Termékeink

Ajánlataink


Optikai meghajtó
Asus BC-12D2HT Blu-Ray fekete
 • - Szoftver: Cyberlink Power2Go 8
 • - Csatoló felület: SATA
36 900 Ft
Monitor
LG 35BN77CP-B 35" UWQHD UltraWide ívelt monitor
 • - Panel típusa: VA
 • - Kijelző méret: 35 "
196 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Szoftver / Irodai szoftver / Corel VideoStudio Ultimate 2019

Gyártói cikkszám: VS2019UMLMBEU

Irodai szoftver

Corel VideoStudio Ultimate 2019

graystargraystargraystargraystargraystar

- Kiszerelés: Dobozos
- Nyelv: Angol


Professzionális videószerkesztés megfizethető áron


Áttekintés


Készíts gyorsabban, könnyebben videókat! A Corel VideoStudio Ultimate a 64 bites technológiával időt takarít meg, minden eddiginél gyorsabb renderelést biztosít, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal, valamint az exkluzív minőségű, videószerkesztési eszközöket tartalmazó Special FX csomaggal.

A VideoStudio Ultimate minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, ráadásul számos bónusz szolgáltatást is találhatunk csomagban, mint például videóstabilizációs eszközöket, képkorrekciós eljárásokat és broadcast minőségű feliratokat, animációkat és grafikákat. Akár mozis színvonalú hatásokat a lenyűgöző képi hatásokkal, hangeffektusokkal és átmenetekkel. Akár 3D-s filmet is készíthetünk! A vágás és a renderelés hihetetlen gyors az AVCHD technológiának köszönhetően. A kész videók megoszthatók a YouTube-on, a Vimeo-n, Blu-ray-n, AVCHD lemezen, iPaden, és rengeteg más eszközön, illetve formátumban is.

Funkciók


Digitális fényelés A készülő filmek hangulatát és megjelenését beállíthatjuk a rendelkezésre álló, nagy teljesítményű színkorrekciós és módosító eszközökkel. Könnyedén beállíthatjuk a színeket, és módosíthatjuk a szaturációt és a fényességet egy adott színhez viszonyítva. Az egyes színeket HSL színmodell, görbék, hullámforma, LUT és egyéb szempontok szerint korrigálhatjuk.

Dinamikus osztott képernyő sablon készítés Az osztott képernyő funkció segítségével egy időben egyszerre több jelenetet is megjeleníthetünk a képernyőn. A rendelkezésre álló keretekkel és kulcskockák alkalmazásával saját sablonokat hozhatunk létre az osztott képernyőknek. A megjelenített videókhoz külön effeket, formát és egyéb paramétert rendelhetünk. A lehetőségek tárháza végtelen.

Osztott képernyős videók Az új Split Screen videó sablonokkal egyszerre és párhuzamosan több videót is megmutathatunk. Egyszerűen csak ragadjuk meg és dobjuk be az idővonalra a legjobb promó videóinkat vagy egy családi kirándulás emlékeit, és már kész is a látványos és profi kisfilm. Ha többet szeretnénk, arra is van lehetőség, hogy saját osztott képernyős sablonokat hozzunk létre a Template Creator felületén.

Többkamerás szerkesztés A Multi-Camera Editor-ral egy történet minden oldalát megmutathatjuk. Könnyedén szerkeszthetjük egyszerre több kamerából jövő felvételek sorozatát. A felvételeket az Audio syncing-gel, jelölőkkel, vagy manuálisan hozhatjuk szinkronban. Egyszerre akár hat kamerával is dolgozhatunk.

Stop Motion animáció Csatlakoztassuk a kameránkat a számítógépünkhöz, és készítsünk stop animációt képkockáról képkockára. A jobb animációk kidolgozása érdekében külön támogatást kaptak a Canon és a Nikon kamerák, ráadásul a rögzítés beállításait automatizálhatjuk.

Sáv átlátszóság Emeljük ki videónk legjobb pillanatait az új Track Transparency funkcióval, amivel könnyedén szabályozhatjuk a sávok átlátszóságát, így egyszerre több klipet is megmutathatunk. Szabályozhatjuk az előtűnés és az elhalványodás mértékét, és kontrollálhatjuk az egymásra helyezett rétegek megjelenését.

Módosítható mozgás Beállíthatjuk a grafikai elemek, feliratok, objektumok és videók mozgását. Tökéletes módszer arra az esetre, ha dinamikus videókat szeretnénk készíteni kép-a-képben hatás segítségével. A létrehozott mozdulatsorozatok elmenthetők későbbi használatra is.

Szűrők és effektusok Több száz effekt, animált felirat és átmenet áll a rendelkezésünkre a tökéletes látvány kialakítása érdekében. Kép-a-képben effekteket, átfedéseket és látványos hatásokat érhetünk el a rendelkezésre álló effektusokkal és szűrőkkel.

NewBlue Video Essentials V Professzionális szintű eredményeket érhetünk el minimális erőfeszítés mellett a NewBlue effektparkjával. Több más mellett selective focus, háttérgenerátor, selective color, profi színkorrektor effekt áll rendelkezésünkre.

Motion Tracking Jelöljünk ki mozgó objektumokat a képen, és kössük őket más elemekhez, mint például szöveg vagy grafika. Gondolatbuborékot rajzolhatunk egy sétáló alak feje fölé, de kikockázhatunk mozgó arcokat, vagy rendszámtáblákat is.

Észrevétlen átmenetek Az egyes jelenetek közötti átmenetekkel (scrollozás, nagyítás, suhanás, stb.) dinamikussá és izgalmassá tehetjük a készülő filmünket. A hasonló színek és objektumok egymáshoz igazításával művészi hatásokat érhetünk el. Számos előre elkészített átmenet közül választhatunk, de mi magunk is létrehozhatunk újakat.

Morph átmenet A Morph átmenet segítségével úgy fűzhetünk összes egy-egy felvételt, hogy az átmenet szinte észrevétlen lesz. Csak jelöljük ki a megfelelő alakzatokat, a többit pedig bízzuk a VideoStudio-ra.

Zöld vászon / chroma key A Green Screen effekttel meghatározhatjuk, hogy hogyan jelenjenek meg a zöld vászon előtti objektumok. A videó maszkolással pedig könnyedén lecserélhetünk egy adott hátteret egy másikra.

Videók exportálása transzparens háttérrel Az általunk készített grafikákat, feliratokat és animációkat háttér nélkül is exportálhatjuk az új alfa csatorna használatával. Az ilyen videókat .MOV formátumú fájlként használhatjuk alfa csatornával együtt.

Lencsekorrekciós eszközök Távolítsuk el a széles látószögű és a az akciókamerákkal rögzített felvételekről az esetleges torzulásokat és halszem effektusokat. A GoPro kamerák számára saját beállítások állnak a rendelkezésre, amiket a jobb eredmény érdekében tovább finomíthatunk a beállítások módosításával.

Slow és fast motion Játszunk egy kicsit a sebességgel a Time Remapping eszköz segítségével, és kedvünk szerint gyorsítsuk vagy lassítsuk a felvételeket. Arra is van mód, hogy kimerevítsük a képet egy-egy látványosabb pillanatnál, sőt megismételhetünk jeleneteket is.

Minden ismert formátum A VideoStudio gyakorlatilag bármilyen formátumot képes megnyitni. A kamerákon, mobiltelefonok tárolt felvételek is minden gond nélkül megnyithatók és szerkeszthetők.

Okos proxy szerkesztés Akkor se fog fájni a fejünk, ha nagy méretű és nagy felbontású felvételekkel kell dolgoznunk. A Smart Proxy technológiának köszönhetően a szerkesztéshez az eredeti fájlok alacsonyabb felbontású verzióját bocsájtja a rendelkezésünkre a VideoStudio, de a végeredmény természetesen az eredeti minőségben fog tündökölni.

Normalizálás A különböző forrásokból érkező hanganyagok hangerejét egységes szintre hozhatjuk a Normalize funkcióval, így jelentősen egyszerűbb válik a kiegyensúlyozott mixek létrehozása.

Tisztább hangzás A tökéletes hangzás érdekében hozzuk egyensúlyba a párbeszédet, a narrációt és a háttérzajt. Az új Audio Ducking eszközzel a VideoStudio Ultimate arra is képes, hogy elkülönítse a narrációt a háttérzajtól, és arra, hogy az utóbbit halkabbra vegye. A Ducking Level és a Sensitivity opciókkal tovább finomíthatjuk a végleges hangzást.

Jogdíj mentes zenei könyvtár A ScoreFitter zenei könyvtáron keresztül több száz szabadon felhasználható hanganyaghoz férhetünk hozzá. Csak dobjuk be a felhasználni kívánt zenét az idővonalra, a hossza automatikusan igazodni fog a videóéhoz.

Szerkesztés A VideoStudio Ultimate minden olyan eszközt biztosít, amik a HD videók szerkesztéséhez kellhetnek. A szoftver szinte bármilyen kamerát képes felismerni, fejlett képkorrekciós eljárásokkal rendelkezik, az effekteket pedig real-time is megtekinthetjük a vágás során.

Sablonkönyvtár Egy sablont közvetlenül a könyvtárból is ráhúzhatunk az idővonalra, így azonnal munkához láthatunk, de akár készíthetünk saját sablonokat is.

Korrekciók egyetlen kattintással A rendelkezésre álló szűrőkkel feljavíthatjuk a felvételek színeit. A beállítások finomításához és a megkívánt megjelenés kialakításához külön panel áll a rendelkezésünkre.

360 fokos videók szerkesztése Tegyünk egy kört a 360 fokos videók szerkesztésére szolgáló eszközkészlettel, amivel gond nélkül szerkeszthetjük az ilyen technológiával készült anyagokat. Még arra is lehetőség van, hogy exportálás előtt megnézzük a kész videókat egy speciális lejátszóban.

360 fokos videók konvertálása A 360 fokos videókat a megfelelő szög beállítása után átkonvertálhatjuk sztenderd videó formátumba is, így lejátszhatjuk őket TV-n vagy megnyithatjuk hagyományos videó lejátszó szoftverben is.

360 fokos videók exportálása A kész videókat exportálhatjuk VR headsetek részére is, de feltölthetjük őket a YouTube-ra, a Facebookra és a Vimeo 360-ra is.

Megosztás A videókat közvetlenül a VideoStudio-ból is feltölthetjük a YouTube-ra, a Facebookra, a Vimeo-ra és a Flickrre.

DVD írás A rendelkezésre álló sablonokkal komplett DVD-ket szerkeszthetünk, fejezetekkel és menükkel. A fejezetek elválasztására szolgáló pontokat közvetlenül az idővonalon is elhelyezhetjük.

Mobilkészülékek támogatása A filmeket feltölthetjük iOS és Android kompatibilis eszközökre, de akár konzolokra is. Egyaránt támogatott a vertikális és a horizontális videók exportálása.

Képernyő rögzítés Egy könnyen kezelhető felhasználói felületen keresztül rögzíthetünk bármilyen, a monitorunkon megjelenő tartalmat, például prezentációkat, oktatóanyagokat, vagy termékbemutatókat.

FastFlick Movie Maker Az új FastFlick funkció segítségével három lépés alatt készíthetünk csodálatos minőségű filmeket és diavetítéseket, amiket megoszthatunk akár a Facebookon, a YouTube-on, a Flickren, vagy a Vimeo-n.

VideoStudio MyDVD Egy egyszerűbb módja a DVD-k, AVCHD-k és Blu-ray lemezek készítésének. Több mint 100 előre elkészített sablon áll a rendelkezésünkre menükkel, almenükkel és chapterekkel ahhoz, hogy professzionális megjelenésű tartalmakat készíthessünk.

NewBlue Titler Pro 5 Gyakoroljunk teljes kontrollt a feliratok kezelése felett, és hozzunk létre velük hatásos megjelenésű videókat.

Boris Title Studio Professzionális megjelenésű, a hírműsorokból ismerős feliratokat és kiváló minőségű animációkat hozhatunk létre a Boris Title Studio-val. Pontosan meghatározhatjuk a 2D-s és a 3D-s feliratok megjelenést és stílusát.

ProDAD videó átfedések Több mint 400 csodálatos átfedés effektus áll a rendelkezésünkre az átmenetek és az egyéb hatások létrehozásához. A proDAD Adorage csomagban mindenre találunk megoldást.

Effekt csomagok Az előbb felsoroltak mellett az alábbi csomagokat is megtaláljuk a VideoStudio Ultimate-ben: NewBlue FX Video Essentials VII, proDAD Mercalli SE, Boris Graffiti 7 Titles, NewBlue FX Essentials IV, proDAD VitaScene LE, proDAD Handscript Animation, NewBlue FX Motion Effects, NewBlue FX ColorFast, ProDAD RotoPen és NewBlue Background Generator.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Corel VideoStudio Ultimate 2019
GyártóCorel
KiszerelésDobozos
NyelvAngol
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

Ehhez a termékhez nem tartozik hitelkalkulátor!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 Komplett rendszer
 • - Kivitel: Zárt rendszerű (gyárilag összeszerelt)
56 900 Ft
Konica Minolta DR-110/DR-120 dobegység Dob
 • - Típus: Dob
 • - Szín: fekete
60 900 Ft
Delock USB 2.0 Type-C - micro-B FPC PD 3A lapos Kábel
 • - Csatlakozó típus: USB 2.0 Type-C
 • - Méret: 0.135 m
3 691 Ft

Hasonló termékeink


Irodai szoftver
Microsoft Office Home & Student 2021 - 1 PC/MAC -
 • - Kiszerelés: Dobozos
 • - Nyelv: Angol
64 900 Ft
Irodai szoftver
CANON IRIScan Readiris PDF 22 Business - 1lic Win
 • - Kiszerelés: Dobozos
 • - Nyelv: Angol
75 900 Ft
Irodai szoftver
CANON IRIScan Readiris PDF 22 Standard - 1lic Win
 • - Kiszerelés: Dobozos
 • - Nyelv: Angol
48 900 Ft

Ajánlataink


Tápegység
Thermaltake Smart BM1 500W 80+ Bronze
 • - Teljesítmény: 500 W
 • - Kábelezés: Félmoduláris
34 900 Ft
Szerver memória
Dell DDR4 RDIMM 3200MHz 2Rx8 32GB
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
109 899 Ft

Ajánlataink


Fejhallgató
EDIFIER W820NB fekete
 • - Csatlakozó: vezeték nélküli (Bluetooth)
 • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
23 000 Ft
KVM switch
Aten US434 Periféria megosztó kapcsoló
 • - Csatlakozó: USB 3.0
 • - Kezelhető eszközök száma: 4 db
29 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!