Termékeink

Ajánlataink


Toner
Lexmark CX310/410 sárga
 • - Típus: Toner
 • - Szín: sárga
56 900 Ft
Memória
G.Skill Ripjaws V DDR4 4400MHz CL17 32GB Kit2
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
105 900 Ft
Memória
G.Skill Value DDR2 800Mhz CL6 8GB Kit2
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR2
95 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / NAS / hálózati adattár / Qnap TS-464U-RP-8G

Gyártói cikkszám: TS-464U-RP-8G

NAS / hálózati adattár

Qnap TS-464U-RP-8G

graystargraystargraystargraystargraystar

- HDD/SSD helyek száma: 4 db
- Hálózati csatoló max sebessége: 2,5 GbE


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
686 900 Ft
nettó: 540 866 Ft

darabot

990


TS-464U-RP


2,5 GbE csatlakozás


Képes akár az 5 Gbps átviteli sebesség biztosítására is a két beépített 2,5 GbE (2,5 G/ 1 G/ 5 GbE) portokon keresztül a port trönkölés engedélyezését követően.

PCIe bővíthetőség


Telepíts egy PCIe Gen3 x2 kártyát a TS-464U-RP funkcióinak bővítéséhez, beleértve a multigigabites 10 GbE/5 GbE/2,5 GbE hálózati kártyát, a QM2 kártyát, vagy az 3.2 Gen 2 (10 Gbps) bővítőkártyát.

Pillanatképek


Védd meg a fájljaidat és az adataidat a véletlen törléstől és a rosszindulatú programok támadásaitól a pillanatképek segítségével, amelyek képesek rögzíteni a rendszer aktuális állapotát és az összes készüléken tárolt adatatot is.

Licencmentes virtualizált környezet


Hozz létre több konténeres alkalmazást a különböző alkalmazások és szolgáltalások futtatásához.

Támogatja az automatikus rétegzett tárolást


A Qtier™ auto-tiering és az SSD gyorsítótárazás folyamatosan optimalizálja a tárhelyet.

Rugalmas bővíthetőség


Növeld a tárolókapacitást a QNAP bővítőegységeivel, hogy megfelelj a növekvő adatok igényeinek.

Nagy teljesítményű négymagos processzor


A TS-464U-RP egy Intel Celeron N5105 / N5095 négymagos processzorral, 8 GB DDR4-memóriával és két 2,5 GbE LAN-porttal érkezik, továbbá támogatja a SATA 6 Gb/s meghajtókat is. Az integrált Intel® AES-NI titkosítómotor segít megvédeni a bizalmas adatokat anélkül, hogy befolyásolná a rendszer teljesítményét.

Korszerűsítsd a nagy méretű fájlátvitelt és a videószerkesztést a 2,5 GbE kapcsolatok használatával


A TS-464U-RP két 2,5 2.5GbE RJ45 (2,5 G/1 G/100 M) LAN porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a meglévő CAT5e kábelek használatával az 1 gigabites hálózati sebesség növelését 2,5 gigabitesre. A két 2,5 GbE-s port támogatja a port trönkölést, lehetővé téve az 5 Gbps átviteli sebesség elérését, ezzel javítva a hatékonyságot az olyan sávszélesség-igényes üzleti alkalmazások esetén, mint a nagy méretű fájlátvitel, a gyors biztonsági mentés/visszaállítás, valamint a multimédiás átvitel és szerkesztés.

Tedd jövőbiztossá az IT infrastruktúrád nagy sebességű hálózatok támogatásával


A TS-464U-RP ideálisan illeszkedik a QNAP menedzselt és menedzsment nélküli 2,5 GbE/10 GbE switch-eihez is, így nagy sebességű, biztonságos és skálázható hálózati környezetet alakíthatsz ki a költségvetés túllépése nélkül. A QNAP emellett 2,5 GbE/5 GbE/10 GbE PCIe kártyákat és USB 5 GbE adaptereket is kínál a Windows®/Linux® munkaállomásokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén építhess ki egy nagy sebességű hálózati környezetet a produktív csapatos együttműködés támogatásához.

Növeld a produktivitásod az USB portok segítségével!


A két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) és az két USB 2.0 (480 Mbps) porttal gyorsan készíthetsz biztonsági mentést és helyezheted át a nagy méretű fájlokat a TS-464U-RP készülékről/készülékre. Ezenfelül akár UPS-ek, egyéb kompatibilis USB-eszközök is csatlakoztathatók a nagyobb funkcionalitás és a kibővített alkalmazási lehetőség elérése érdekében.

Bőséges I/O képesség PCIe bővíthetőséggel


A TS-464U-RP egy PCIe Gen 3 x2 bővítőhellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi számos bővítőkártya használatát az alkalmazási potenciál növelése érdekében.

SSD gyorsítótárazás és automatikus rétegezés az optimalizált tárolási hatékonyság biztosítása érdekében


A TS-464U-RP támogatja az SSD gyorsítótárazást a véletlenszerű IOPS-igényes alkalmazások, például a virtualizáció sebességének javítása érdekében. A Qtier™ technológia segítségével a TS-464U-RP az automatikus rétegzéssel folyamatosan optimalizálja a tárhely kihasználtságát a nagy teljesítményű SSD és nagy kapacitású SATA meghajtók között. A Qtier™ 2.0 továbbá IO érzékeny képességgel is rendelkezik, amely Qtier gyorsítótárszerű helyet tart fent az SSD-n, hogy ezzel valós időben javítsa az I/O teljesítményt.

4K HDMI kimenet multimédiás és virtuális számítógépek tartalmának megjelenítéséhez


A TS-464U-RP egy Intel® UHD Graphics integrált grafikus megoldással rendelkezik, amely támogatja a dual-channel hardveres dekódolást és a valós idejű átkódolást*. A HDMI 1.4b kimenet támogatja az akár 4K (3840 x 2160p) @60Hz-et is, nagy előnyt kínálva az olyan alkalmazásokhoz, mint a videókészítés/szerkesztés, az ipari formatervezés , és a professzionális fényképezés, amelyek nagy felbontást és színhű megjelenítést igényelnek. A TS-464U-RP HDMI-kijelzőhöz történő csatlakoztatásával lehetővé teszi a NAS-ra mentett multimédiás tartalmak közvetlen megtekintését, továbbá a TS-464U-RP sokoldalú munkaállomásként is használható a virtuális gépek közvetlen kimenetének támogatásával a Virtualization Station vagy az Ubuntu Linux Station alkalmazásokon keresztül.

Gyorsabb képfelismerés az integrált Intel® OpenVINO™ AI motorral.


Az integrált Intel® OpenVINO™ AI számítási erőforrásokkal a TS-464U-RP felgyorsítja a mesterséges intelligencia képfelismerési teljesítményét anélkül, hogy az negatív hatással lenne más alkalmazásokra vagy szolgáltatásokra. A QNAP AI Core elsősorban a QuMagie alkalmazással működik.

QTS 5, gyors és könnyedén használható!


A TS-464U-RP már gyárilag a QTS 5 operációs rendszert használja, amely új generációs használati élményt nyújt frissített kernelnek, az optimalizált felhasználói felületnek és a továbbfejlesztett biztonsági funkcióknak köszönhetően.

Átláthatóbb. Gyorsabb. Biztos, hogy tetszeni fog!


A QTS 5-ben történő navigáció során a felhasználók könnyebben észrevehetik a jobb böngészési élményt nyújtó részleteket. Tapasztald meg a zökkenőmentes NAS-élményt, a kényelmes vizuális felületet és találd meg gyorsabban kedvenc alkalmazásaidat.

Az élmény a notice board-dal kezdődik


Az első telepítés során a notice board vezeti végig a felhasználókat a beállítás folyamatán. Csak egyszerűen kövesd a lépésről lépésre szóló utasításokat a gyors beállítás érdekében.

Reaktív felhasználói felület


Akár gombokra kattintásról, az alkalmazások közötti váltásról, vagy az ablakok nagyításáról/összecsukásáról van szó, minden művelet sokkal rugalmasabban megy végbe. A főmenü keresősávja szintén segít az alkalmazások gyorsabb megtalálásában.

Átfogó mentési és katasztrófa utáni helyreállítási megoldás


A TS-464U-RP több különféle alkalmazást támogat, amelyek minden biztonsági igénynek megfelelnek. Kövesd a biztonságos informatikai bevett szokásokat a fájlok és a készülék tartalmának rendszeres biztonsági mentésével, így szükség esetén könnyedén visszaállíthatod azokat.

PC/Laptop biztonsági mentése


A Windows® rendszerre telepíthető NetBak Replicator program segítségével biztonsági mentést készíthetsz a számítógéped tartalmáról a QNAP NAS rendszeredre. A macOS® rendszer esetén csak egyszerűen állítsd be a beépített Time Machine®-t a fájlok biztonsági mentéséhez.

Távoli biztonsági mentés a NAS-hoz


A Hybrid Backup Sync megkönnyíti a TS-464U-RP készüléken tárolt adatok biztonsági mentését egy másik QNAP NAS-ra vagy távoli szerverre, hogy megvalósítsa a 3-2-1 biztonsági mentési stratégiáját.

VM biztonsági mentés


Tapasztald meg a licencmentes VMware® és Hyper-V VM biztonsági mentést, amely támogatja a forrásoldali növekményes biztonsági mentést, a globális deduplikációt és helyreállítási tömörítést is.

SaaS biztonsági mentés


Megvédi a vállalati felhőt a Google™ Workspace és a Microsoft® Office 365® alkalmazásokban tárolt fájlok, e-mailek, naptárak és névjegyek NAS-ra történő biztonsági mentésével.

Felhőalapú biztonsági mentés a NAS-hoz


A Hybrid Backup Sync támogatja a népszerű felhőtárolókat a NAS adatainak biztonsági mentéséhez. Az objektum-felhőtárolók biztonsági mentéshez a VJBOD Cloud különösen hasznos a sávszélesség használatának és a biztonsági mentés idejének csökkentése érdekében.

QuDedup technológia


A QuDedup a forrásnál szünteti meg a redundáns adatokat, ezek után pedig biztonsági másolatot készít a duplikált adatokról, ezzel időt és tárolási költségeket takarítva meg, miközben egy hatékony, több-verziós biztonsági mentési megoldást biztosít.

A többverziós pillanatképek csökkentik a ransomware-fenyegetéseket


A TS-464U-RP támogatja a blokk-alapú pillanatfelvételeket, amelyek bármikor képesek rögzíteni a rendszer állapotát. Ez megvédi adatokat, hogy azok bármikor visszaállíthatók legyenek, ezzel nagymértékben segítve a ransomware fenyegetések csökkentését.

Minden egyben megoldás virtuális gépek és konténerek tárolására


Több virtuális gép és tároló futtatása esetén a TS-464U-RP-re több-bérlős környezeteket és alkalmazásokat lehet telepíteni a kezelési hatékonyság növelése és a hardverköltségek fenntartási költségének csökkentése érdekében. A Network & Virtual Switch alkalmazással együtt fokozza a virtuális gépek, tárolók, QNAP NAS és más hálózati tárolóeszközök közötti átjárhatóságot, lehetővé téve a fizikai és virtuális hálózati erőforrások rugalmas elosztását a hálózat telepítésének egyszerűsítése érdekében.

Átfogó biztonsági és jogosultsági beállítások


A TS-464U-RP rugalmas jogosultsági és biztonsági beállítások konfigurálását teszi lehetővé. Az IP blokkoláson, a kétlépcsős azonosításon és a HTTPS kapcsolaton kívül több olyan alkalmazás is rendelkezésre áll, amelyek segítenek a NAS optimális védelmének biztosításában az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a rosszindulatú programok által okozott fertőzések, vagy a hackertámadások.

A legjobb fájltároló és együttműködési központ


A TS-464U-RP funkciókban gazdag alkalmazásokat integrál a fájlok tárolásához, kezeléséhez, szinkronizálásához, kereséséhez és archiválásához. Támogatja az SMB/CIFS, AFP és NFS protokollokat az egyszerűsített fájlmegosztás érdekében a Windows®, Mac® és Linux®/UNIX® rendszereken, emellett pedig a legintelligensebb NAS megoldást kínálja a fájlok professzionális kezeléséhez.

Intelligens felügyeleti megoldás a napi 24 órás védelem érdekében


A QVR Elite a QNAP előfizetés-alapú intelligens felügyeleti megoldása, amely lehetővé teszi alacsonyabb TCO-val és nagyobb skálázhatósággal rendelkező felügyeleti rendszerek egyszerű kiépítését. A felvételeket MP4 fájlként menti, így szinte minden eszközön lejátszhatók. A QVR Elite integrálja a QNAP AI-alapú megoldásait, egy QNAP NAS-sal társítva pedig egy intelligens arcfelismerő és beléptető rendszer is kialakítható. Egy független tárhelyet is hozhatsz létre az adatok számára a TS-464U-RP-en, ezzel egyszerűsítve a csatlakoztatott kamerák kezelését, a tárhely elosztását, valamint a kamerák élő képének megtekintését és lejátszását.

Rugalmas és gazdaságos tárolási bővítés


A QNAP egyszerű lehetőségeket kínál a tárhelyed bővítésére. A TS-464U-RP tárhelybővítésének több módja is létezik, hogy alkalmazkodj növekedő vállalkozásod igényeihez:

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Qnap TS-464U-RP-8G Qnap TS-464U-RP-8G
GyártóQnap
KivitelRack
RAM8 GB
HDD/SSD helyek száma4 db
Hálózati csatoló max sebessége2,5 GbE
HDMI1 db
IP kamera támogatásIgen
IP kamerák max. száma2 db
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Seagate Enterprise Exos X16 16TB Merevlemez
 • - Kapacitás: 16000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
115 899 Ft
WD Red NAS 3,5" 4TB Merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
45 900 Ft
SEAGATE Barracuda 4TB 2,5" Merevlemez Merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
46 900 Ft

Hasonló termékeink


NAS / hálózati adattár
Western Digital My Cloud EX2 Ultra 4TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
138 900 Ft
NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home 6TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 1 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
127 900 Ft
NAS / hálózati adattár
QNAP HS-251+
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
414 900 Ft

Ajánlott termékeink


Merevlemez
Seagate IronWolf 1TB SATA-III 64MB
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Cache memória: 64 MB
28 900 Ft
Merevlemez
SEAGATE Barracuda 1TB 5400rpm SATA-III
 • - Kapacitás: 1000 GB
 • - Cache memória: 128 MB
19 990 Ft
Merevlemez
Western Digital Gold 8TB 3,5" SATA-III HDD
 • - Kapacitás: 8000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
88 900 Ft

Ajánlataink


SSD
ADATA Ultimate SU650 SSD SATA III 480GB
 • - Kapacitás: 480 GB
 • - Csatlakoztatás: 2,5" SATA
14 990 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!