül megnőhetnek. A tartalomkészítők gyakran fordulnak külső USB-meghajtókhoz a Final Cut Pro anyagainak tárolására. Mac használatakor, különösen az olyan hordozható Maceknél, mint a MacBook Pro, a külső meghajtókat gyakran csatlakoztatják és szétkapcsolják, ami a port elhasználódásához vezethet. A külső meghajtók azért is kényelmetlenek, mert a fájlokat nem lehet kényelmesen megosztani a munkatársakkal vagy munkatársakkal, és a külső meghajtók olyan módon sérülhetnek, ahogyan egy NAS nem. A NAS helyhez kötött marad, miközben digitálisan elérhetővé teszi a fájlokat, míg a külső meghajtó hordozható, ami növeli a leejtés, kiömlés vagy más típusú sérülések kockázatát.

Játékok tárolása iSCSI meghajtón

A NAS hatalmas kapacitása segít a számítógép tárolóhelyének bővítésében. A modern operációs rendszerek szerint az iSCSI-meghajtók helyi meghajtóként jelennek meg, és olyan programok is telepíthetők, amelyek hálózati megosztásokra nem telepíthetők. Ez lehetővé teszi bizonyos játékok lejátszását a NAS-ról, ha azok nem futtathatók hálózati megosztáson.

Hatékony és gyors

A 10 nm-es négymagos Intel Celeron N5105 processzor akár 2,9 GHz-es sebességet is biztosít. A teljesítmény akár 31%-kal nagyobb, mint az előző generációé, így hatékony csomagban maximális sebességet biztosít a munkafolyamatokhoz.

Az SSD-k hűtése

A csendes ventilátor és a hatékony légcsatorna-kialakítás gyors hőelvezetést biztosít, hogy az SSD-k megkapják a szükséges hűtést.

Roon Server és S/PDIF

A Flashstor sorozat S/PDIF TOSLINK-on keresztül is elérhető. Élvezze a kiváló minőségű S/PDIF hangzást a Roon vagy a High-Res Playerrel kombinálva a páratlan hangélményért.

A Hi-Res Player egy harmadik féltől származó zenelejátszó az ASUSTOR NAS eszközökhöz. A Hi-Res Player támogatja a legelterjedtebb médiaformátumok széles skáláját, beleértve az MP3 zeneszámokat is, miközben támogatja a nagy felbontású DSD és a veszteségmentes formátumokat is a páratlan zenelejátszási élmény érdekében.


Használja a Roon Server-t Windows, Mac, iOS és Android eszközökkel a NAS-on tárolt zenék Sonos, AirPlay és Roon Ready eszközökre történő streameléséhez.

Hatékony és csendes

A Flashstor hűvösen, csendben és hatékonyan tartja SSD-it és NAS-ait. Üresjáratban a Flashstor csak 18,7 decibel hangot bocsát ki. Miközben halkan elvezeti a hőt, a Flashstor megkönnyíti, hogy zajzavar nélkül a tartalom létrehozására és fogyasztására összpontosíthasson.

Hatékony és csendes

A Flashstor esztétikája nem csak a megjelenést szolgálja, hanem úgy tervezték, hogy hatékony hűtést biztosítson, hogy az alkatrészek maximális sebességgel működjenek.
A sebesség még sosem nézett ki ilyen jól
Energiaköltségek megtakarítása a Flashstorral

A Flashstor hatékony kialakítása és az M.2 NVMe meghajtók támogatása alacsonyabb energiafelhasználást biztosít. A Flashstor NAS az ADM-mel és annak erőteljes energiatakarékossági funkcióival együtt biztosítja a maximális hatékonyságot.

WOL/WOW

A távirányítóhoz hasonlóan a NAS be- és kikapcsolható, illetve alvó üzemmódba helyezhető, hogy az adatok bármikor könnyen elérhetők legyenek, miközben csökkenti az áramfogyasztási költségeket és energiát takarít meg.

Power Scheduling

A leghatékonyabb módja a NAS használatának, ha kikapcsolja a NAS-t, amikor nincs használatban. Hagyja pihenni a NAS-t, amikor alszik, vagy távol van otthonról/irodából. Az ADM energiaellátás ütemezési funkciói lehetővé teszik a NAS leállításának, indításának és hibernálásának ütemezését, így az energiatakarékosság egyszerű és hatékony.

Minden eddiginél hatékonyabb

Könnyedén átkódolja a 10 bites 4K H.265 médiát hardveres dekódolással, hihetetlenül sima videólejátszással a LooksGoodban a 4K élvezetének teljessége érdekében.

Élő közvetítési eszköz

ASUSTOR Live Saját streaming- és biztonsági mentésközpontja a YouTube és a Twitch számára.


Az otthoni multimédiaközpont létrehozása

Élvezze az ASUSTOR NAS segítségével az igény szerinti digitális szórakoztatást. Az ASUSTOR's App Central segítségével további multimédia szerver alkalmazásokat telepíthet, mint például az UPnP Media Server és az OwnTone, így a NAS képes multimédiás tartalmak streamelésére számítógépekre, TV-készülékekre és mobil eszközökre.
SoundsGood
+
AiMusic
Photo Gallery 3
+
AiFoto 3
LooksGood
+
AiVideos

Photo Gallery 3 + AiFoto 3

A teljesen új Photo Gallery 3 és AiFoto 3 megújult, és számos új funkciót kínál, hogy a fényképek szervezése minden eddiginél könnyebb legyen. A Photo Gallery 3 új funkciói közé tartozik többek között az egyéni mappaválasztás, az idővonalak, az intelligens albumok, a deduplikáció és az új fotómódok. Könnyedén felnagyíthatja a fényképeket akár kétszeres méretükre, lejátszhat dalokat a diavetítéseken, a teljesítményjavítások és a testreszabott megosztási linkek még jobb fotómegjelenítési és megosztási élményt nyújtanak.

Kívül-belül védett

Az ASUSTOR NAS segítségével megvédheti adatait az elvesztéstől, sérülésektől és támadásoktól. Egy ASUSTOR NAS jobban védett a Linux-alapú ADM futtatásával, a beépített tűzfal alkalmazásával, a ClamAV Antivirus, a MyArchive és az ADM különböző biztonsági mentési eszközei még jobban védik a zsarolóprogramokat.

Hálózati támadás elleni védelem

Tűzfal
ADM Defender
Cloud Backup Center offsite biztonsági mentések

Biztonságos adatátvitel

VPN kapcsolat
SSL tanúsítvány kapcsolat
Automatikus kijelentkezés

Belső adatok

AES-256 mappatitkosítás
Antivírus szoftver

Hozzáférés-ellenőrzés

Fájl/mappa/alkalmazás elszigetelése
2 lépéses ellenőrzés
Wake-on-LAN (WOL)
Wake-on-WAN (WAN)

Átfogó felügyeleti rendszer

Az ASUSTOR NAS optimális megbízhatóságot biztosít az otthoni és kisvállalati felhasználók számára, akik felügyeleti rendszert szeretnének létrehozni. Négy ingyenes kameracsatornát kínál, így rendkívül költséghatékony felügyeleti megoldást jelent azok számára, akik meg akarják védeni otthonukat vagy kisvállalkozásukat. Az ASUSTOR minden egyes NAS-nak biztosítja a több kamerával való bővítés lehetőségét a nagyobb igényekkel rendelkezők számára. Akár 44 kameracsatorna is megvásárolható a kamera licencek révén. A Surveillance Center és a hozzá tartozó AiSecure mobilalkalmazás telepítése után streamelje az élő felügyeleti képeket gyakorlatilag bármilyen internetkapcsolattal rendelkező Android vagy iOS okostelefonra, hogy bárhonnan, akár bentről, akár kintről szemmel tarthassa legértékesebb eszközeit.
Vásárolható kamera licencek Kompatibilis a fényképezőgépek széles választékával

Pillanatkép központ

A Snapshot Center egy új funkció az ASUSTOR NAS-eszközök számára, amely a Btrfs és iSCSI kötetek segítségével pillanatfelvételeket készít a NAS-on belüli információkról. A Snapshot Center akár 256 pillanatképet is támogat egy kötetről, és ötpercenként végezhető, így olyan biztonsági mentés jön létre, amely könnyen visszaállítható, ha az adatok megsérülnek vagy elvesznek.
A MyArchive mostantól támogatja a Btrfs és a pillanatfelvételeket. A Btrfs for MyArchive támogatja a pillanatfelvételeket és a verziótörténetet, hogy védelmet nyújtson a véletlen törlések vagy módosítások ellen.

DataSync Center

A DataSync Center több felhőszolgáltatást egyesít egyetlen alkalmazásban. A DataSync Center többek között a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive és a Yandex szolgáltatásait tartalmazza, és támogatja a többfeladatos munkavégzést, valamint a több fiókot. Ellenőrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline is megőrizheti adatait, így adatai védettek maradnak.

Cloud Backup Center

A Cloud Backup Center támogatja a különböző üzleti felhőszolgáltatásokat, többek között az Amazon S3, Backblaze B2, Baidu Cloud, IBM Cloud, Rackspace Cloud Files, Microsoft Azure Blob Storage , Alibaba Cloud, Google Cloud Storage, Box, hicloud S3, Lyve Cloud, SFTP és WebDAV. Ellenőrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline tartja adatait, így adatai védettek maradnak.

Portainer - Egyszerű Docker telepítések

Még több lehetőség az ADM számára a Portainer for Docker image-ekkel. A több ezer kép segítségével a Portainer minden eddiginél többféle programtípust tud letölteni és telepíteni. A Portainer hihetetlenül felhasználóbarát, és grafikus felületet alkalmaz, hogy a Docker-képek telepítése minden eddiginél egyszerűbb legyen.

Dr. ASUSTOR

Az ASUSTOR holisztikus megoldást kínál az adatok védelmére a különböző fenyegetésekkel szemben a Dr. ASUSTOR segítségével. A Dr. ASUSTOR segít megvédeni adatait a különböző fenyegetésekkel szemben, többek között a zsarolóprogram-támadásokkal szemben.

Mobil alkalmazások

Az ASUSTOR exkluzív EZ Connect technológiája lehetővé teszi, hogy mobil eszközével bárhonnan csatlakozhasson NAS-ához, hogy hozzáférhessen fájljaihoz és megoszthassa azokat. Az ASUSTOR mobilalkalmazások jelszavas zárfunkciókat biztosítanak a magánélet és az adatok védelme érdekében. A még nagyobb biztonság érdekében HTTPS-kapcsolatokat is igénybe vehet.

App Central

Engedje szabadjára az ASUSTOR NAS-ban rejlő korlátlan lehetőségeket. A minden ASUSTOR NAS eszközzel előre telepített alkalmazások csak a kezdet. Kényelmesen böngészhet és letölthet minden olyan alkalmazást, amely felkeltette érdeklődését az App Centralból. Akár az üzleti élet, akár a webhelykészítés vagy akár a digitális otthoni szórakoztatás iránt érdeklődik, az App Central gondoskodik az Ön számára. A több mint 200 egyedi alkalmazással az App Central az alkalmazások határtalan választékát kínálja, amelyre szüksége van digitális életstílusa igényeinek kielégítéséhez. Fedezze fel az ASUSTOR NAS-eszközökben rejlő korlátlan lehetőségeket, miközben személyre szabott NAS-eszközt hoz létre magának.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

ASUSTOR Flashstor FS6706T ASUSTOR Flashstor FS6706T
GyártóAsus
KivitelDesktop
ProcesszorCeleron N5 105
RAM4 GB
M.2 SSD helyek száma6 db
Hálózati csatoló max sebessége2,5 GbE
HDMI1 db
IP kamera támogatásNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

SEAGATE Barracuda 4TB 2,5" Merevlemez Merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
47 901 Ft
SEAGATE Exos 7E10 SATA 4TB 7200rpm 256MB cache 512 Szerver merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
71 900 Ft
Seagate Barracuda 8TB SATA-III 256MB CACHE Merevlemez
 • - Kapacitás: 8000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
52 901 Ft

Hasonló termékeink


NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home 8TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
118 900 Ft
NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home 3TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
85 900 Ft
NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home 4TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
86 900 Ft

Ajánlott termékeink


Merevlemez
Seagate IronWolf 3TB
 • - Kapacitás: 3000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
50 900 Ft
Szerver merevlemez
WD Ultrastar DC HC550 18TB SATA SE
 • - Kapacitás: 18000 GB
 • - Cache memória: 512 MB
152 900 Ft
Merevlemez
Seagate IronWolf 6TB 5400rpm 256MB
 • - Kapacitás: 6000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
68 210 Ft

Ajánlataink


Tintapatron
Canon PG-540 / CL-541 Multi csomag
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: magenta (bíbor)
18 490 Ft
Tintapatron
Epson T9661 XXL Fekete tinta
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: fekete
182 900 Ft
Kábel
Delock SATA egyenes/egyenes csatlakozó 30cm
 • - Csatlakozó típus: SATA
 • - Méret: 0,3 m
1 590 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!