Termékeink

Kapcsolódó termékek


Kábel
Delock High Speed HDMI with Ethernet 4K 5m
 • - Csatlakozó típus: HDMI
 • - Méret: 5 m
5 190 Ft
Kábel
Delock mini DisplayPort 1.1 > HDMI 2m
 • - Csatlakozó típus: HDMI
 • - Méret: 2 m
6 190 Ft
Ön itt van: Bluechip / Szórakoztató elektronika / Videokamera / Kamera / Sony HDR-CX450

Gyártói cikkszám: HDRCX450B.CEN

Kamera

Sony HDR-CX450

graystargraystargraystargraystargraystar

- Optikai zoom: 30 x
- Digitális zoom: 350 x
- Hangcsatorna: 5.1


Megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 
159 901 Ft
nettó: 125 906 Ft

darabot

450


Optikai SteadyShot™ intelligens aktív móddal


A képstabilizálás egyenletessé teszi a rögzítés alatt álló felvételeket rázkódás esetén, illetve ha remeg a felhasználó keze. Az öttengelyes intelligens aktív mód öt különböző irányban ellensúlyozza a rázkódás hatását, így még könnyed futás közben is stabil, kiváló minőségű filmek rögzítését teszi lehetővé.

Gyors AF-reagálás, a meghatározó pillanatok rögzítéséhez


A gyors, intelligens AF rendkívül nagy sebességű, pontos kontrasztészlelésű automatikus fókuszálást biztosít az objektív mozgásának minimalizálásával, az AF-tartomány előrejelzésével és az objektív meghajtójának felgyorsításával, ezáltal jobb reakcióidőt biztosít, így Ön a múló pillanatokat is könnyedén lencsevégre kaphatja.

Akár 26,8 mm-es nagy látószögű objektív


Akár videót, akár fotót készít, a csúcsminőségű nagylátószögű objektív segítségével többet megragadhat a tájképekből és a benti helyszínekből, ahol nincs annyi hely, hogy hátráljon egy lépést. A videokamerák mozi üzemmódban nagylátószögű konverziós objektív nélkül is 26,8 mm-esképalkotást produkálnak (16:9 képaránynál).

Idősűrítéses felvétel5


Lehetősége van arra, hogy fotókat készítsen folyamatosan, hosszabb időtartamon keresztül, meghatározott időközönként, majd az utófeldolgozás során a fotók teljes sorozatát szerkessze, és a képsorozatot idősűrítéses filmként tekintse meg.

Highlight Movie Maker7


A sokoldalú, korszerű Highlight Movie Maker videoszerkesztő eszköz számos olyan funkciót kínál, amellyel időt takaríthat meg. Jelölje ki felvételkészítés közben a legfontosabb pontokat, és bízza a videokamerára az átmenetek automatikus szinkronizálását a kiválasztott zeneszámmal.

Kétrétegű videorögzítési lehetőség10


Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MPformátumban. Így kap egy azonnal megosztható kisebb fájlt, valamint egy professzionális minőségű, nagyobb fájlt további szerkesztéshez.

Egyérintéses távvezérlés és egyérintéses megosztás


Az egyérintéses távvezérlés lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak legyen Ön is benne a saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond! A készülékeket manuálisan is párosíthatja.

Live Streaming a USTREAM® segítségével


Bizonyos dolgokat élőben látni a legjobb, a sporteseményektől kezdve az előadásokig. Ossza meg jeleneteit úgy, ahogy azok megtörténtek - kiváló kép- és hangminőséggel.

5.1 csatornástérhatású mikrofon


Rögzítsen a jelenet hangulatát tökéletesen visszaadó kristálytiszta hangot, és élvezze a surround hangokat házimozi-rendszerén. A szintmérők segítségével az LCD panelen szemmel tarthatja az egyes csatornák szintjeit.

Saját hang levétele


Csökkentse a videokamera közelében álló felhasználó hangjának intenzitását, legyen szó akár a képek tárgyához intézett beszédről, akár az alanyok felvidításáról.

30x optikai zoom


Az átfogó tájképek rögzítéséhez ideális nagylátószögű objektívvel a kamera emellett 30x optikai zoomot és akár 60x tiszta képnagyítást tesz lehetővé a rugalmas képfeldolgozási opciókhoz.

Lenyűgöző képminőség


A nagy bitsebességű XAVC S formátumotazon videósok számára ajánljuk, akik még színvonalasabb munkát szeretnének végezni. A hihetetlen minőséget kínáló XAVC S formátumot a profi filmkészítők és műsorszórók által használt XAVC formátumból hozták létre, intelligens adattömörítést alkalmazva a felhasználóbarát fájlméret elérése érdekében.

Témakövető automata fókusz (AF)


Javítja a mozgó tárgyak követését az optimális AF-pont használatával, illetve a célkeret méretének változtatásával a tárgy legjobb karakterisztikáinak megfelelően. A tárgy LCD kijelzőn történő megérintésével pontosan rögzítheti a fókuszt a gyorsan mozgó tárgyakon a felvételkészítéshez.

Arcérzékelés


A legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan optimalizálja az élesség, az expozíció és a szín beállítását. Egyszerűen érintse meg a kiemelt személy arcát az LCD-kijelzőn. Ez a funkció olyankor hasznos, ha egy zsúfolt eseményen szeretné kijelölni a fontos személyt. Ha a képalany kimegy a képből, a készülék akkor is megjegyzi, és amint visszatér a jelenetbe, újra előresorolja.

Mosolyfelismerő6


A gyönyörű mosolyok csak egy pillanatig tartanak, de ennek a funkciónak köszönhetően örökre megőrizhetjük őket. Videofelvétel közben is automatikusan készíthet pillanatfelvételeket a mosolygó arcokról.

Dual Rec6


A párhuzamos felvételi mód lehetővé teszi, hogy egyidejűleg készítsen HD videofelvételt és nagy felbontású állóképeket, és mindkét módon a lehető legjobb felvételekhez jusson.

Intelligens automata mód


A funkció automatikusan meghatározza a megörökítendő jelenet típusát, és optimalizálja a három csoport (arc, jelenet, videokamera rázkódása) beállításainak kombinációját. Ez a legjobb eredményt biztosítja akár 180 jelenettípushoz14, még éjszakai és hátulról megvilágított jeleneteknél is. A kiválasztott beállítások a jobb áttekinthetőség érdekében ikonokként jelennek meg az LCD kijelzőn.

Picture Effect


Engedje szabadon szárnyalni a képzeletét. A Picture Effect funkciókkal nagyobb élvezet a videók és fényképek feldolgozása: nehézkes számítógépes képszerkesztés nélkül is akár hét különböző kreatív hatást alkalmazhat (részleges szín, retró fénykép, lágy high-key, nagy kontrasztú monokróm, játék fényképezőgép, „Pop Colour” színkiemelés, poszterhatás).

Motion Shot Video


A Motion Shot Video egymásra vetítve jeleníti meg egy felvett esemény nagyon rövid (a másodperc tört részének megfelelő) időtartamonként következő képeinek sorozatát. A mozgássort így részletesen elemezheti. A lejátszás során módosíthatja az időközöket, vagy megállíthatja a felvételt, hogy rögzítsen és megosszon egy állóképet.

A blende és a zársebesség kézi beállításai


A videokamera lehetőséget nyújt tetszés szerint a blendenyílás és a zársebesség kézi beállítására is ellenfényben, gyenge fényviszonyok között és sok egyéb helyzetben.

Exmor R® CMOS-érzékelő


A nagyméretű, csúcstechnológiás érzékelő még tisztább képeket garantál, csökkenti a képzajt rossz fényviszonyok esetén, ezenkívül lehetővé teszi a finom háttérlágyítást.

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor


A BIONZ™ X képfeldolgozó processzor segíti, a természetesebb, élénk és életszerű képminőséget, továbbá gyorsabb feldolgozási eljárásra is képes.

ZEISS™ objektív


A Sony és a ZEISS egyaránt elkötelezett a kiemelkedő teljesítményű és formatervezésű termékek létrehozása iránt, ezért együtt fejlesztenek ki a Sony Handycam® kameratípusokhoz olyan objektíveket, amelyek a létező legjobb optikát ötvözik a kiemelkedő minőségű elektronikával és érzékelőtechnológiával.

9,2 MP-es állóképrögzítés


Előfordul, hogy nem mozgóképet szeretne készíteni. Állítsa videokameráját állókép üzemmódba, és készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű 9,2 megapixeles fényképeket épp olyan könnyedén, mint egy fényképezőgéppel.

Automatikus szélzajcsökkentés


Egy fejlett hanganalizáló algoritmus használatával ez a funkció kiiktatja a szélzajt - a kinti felvételek rossz audiominőségének legnagyobb okozóját.

Mikrofon hangerejének szabályozása


Filmfelvétel készítésekor lehetőség van a mikrofon hangszintjének finomhangolására, hogy optimális minőségben rögzíthessen tetszőleges hangbemenetet, a halk madárdaltól kezdve egészen a hangos koncertfelvételekig. Az automata erősítés a hangszint hirtelen növekedése esetén is megakadályozza a hangzás torzulását.

Progresszív felvétel


A progresszív felvételi módban, 60p/50p értékű (NTSC/PAL) Full HD felvétellel készült tiszta videók kétszer annyi képadatot tartalmaznak, mint a váltott soros módban felvett videók. A kép olyan egyenletes, amennyire csak lehet a másodpercenként 60/50 képkocka felvételével, és minden egyes képkockát teljes képként rögzít a készülék. Így a progresszív módban felvett videóból kiemelt fotók rendkívül élesek.

Közvetlen másolás Handycam®-ről


A képadatokról könnyedén készíthet biztonsági mentést és tárolhatja azt külső merevlemezen. Csatlakoztassa a meghajtót az adatok eredeti tárolóhelyeként szolgáló Handycam® készülékhez a következő módon: az USB-kábelt illessze a merevlemez USB-portjába.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony HDR-CX450
GyártóSony
Optikai zoom30 x
Digitális zoom350 x
FénymérőCMOS
Hangcsatorna5.1
HangszóróIgen
MikrofonIgen
HangrendszerAAC
AVCHD: Dolby Digital
Dolby Digital
LCD méret2,4 "
Merevlemez Nem
Memóriakártya olvasóMicro SDHC
CsatlakozóAudio
HDMI
USB
3D felvételNincs
Éjszakai módIgen
SzínFekete
Méret57,0 x 59,5 x 128,5 mm
Súly250 g
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Népszerű termékek

Sony HDR-CX450 Kamera
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 350 x
159 901 Ft
Sony HDR-CX450 Kamera
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 350 x
159 901 Ft
Sony VGC3EM függőleges markolat A7III, A9 készül Elemtartó markolat
 • - Kompatibilis kamera: Sony Alpha 9
169 749 Ft

Ajánlataink

G.Skill SK SO-DIMM DDR2 667MHz CL5 4GB Kit2 Memória
 • - Kapacitás: 4 GB
 • - Generáció: DDR2
22 899 Ft
Canon GI-41 Magenta tinta Tintapatron
 • - Típus: Tintatartály
 • - Szín: magenta (bíbor)
3 890 Ft

Hasonló termékeink


Kamera
Panasonic HC-V180 fekete
 • - Optikai zoom: 50 x
 • - Digitális zoom: 150/500 x
99 990 Ft
Kamera
Sony HDR-CX625 Handycam
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 2 x
199 901 Ft
Kamera
Sony HDR-CX405
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Digitális zoom: 350 x
105 900 Ft

Ajánlataink


Rendszerhűtő
Raijintek Iris 14 Rainbow RGB 2db
 • - Zajszint: 30,8 dB
 • - Ventilátor méret: 14 cm
13 490 Ft
Monitor
BenQ BL2780T monitor
 • - Kijelző méret: 27 "
 • - Kijelző felbontás: 1920 x 1080
87 901 Ft
Tintapatron
HP 730 Szürke tintapatron
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: szürke
32 901 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok

HÍRLEVÉLKérem várjon!