Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Fujifilm X-H2S váz fekete

Új fejlesztésű, hátulról megvilágított, egymásra helyezett érzékelővel és nagy sebességű képfeldolgozó motorral

Az X széria történetének legkiemelkedőbb sorozatfelvételi / AF teljesítménye és videóteljesítménye.

Nagy teljesítményű zászlóshajós modell rendkívül robusztus felépítéssel és széleskörű kezelőfelületi opciókkal a különféle szakmai igények kielégítésére


TOKYO, 2022. május 31. – A FUJIFILM válalat (elnök-vezérigazgató, képviseleti igazgató: Teiichi Goto) örömmel jelenti be a “FUJIFILM X-H2S” (X-H2S) tükör nélküli digitális fényképezőgép 2022 júliusában történő bevezetését. A fényképezőgép az X széria tükör nélküli digitális fényképezőgépeinek sorához csatlakozik, amelyek a Fujifilm saját fejlesztésű színvisszaadási technológiájával vannak ellátva, valamint kiváló képminőségükről híresek mind az állóképek, mind a videók terén.

Az X-H2S egy új zászlóshajós modell, amely az X széria történetének legnagyobb teljesítményével büszkélkedhet mind állókép, mind video készítés terén. Ezt az új, egymásra épülő rétegű, hátulról megvilágított 26,16MP-es “X-TransTM CMOS 5 HS “*2 érzékelő alkalmazása tette lehetővé, amely az előző modellnél*1 4-szer gyorsabb jelkiolvasásra képes, valamint a nagy sebességű “X-Processzor 5”, amely az előző modellnél*3 kétszer nagyobb feldolgozási sebességgel büszkélkedhet.

Az X-H2S továbbfejlesztett AF-rendszerrel rendelkezik, amely akár 40 képkocka/másodperc sebességű felvételek készítésére is képes, és újonnan kifejlesztett témafelismerő AF-technológiát kínál, valamint 6.2K/30P és 4K/120P videók rögzítésére is képes.

További jellemzői közé tartozik az öttengelyes, akár 7,0 stopos előnyt*4 nyújtó, beépített képstabilizátor, a rendkívül robusztus magnéziumváz, az előző modellhez képest továbbfejlesztett kezelhetőséget biztosító hardver, valamint a széleskörű interfész-lehetőségek, beleértve az új CFexpressTM Type B kártyát*5 és az opcionális fájlküldő (külön megvásárolható) új foglalatát. Az új fényképezőgép a professzionális fotósok és videósok változatos fotózási igényeit elégíti ki mind az állóképek, mind a videók terén olyan kategóriákban, mint a sportfotózás, a madárfotózás és az egyszemélyes helyszíni munka.

2012-ben a Fujifilm kiadta a “FUJIFILM X-Pro1” tükör nélküli digitális fényképezőgépet, amely saját fejlesztésű képérzékelővel és processzorral rendelkezik. Azóta a vállalat a fejlett képminőségre és hordozhatóságra törekedve továbbfejlesztette az X szériát, és az elmúlt évtizedben négy generációt adott ki a készülékekből. A legújabb, “X-H2S” modell megjelenésével az X széria az ötödik generációs készülékek, az X-TransTM CMOS 5 HS és az X-Processzor 5 érkezését hirdeti.

【Az új eszközről】

 • X-Trans™ CMOS 5 HS: Ez a 26,16 megapixeles képérzékelő megörökölte az előző modell hátsó megvilágítású felépítését, de emellett egymásra épülő rétegszerkezetet is alkalmaz, így az első olyan egymásra épülő APS-C érzékelővé válik, amely a jelenlegi modellhez képest megnégyszerezi a jelek olvasási sebességét. Jelentősen javított teljesítményt nyújt, beleértve az akár 40 kép/mp sebességű blackout-mentes sorozatfelvételi módot*6 és a jelentősen jobb AF sebességet sorozatfelvétel közben. Ami a videóteljesítményt illeti, az érzékelő képes 4K/60P videót rögzíteni vágás nélkül, jelentősen csökkentett rolling-shutter-effektussal.

 • X-Processzor 5: A teljesen új processzor a jelenlegi modellhez képest kétszeres feldolgozási sebességgel rendelkezik. Javított a képfelbontás alacsony ISO-érzékenységnél és csökkentette a zajt nagy ISO-érzékenységnél az állóképeknél, miközben jelentősen javult az AF pontossága és sebessége. Az AI processzor használata lehetővé teszi a témaérzékelő AF-et, amely nagyobb pontossággal követi a megcélzott témát. Videók esetében a processzor lehetővé teszi a 4:2:2 10 bites videók rögzítését 6,2K/30P és 4K/120P felbontásban, és számos kodeket támogat, köztük az Apple ProRes 422 HQ*7-et is. Emellett alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, így meghosszabbítja a maximális videofelvételi időt, és támogatja a CFexpressTM B típusú memóriakártyát.

Az X-H2S teljes mértékben kihasználja az ötödik generációs eszközök képességeit, hogy jelentős teljesítménynövekedést érjen el.

 • A sorozatfelvételi képesség jelentős növelése: A fényképezőgép akár 40 képkocka/másodpercnél is képes AF/ AE-követést alkalmazni az blackout nélküli sorozatfelvételek során, és több mint 1000 képkockát képes folyamatosan felvenni, ha a nagy sebességű sorozatfelvételi módban 30 képkocka/másodperc (JPEG) vagy 20 képkocka/másodperc (RAW) értékre van beállítva. *8

 • Drámaian fejlődött az AF teljesítmény: A másodpercenként elvégzett AF-számítások megnövekedett száma javította az AF pontosságát, témafelismerő AF-funkciót kínál, és javítja a predikciós algoritmust, hogy drámaian javuljon a zóna AF és a mozgó téma követésének képessége alacsony kontrasztú környezetben.

Javított videoteljesítmény: A kamera támogatja a 4:2:2 10 bites videó rögzítését 6,2K/30P és 4K/120P belső felbontásban. Az érzékelő kiolvasási sebessége a videofelvétel során 1/180 másodpercre javult, ami elnyomja a rolling shutter effektust. Három Apple ProRes kodeket támogat: ProRes 422 HQ, ProRes 422 és ProRes 422 LT. ProRes felvételek készítésekor az X-H2S támogatja a proxy felvételeket is, például a ProRes 422 Proxy-t. Egy másik újdonság az F-Log2 képesség, amelynek dinamikatartománya 14+ lépésig bővült, ami sokkal simább tónuskifejezést tesz lehetővé.

*1 Összehasonlítva a jelenlegi fényképezőgép-modellekben található X-TransTM CMOS4-hez képest

*2 Az X-TransTM a FUJIFILM Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye.

*3 Összehasonlítva a jelenlegi fényképezőgép modellekben hosználatos X-Processzor 4-el

*4 A FUJINON XF35mmF1.4 R objektívvel felszerelve

*5 A CFexpress™ a CompactFlash Association védjegye vagy bejegyzett védjegye.

*6 Nagy sebességű sorozatfelvétel, amely mentes a kereső elsötétülésétől, megakadályozva a felhasználókat abban, ne hogy lássák a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

*7 Az Apple ProRes az Apple Inc. védjegye, az Egyesült Államokban és más országokban bejegyezve.

*8 Ez csak az elektronikus zár használata esetén érhető el.

2. Termék jellemzők


【Az X-H2S fő jellemzői】

1. Az X széria elérhető legalkalmasabb eszköze a mozgás közbeni témák követésére, hogy megragadhassuk azokat a bizonyos döntő pillanatokat


(1) A fényképezőgép hátulról megvilágított, egymásra rétegzett 26,16MP-es “X-TransTM CMOS 5 HS” érzékelővel van felszerelve, amely az X széria képérzékelőinek 5. generációja. A jelkiolvasás sebessége körülbelül 4-szer gyorsabb, mint a jelenlegi modellé, így akár 40 képkocka/másodperc sebességű, képsötéedés mentes sorozatfelvételt tesz lehetővé. A fényképezőgép a sorozatfelvételi üzemmódban a fázisérzékelő pixeleket a képmegjelenítéstől függetlenül vezérli. Ez megháromszorozza a fázisérzékelési információk számításainak számát a jelenlegi modellhez*9 képest, és lehetővé teszi a nagy sebességű fókuszálást még a nagy sebességű, másodpercenként 40 képkockás sorozatfelvétel során is, ezáltal jelentősen javítva az AF pontosságát sorozatfelvételi módban.

*9 Tükör nélküli digitalis fényképezőgép “FUJIFILM X-T4”

(2) Az új érzékelő és a processzor használata a megnövelt beépített memóriakapacitással párosul, ami drámaian megnöveli a sorozatfelvételi módban folyamatosan rögzíthető képkockák számát. Az elektronikus zár használata esetén a fényképezőgép több mint 1000 képkockát képes folyamatosan*10 rögzíteni, akár 30 kép/mp sebességgel JPEG-ben és 20 kép/mp sebességgel RAW-ban.

*10 Hidegindítás esetén

(3) Az EVF nagy felbontású, 5,76 millió képpontos panelt használ, 0,8x-os nagyítással. A kb. 120 képkocka/másodperc képkockasebességgel rendelkező sima kereső a használata közben a szem pozíciójának elmozdulásakor fellépő parallaxis és torzítás erőteljes visszaszorításának köszönhetően jobb láthatóságot is biztosít, lehetővé téve ezzel a téma mozgásának pontos követését.

2. Jelentősen továbbfejlesztett AF-teljesítmény az új eszközök és a továbbfejlesztett algoritmus használatával


(1) Az új eszközök és a továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmus használata jelentősen javította a fényképezőgép képességét a mozgó téma követésére és az autofókusz pontos követésére zóna AF-ben vagy alacsony kontrasztú körülmények között. Ez azt jelenti, hogy a folyamatosan mozgó téma, például a sportolók és a vadállatok pontosan követhetők.

(2) Az új képfeldolgozó motor a Deep Learning technológiával kifejlesztett témafelismerő AF funkcióval rendelkezik. Az autofókusz követése érdekében nemcsak az emberi arcot/szemeket, hanem az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat is felismeri és automatikusan követi. A felhasználók koncentrálhatnak az exponálási lehetőségekre és a keretezésre, mivel a fényképezőgép folyamatosan fókuszban tudja tartani a megcélzott témát.

3. Fejlett videóteljesítmény a különböző igények kielégítésére


(1) Az új érzékelő / új processzor használata lehetővé tette a 4:2:2 10 bites videó mentését 6.2K/30P belső felbontásban, nagyfelbontású videó rögzítését, miközben megőrizte a kiterjesztett színinformációkat. A kamera támogatja a nagy sebességű 4K/120P videók rögzítését is, így egy gyorsan mozgó téma pillanatnyi akciója finom részletességgel, sima lassított felvételben is bemutatható.

(2) Az érzékelő kiolvasási sebessége a videofelvétel során 1/180 másodpercre csökkent. A rolling-shutter effektus jól szabályozható a mozgó téma természetes bemutatásához.

(3) Az X-H2S három Apple ProRes kodeket támogat: ProRes 422 HQ, ProRes 422 és ProRes 422 LT. ProRes felvételek készítésekor az X-H2S támogatja a proxy felvételt is, például a ProRes 422 Proxy-t, ami egyszerűsíti a teljes munkafolyamatot a filmezéstől az utómunkálatokig.

(4) A videofelvételek AF-teljesítménye javult. A fényképezőgép támogatja az AF+MF funkciót videó üzemmódban, és a videofelvételek készítése közben is elérhető a témaérzékelő AF funkció, amely a gyorsan mozgó témát követi mind az állóképeken, mind a videókon.

(5) Egy másik újdonság az F-Log2 képesség, amelynek dinamikatartománya 14+ lépésre bővült. A jelenlegi F-lognál nagyobb dinamikatartomány kiszélesíti az utómunka lehetőségeit.

(6) A professzionális fotósok igényeinek kielégítése érdekében a kamera új hőelvezető szerkezettel rendelkezik, amely jelentősen megnöveli a maximális videofelvételi időt, és lehetővé teszi 240 perc 4K/60P videó rögzítését*11. Csatlakoztassa az opcionális “FAN-001” hűtőventilátort, hogy még magas hőmérsékletű körülmények között is hosszabb videofelvételt lehessen készíteni.

*11 Hidegindításkor, 25 ℃ fokos hőmérsékleten történő videofelvétel készítésekor, az automatikus kikapcsolási hőmérséklet “Magas” értéken, 100Mbps bitrátával, VG-XH akkumulátoros markolattal és három akkumulátorral. A felvétel időtartama az akkumulátor hátralévő töltöttségétől és a használt memóriakártya típusától és kapacitásától függ. Ha a főegység felmelegszik, a filmezés automatikusan befejeződhet.

4. Hardver / kialakítás / kezelhetőség a felhasználók fényképezési élményének elősegítése érdekében


(1) A fényképezőgép teljesen új, öttengelyes, vázon belüli képstabilizáló mechanizmussal rendelkezik, amely az új processzornak és az új érzékelővezérlő funkciónak köszönhetően akár 7,0 fényértékes előnyt is biztosít. A felhasználók kényelmesen választhatják, hogy kézben tartják-e a fényképezőgépet, ha aktív helyzetekben, például sportoláskor vagy gyenge fényviszonyok között, például éjszakai tájképeknél szeretnének fényképezni.

(2) Az új fényképezőgép örökölte az X-H1 népszerű tervezési jellemzőit, például a nagyméretű markolatot, amely jól működik a nagyméretű objektívekkel, a felső panelen található LCD kijelzőt, amelyen a felhasználók bármikor ellenőrizhetik a beállításokat, valamint a rendkívül robusztus fényképezőgép-vázat, amely ellenáll a komoly professzionális használatnak. Ezenkívül a felhasználói visszajelzések is figyelembevételre kerültek a kezelhetőség további javítása érdekében:

・Az exponálógomb működési érzetét úgy állítottuk be, hogy a gomb félig lenyomva is jobban működjön, így segítve a felhasználókat abban, hogy az exponálógombot pontosan a kívánt módon lehessen kioldani.

・A nagyméretű markolat kialakítása, az X-H1 egyik népszerű tulajdonsága, amely fel lett javítva, hogy még könnyebb legyen tartani, ha hosszabb vagy nagy fényerejű objektívet használ.

・Az 1,62 millió képpontos, változtatható látószögű LCD-monitorhoz egy különálló videofelvételi gomb is tartozik, amely a hatékonyabb videó-működtethetőséget szolgálja.

・A korábbi modellekhez képest az új fényképezőgép jobb kezelhetőséget kínál a gombjaival és tárcsáival, például a jobb gombanyagokkal és az AF ON gomb terhelésének beállításával, így a felhasználók pontosan úgy kezelhetik a fényképezőgépet, ahogyan szeretnék.

(3) A redőny zár tartóssága tovább javult, a vállalat tesztje során 500 000 működtetést bírt ki.

(4) A fényképezőgép két memóriakártya-foglalat rendelkezik, amelyek támogatják a CFexpressTM Type B és az SD kártyákat. Használja a nagy sebességű adatfeldolgozási teljesítményű CFexpressTM B típusú kártyát az X-H2S gyors sorozatfelvételi és videofelvételi teljesítményének teljes kihasználásához, és a kényelmes felvételkészítéshez*12.

*12 Az ellenőrzött kompatibilis kártyák listáját a Fujifilm weboldalán találja.

3. Opcionális tartozékok


(1) “VG-XH” akkumulátor tartó portrémarkolat (for the X-H2S)


A portrémarkolat por- és nedvességálló, és akár -10 Celsius-fokos hőmérsékleten is működik. Két nagy kapacitású “NP-W235” akkumulátor fér bele.

・A markolat a megfelelő helyeken különböző gombokat tartalmaz az állóképek készítéséhez, hogy a horizontális fényképezéssel azonos szintű kezelhetőséget biztosítson.

(2) Adattovábbító “FT-XH” (az X-H2S-hez / 2022 szeptemberében jelenik meg)


・Ez az adattovábbító egység vezetékes LAN-csatlakozással és nagy sebességű vezeték nélküli kommunikációs képességgel rendelkezik, ami elengedhetetlen a stúdióban történő tethered felvételek vagy sport-/médiafelvételek készítéséhez. Portrémarkolatként is használható. Két darab nagy kapacitású “NP-W235” akkumulátor fér bele.

・Az X-H2S készülékkel kombinálva a következő kommunikációs specifikációkat támogathatja:

1 FTP átvitel vezetékes LAN / vezeték nélküli LAN / USB okostelefon tethering segítségével

2 Tethered fényképezés vezetékes LAN / vezeték nélküli LAN segítségével

3 Távfelvétel funkció vezetékes LAN / vezeték nélküli LAN-on keresztül; Egyidejűleg akár 4 X-H2S kamera vezérlésére is képes egy böngészőből.

(3) Hűtőventilátor “FAN-001” (az X-H2S-hez)


・Ez egy hűtőventilátor, amelyet kifejezetten az X-H2S fényképezőgéphez terveztek, hogy megkönnyítse a hosszabb ideig tartó fényképezést és videofelvételt magas hőmérsékleten.

・A ventilátor kábel és tápellátást nélküfel szerelhető a kameraváz hátuljára, meghosszabbítva a folyamatos videofelvételi időt magas hőmérsékleten, és kiküszöbölve a kamera hő okozta leállásával kapcsolatos aggodalmakat.

(4) “CVR-XH” borító-készlet (az X-H2S-hez)


・Ez egy borító készlet a fényképezőgép különböző csatlakozóinak védelmére

<A készletben található elemek>

・1 x Vakuszinkron csatlakozó terminál fedele

・1 x Vakupapucs fedele

・1 x Adatküldő / portrémarkolat akkumulátor markolat csatlakozófedé

・1 x Hűtőventillátor csatlakozófedél

・1 x Memóriakártya foglalat fedél

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Fujifilm X-H2S váz fekete Fujifilm X-H2S váz fekete Fujifilm X-H2S váz fekete
GyártóFujiFilm
Felbontás26,1 megapixel
RekeszválasztóManuális és Automatikus
Zársebesség min.360 mp
Zársebesség max.1/8000 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusCFexpress Type B
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
Fehéregyensúly beállításManuális és Automatikus
CsatlakozóHDMI
USB 3.2 Gen 2 Type-C
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel40 kép/másodperc
Video rögzítésIgen
3D felvételNincs
Wi-fiIgen
TávkioldóVásárolható
ÁllványmenetIgen
SzínFekete
Méret136,3 x 92,9 x mm
Súly660 g
KiszerelésCsak váz
Garancia24 hónap saját
Fényképezőgép típusaMILC
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600MHz fekete kit4 Memória
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
56 900 Ft
MSI Pro MP273QP Monitor
 • - Panel típusa: IPS
 • - Kijelző méret: 27 "
116 900 Ft
Thermaltake Ceres 500 TG ARGB Snow Számítógépház
 • - Táp: Nem
 • - Szín: Fehér
75 900 Ft

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
OM System OM-1 váz fekete
 • - Teljes pixelszám: 22,9 millió
879 990 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z6 II váz
 • - Teljes pixelszám: 25,28 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
839 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Fujifilm X-H1 fekete váz + markolat
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
390 900 Ft

Ajánlataink


Komplett rendszer
FRACTAL DESIGN Lumen S24 v2
 • - Kivitel: Zárt rendszerű (gyárilag összeszerelt)
46 900 Ft
Tápegység
Cooler Master MWE 650 White V2
 • - Teljesítmény: 650 W
 • - Kábelezés: Nem moduláris
31 900 Ft
Processzorhűtő
Enermax ETS-T50A-FSS
 • - Zajszint: kb. 13-22 dB
 • - Kompatibilis foglalatok: LGA-1150, LGA-1151, LGA-1155, LGA-1156, LGA-1200, LGA-1366, LGA-2011, LGA-2011-3, LGA-2066, LGA-775, Socket AM2, Socket AM2+, Socket AM3, Socket AM3+, Socket AM4, Socket FM1, Socket FM2, Socket FM2+
21 900 Ft

Ajánlataink


Gamer Ruházat
Asus ROG Cosmic Lit Pulóver (CJ1002 Fekete XL)
 • - Méret: XL
 • - Szín: Fekete
15 090 Ft
Videokártya
Asus GT1030-SL-2G-BRK
 • - Chip típus: Nvidia GeForce GT 1030
 • - Csatoló felület: PCI-E 3.0
36 900 Ft
Szerver memória
HPE 8GB 1Rx8 DDR4-2666 CL19 Unbuffered Standard
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR4
58 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!