Termékeink

Ajánlataink


Külső merevlemez
WD Black P10 Game Drive 5TB
 • - Kapacitás: 5000 GB
 • - Csatoló felület: USB 3.1 Gen 1
77 901 Ft
Memória
Kingston DDR4 3200MHz 32GB
 • - Kapacitás: 32 GB
 • - Generáció: DDR4
32 901 Ft
Ön itt van: Bluechip / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera

Gyártói cikkszám: ZVE10LBDI.EU

Kompakt fényképezőgép

SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera

graystargraystargraystargraystargraystarSony ZV-E10 cserélhető objektíves vlog kamera, kifejezetten vloggerek és videósok számára

A Sony ZV-E10 APS-C kamera kiváló minőségű videó- és hangteljesítményt, vlog-optimalizált funkciókat és sokoldalú csatlakoztathatóságot kínál - így tökéletes videós tartalomgyártók számára.

A kezdetektől fogva vlogolásra és vloggerek számára tervezett kamera ötvözi a Sony fejlett képalkotó technológiáját a széleskörű kezelhetőséggel és a kifejezetten videósok számára optimalizált egyedi funkciókkal.

A ZV-E10 lelke a 24,2 megapixeles (kb. effektív) APS-C Exmor™ CMOS érzékelő és a BIONZ X képfeldolgozó motor, amely kiváló minőségű képeket készít nagy érzékenységgel, részletes textúraábrázolással és gyönyörű, természetes bokeh-vel.

Emellett a ZV-E10 tartalmazza a népszerű ZV-1 digitális fényképezőgépben bemutatott közkedvelt vlog-specifikus funkciókat, köztük a "Background Defocus[i] " funkciót, amely könnyedén tud váltani az elmosódott (bokeh) és az éles háttér között, valamint a "Product Showcase Setting"[ii] módot, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép automatikusan átállítsa a fókuszt az alany arcáról a kiemelt objektumra.

"A Sony első cserélhető objektíves vlog kamerájának, a ZV-E10-nek a bevezetésével izgatottan várjuk, hogy kiszolgáljuk a tartalomgyártók növekvő igényeit" - mondta Yang Cheng, a Sony Europe digitális képalkotásért felelős alelnöke. "Az új ZV-E10 egy nagyobb érzékelős, cserélhető objektíves kamera sokoldalúságát és a kiváló képminőségét ötvözi a kifejezetten vlogoláshoz tervezett felhasználóbarát funkciókkal, így ideális eszköz azon videósok számára, akik korszerűbb felszerelésre szeretnének váltani.”

A pehelykönnyű (kb. 343g[iii]) ZV-E10-et elsősorban videózásra tervezték, ezért is rendelkezik népszerű, oldalra nyitható, változtatható szögű LCD képernyővel, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy külső mikrofonokat csatlakoztassanak a kamera tetejére. Ez egyszerűbbé teszi a beállítást, miközben a felhasználók továbbra is láthatják a képernyőt szelfi-módban, magas és alacsony szögből egyaránt.

A képernyőn kívül a ZV-E10 számos más, kifejezetten a vlogoláshoz tervezett, könnyen használható funkciót is tartalmaz, köztük a kamera tetején található új üzemmódgombot, amellyel az alkotók egyetlen érintéssel könnyedén válthatnak az állókép/film/lassított és gyors üzemmódok között.

Az új kamera olyan fejlett videófunkciókat is tartalmaz, mint a 4K (QFHD: 3840 x 2160) videofelvétel és a magas felbontású lassított felvétel (FHD 120p) [iv]. Az aktív üzemmóddal[v] ellátott elektronikus képstabilizátor is rendelkezésre áll, amely stabil videofelvételt biztosít még sétálva és kézből történő felvételkészítés közben is. Továbbá a ZV-E10 fejlett AF (autofókusz) technológiája gyors, pontos AF-et biztosít kiváló követési teljesítménnyel, valamint kiváló minőségű hanggal a tiszta hangfelvételhez.

Keresd meg a stílusodhoz illő objektívet.

A ZV-E10 segítségével egyszerűen készíthetsz profi látványvilágú vlogot, ugyanis a cserélhető objektívekkel saját szemszögedből tudod megmutatni a világot. Az alábbi videóból megismerkedhetsz a számos kreatív lehetőség némelyikével.

Nagy látószögű, dinamikus felvétel.

Nagy látószögű objektívvel könnyen rögzíthetsz dinamikus felvételt, mely hangsúlyoz téged és a környezetedet is, ahol a szelfit készíted. Többet mutathatsz a mögöttes településből vagy a természetből, és a nézőid veled tarthatnak egy közös élményben.

Figyelemfelkeltő háttér.

Rögzített gyújtótávolságú objektívvel könnyen készíthetsz a néző figyelmét megragadó vlogtartalmat. Ezen objektívek lágy, természetes háttérelmosása segít kiemelni a témát. Hasznos akkor is, ha gyenge megvilágításnál világos képeket szeretnél készíteni.

A csodás közelképek kiemelik a részleteket.

Más típusú objektívekkel ellentétben a makróobjektív közelebb enged a témához, így az apró részleteket nagyobb méretben fotózhatod, mint szokványos objektívvel. Lehet szó ékszerről vagy készülő fogásról, makróobjektívvel nagyon közelről tudod bemutatni minden csodás részletét.

Távoli történések.

Teleobjektívvel megörökíthetsz távoli tárgyakat, látványt vagy történéseket is tiszta, részletgazdag felvételeken – akár utazás közben vlogolsz, akár a mindennapokról készítesz felvételeket. Emellett a zoom is további dinamikát adhat a történetednek.

A vlogolási arzenálodat több mint 60 objektívvel bővítheted.

A Sony objektívjei új távlatokat nyithatnak a ZV-E10 kamerával készített vlogbejegyzéseknél. A Sony 60-nál is több, Sony kamerákhoz ideális objektívet kínál, köztük kifejezetten filmkészítéshez valókat is. Válassz az egyedülálló kínálatból, és fedezd fel az önkifejezésed erejét.

Egyérintéses vezérlés a háttérelmosáshoz.

Nincs szükség bonyolult kézi beállításokra – egyetlen gombnyomással be-, illetve kikapcsolhatod a háttérelmosás (bokeh) effektust. Válaszd a „Lágyítás” funkciót a profi látványt adó, elmosódó háttér megteremtéséhez, amely a tekintetet a fő témára irányítja, vagy válaszd a „Tiszta” funkciót, ha a teljes kompozíciót éles fókuszban szeretnéd tartani.

Növeld a drámát lassított és gyorsított felvétellel

A ZV-E10 Still/Movie/S&Q gombjával könnyen hozzáférsz az S&Q módhoz a lassított felvétel készítéséhez a valós időnél 4-szer lassabb sebességgel . Vagy a beállítás módosításával gyorsított felvételt készíthetsz akár 60-szoros sebességgel. Ezekhez nincs szükség számítógépes utómunkálatokra, a kamera tiszta Full-HD minőséget rögzít.

Ideális termékbemutató videókhoz.

Kiküszöbölheted a frusztrációt a termékbemutató videók rögzítéséből. Aktivált „Product Showcase Setting” funkció esetén a kamera gyorsan és automatikusan vált fókuszt az arcodról a kamera elé tartott termékre anélkül, hogy a kezedet a termék mögé kéne tartanod a ráfókuszáláshoz.

Kiváló minőségű videó akár mozgás közben is.

A ZV-E10 képstabilizáló rendszere képes remegésmentes, tiszta videót rögzíteni akár séta közben is. Egy másik funkció, az Arcprioritásos automatikus expozíció (AE) automatikusan fokozza a fényerőt az arcodon. Még ha gyalogolsz is, automatikusan észleli az arcodat, és a megfelelő módosításokkal megtartja világosnak akkor is, ha beltérből kilépsz, vagy világos és árnyas részek követik egymást.

Automatikus, precíz fókusz.

A ZV-E10 mindenféle beállítás nélkül képes automatikusan követni az arcodat és a szemedet a stabil fókuszhoz anélkül, hogy más témára kalandozna. Ha szeretnél fókuszt váltani, csak érintsd meg az LCD-monitort, és a kamera követi az általad kijelölt témát AI-támogatású valós idejű témakövetéssel.

Sima, professzionális fókuszváltás.

A ZV-E10 esetében a fókuszálás sebességét a hangulathoz lehet igazítani egyénileg a még hatásosabb látvány érdekében. A kamera hétféle sebességet
kínál a gyors váltástól a komótosabbig. Az alábbi videóból ihletet meríthetsz a használatával kapcsolatban.

Fotós markolat a kényelmesebb vlogoláshoz.

Az opcionális GP-VPT2BT könnyebbé teszi a szelfizést és a magas/alacsony nézőszöget. A markolaton hozzáférhetsz a vezérlőkhöz, így felvételkészítéskor nem kell matatnod a kamerán. A vezérlőkkel indítható/leállítható a rögzítés, kezelhető a zoom, és a Bokeh kapcsoló „Háttérelmosás” vagy „Tiszta” állásba állítható.

A nagyobb érzékelő minőségi változást hoz.

A ZV-E10 nagyszerű képei a kamera nagy, APS-C méretű képérzékelőjének köszönhetők – ugyanilyenek dolgoznak a profi mozifilmes kamerákban is. Az érzékelő több mint tízszer nagyobb
a szokványos okostelefonokban találhatónál, így több fényt és képadatot gyűjt össze a szépséges képek és az igéző bokeh érdekében.

Profi hatású bokeh gombnyomásra.

A ZV-E10 kamerával igazán könnyű a mozifilmekből ismert lenyűgöző képeket készíteni, finoman elmosódott háttérrel. A kamera nagyméretű érzékelőjének köszönhetően lélegzetelállító felvételeket készíthetsz, amelyeken a téma igazán kiemelkedik a háttérből.

Lenyűgöző 4K-filmek.

A nagy felbontású 4K-filmek készítéséhez elég megnyomni a MOVIE gombot, és a ZV-E10 nagy méretű érzékelője szépséges színtartományt biztosít. Az érzékelő a 4K-hoz szükséges adatmennyiség 2,4-szeresét rögzíti a részletgazdagság fokozásához, majd tömörítéssel létrehozza a végső felvételt.

Tiszta felvétel gyenge megvilágításnál.

A ZV-E10 gyengén megvilágított környezetben is csodásan részletgazdag képeket készít, minimális képzajjal. Mindez a kamera nagy méretű képérzékelőjének köszönhető, amely a lehető legnagyobb felületen gyűjti a fényt. Az eredmény: éles, tiszta felvételek akár gyengén megvilágított beltérben vagy a kinti éjszakában is.

Tiszta hangfelvételre született.

A ZV-E10 könnyedén készít tiszta felvételt a hangodról, nincs ok aggodalomra. A belső, 3 kapszulás iránymikrofon a kamera előtti hangok rögzítésére van optimalizálva, még tömegben is tisztán veszi fel a hangodat.

Tiszta kültéri hangfelvétel szeles időben is.

A ZV-E10-hez egy szélfogó is jár, amely csökkenti a szélzajt a kültéri felvételeknél. Csatlakoztasd a szélfogót a problémamentes felvételkészítéshez, és nem kell majd állítgatnod a zajszinteket utómunkában.

A még kiválóbb hangminőséghez.

A hagyományos analóg hangtovábbítással ellentétben itt nem kell aggódnod a kábel interferenciája miatt. Párosítsd a ZV-E10-et digitális audiointerfészt használó Sony mikrofonnal a multifunkciós (MI) aljzaton keresztül a tiszta, alacsony zajszintű, digitális hang érdekében.

Egyszerűen létesíthető távoli kapcsolat kiváló képminőséggel.

A ZV-E10 online kommunikációs eszközként, élő streamingkameraként
is használható, ahol előny nagy méretű érzékelője és beépített mikrofonja. A ZV-E10-et külső kameraként is használhatod, ha USB Type-C® kábellel akár PC-hez, akár Sony Xperia™ okostelefonhoz csatlakoztatod.

Felvétel és megosztás azonnal.

Profi minőségű videókat oszthatsz meg a közösségi médiában közvetlenül a felvételkészítés után. Az ingyenes Imaging Edge Mobile™
szoftverrel gyorsan elküldheted videóidat vagy fotóidat a ZV-E10 kameráról az okostelefonodra.

Portré formátumú filmkészítés gond nélkül.

A függőleges tájolású videók lejátszása vagy szerkesztése történhet a függőleges tájolás automatikus megjelölésével, így feltöltheted a tartalmat okostelefonos képernyőhöz igazítva is.

Egyszerű videoszerkesztés okostelefonon.

A Movie Edit add-on révén egyszerűen szerkeszthetsz videót okostelefonon. Hatékony stabilizálást végezhetsz az erősen remegő felvételeken, illetve átméretezheted és körbevághatod a videóidat a közösségi médiában népszerű képarányra.

Stresszmentes tápellátás.

Nem kell aggódnod a tápellátás miatt, amikor a vlog anyagát készíted – a ZV-E10 több tápellátási megoldással is rendelkezik, hogy ne kelljen aggódnod felvételkészítéskor.

Extra kapacitás a kültéri felvételekhez.

A ZV-E10 akkumulátora akár 125 percen át tartó folyamatos videofelvételt, illetve akár 440 fotó elkészítését is lehetővé teszi, így kényelmesen tudsz akár hosszabb felvételeket is rögzíteni kültéri helyszínen.

Külső tápellátás a hosszabb ideig tartó rögzítéshez.

A még nagyobb rugalmasságért a kamera a külső tápellátást is támogatja USB Type-C® csatlakozón keresztül, így külső mobilakkumulátorral meghosszabbíthatod a rögzítési időt.

Opcionális hálózati tápellátás az élő streamhez.

Ha hozzáférsz a hálózati áramellátáshoz, használhatod például az AC-PW20AM hálózati adaptert, így nem kell aggódnod az élő közvetítés során, hogy esetleg lemerül az akku.

Művészi hatások hozzáadása a kamerában.

Lehetőséged van felcserélni színeket különféle művészi hatások érdekében. Elég módosítanod a „Kreatív stílus” beállítást, vagy választanod a hétféle vizuális effektus közül Képhatás módban.

S-Log3-támogatás kreatív színtónusokhoz.

A ZV-E10 kínálja a kreatív színtónusokat kínáló, más felsőkategóriás Alpha gépekben is használt S-Log3
funkciót is. PC-n végzett utómunkáknál az S-Log3 széles dinamikatartományt biztosít a végső színek hatékonyabb szabályozásához.

Azonnali, élethű 4K HDR filmek HLG-vel.

A ZV-E10 lehetővé teszi 4K HDR (nagy dinamikatartományú) filmek készítését valósághű, természetes színekkel; bonyolult utómunka vagy színgradálás nélkül is.

Kreatív sokoldalúság
Cserélhető objektíves fényképezőgép a kibővített kreatív önkifejezéshez

A ZV-E10 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kibővítse kreatív kifejezésmódját azáltal, hogy minden felvenni kívánt jelenethez az ideális objektívet használja. A Sony E-bajonettes objektívek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kreatív elképzeléseik alapján válasszák ki a tökéletes objektívet.

Fejlett autofókusz

A Sony iparágvezető AF technológiája lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a fókuszálást a fényképezőgépre bízza, így a felhasználóagára a felvétel megalkotására koncentrálhat. A ZV-E10 gyors hibrid AF és a videókhoz a valós idejű Eye AF[vi] Real-time Tracking technológiával [vii] lehetővé teszi, hogy a kamera nyomon kövesse az alany arcát és szemét még a menet közbeni felvételek készítése közben, akár kihívásokkal teli környezetben is. A felhasználó testre szabhatja a fényképezőgép AF-beállításait is, például az AF-átmeneti sebességet és az AF-témaeltolódási érzékenységet, hogy a kreatív preferenciáinak megfelelően választhasson a gyors vagy a lassú fókuszálás között.

Emellett a ZV-E10 Touch Focus funkciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy intuitív módon, a képernyő egyszerű megérintésével állítsa be a fókusz pozícióját. A felhasználó egyetlen érintéssel azonnal áthelyezheti a fókusz pozícióját a kép perifériáján belül bárhova. Ez a funkció állókép és videó üzemmódban egyaránt elérhető.

Kiváló minőségű hang

A Sony piacvezető technológiájának köszönhetően a ZV-E10 kristálytiszta hangfelvételt készít, amely tisztán rögzíti a beszélő hangját a beépített háromkapszulás mikrofonnak és a mellékelt szélzaj csökkentőnek köszönhetően, amely nagymértékben csökkenti a felvételbe beszűrődő szélzajt.

A kibővített audio lehetőségekhez a ZV-E10 tartalmaz egy digitális audio interfészt a Multi Interface (MI) Shoe Cap-en keresztül, valamint egy mikrofoncsatlakozót külső mikrofon csatlakoztatásához. A fejhallgató-csatlakozó beépítése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy fejhallgatót csatlakoztasson a hangfelvételek pontos monitorozásához. A hangkimenet időzítése Live vagy Lip Sync funkcióra is beállítható.

Fókuszban az alany

Különböző, drámai fényváltozásokkal járó környezetekben a felhasználó biztos lehet abban, hogy a ZV-E10 automatikusan korrigálja az expozíciót, hogy az alany arca ne legyen túl- vagy alul exponálva, az eredeti Face Priority AE (automatikus expozíció) algoritmus segítségével, amely gyors AE átmenetekre képes. Ez lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép felismerje az alany arcát, és úgy állítsa be az expozíciót, hogy az arc optimális fényerővel jelenjen meg, még akkor is, ha a szelfifotózás extrém fényváltozásokkal járó körülmények között zajlik, és abban az esetben is, ha az alany arca egy pillanatra elfordul a kamerától.

Emellett a fényképezőgép a népszerű ZV-1-ben bemutatott fejlett színskálázást is alkalmazza, hogy optimalizálja a bőrtónusokat bármilyen alanyhoz, állóképes és videós módban egyaránt.

Élvonalbeli videófunkciók:

Belső 4K videofelvétel a teljes pixelkiolvasás révén, pixel binning nélkül[viii]
Nagy bitsebességű XAVC S™ kodek[ix] 100Mbps sebességgel 4K rögzítéskor és 50Mbps sebességgel Full HD rögzítéskor
Lassú és gyors mozgatás[x]
Nagy sebességű Full HD felvétel 120 kép/mp sebességgel[xi]
Intervallumfelvétel[xii] a lenyűgöző timelapse videókhoz[xiii]
Hibrid Log-Gamma (HDR) [xiv] / S-Gamut3.Cine / S-Log3, S-Gamut3 / S-Log3


Videókészítőknek tervezve

A felhasználók kényelmesen kezelhetik az új ZV-E10-et a kézreeső testmarkolatnak és a kamera tetején komfortosan elhelyezett nagyméretű MOVIE gombnak köszönhetően. Az opcionális, vezeték nélküli távvezérlővel ellátott Shooting Grip markolattal párosítva (GP-VPT2BT, külön megvásárolható) az egykezes felvételkészítés lényegesen egyszerűbbé válik, a könnyen elérhető zoom, felvétel és egy testreszabható gomb segítségével. A váz előlapján egy felvételi lámpa (tally light) is található, amely a felvétel állapotának azonnali jelzésére szolgál. Az LCD-képernyőn felvétel közben egy piros keret is megjelenik, amely gyorsan és egyszerűen jelzi a felhasználónak a kamera mögül, hogy aktív-e a felvétel.

A ZV-E10 egyedülálló jellemzője a zoomkar, amely képes optikai zoomot működtetni a power zoom objektívekkel és Clear Image zoomot az elsődleges objektívekkel. Ha a kamerát elsődleges objektívvel párosítja, a felhasználó a teljes 4K videófelbontás megőrzése érdekében a videófelbontás csökkenése nélkül zoomolhat. A felhasználó 8 zoomsebesség-beállítás közül is választhat a kreatív rugalmasság érdekében.

A ZV-E10 hosszú akkumulátorteljesítménnyel rendelkezik, amely egy teljes feltöltéssel akár 125 perc vagy 440 kép[xv] rögzítéséhez is elegendő töltöttséget biztosít, így a felhasználó hosszú ideig készíthet felvételeket. Beltéri felvételek készítésekor az olyan váltakozó áramú tápegységek, mint az opcionális AC-PW20AM, biztosíthatják az áramellátást, így a felhasználó folytathatja a felvételt, és nem kell aggódnia az akkumulátor fogyasztása miatt.

A tápellátás USB Type-C® csatlakozón keresztül is működik, ezáltal a videókamerát külső akkumulátorok is táplálhatják akár útközbeni felvételek készítésekor is. A kamera akkumulátorának kímélése érdekében a ZV-E10 változtatható szögű LCD-képernyője lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a panel bezárásával energiatakarékos üzemmódba[xvi] helyezze a kamerát, és a panel kinyitásával azonnal fényképezzen.

Maradjon kapcsolatban

Livestreaming

A ZV-E10 kiváló minőségű webkameraként vagy élő streaming-kameraként is használható, ha csatlakoztatjuk egy PC-hez vagy okostelefonhoz[xvii], így a streaming közben nagyobb mobilitást biztosít további szoftverek használata nélkül. A funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kihasználja a ZV-E10 kiváló képminőségét és kristálytiszta hangját, valamint az Face Priority AE és a Soft Skin Effect funkciót livestream vagy videohívás közben.

A ZV-E10 támogatja az USB kamerákhoz használt szabványokat, mint például az UVC (USB Video Class) / UAC (USB Audio Class). A ZV-E10 azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók a hosszabb használat érdekében livestream közben USB-kábelen keresztül tápegységhez csatlakoztassák a kamerát. A további kényelem érdekében a felhasználó hozzárendelheti ezt a funkciót egy egyéni gombhoz a streaming azonnali elindításához.

Egyszerű adatátvitel

A Sony Imaging Edge Mobile alkalmazással[xviii], a felhasználók a kiválasztott képeket és videofájlokat Wi-Fi-n keresztül mobilkészülékre vihetik át. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a RAW képfájlok átvitelét is. Miután a fényképezőgépet párosították az Imaging Edge Mobile alkalmazással, a fájlok helyadatai lekérdezhetők és rögzíthetők a mobilkészülékről. A felhasználók a fényképezőgépben lévő SD-kártyáról Bluetooth-on keresztül akkor is átvihetnek fájlokat egy okostelefonra (mobileszközre), ha a kamera ki van kapcsolva[xix].

További specifikáció

Fényképek:

SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera SONY ZV-E10B +16-50mm KIT Vlogkamera
GyártóSony
Felbontás24,2 megapixel
Kép stabilizátorNem
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
KiszerelésKit
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Bluechiptől!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Tisztelt Vásárlónk!

Tartós adathordozó vásárlása során ügyfeleink automatikusan megkapják a termékhez tartozó Adattörlő kódot, melyet a számlán tüntetünk fel.

 

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: 

 https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánlott termékeink

Krusell Mobile Case EDGE Zöld Tok
 • - Méret: 62 x 116 x 12 mm
 • - Szín: Zöld
3 390 Ft
Krusell Mobile Case EDGE Piros Tok
 • - Minőség: Eredeti bőrből, Svéd design!
 • - Méret: 62 x 116 x 12 mm
3 590 Ft
Krusell Mobile Case EDGE Beige Tok
 • - Minőség: Eredeti bőrből, Svéd design!
 • - Méret: 62 x 116 x 12 mm
3 490 Ft

Hasonló termékeink


Kompakt fényképezőgép
Canon PowerShot SX740 HS fekete
 • - Teljes pixelszám: 21,1 millió
 • - Optikai zoom: 40 x
172 990 Ft
Kompakt fényképezőgép
Canon IXUS 285HS fekete
 • - Teljes pixelszám: 21,1 millió
 • - Optikai zoom: 12 x
129 891 Ft
Kompakt fényképezőgép
Fujifilm X100T ezüst
 • - Optikai zoom: 1 x
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
379 900 Ft

Ajánlott termékeink


Tok
Krusell Mobile Case GAIA Pink (Large)
 • - Méret: 62 x 116 x 12 mm
 • - Szín: Rózsaszín
2 590 Ft
Tok
Krusell Mobile Case DONSÖ Fehér (Medium)
 • - Minőség: Eredeti bőrből, Svéd design!
 • - Méret: 112 x 57 x 13 mm
3 291 Ft
Tok
Krusell Mobile Case COCO Fekete
 • - Minőség: Eredeti bőrből, Svéd design!
 • - Méret: 98 x 50 x 13 mm
3 291 Ft

Ajánlataink


Tintapatron
Epson T2712 cyan XL
 • - Típus: Tintapatron
 • - Szín: ciánkék
13 691 Ft
Toner
Canon CRG-069H magenta toner
 • - Típus: Toner
 • - Szín: magenta (bíbor)
81 900 Ft
Hangszóró
Edifier D12 fehér
 • - Csatlakozó: 3,5 mm Jack, AUX-In, Bluetooth
 • - Teljesítmény: 70 W
37 990 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉLKérem várjon!