Termékeink

Ajánlataink


Notebook táska
Asus ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack 17"
 • - Kompatibilis méret: 17,3 "
 • - Szín: Fekete
42 901 Ft
Egérpad, teflontalp
Razer Sphex V3 - Small
 • - Méret: 270 x 215 x 0,4 mm
5 190 Ft

Gyártói cikkszám: PA03768-B001

Szkenner

Fujitsu fi-7300NX

graystargraystargraystargraystargraystar

- Típus: dokumentumszkenner
- Olvasási sebesség: 60 lap/perc
- Max. optikai felbontás: 600 dpi
- további tulajdonságok...


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
567 900 Ft
nettó: 447 165 Ft
Ez a termék nem rendelhető!

1101


 • Gyors beolvasás 60 lap/perc / 120 kép/perc sebességgel
 • Számítógép nélkül, önállóan használható a hálózaton
 • Beépített NFC olvasó
 • Többféle hitelesítési mód a hálózati biztonság érdekében
 • Szkennelés indítása mobil eszközökről
 • iSOP (intelligent Sonic Paper Protection) akusztikus szenzor figyeli a papír haladását
 • Intelligens kettős lapbehúzás ellenőrzés ultrahangos szenzorokkal
 • Dokumentum védelem, automatikus lapméret felismerés, automatikus szeparáció
 • Nagyméretű 4,3 hüvelykes érintőképernyős kijelző
 • PaperStream IP, PaperStream Capture és Scanner Central Admin szoftverekkel szállítva
 • USB 3.1, Gigabit Ethernet és Wi-Fi interfész

Az fi-7300NX egy olyan új dokumentumszkenner a Fujitsutól, amely egyben ötvözi a hálózati szkennerek és a Fujitsu fi sorozatú szkennerek előnyeit. A szkenner akár számítógép nélkül, önállóan is használható a hálózaton.

Külön számítógép nélkül, önállóan működő


A Fujitsu fi-7300NX szkenner beépített számítógépet és érintőképernyős kijelzőt is tartalmaz, így akár önállóan, egy központi helyen is képes működni, ahol a hálózaton keresztül több felhasználó is elérheti. Ezzel költségeket is lehet csökkenteni, hiszen amennyiben a szkenner nincsen egész nap folyamatosan igénybe véve, úgy a kihasználatlan időben a cég többi alkalmazottja is használni tudja a saját számítógépéről.

Hálózati biztonság


Mivel egy hálózatos dokumentumszkennert többen is használnak, így fontos az egyes felhasználók jogosultságainak szabályozása, ellenőrzése a hálózat biztonsága érdekében. A Fujitsu fi-7300NX szkennerrel a felhasználók jogosultságainak kiosztása és ellenőrzése többféle módon is elvégezhető.

A Fujitsu fi-7300NX szkenner beépített NFC (Near Field Communication) olvasót tartalmaz, amivel minden felhasználó a saját kártyájával egyszerűen és gyorsan (elég csak a kártyát hozzáérinteni a szkennerhez) udja azonosítani magát.

A felhasználók azonosítása természetesen történhet a szkennerbe épített nagyméretű érintőképernyős kijelzőn is, a felhasználó nevének és jelszavának megadásával.

Akár arra is lehetőség van, hogy a különböző felhasználók számára külön menük jelenjenek meg, külön a pénzügy, külön a kereskedelem, külön az adminisztráció, stb. számára más menü legyen elérhető.

Beolvasás indítása mobil eszközről, szkennelt dokumentumok feltöltése felhőbe


A Fujitsu fi-7300NX szkennerrel lehetőség van arra is, hogy a beolvasást saját mobil eszközünkről indítsuk el, majd a szkennerrel érkező PaperStream NX Manager szerver szoftver segítségével a beolvasott dokumentumokat egy fájl szerverre, FTP szerverre, SharePoint szerverre, vagy más, felhő alapú tárhelyre közvetlenül feltöltsük.

Egyedülálló ár/teljesítmény viszony gyors sebesség mellett


A Fujitsu fi-7300NX szkenner az A4-es méretű dokumentumokat színes, kétoldalas üzemmódban 200 és 300 dpi felbontás mellett egyaránt képes 60 lap/perc (120 kép/perc) sebességgel digitalizálni, amivel a kategóriájában egyedülálló ár/teljesítmény viszonyt biztosítja. Az fi-7300NX szkenner hardver tulajdonságai közül az alábbiakat fontos kiemelni:

A Fujitsu fi-7300NX szkennerek automata lapadagolója egyidejűleg 80 lapot (80 gramm/m2) képes befogadni, ezáltal folyamatos adagolást biztosít a digitalizálás során.

Nagyobb sebességű interfész


A Fujitsu fi-7300NX szkennerek USB 3.1, vagy Ethernet (10Base-T/100Base-TX, 1000Base-T) interfésszel csatlakoznak a számítógéphez, mely nagy adatátviteli sebességet biztosít.

Nagyméretű érintőképernyős kijelző


A Fujitsu fi-7300NX kezelőpanelje egy nagyméretű (4,3”) érintőképernyős TFT kijelzővel rendelkezik, mely folyamatosan tájékoztatja a felhasználót az aktuális beállításokról, a kötegben beolvasott lapok számáról, valamint más hasznos információkról. Az operátor a kezelőpanelen a számos előre definiált felhasználói profil közül könnyedén ki tudja választani az épp szükségeset, mely a tipikusan elvégzendő feladatok függvényében más és más beállításokat tartalmaz.

Intelligens lapbehúzás ellenőrzés


A Fujitsu fi-7300NX szkennerek automata lapadagolója rendkívül tág határok között (27 - 413 g/m²) képes kezelni a különböző vastagságú papírlapokat, ezért minimálisra lehet csökkenteni a dokumentumok előkészítésére fordítandó időt. A Fujitsu fi-7300NX szkennerek ultrahangos szenzorokkal többféle módon is ellenőrzik a papíradagolást, így lehetőség van a kettős lapbehúzások elkerülésére, ugyanakkor arra is, hogy a borítékok, a dokumentumokra ráragasztott fényképek, vagy öntapadós jegyzetek viszont beolvasásra kerüljenek. Az intelligens kettős lapbehúzás ellenőrzésnek köszönhetően a szkenner képes megjegyezni, hogy hol van a dokumentumon ráragasztott fotó, öntapadós jegyzet, vagy más olyan elem, ami a feldolgozás során egyébként megállást eredményezne. A felhasználó nyugodtan hátradőlhet, hiszen a szkenner mindent ellenőriz és automatikusan feldolgoz, neki mindössze a papír utánpótlásáról kell csak gondoskodni.

iSOP – intelligent Sonic Paper Protection


A Fujitsu fi-7300NX szkennerek egyedülálló módon nemcsak ultrahangos szenzorokkal ellenőrzik a papíradagolást, hanem külön akusztikus szenzorral is rendelkeznek, ami szó szerint hallgatja a papír haladását. Az egyedülálló fejlesztésnek köszönhetően, ha a szkennerben rendellenes hang hallható az adagolás során, úgy az intelligens védelem (intelligent Sonic Paper Protection) azonnal megállítja a további lapok behúzást. Ezzel a védelemmel jelentősen csökkenthető annak esélye, hogy a szkennerben a dokumentumok bármilyen módon sérülni tudjanak.

Csúcstechnológiát képező meghajtók és feldolgozó szoftverek


A PaperStream IP a Fujitsu legújabb fejlesztésű, csúcstechnológiát képező képfeldolgozó és képjavító rendszere, mely elérhető az összes jelenlegi „fi” sorozatú szkennerhez. A PaperStream IP használatával a dokumentumokról a legtökéletesebb minőségben kerül a kép beolvasásra. A technológiának köszönhetően a PaperStream IP a beolvasás során valós időben, a folyamat lassulása nélkül képes a szükséges beállításokat változtatni annak függvényében, hogy a szkennerben épp áthaladó dokumentum túl sötét, túl világos, erősen szennyezett, kifakult, vagy alig olvasható. Nincsen szükség a dokumentumok beolvasás előtti előzetes szortírozására, azok olvashatósága, mérete, pozíciója (álló, vagy fekvő), színe (színes, vagy fekete-fehér), az oldalak elrendezése (egyoldalas, vagy kétoldalas), vagy aszerinti válogatására, hogy az adagolóba a szöveges oldalával előre, vagy fordítva tettük be őket.   

Ezzel rengeteg időt lehet megtakarítani, hiszen a PaperStream IP a színes dokumentumokat automatikusan színes üzemmódban, a fekete-fehér dokumentumokat automatikusan fekete-fehér üzemmódban olvassa be, anélkül hogy bármit állítanunk kellene. A beolvasott dokumentumok képét automatikusan körbevágja, ezáltal minden oldal képe csak akkora lesz amekkora maga a lap volt, mindez a lap mellett keletkező árnyékok nélkül természetesen. A fekvő pozícióban beolvasott dokumentumok képét automatikusan olvasható pozícióban tárolja el, a kötegben ferdén elhelyezkedő dokumentumok képét automatikusan kiegyenesíti, az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalának a képeit automatikusan kihagyja, egyszóval az eredmény minden alkalommal tökéletes lesz.

A PaperStream IP nemcsak képfeldolgozó, képjavító technológia, hanem egyben tartalmazza a szkennerhez tartozó TWAIN és ISIS meghajtókat is. A Fujitsu által kifejlesztett iDTC (intelligent Dynamic Threshold Circuit) technológiának köszönhetően a beolvasott dokumentum minden apró részlete alapos vizsgálat alá kerül, így az sem okoz problémát, ha egyetlen beolvasott lapon belül is jelentős olvashatósági különbségek vannak, mert a dinamikus küszöbszint mindenhonnan a hasznos, kiolvasható adatokat (és csakis azt) továbbítja további feldolgozásra.

A PaperStream IP használatával a keletkező fájlméretek jelentősen csökkenthetők, míg a dokumentumok képének olvashatósága, minősége, a róluk kinyerhető tartalmak szoftveres (OCR, ICR, OMR) felismerhetősége jelentősen növelhető.

A Fujitsu fi-7300NX szkennerekkel szállított új generációs PaperStream Capture  egy olyan könnyedén használható, kötegelt feldolgozásra kifejlesztett dokumentum archiváló alkalmazás, mely az egyszerű szkenner beállításokon túl, alkalmas különböző felhasználói profilok létrehozására és kezelésére, vonalkódok felismerésére, dokumentumok szeparációjára, zóna OCR funkciókra, automatikus indexelésre, stb.

A PaperStream Capture, a PaperStream IP technológiával együtt tökéletes eredményt biztosít a felhasználók számára. A PaperStream Capture segítségével az egész digitalizálási folyamat könnyen kezelhetővé és áttekinthetővé válik a beolvasástól az indexelésig. A szoftver felhasználóbarát kezelőfelülete egyszerű és könnyen átlátható, így a használatához nincsen szükség külön tréningekre.

PaperStream Capture – Professzionális szkennelő alkalmazás a ScanSnap egyszerűségével

A Fujitsu új hetedik generációs fi-7300NX szkennere ideális archiváló eszköz kisvállalkozások és olyan irodák számára (recepció, ügyfélszolgálat, biztosító, ügyvédi iroda, stb.) ahol naponta kell szerződéseket, hivatalos leveleket, pénzügyi dokumentumokat digitalizálni és karakter felismerő szoftverrel feldolgozni archiválás, e-mail küldés, vagy adatbázisba konvertálás céljából.

Függetlenül attól, hogy a cég rendelkezik-e egy központi nagyteljesítményű dokumentumszkennerrel, vagy sem, üzleti dokumentumok mindenhol keletkeznek, vagy érkeznek (számlák, szerződések, faxok, egyenlegközlők, stb.) másoktól, így ezek archiválása és szükség esetén előkereshetősége, rendkívül fontos.

Az új Fujitsu fi-7300NX szkennernek köszönhetően a dokumentumokról kinyert információk, üzleti adatok gyorsabban rendelkezésre állnak mindenki számára és az eszköz állapota, jellemzői, folyamatosan ellenőrizhetők a szkennerrel érkező központi menedzselő és adminisztrációs szoftverrel.

A PaperStream Capture egy professzionális szkennelő alkalmazás, ami a Fujitsu „fi” sorozatú szkennerrel együtt érkezik. A szoftver képes megadott zónákban (zonal OCR), vagy a teljes oldalon szövegfelismerésre, multi-stream kimenetre, valamint számos különböző fájlformátum (akár jelszóval védett PDF, vagy PDF/A) előállítására. A napi használatban leggyakoribbnak mondható feladatokhoz szükséges beállítások bármikor elmenthetők különféle felhasználói profilokba, vagy akár exportálhatók a többi felhasználó számára.

A PaperStream Capture automatikus job szeparációkat is biztosít, vonalkódokat, vagy patch kódokat tartalmazó szeparátor lapok segítségével. Az automatikus szeparációknak köszönhetően a szoftver képes a szkenner adagolójába ömlesztve helyezett dokumentumokat tartalom alapján figyelni és a vonalkódok segítségével az összetartozó dokumentumokat azonos mappába menteni, vagy a fájlok neveit a vonalkódok tartalma alapján előállítani. A PaperStream Capture szoftverrel a következő típusú vonalkódok ismerhetők fel: UPC-A / EAN / JAN, Code 3 of 9, Code 128 / EAN128, Codabar (NW7), ITF, PDF417 és QR Code.

Az fi-7300NX szkennerrel szintén alapáron érkezik a ScanSnap Manager for fi Series  szoftver, ami a szkennert egy rendkívül hatékony személyes archiváló eszközzé teszi a hétköznapi gyakorlatban, ugyanis nem igényel semmilyen speciális beállítást. A ScanSnap módban a dokumentum egy gombnyomásra azonnal PDF formátumban kerül beolvasásra és a fájl a dokumentum mappába kerül. A ScanSnap módban lehetőség van továbbá közvetlen szkennelésre Microsoft Word, Excel, vagy PowerPoint alkalmazásokba, MS SharePoint portálra, de akár mentés előtt szerkeszthető PDF előállítására is.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Fujitsu fi-7300NX Fujitsu fi-7300NX Fujitsu fi-7300NX Fujitsu fi-7300NX
Típusdokumentumszkenner
GyártóFujitsu
LapadagolóIgen
Dia feltétNem
Olvasási sebesség60 lap/perc
Max. olvasási méret216 x 355.6 mm
Max. optikai felbontás600 dpi
Színmélység24 bit
LCD méret4,3 "
Csatlakozási lehetőségEthernet
USB
Wi-Fi
SzínFehér
Méret300 x 202 x 170 mm
Tömeg4,9 kg
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

NZXT H9 Flow - Matte Black Számítógépház
 • - ATX szabvány: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
 • - Táp: Nem
86 900 Ft
Kingston DDR4 3200MHz CL22 DIMM ECC Reg 2Rx4 64GB Szerver memória
 • - Kapacitás: 64 GB
 • - Generáció: DDR4
83 900 Ft
Adata UV320 USB 3.0 32GB Fehér-zöld Pendrive
 • - Csatoló felület: USB 3.0
 • - Kapacitás: 32 GB
4 590 Ft

Hasonló termékeink


Szkenner
Canon imageFORMULA DR-G2110
 • - Típus: dokumentumszkenner
 • - Olvasási sebesség: 120 lap/perc
3 080 901 Ft
Szkenner
Canon imageFORMULA DR-S150
 • - Olvasási sebesség: 45 lap/perc
 • - Max. optikai felbontás: 600 dpi
344 900 Ft
Szkenner
HP Scanjet Enterprise Flow N7000 snw1
 • - Típus: dokumentumszkenner
 • - Olvasási sebesség: 75 lap/perc
465 900 Ft

Ajánlataink


Szünetmentes tápegység
APC Smart UPS 1500VA RMI 2U with SmartConnect
 • - Teljesítmény: 1.5 VA
 • - Túlfeszültség védelem: Igen
481 900 Ft
Memória
G.SKILL Ares DDR3 2400MHz CL11 8GB Kit2 (2x4GB) In
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR3
13 691 Ft

Ajánlataink


Monitor
ASUS TUF Gaming VG328QA1A 31,5" FHD IPS 165Hz
 • - Panel típusa: IPS
 • - Kijelző méret: 31.5 "
109 899 Ft
Toner
Canon CRG-067H cián toner
 • - Típus: Toner
 • - Szín: ciánkék
43 900 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!