Termékeink

Ajánlataink


Tintapatron
Brother LC3235XLC ciánkék
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: ciánkék
14 889 Ft
Rendszerhűtő
Sharkoon Shark Blades PWM RGB 120mm
 • - Zajszint: 24.8 dB
 • - Ventilátor méret: 12 cm
5 591 Ft
Ön itt van: Bluechip / Mobil eszközök / Hordozható erőmű / EcoFlow Delta Pro

Gyártói cikkszám: DELTAPRO-1600W-EU

Hordozható erőmű

EcoFlow Delta Pro

redstarredstarredstarredstarredstar 5 1 értékelő
Utoljára értékelte: AntalMegrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
959 890 Ft
nettó: 755 819 Ft

darabot

3941


A DELTA Pro hordozható otthoni akkumulátor 3,6 kWh kapacitással rendelkezik, amely egészen 25 kWh-ig bővíthető. A Smart Home Panelen keresztül közvetlenül integrálhatja otthoni áramköreibe. Ideális megoldás otthoni vésztartaléknak.

Tápláljon szinte bármit. A DELTA Pro vezet az iparágban, ha váltóáramú kimenetről van szó. A 3600 W-tal táplálhat nagy teljesítményű készülékeket, például szárítókat, légkondicionáló egységeket, stb.. Még több teljesítményre van szüksége? Párosítson össze két egységet, hogy a Smart Home Panel segítségével elérje a hatalmas 7200W-ot.

Bővíthető ökoszisztéma A DELTA Pro több mint egy hordozható erőmű. Bővíthető extra akkumulátorokkal, Smart Generátorokkal és akár a Smart Home Panellel is. Irányítsa mindezt a DELTA Pro távirányítóval vagy a telefonján keresztül az EcoFlow alkalmazással.

A világ leggyorsabban tölthető hordozható erőműve, a DELTA Pro 6-féle módon tölthető fel. Ez az első, amely egy EV állomásról is tölthető, sőt, a módszerek kombinálásával akár Multicharge (többszörös töltésre is képes), így gyors, 6500 W-os töltést érhet el. Ez az iparági aranyszabvány.

Bemutatjuk a világ első hordozható otthoni akkumulátorát, amely bővíthető ökoszisztémát kínál az otthoni tartalékoláshoz, intelligens energiagazdálkodáshoz, alacsonyabb energiaszámlákhoz és még sok máshoz. Az EcoFlow DELTA Pro a következő ugrás a hordozható energiaellátási technológiában, amely energiabiztonságot és függetlenséget kínál Önnek, bárhol is legyen.


Bővíthető kapacitásSzinte bármit táplálhat (3600W-7200W teljesítmény)A világ leggyorsabb töltése (MultiCharge 6500W)Otthoni integráció

Erő minden helyzetre.

A DELTA Pro 25 kWh kapacitású áramellátást is nyújthat, az akár napokig tartó extrém áramszünetekhez, így ön minden helyzetre biztosítva van. Ez az iparág aranyszabványa.


Az összes szükséges váltakozó áramú kimenet.

Egyetlen DELTA Pro egység 3600 W váltakozóáramú kimenettel rendelkezik, amely az X-Boost technológiával 4500 W-ra bővíthető. Táplálja a nagy igénybevételű eszközök 99,99%-át otthon, a szabadban vagy a munkahelyen. A Smart Home Panel segítségével akár két egységet is párosíthat, hogy elérje a 7200W-ot.


A világ leggyorsabban töltő hordozható erőműve.

A MultiCharge 6500 W-os teljesítményével rekordot döntő sebességet biztosít. A 6500 W eléréséhez ezeket a töltési módokat választhatja.

 • 1600 W napelemről
 • 2900 W konnektorról
 • 3400 W Smart Home Panelről
 • 3400 W elektromosautó-töltőről
 • 1700 W okos generátorról

6500 W eléréséhez a DELTA Pro-t csatlakoztatni kell egy DELTA Pro Smart Extra Batteryhez


Teljesen feltöltődik 1,9 óra alatt.

Az EcoFlow X-Stream töltési technológiája nem csak gyors, de biztonságos is. Az akkumulátor-kezelő rendszer gondoskodik a biztonságról és a hosszú élettartamról, miközben a DELTA Pro-t teljesen feltöltheti egy szabványos hálózati konnektorról 1,9 óra alatt.


Töltse fel világszerte több ezer elektromosautótöltő-állomáson.

Hordozható erőművet most először tölthet fel világszerte több ezer elektromosautótöltő-állomáson. Ez az egyedülálló töltési módszer akár 3000 W-os gyorstöltést is biztosít útközben.


Váljon megújulóvá az 1600 W-os napelemes töltéssel.

Az EcoFlow napelemes termékcsaládja költséghatékony megújuló energiaforrást biztosít Önnek az állandó áramellátáshoz. A napenergia segítségével mindössze 2,8-5,6 óra alatt töltheti fel a DELTA Pro-t, amely széles, 11-150 V közötti feszültségtartományban működik, így kompatibilis a harmadik féltől származó, MC4 csatlakozóval rendelkező napelemek 90%-ával. Ha pedig az időjárás kiszámíthatatlanná válik, az intelligens maximális teljesítménypont-követés (Maximum Power Point Tracking - MPPT) automatikusan beállítja, így a napenergia-termelését a nap bármely szakában maximalizálja.


Biztosítsa a vészhelyzeti tartalék energiát az EcoFlow okos generátorral.

Az EcoFlow Smart Generator vészhelyzeti opcióként szolgál, amely integrálható a DELTA Pro ökoszisztémájába. Automatikusan elindul, amikor a DELTA Pro alacsony töltöttségi szintre kerül, újratölti a DELTA Pro-t, és magától leállítja a motort, amint a DELTA Pro teljesen feltöltődött. A hagyományos dízelgenerátorokhoz képest az EcoFlow Smart Generator kevesebb energiaveszteséget, gyorsabb töltést és nagyobb hatékonyságot biztosít.


Akkumulátor ami évekig tart.

A DELTA Pro vadonatúj, 6500 ciklusos LFP (lítium-vas-foszfát) akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy évekig használhatja, mielőtt a készülék eléri az eredeti kapacitás 50%-át. Az EcoFlow akkumulátor-kezelő rendszere biztosítja a feszültség, az áram és a hőmérséklet valós idejű elemzését és szabályozását. Ez az egyedülálló védelmi mechanizmus teszi a DELTA Pro-t hihetetlenül biztonságos és hatékony otthoni akkumulátorrá.


Többféle módon vezérelheti és felügyelheti.

Vezérelje a DELTA Pro-t magán a készüléken, a távirányítóval, vagy akár a rengeteg testreszabási lehetőséget biztosító EcoFlow alkalmazással. Ezen keresztül hozzáférhet a teljesítménybeállításokhoz, például a töltési és kisütési szintekhez, a váltóáramú töltési sebességekhez, vezérelheti a Smart Generator-t és még sok minden mást.


A világ első hordozható otthoni akkumulátoros ökoszisztémája.

A DELTA Pro bővíthető ökoszisztémája áramkimaradások idején éjjel-nappal testre szabható energiát, és alacsonyabb villanyszámlákat biztosít. Hogyan éri el mindezt? Extra akkumulátorok, intelligens generátorok, napkövetők, szélturbinák, Smart Home Panel és még sok más segítségével. A DELTA Pro ökoszisztéma a tartalék áramellátástól kezdve a hálózattól való függőségét zöld alternatívákkal való csökkentéséig az Ön igényeihez igazítható.


Bemutatjuk az EcoFlow Smart Home Panelt.

Az új EcoFlow Smart Home Panel a DELTA Pro otthoni akkumulátor ökoszisztéma szíve. Akár két DELTA Pro egységet is integrál 10 otthoni áramkörrel. Minden DELTA Pro csatlakoztatható további akkumulátorokhoz, napelemekhez vagy intelligens generátorokhoz, így áramkimaradások idején szünetmentes áramellátást, a kritikus fogyasztók számára intelligens energiagazdálkodást, és alacsonyabb villanyszámlákat biztosít.


Megszakítás nélküli otthoni biztonsági tartalék.

A gyors, 20 ms-os átkapcsolási idővel a DELTA Pro és a Smart Home Panel áramszünet alatt is képes fenntartani az áramellátást. Mindeközben az EcoFlow alkalmazás folyamatosan tájékoztatja Önt, és lehetővé teszi az eszközprioritások kiválasztását és módosítását.


Intelligens energiagazdálkodás.

Az EcoFlow DELTA Pro ökoszisztéma éjjel-nappal tárolja az energiát, ezzel a hálózattól való függőséget, és a fogyasztási időarányos díjak elleni küzdelemmel az villanyszámlákat is csökkenti. Az EcoFlow Smart Home Panel segítségével közvetlenül integrálódik otthonába. Az EcoFlow alkalmazás intelligens bontást ad az energiafelhasználási szokásairól, és bármilyen típusú helyzethez testre szabhatja az energiafelhasználást.


A lakókocsis élet egyszerűvé válik.

A DELTA Pro segítségével bárhová magával viheti otthonát. Kerekekkel és bőröndszerű, kihúzható fogantyúval rendelkezik, ami megkönnyíti a szállítást. Ha pedig teljes áramellátási megoldást keres a lakókocsis kirándulásokhoz és a szabadtéri kalandokhoz, a DELTA Pro 30A Anderson porttal és váltóáramú konnektorokkal is rendelkezik.


Az áram, amely bevételt is nyújt.

A DELTA Pro nem csak otthoni tartalékmegoldás, hanem bármilyen típusú professzionális munkához biztonságos áramforrást nyújt. Akár otthon, akár a szabadban dolgozik, a barkácsolástól a professzionális projektekig a DELTA Pro segít a munka elvégzésében.


A doboz tartalma

 1. DELTA Pro
 2. Váltóáramú töltőkábel
 3. Autós töltőkábel
 4. Napelemes töltőkábel
 5. DC5521 > DC5525 kábel
 6. Fogantyúfedél
 7. DELTA Pro > Smart Generator adapter
 8. Felhasználói kézikönyv

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro EcoFlow Delta Pro
GyártóEcoflow
Súly45 kg
Méret63,5 x 28,4 x 42 cm
Kapacitás3600 Wh
Extra akkumulátorok támogatása2 db
Konnektorok száma4 db
Maximális áramerősség16 A
Max. telj. X-Boost támog.4500 W
USB-A töltőportok száma2 db
USB-C töltőportok száma2 db
USB-A töltési teljesítmény18 W
USB-C töltési teljesítmény100 W
Szivargyújtó teljesítménye126 W
DC5521 kimenet teljesítménye38 W
Anderson port teljesítménye30 A
Váltóáramú tölt. teljesítmény2900 W
Napelemes tölt. teljesítmény1600 W
Autós töltési teljesítmény8 A
Akkumulátor típusaLFP (lítium-vas-foszfát)
Élettartam 50% kapacitásig6500 ciklus
Élettartam 80% kapacitásig3500 ciklus
CsatlakozásBluetooth
Vezetékes
Wi-fi
MegjegyzésGyorstöltéshez használja a csomagban található töltőkábelt. Ne használjon más kábelt a töltéshez. Csatlakoztassa közvetlenül egy fali konnektorba, és győződjön meg róla, hogy a fali áramerősség több mint 15A. Ellenkező esetben csökkentse a készülék töltési sebességét a váltóáramú töltési sebességkapcsolóval. Az EcoFlow nem vállal felelősséget az utasítások be nem tartásából eredő következményekért, beleértve, de nem kizárólagosan a más töltőkábellel történő töltést.
Garancia24 hónap saját
Antal
2023. 05. 05. 16:25:36
Megjegyzés:
30A csatlakozó az EU kivitelben nincs. Így egy kicsit macerásabb a bekötése. Mivel hangos a töltés során messzire kell vinni a lakó tértől. Ezt az infót tudtam, de akkor is.
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Delock USB 2.0 A > micro-B 2m áttetsző Kábel
 • - Csatlakozó típus: Micro USB
 • - Méret: 2 m
2 490 Ft
LOGITECH Combo Touch - 11" iPad Pro 5. gen. homoks Mobil kellék
 • - Típus: Billentyűzetes tok
94 899 Ft
Fractal Design Define C Számítógépház
 • - ATX szabvány: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
 • - Táp: Nem
44 900 Ft

Hasonló termékeink


Headset
Jabra Evolve 20SE UC Stereo
 • - Típus: Vezetékes
 • - Kapcsolat: USB
20 900 Ft

Ajánlataink


Rendszerhűtő
Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB fehér
 • - Zajszint: 10.64 dB
 • - Ventilátor méret: 14 cm
7 153 Ft
MILC cserélhető objektíves
OM System OM-1 váz fekete
 • - Teljes pixelszám: 22,9 millió
879 900 Ft
Fotótáskák és tokok
Manfrotto Pro Light Tough-47 Foam Kemény táska MB
 • - Típus: Egyéb fotós rendszertáska
 • - Anyag: Műanyag
88 890 Ft

Ajánlataink


Processzorhűtő
Noctua NH-U12DX i4
 • - Zajszint:
 • - Kompatibilis foglalatok: LGA-1356, LGA-1366, LGA-2011, LGA-2011-3, LGA-2066
37 901 Ft
Memória
Corsair Dominator Platinum RGB DDR4-4000 32GB kit2
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
69 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!