Termékeink

Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / Mobil rack / Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B

Gyártói cikkszám: MB720M2K-B

Mobil rack

Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B

graystargraystargraystargraystargraystar

- Csatoló felület: SAS


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
134 899 Ft
nettó: 106 220 Ft

darabot

354


4 rekeszes M.2 NVMe SSD PCIe 4.0 mobil rack ház külső 5,25 hüvelykes meghajtórekeszhez (4 x Mini-SAS HD SFF-8643, nincs Tri-mode támogatás)


Megjegyzés: M.2, U.2 vagy U.3 NVMe SSD PCIe 16x vagy 8x foglalatban való használatához az alaplapnak vagy a kiegészítő kártyának támogatnia kell a PCIe Bifurcation funkciót. Ez a mód a PCIe sávokat meghatározott konfigurációkra osztja fel, például x4, x4, x4, x4 16x foglalat esetén vagy x4, x4 8x foglalat esetén, így biztosítva, hogy a rendszer olvassa az SSD-t. A kompatibilis hardverekért tekintse meg a GYIK (FAQ) részt a lent linkelt gyártói oldalon. Ha az Ön hardvere nem szerepel ott, kérjük, forduljon a gyártóhoz segítségért.

A ToughArmor MB720M2K-B a világon az első olyan M.2 NVMe robusztus, kivehető ház, amelyik négy meghajtót támogat. A mi házunkkal az NVMe SSD-t többé nem kell az alaplapra vagy akár riser-kártyára szerelni, amelyet általában egy apró csavar rögzít. Most már kényelmesen telepíthető és elérhető a számítógép elülső rekeszéből. Ezenkívül a szabadalmaztatás alatt álló M.2 állítható meghajtólezáró is jár hozzá, amellyel szerszámok és csavarok nélkül könnyedén elhelyezheti meghajtóját.

Az MB720M2K-B-t úgy tervezték, hogy akár négy M.2 PCIe NVMe SSD befogadására is alkalmas legyen, és a MiniSAS HD (SFF-8643) révén akár 64 Gbps PCIe x4 átviteli sebességet is támogat. Speciális meghajtótálcánk minden szabványos M.2 meghajtót fogad 30 mm-től 110 mm-ig (2230, 2242, 2260, 2280 és 22110). Mivel az M.2 meghajtók hírhedtek a magas hőmérsékletről, minden meghajtótálcát nagy hatékonyságú alumínium hűtőbordával szereltek fel, amely biztosítja, hogy a meghajtók még nagy terhelés mellett is az optimális hőmérsékleten maradjanak. Mivel a ToughArmor sorozat részét képezi, a ház és a tálcák fémből készültek, hogy maximális védelmet nyújtsanak a meghajtókkal szemben, a mellékelt hengeres kulcsos zárral pedig megakadályozza az illetéktelen fizikai hozzáférést.

A világ első Quad M.2 NVMe cserélhető SSD mobil rack-je


Egy tipikus M.2 NVMe van telepítve az alaplapra vagy akár egy felszállókártyára, amelyet gyakran egy apró csavar rögzít. Ezzel a módszerrel nehézkes és időigényes folyamat lehet a meghajtó fizikai telepítése vagy eltávolítása. A ToughArmor MB720M2K-B-vel azonban a meghajtók a számítógépház elejére kerülnek, így az M.2 meghajtó beszerelése és eltávolítása egyszerűbb és hatékonyabb folyamat.

Demonstráció


A ToughArmor MB720M2K-B használatakor a felhasználó egyszerűen behelyezheti M.2 NVMe SSD-jét a meghajtótálcába, beállíthatja a meghajtózárat az M.2 meghajtóméretnek megfelelő hosszra, és kész is. Ezzel a módszerrel a felhasználóknak meghajtótálcánként néhány másodpercet vesz igénybe a telepítés, így elkerülhető a szerszámokkal és csavarokkal való kínlódás, miközben hatékonyabb és innovatívabb módja az M.2 meghajtók telepítésének.

Teljes meghajtóhossz támogatása


Az M.2 állítható lezáró minden szabványos M.2 PCIe NVMe SSD-meghajtót befogad (2230 - 30 mm, 2242 - 42 mm, 2260 - 60 mm, 2280 - 80 mm és 22110 - 110 mm), így univerzális minden M.2 meghajtóhossz számára, beleértve a jövőbiztos az extra hosszú M.2 110 mm-es meghajtókat is.

EMI földelési technológia


Amint azt kevesen tudják, a meghajtó földelése nagyon fontos a sok csere miatt; hogy meghajtói mindig biztonságosak legyenek. Földelés nélkül a meghajtók cseréjekor nagy valószínűséggel statikus kisülések keletkeznek, amelyek károsíthatják a meghajtót és elveszíthetik adatait. Innovatív, állítható M.2 lezárónk automatikusan leföldeli a meghajtót, amint az M.2 lezáró bepattan az SSD csavarmenetébe. A meghajtó folyamatosan földelve lesz az egész tálcán és a házban. A földelt csatlakozó kialakítása megvédi meghajtóit a statikus elektromos túlfeszültségtől, így az adatok mindig biztonságban vannak a meghajtócsere során.

Kiváló teljesítmény


Az NVMe sebességének teljes kihasználása érdekében minden meghajtó a saját MiniSAS HD (SFF-8643) csatlakozóját fogja használni, maximalizálva a potenciális 64 Gbps átviteli sávszélességet minden meghajtórekeszben, ami több mint 10-szer gyorsabb, mint a korábbi SATA szabvány. Ez ideális megoldást jelent olyan adatintenzív alkalmazásokhoz, mint a valós idejű szerverek, nagy teljesítményű PC-k, mély tanulási gépek és 4K / 8K / 3D média munkaállomások.

ToughArmor védelem


A ToughArmor MB720M2K-B biztosítja, hogy a házra sok éven át számítani lehessen, így a legzordabb környezetben is megállja a helyét. Masszív, nagy teherbírású, teljes fém védelemmel van felszerelve az egész készüléken és a tálcán, így tökéletes olyan ipari eszközökhöz, amelyek gyúlékonysági minősítést igényelhetnek. A kiváló építési minőségnek köszönhetően számos vállalati rendszerben használható, beleértve a katonai és rendészeti ipart, valamint olyan gyártási feltételeket, mint a beágyazott vezérlő és gyári automatizálási rendszerek.

Maximális hűtési teljesítmény


Mivel az M.2 NVMe SSD-k arról híresek, hogy magas hőmérsékletet érnek el, fontos, hogy mindig hűtve legyenek, különben a teljesítmény, és az átviteli sebesség csökkenhet. Megértjük, hogy ez egyeseket aggaszthat, ezért minden meghajtótálca extra nagy méretű, nagy hatékonyságú alumínium hűtőbordával van felszerelve. Ezenkívül hőpárnákkal is rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a túlzott hőt eloszlassa az egész hűtőbordán.

Integrált alumínium hűtőborda burkolat


A kettős, 40 mm-es golyóscsapágyas hűtőventilátorral együttműködve a hő tovább oszlik az intelligensen elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül a teljes burkolaton. Minden ventilátor három ventilátorbeállítással rendelkezik: magas, alacsony és kikapcsolt. A felhasználó manuálisan kiválaszthatja a megfelelő hűtési opciót, hogy a meghajtókat még nagy terhelés mellett is optimális üzemi hőmérsékleten tartsa.

Tele funkciókkal


A tálcába épített LED állapotjelző fény jelzi, hogy a meghajtó áram alatt van. Az energiatakarékosság érdekében a LED kialszik, ha nincs meghajtó telepítve.

A további fizikai biztonság érdekében a mellékelt kulcsos zár használható a nemkívánatos hozzáférés elleni védelemre és a meghajtók biztonságossá tételére különösen durva környezetben, például katonai alkalmazásokban és járműben lévő PC-kben.

Soha ne felejtse el, hogy mely meghajtók milyen rekeszbe tartoznak. Egyedi meghajtóazonosító címkéink segítségével mindig tudni fogja, hogy melyik meghajtótálcához tartozik a RAID-tömb, vagy mely meghajtók tartalmaznak bizonyos fájlokat. Szabadon húzza ki és rendezze át őket, hogy jobban megfeleljenek az Ön konfigurációjának, vagy egyszerűen távolítsa el őket az egyszerűbb megjelenés érdekében

Kivételes termékkompatibilitás


Az MB720M2K-B kompatibilis a főbb márkák alaplapjaival, RAID/HBA kártyáival és M.2 adaptereivel, mint például az Adaptec, Areca, Broadcom, HighPoint, Supermicro stb. Ez a kompatibilitás szabadságot ad a hardveropciók széles skálájából való választásra, túllépve az egymárkás rendszerkonfigurációk korlátain. A termékek kompatibilitásával kapcsolatos további információk megtalálhatók itt.

A ToughArmor MB720M2K-B támogatja a 15 tűs, reteszekkel ellátott SATA tápkábeleket, így soha nem kell attól tartania, hogy a kábelek véletlenül leválnak a házról. Miután ezek a kábelek csatlakoztatva vannak, reteszelődnek és a helyükön maradnak.

Testreszabott ICY DOCK meghajtóházak: megfelelnek a TAA és UL tanúsítási szabványoknak és még sok másnak!


Az ICY DOCK-nál megértjük a különféle ipari és biztonsági szabványok betartásának fontosságát. Büszkék vagyunk arra, hogy a TAA-tól és az UL-től a széles hőmérséklet-tesztekig különféle tanúsítási igényekre szabott merevlemez-házakat/mobil rackeket kínálunk. Csapatunk fel van szerelve a termék anyagainak és kialakításának módosítására a teljes megfelelés érdekében. Ezenkívül végigvezetjük ügyfeleinket a tanúsítási folyamaton, garantálva, hogy házaink nem csak a pontos előírásoknak felelnek meg, hanem a szigorú teszteken is átmennek. Az alábbiakban egy részletes táblázat található az összes általunk támogatott tanúsítványról. Bízzon az ICY DOCK minőség, rugalmasság és iparági megfelelőség iránti elkötelezettségében.

Elérhető tanúsítványok az EZ-Adapter MB720M2K-1SMB-hez


TAAKereskedelmi megállapodásokról szóló törvénynek való megfelelés
ULBiztonsági szabvány tanúsítvány
UL94Műanyag anyagok gyúlékonysága
FCCSzövetségi Kommunikációs Bizottság megfelelősége
Széles hőmérséklettartományMIL-STD-810H – 501.7 és 502.7 módszer

Főbb jellemzők


 • 4 db M.2 NVMe SSD bármilyen hosszúságú, 30 mm (2230), 42 mm (2242), 60 mm (2260), 80 mm (2280) és 110 mm (22110)
 • Az állítható meghajtózár biztonságosan tart minden hosszúságú meghajtót
 • Szerszám nélküli meghajtó-beépítési kialakítás a meghajtók egyszerű karbantartásához és a rendszerfrissítéshez
 • Bármilyen szabványos külső 5,25”-os eszközrekeszbe szerelhető
 • 4 db miniSAS HD-t (SFF-8643) használ a csatlakozáshoz, NVMe gazdagép szükséges
 • Támogatja a csatornánkénti 64 Gbps teljes NVMe sávszélesség specifikációt
 • Robusztus, teljesen fém burkolat, amely megfelel a tűzveszélyességi követelményeknek
 • Beépített extra nagy, nagy hatásfokú hűtőborda és bőséges szellőzés a kiváló passzív hűtés érdekében
 • 2 szegmenses kulcsos zár a további fizikai biztonság érdekében
 • A sashorgos tálcaretesz biztonságosan tartja a tálcát a burkolaton belül
 • EMI földelés – védi az SSD-ket az elektromos sérülésektől
 • Az Anti-Vibration Technology (AVT) csökkenti a zajt és véd a környezeti ártalmak ellen
 • Ingyenes támogatás a professzionálisan képzett USA-beli műszaki támogatási ügynököktől

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B Icy Dock ToughArmor MB720M2K-B
GyártóICY DOCK
HDD csatlakozóM.2
Kiviteli típusBelső
Csatoló felületSAS
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlataink

Philips 24M1N3200VS/00 Monitor
 • - Panel típusa: IPS
 • - Kijelző méret: 23.8 "
64 900 Ft
Seagate Expansion Desktop 10TB Külső merevlemez
 • - Kapacitás: 10000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.0
113 900 Ft
Silicon Power Ace A55 128GB SSD
 • - Kapacitás: 128 GB
 • - Csatlakoztatás: 2,5" SATA
6 007 Ft

Hasonló termékeink


Mobil rack
Icy Dock EZConvert MB703M2P-B
 • - Csatoló felület: SATA
 • - HDD méret: 2,5"
6 890 Ft

Ajánlataink


Rendszerhűtő
Aerocool Saturn 12F ARGB Pro
 • - Zajszint: 19.6 dB
 • - Ventilátor méret: 12 cm
11 391 Ft
SSD
Silicon Power Xpower XS70 2TB
 • - Kapacitás: 2000 GB
 • - Csatlakoztatás: M.2 PCIe Gen4 x4 NVMe
100 900 Ft
Kábel
Supermicro CBL-0296L
 • - Csatlakozó típus: 4 tűs ventilátor
 • - Méret: 0,2 m
3 270 Ft

Ajánlataink


Kábel
Roline S/FTP Cat.6 fekete 3m
 • - Csatlakozó típus: Ethernet RJ-45
 • - Méret: 3 m
4 590 Ft
Memóriakártya
Silicon Power UHS-I Superior SDXC 64GB
 • - Kapacitás: 64 GB
 • - Típus: SD(HC/XC)
5 690 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!