Termékeink

Ajánlataink


Toner
Lexmark CX310/410 sárga
 • - Típus: Toner
 • - Szín: sárga
56 900 Ft
Memória
G.Skill Ripjaws V DDR4 4400MHz CL17 32GB Kit2
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
105 900 Ft
Memória
G.Skill Value DDR2 800Mhz CL6 8GB Kit2
 • - Kapacitás: 8 GB
 • - Generáció: DDR2
95 900 Ft
Ön itt van: Bluechip / Számítástechnika / NAS / hálózati adattár / QNAP TS-932PX 4GB RAM

Gyártói cikkszám: TS-932PX-4G

NAS / hálózati adattár

QNAP TS-932PX 4GB RAM

graystargraystargraystargraystargraystar

- HDD/SSD helyek száma: 9 db
- Hálózati csatoló max sebessége: 10 GbE


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
356 900 Ft
nettó: 281 024 Ft

darabot

519


Kompakt 9-lemezes NAS 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE portokkal a fájl alapú alkalmazások gördülékeny működéséhez


A négymagos 1,7 GHz-es TS-932PX kilenc meghajtórekeszt támogat egy mindössze 5-lemezes NAS méretével. Az öt 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekesszel és a négy 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s foglalattal a TS-932PX lehetőséget nyújt egy HDD/SSD hibrid infrastruktúrás rendszer létrehozására az alkalmazások teljesítményének gyorsításához. A két 10GbE SFP+ és a két 2,5 GbE LAN porttal a TS-932PX támogatja a következő generációs hálózatokat a sávszélesség-igényes alkalmazások számára, valamint gördülékeny fájlhozzáférést és megosztást biztosít.

 • A két 10 GbE SFP+ és a két 2,5 GbE RJ45 hálózati port lehetővé teszi a nagy sávszélességet igénylő feladatok elvégzését és felgyorsítja a fájlmegosztást.
 • A HBS átfogó biztonsági mentést és adathelyreállítást biztosít; a QuDedup deduplikálja az adatokat a forrásnál, hogy optimalizálja a tárhely- és a sávszélesség kihasználtságát, miközben csökkenti a biztonsági mentés idejét.
 • A pillanatképek rögzítik a rendszer állapotát, lehetővé téve a fájlok és az adatok védelmét véletlen törlés és rosszindulatú programok támadása esetén.
 • A felhőtároló átjárók hibrid felhőalkalmazásokat valósítanak meg a NAS-on fenntartott gyorsítótár használatával, hogy biztosítsák az alacsony késleltetésű hozzáférést a felhőben tárolt adatokhoz.
 • A Qtier™ auto-tiering és az SSD gyorsítótárazás folyamatosan optimalizálja a tárhelyet.
 • Növeld a TS-932PX tárolókapacitását egy QNAP TR RAID vagy egy TL JBOD bővítőegység használatával.

Energiahatékony négymagos processzor


A 64 bites, négymagos, 1,7 GHz-es ARM Cortex-A57 processzorral és a 4 GB DDR4 RAM-mal (16 GB-ig bővíthető) rendelkező TS-932PX működését tekintve rendkívül energiahatékony anélkül, hogy ezzel negatív hatással lenne a rendszer, vagy az alkalmazások teljesítményére.

Nagy teljesítményű 10 GbE és 2,5 GbE kapcsolat


A TS-932PX két 10 GbE SFP+ és két 2,5 GbE LAN RJ45 porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nagy sebességű hálózatok kiépítését, valamint támogatják a port trönkölést és a feladatátvételt a hálózati infrastruktúra megerősítéséhez. A QNAP számos nagy sebességű hálózati megoldást is kínál, beleértve a 10 GbE/2,5 GbE menedzselhető/nem menedzselhető switch-cseket és hálózati adaptereket, amelyek segítségével költséghatékony, nagy sebességű hálózati környezet építhetsz ki.

Növeld a NAS teljesítményét 2,5 hüvelykes SATA SSD-kkel


Az SSD-k nagymértékben javíthatják a NAS teljesítményét anélkül, hogy jelentős beruházást igényelnének. A TS-932PX támogatja az SSD gyorsítótárazást, a Qtier™ auto-tiering technológiát és az SSD over-provisioning-get, ezzel segítve a tárolási teljesítmény, a tárhelyelosztás és az informatikai költségek kiegyensúlyozáást.

Védd meg fontos adataid a pillanatképekkel


A pillanatképek teljes mértékben rögzítik a NAS rendszer állapotát és a metaadatait, amelyek használhatók a fájlok gyors visszaállítására egy korábban rögzített állapot alapján, ha azok véletlen törlés/módosítás, vagy zsarolóvírus áldozatául estek. A QNAP pillanatképek blokk alapúak és csak módosított adatokat rögzítenek. Ez nem csak tárhelyet takarít meg, hanem csökkenti az adatok biztonsági mentéséhez és visszaállításához szükséges időt is. A TS-932PX akár 256 pillanatfelvételt támogat NAS-onként és akár 64 pillanatfelvételt támogat kötetenként vagy LUN-onként.

Többpontos biztonsági mentés, hozzáférés és szinkronizálás


A TS-932PX támogatja a népszerű fájlmegosztási protokollokat (beleértve az SMB/CIFS, AFP és NFS) Windows®, Mac® és Linux®/UNIX® eszközökhöz. A Qsync-kel (egy olyan segédprogram, amely a QNAP NAS-t biztonságos, nagy kapacitású adatközponttá alakítja a fájlok szinkronizálása segítségével) a TS-932PX-re feltöltött fájlok minden társított eszközön elérhetőek lesznek (beleértve a számítógépeket, laptopokat és mobileszközöket). A Hybrid Backup Sync segít a TS-932PX adatainak biztonsági mentésében vagy szinkronizálásában egy másik QNAP NAS-ra, távoli kiszolgálóra vagy felhőalapú tárolóra (beleértve a Microsoft One Drive®-ot, a Google Drive™-ot és a Dropbox®-ot) a katasztrófa utáni helyreállításhoz.

Intelligens AI fényképkezelés


A QuMagie integrálja a QuMagie Core AI képfelismerő technológiát az arcfelismeréshez, a tárgyak azonosításához és a fényképek földrajzi címkézéshez. A hasonló fényképeket emberek, helyszínek és tárgyak alapján kategóriába sorolja. A QuMagie testre szabható mappaikonokkal, iOS® Live Photo display támogatással és hatékony keresőeszköztárral rendelkezik, hogy a lehető legjobb fotókezelési és képmegosztási megoldást kínálja.

Alacsony késleltetésű hozzáférés a felhőben tárolt fájlokhoz a felhőtároló átjárók segítségével


A felhőtároló átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótár használatával a TS-932PX-t egyszerűen használhatod a felhőadataid tárolásra, biztonsági másolatok készítésre és az adatok helyreállítására alacsony késleltetésű hozzáféréssel, ezzel innovatív hibrid felhőélményt biztosítva.

HybridMount - Fájl alapú felhő átjáró

Bővítsd rugalmasan a tárolókapacitást felhőalapú tárolóhoz való csatlakozással. A QTS alkalmazásainak segítségével kezelheted és szerkesztheted a felhőben tárolt fájljaidat, vagy megtekintheted multimédiás tartalmaidat is. A HybridMount az ideális fájlszerver online együttműködésre és fájlszintű elemzésre.

VJBOD Cloud - Blokk-alapú felhő átjáró

A VJBOD Cloud támogatja a NAS adatainak biztonsági mentését egy blokk-alapú felhőtárolóra. A blokk-alapú adatátvitel véletlenszerű adatokat és nagy méretű fájlokat tölt fel a felhőbe külön blokkokban, így csak a kötet vagy LUN fog változni. Ez ideális megoldást jelent a LUN-ok, az adatbázisok és a bizalmas fájlok biztonsági mentéséhez.

Könnyedén megkeresheted és automatikusan rendezheted a fájlokat


A TS-932PX kényelmesebb fájlkezelést biztosít. A Qsirch segítségével gyorsan megtalálhatod a keresett fájlokat, a Qfiling-gal pedig automatikusan archiválhatod őket.

Fájlkeresés

A Qsirch kulcsszavak, színek és különféle szűrők segítségével gyorsan megtalálja a képeket, zenéket, videókat, dokumentumokat, e-maileket vagy más fájlokat.

Automatikus archiválás

A Qfiling automatizálja a fájlok szervezését vagy újrahasznosítását egyéni beállítások alapján, ezzel jelentősen javítva a munka hatékonyságán.

Biztonságos távoli hozzáférés a QNAP NAS-odhoz


A myQNAPcloud Link használatával elérheted, megoszthatod, letöltheted és kezelheted a központi NAS-on tárolt fájlokat az interneten keresztül. A QNAP NAS támogatja a VPN szolgáltatásokat is a távoli hozzáféréssel dolgozó szakemberek számára, akik ennek segítségével hozzáférhetnek a NAS-hoz és az erőforrásokhoz egy privát hálózaton keresztül. Továbbá használhatod a QVPN Device Client programot is, amelyet a QNAP szabadalmaztatott QBelt protokollja működtet. Segítségével egyszerűen csatlakozhatsz a TS-932PX-hez, a mérőeszközökkel pedig megállapíthatod a VPN csatlakozás sebességét és megtekintheted az előzményeket is.

Rugalmas és gazdaságos tárolási bővítés


A QNAP több módot is kínál a TS-932PX tárhelyének bővítésére, hogy alkalmazkodhass a növekedő vállalkozásod igényeihez:

Bővítsd a RAID kapacitását

Cseréld le az alacsony kapacitású meghajtókat nagyobb kapacitású meghajtókra a TS-932PX további bővítéséhez.

Csatlakoztass külső bővítőegységeket

Csatlakoztass két bővítőegységet (4-lemezes TR-004, 2-lemezes TR-002) vagy egy 8-lemezes TL-D800C JBOD-ot, hogy a Storage & Snapshots Manager alkalmazás segítségével könnyedén kezelhesd a NAS kapacitásának bővítését.

Áttérés egy új NAS-ra

Telepítsd a régi NAS-od merevlemezeit egy nagyobb QNAP NAS-ba és őrizd meg az összes meglévő adatod és konfigurációd.

Növeld a produktivitásod


QVR Pro

Hozz létre egy biztonságos felügyeleti környezetet extra szoftverek használata nélkül. A QVR Pro licenc megvásárlásával kibővítheted az ingyenes csatornák számát, ezzel lehetőséget biztosítva egy nagyméretű megfigyelő rendszer kiépítéséhez.

Notification Center

Összevonja az összes QTS rendszer eseményt, riasztást és értesítést a NAS egyszerű kezelése érdekében, folyamatosan tájékoztatva a felhasználókat a NAS állapotáról.

Security Counselor

Egy biztonsági portál, amely a gyengeségek ellenőrzésére szolgál és ajánlásokat kínál a NAS biztonságának fokozására. Emellett integrál vírus- és rosszindulatú programkeresőt is.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

QNAP TS-932PX 4GB RAM QNAP TS-932PX 4GB RAM QNAP TS-932PX 4GB RAM QNAP TS-932PX 4GB RAM QNAP TS-932PX 4GB RAM QNAP TS-932PX 4GB RAM
GyártóQnap
KivitelDesktop
ProcesszorAnnapurnaLabs Alpine AL324 ARM® Cortex-A57 quad-core 1.7GHz processor
RAM4 GB
HDD-k mérete2,5"/3,5" SATA + 2,5" SATA
HDD/SSD helyek száma9 db
Hálózati csatoló max sebessége10 GbE
2,5 GbE LAN csatlakozók száma2 db
10 GbE LAN csatlakozók száma2 db
USB 3.0 csatlakozók száma3 db
IP kamera támogatásIgen
Méret182,7 × 224,6 × 224,1 mm
Súly3,39 kg
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

SEAGATE Exos X22 SATA 7200rpm 512MB 22TB Szerver merevlemez
 • - Kapacitás: 22000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
172 900 Ft
SEAGATE Barracuda 4TB 2,5" Merevlemez Merevlemez
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
46 900 Ft
Western Digital Gold 8TB 3,5" SATA-III HDD Merevlemez
 • - Kapacitás: 8000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
88 900 Ft

Hasonló termékeink


NAS / hálózati adattár
Western Digital My Cloud EX2 Ultra 4TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
138 900 Ft
NAS / hálózati adattár
WD My Cloud Home Duo 8TB
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
191 900 Ft
NAS / hálózati adattár
QNAP HS-251+
 • - HDD/SSD helyek száma: 2 db
 • - Hálózati csatoló max sebessége: 1 GbE (10/100/1000 Mbps)
414 900 Ft

Ajánlott termékeink


Merevlemez
WD Red NAS 3,5" 4TB
 • - Kapacitás: 4000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
45 900 Ft
Szerver merevlemez
WESTERN DIGITAL Ultrastar DC HC570 7200rpm SATA-60
 • - Kapacitás: 22000 GB
 • - Csatoló felület: SATA-III
191 900 Ft
Merevlemez
WD Red Plus 3.5" 5400rpm 256MB Cache 6TB
 • - Kapacitás: 6000 GB
 • - Cache memória: 256 MB
62 901 Ft

Ajánlataink


SSD
ADATA Ultimate SU650 SSD SATA III 480GB
 • - Kapacitás: 480 GB
 • - Csatlakoztatás: 2,5" SATA
14 990 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!